NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Reket za početnika

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
shiro

PostPostano: pon pro 22, 2008 11:33 pm    Naslov : Reket za početnika Citirajte i odgovorite

Igram pingač oko 2 godine i igram sa nekim Butterfly reketom za početnike kojeg platih 150kn. Probao sam neki bolji reket od frenda i skontao da sa kupnjom boljeg reketa bi dobio napredak u igri. E sad uzeo bi nešto do oko 300kn i htio bi da to bude reket u komadu (ne posebno drvo i gume) za sada. Ima tko kakav prijedlog za mene?
Inače...moj stil igre je rezanje (spin) i nije posebno napadački i 80% igre igram bekend.
thx..za svaku pomoč!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: uto pro 23, 2008 12:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

za 300 kn bi cak mogao sloziti i neku jeftinu kombinaciju drva i guma, pa cemu onda uzimati losiji reket kojem ne mozes zamjeniti gume kad se istrose?

ako ti je taj tvoj star 2 godine vjerojatno ces puno napraviti cak i ako uzmes novog istog takvog...

moj ti je prijedlog da kad se odlucis koji ces reket kupiti lagano krenes vjezbati (koliko toliko) skolske pokrete jer neces daleko doci samo rezanjem s bekendom. prvo cisti udarac, rez vec imas, lagano pokusas spin (prednja rotacija za napad) na cistu i na rezanu itd. najbolje bi bilo kad bi nasao nekoga tko bi te malo uputio ali mozes i bez toga ako imas dovoljno volje, internet cini cuda. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
shiro

PostPostano: uto pro 23, 2008 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma sve to ja donekle već znam....samo sam napisao koji stil igre najvise koristim (radi reketa kojeg da uzmem). Inače, ovaj trenutno reket nije star 2 godine nego jedno 6mjeseci al ima jako veliku kontroalu i slabi spin i brzinu. Mozes mi bas predlozit neki model drva i gume da se ne zaletim nesto bezveze?
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto pro 23, 2008 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajde evo da pokusam...

na dandoyu imas za naruciti drvo 729 LKT Instict:
http://www.dandoy-sports.com/tabletennisequipment/product_info.php?pName=729-lkt-instinct&cName=blades

tesko ces naci jeftinije a i citao sam da je dosta dobro za pocetnike. za tu cijenu dobro je cak i ako nije dobro. Zubo

isto tamo imas dosta jeftine gume od friendshipa, npr. ove:
http://www.dandoy-sports.com/tabletennisequipment/product_info.php?pName=friendship-729-fx-light&cName=rubber-sheets

dandoy je pouzdan, dio sokaza se vec opskrbljuje na njemu samo ti treba kartica ili neko ko ju ima...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
shiro

PostPostano: sri pro 24, 2008 11:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sad sam naletio na neki reket u Butterfly-u koji se zove Zoran Primorac. Kakav je taj reket? Igrao tko?
[Vrh]
škiljo

PostPostano: sri pro 24, 2008 1:51 pm    Naslov : za nabavu reketa Citirajte i odgovorite

POSLAO SAM TI PRIVATNU PORUKU s ponudom za tri Butterfly drva koja imam za prodaju.S obzirom da si početnik dobro je početi s Butterfly drvima brzinom all+ ili off-.

Gruba all+ (fl.) 18o kn.
Timo Boll all +(An.) 200 kn.
Balsa Carbo all+/off- (fl.) 240 kn.

098/ 1908 911

Zadnja promjena: škiljo; sri pro 24, 2008 10:49 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: sri pro 24, 2008 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ako se radi o primorcu off- jedini razlog zasto ti ga odmah nisam preporucio je cijena. odlican reket za napadaca pocetnika, ako ti ga netko ponudi za pristojnu cijenu svakako uzmi. malo je krhak ali eto, ne lupaj s njim po stolu i ne bacaj ga na pod. Smile

inace ono sto se najcesce preporuca cak i na stranim forumima za prelazak na prvi "ozbiljan" reket je upravo primorac off- i 2 srivera. oni koji zele proci jeftinije kemijaju sa stvarima tipa ono sto sam ti gore napisao...
[Vrh]
Bera11

PostPostano: sri pro 24, 2008 10:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da to nije drvo nego cijeli reket koji se zove zoran primorac, jedan od onih reketa koji se prodaju u paketu. drvo ne znam koje je, a mislim da su gume flextra 1.7. uglavnom puno para za ništa. kao neki reket za bolje početnike a za tu lovu se može kupiti primorac off- i dvije sriverice fx (oko 550 kuna).
sjećam se i onih donicovih gotovih reketa. valdner 3000 i sličnih, teški kao vrag a ne odbijaju ništa.
[Vrh]
Bera11

PostPostano: sri pro 24, 2008 10:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a možda se varam, da li misliš na ovaj reket?
http://www.tennisnuts.com/shopscr7771.html
[Vrh]
shiro

PostPostano: čet pro 25, 2008 4:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da....na taj reket sam mislio...
Mene muči kaj nemam karticu i nebi sad htio kupovat iz vana preko net-a. Kad bi mi preporučili da u neki dučan u zg-u odem i tamo da sve pokupujem, to bi bilo super. Ali morate shvatit da ja nista neznam o ljepljenju ni o tome koja guma paše uz koje drvo, (čak neznam ni kaj ej trava, a vidim da se tu često spominje) tak da bi bilo super kad bi se nekomu dalo malo potrudit da mi to razjasni i preporuči gumu i drvo koje mogu kupit u zg-u... Možete uzeti u obzir i ovu ponudu od škilje!
[Vrh]
geek

PostPostano: sub pro 27, 2008 12:05 am    Naslov : Reket za početnika Citirajte i odgovorite

Mislim da da boluješ od česte bolesti, a ta je da pitaš za savijet, a ne želiš slušati ...

Svi na forumu su ti rekli da se gotovi (tvornički) reket ne isplati kupiti, jer ne valjaju ni drvo ni gume, a pri tome su gume i drvo cementirane tako da treba 2 sata da to sve skineš sa špahtlom i šmirglom ...

Prema tome, gume i drvo treba kupiti odvojeno. Ja se bavim prodajom, sa naglaskom na Stigu, Friendship i Yasaku. Na lageru imam oko 20 drva različitih performansi, cijenom od 80 do 540 kn. Cijena pojedinačne gume (oko 40 na lageru) ide od 80 do 200 kn. Za složiti "dobar" reket treba nešto i znati, jer tvrde gume idu na meko drvo (zato kinezi vole Stigu i Yasaku) i obrnuto (europljani igraju dosta sa carbon-om).

Znači, za 300 kn je to moguće. Znatno veći izbor je za cca. 360 kn (drvo do 200 kn i 2 gume po 80 kn). Okreneš mobitel, ja sam svaki dan u Domu Sportova, ponesem torbu i složimo reket kakav želiš.

Pozdrav

Mladen 095/8165851

P.S. Izra, jesi li probao taj Friendship 729 Lightening (munjeviti). Topshit je klasični 729 FX, ali zbog mekane spužve, guma je nevjerojatno spora. Naziv gume nema nikakve veze sa performansama. I Vešligaj je se hoće riješiti ...
[Vrh]
rope

PostPostano: sub pro 27, 2008 3:01 pm    Naslov : Re: Reket za početnika Citirajte i odgovorite

geek (napisa):

Znači, za 300 kn je to moguće. Znatno veći izbor je za cca. 360 kn (drvo do 200 kn i 2 gume po 80 kn).

i to je to...

ak kod Mladena ne složiš reket za te pare neš nigdje...
[Vrh]
Burke

PostPostano: sub pro 27, 2008 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Apsolutno se slažem sa prijašnjim postovima!
Čemu se uopće gnjaviti sa "konfekcijskim" reketom (kupljenim u komadu) i kvariti si osjećaj kada se odmah može početi s pravim reketom (posebno gume, posebno drvo). Pojma nemam
To je isto kao da klincu koji je počeo trenirati nogomet daš najprije "krpenu" loptu pa tek kasnije pravu.
Steći će krivi osjećaj i k tome još izgubiti vrijeme! Ajooj Glavom u zid
... i na kraju će opet kupiti "skuplji" reket (naravno, ako prethodno ne odustane od pingaća) Mudri djed
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub pro 27, 2008 6:39 pm    Naslov : Re: Reket za početnika Citirajte i odgovorite

geek (napisa):

P.S. Izra, jesi li probao taj Friendship 729 Lightening (munjeviti). Topshit je klasični 729 FX, ali zbog mekane spužve, guma je nevjerojatno spora. Naziv gume nema nikakve veze sa performansama. I Vešligaj je se hoće riješiti ...

nisam probao, pretpostavio sam da je samo malo novija verzija 729 fx-a. dobro da sad znam o cemu se radi Embarassed
[Vrh]
shiro

PostPostano: sub pro 27, 2008 9:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svim na savjetima....Kuopio sam ovu spuzvu:
http://www.dandoy-sports.com/tabletennisequipment/product_info.php?pName=friendship-729-super&cName=rubber-sheets
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.