NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga - proljece 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Fruit Juice

PostPostano: uto ožu 31, 2015 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma ja svjedno ulažem 100 na 4:6! Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko91

PostPostano: sri tra 01, 2015 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Abc i vg pilici pobijedili lakse od ocekivanog
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomek0310

PostPostano: čet tra 02, 2015 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da su sada ušli u sezonu nakon slabijeg početka, pogotovo Miro koji je izgleda pronašao zajednički jezik sa novim reketom Very Happy
svi koji im sada stoje na putu će pred sobom imat jakog protivnika kojem će biti skoro pa nemoguće otrgnut bod Klanja se
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet tra 02, 2015 2:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, svi smo jedva dočekali da se Brzica probudi, trebalo mu je dodatnih 20-tak mečeva koje je odradio tijekom vikenda. Još u Pe je izgubio sva tri meča kod TNT-a (uz poštovanje svih dečki iz TNT-a to je za njega vrlo čudno) a onda mu je prekipjelo : Su - trening u SINNI-u Vjesnik u najjačoj konkurenciji, u Ne - turnir u STK "Novi Zagreb" sa svim igračima jačim od nas, pripreme u podrumu i oko zgrade, porcija baklave (iako dijelimo istu sudbinu šećeraša), odlomljen komad zida i udubljenje na Viscaria carbonu uz nestanak komada Tenergya , .... no taj dodatni napor je rezultirao najuvjerljivijim njegovim i našim skorom ove godine u narednoj tekmi u Po sa Amarenom AC Bujan. Posebno impresivno je bilo gledati Brzicu i Abramovića koji nisu ostavljali ni djelić sumnje u ishod (iako je Amarena napredovala od prošle godine).
Nažalost, već u narednoj tekmi protiv Barutane, biti ćemo okrnjeni za Abramovića. Kod nas svi moraju raditi osim mene koji črčkam ovdje po Forumu.
Zamjene nisu loše (Alan i Mladen) ali bez treninga u ovom momentu jer moraju puno raditi (i po noći) pa nemaju kada trenirati.
IZBRISAO sam moju krivu pretpostavku o odustajanju ekipa.

Vjerujem da će broj odustalih momčadi biti poveliki do početka jesenskog dijela Prvenstva tako da će se podosta ekipa ove naše lige opet imati međusobne susrete ali u jednoj ligi više.

Zadnja promjena: MUNJA2; čet tra 02, 2015 4:44 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
MANDINGO12345

PostPostano: čet tra 02, 2015 3:03 pm    Naslov : 19 liga Citirajte i odgovorite

evo i tata se uspijo prijavit na ovaj retardirani forum Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu Juhuu
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet tra 02, 2015 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odustale su od natjecanja u sezoni proljeće 2015., ali se mogu prijaviti za natjecanje u sezoni jesen 2015. u 11. ligi (kao zadnja i predzadnja ekipa 9. lige).
Analogno vrijedi i za ekipu iz 2. lige.

Thumbs up
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet tra 02, 2015 3:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Aha, ... znači da odustajanje od daljnjeg takmičenja ne znači da se ekipa i rasformirala već da zauzima zadnje mjesto u sadašnjoj ligi i ispada u nižu ligu.
Čemu su onda ove momčadi IZBRISANE iz tablica 2. i 9. lige ? Mogle bi se voditi do kraja sezone u tablici na mjestima a prema osvojenim bodovima. Tada bi to JASNIJE GOVORILO da te ekipe još uvijek žive i da imaju pravo na takmičenje u nižem rangu u slijedećoj sezoni.

Ovako, kada su izbrisane, prvenstveno se može zaključiti da ekipe više ne postoje.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet tra 02, 2015 4:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odustajanje od natjecanja u sezoni nije konačno odustajanje od daljenjg natjecanja u Sokazu.

Neprijavljivanje ekipe u idućoj sezoni znači da je ta ekipa odustala od daljnjeg natjecanja u Sokazu.

Ako ekipa odustane u prvom dijelu sezone, BRIŠU se svi njezini rezultati ostvareni do tada u toj sezoni. Logično je da te ekipe više nema na tablici, ali na samom dnu piše primjerice
"odustali od natjecanja: Podomont CB Print (prije početka prvenstva), STK Elektra (rezultati se brišu)"

Možda prijedlog za IB-a da taj tekst stavi odmah ispod tablice s ekipama kako bi odmah sve bilo vidljivo.

Ako ekipa odustane u drugom dijelu sezone onda ta ekipa ostaje na tablici jer se postignuti rezultati ne brišu.

IB će ti sigurno to bolje pojasniti ako iz ovoga nije nešto jasno Thumbs up
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet tra 02, 2015 4:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sada mi je jasno, hvala.
Znači da ćemo tek kod prijave ekipa za jesen znati koliko je ekipa odustalo od daljnjeg takmičenja u SOKAZU a da danas to ne možemo znati jer ekipe koje su odustale od takmičenja u sadašnjoj ligi IMAJU pravo nastupa u nižim ligama u narednoj sezoni.
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet tra 02, 2015 4:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up

Točno. Bez biltena ništa.
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: ned tra 05, 2015 1:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svim igračima 19. lige želim sretan i blagoslovljen Uskrs!
A sada krenimo na sokaz temu Smile. Iako još nije završeno 6. kolo s odgodama Kozakiva i Uspona za utakmice za sutra i sa nikakvim informacijama Hvidre bacam se analizu 7. kola!

VG-pilići – HVIDR-a Dubrava II.

Momčad VG Pilića po meni sigurno ganja prema novoj pobjedi. Iako će u ovom kolu nasuprot sebe imati solidne iskusne igrače, mislim da će momčad Pilića znati izvuči pobjede u nadolazećim partijama. 7-3 za VG Piliće

STKI "URIHO" I. – STKOI Uspon
Ove momčadi se odlučno poznaju sa turnira i državnih natjecanja gdje igraju osobe s invaliditetom. Kvaliteta i snaga Uriha kao klupska razina je nešto ko što je GNK Dinamo u nogometu u Hrvatskoj. No u sokazu Uriho ne igra s najjačim igračima. Ove sezone ni Uriho ni Uspon ne blistaju u sokazu, tako da možemo reći da je ovo utakmica gdje izgubljena momčad sigurno ispada iz lige, iako je tek pola sezone iza nas. U ovom susretu 3 boda su ko lijek potrebna za obje momčadi, gdje osobno mislim da će Uspon pobijediti. Šetrajčić, Pecirep Kopčićpo mom mišljenju uz dužno poštovanje nisu ekipno jači od Vračana, Pejaka, Lovrića i Klafurića. Vračan u ovom susretu kao i Pejak trebali bi upisati oboje po tri pobjede svako, uz jednu pobjedu Klafurića. Pecirep i Setrajčć su u ovom trenutku ispred Lovrića i Klafurića, no od Vračana i Pejaka nisu bolji. Karla Kopčića iskreno ne znam, tako da tu ne mogu dat nikakvu veću zabilješku. Moja prognoza Uriho vs Uspon 3-7

Barutana – ABC

Ovo će biti strašan meč! Po meni apsolutno izjednačen gdje obje momčadi imaju šansu pobijediti. Stavljam keoficjen na obje momčadi 2,50 ! Ovdje je rezultat teško prognozirati, no ja kažem Barutana 4-6Abc!

Amarena-Auto centar Bujan – Pivarstvo.info

Šokiran sam činjenicom da je Amarena onako glatko izgubila od ABC-a u prošlom kolu. naravno Amarena je slabija, ali nikad ne bih rekao da je slabija za 10-0! U ovom kolu Amarena mora pobijediti, kako ne bi bila ugrožena za poziciju gdje napada Uspon ili Uriho eventualnom pobjedom. Amarena ovo mora pobijediti, ukoliko pobjedi posljednje tri momčadi lige teško će dohvatiti Amarenu. Moja prognoza 7-3 za Amarenu!

TNT – Rakuni

Po meni ovo je također meč gdje obje ekipe imaju jednake šanse. No moja prognoza je da momčad TNT-a pobjeđuje sa 6-4!

Hrabri tate – STK Kozakiv I.

Kozakiv ne smije posustati u borbi za 2-5 mjesto u ligi. S toga susret protiv Hrabrih tate morati će ozbiljno shvatiti i naravno pobijediti! Moja prognoza Kozakiv pobjeđuje! Hrabri tate vs Kozakiv 2-8

Sesvete-Čulinec – Šliper

Čulinec jasno pobjeđuje, no ja osobno mislim da će Osojnik izgubiti od Bokulića u 5 setova. Sve ostalo ide na stranu domaćih! 9-1 za Sesvete!
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: ned tra 05, 2015 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Propao nam je plan da se dogovorimo sa Barutanom za neki drugi termin kada bi naš igrač Abramović, trenutno u najboljoj formi, mogao igrati. Stoga nastupamo oslabljeni. Boriti ćemo se pa što bude. Osobno, ne smatram ekipu ABC favoritima.
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: pon tra 06, 2015 3:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
no ja osobno mislim da će Osojnik izgubiti od Bokulića u 5 setova.

točno me na trenutak zabrinuo sa ovom prognozom, ali onda sam se sjetio da je do sada fulao sve prognoze tako da nemam brige Beljenje
šteta radi Abramovića, iako mislim da i bez njega možda uspijete im otrgnut bod, ali će u svakom slučaju biti jako teško...bez obzira na to treba se do kraja borit Thumbs up
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: pon tra 06, 2015 8:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iznenađenje kola Uspon pobijedio Barutanu Smile
Sretan sam ko malo dijete Smile Čestitke Klafuriću na prvoj pobijedi i na pobjedi Pejaka pojedinačno i u parovima Smile
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto tra 07, 2015 3:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

PRVO

Prije početka Prvenstva sam mislio da je ekipa Barutane predodređena za drugo mjesto iza Sesveta - Č. no, izgleda da im Velikogoričani ne pašu. Najprije su ih pobijedili (ove sezone) izvanredni VG Pilići a sada ih je iznenadio i Uspon sa najboljim igračem lige - Vračanom. Mislim da je Klafurić odigrao meč sezone i, iako nije uobičajno, proglašavam ga IGRAČEM UTAKMICE i najvećim iznenađenjem 6. kola. Čestitam !! Ovim porazom Barutana se ne može više boriti za drugo mjesto i plasman u 17. ligu no ja vjerujem (siguran sam) da će se plasirati u 18. ligu jer se radi od jako dobroj ekipi.

DRUGO

Čestitke Petru Toliću i cjelokupnoj ekipi STK Kozakiv 1 na odličnom otporu najboljoj ekipi naše lige Sesvete Čulinec. Očigledno da se Petar razvija po ekponencijalnoj krivulji i da polagano prerasta okvire 19. lige. Sretno u budućnosti.
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: uto tra 07, 2015 9:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fruit Juice (napisa):
ma ja svjedno ulažem 100 na 4:6! Very Happy

Tu sam digo lovu Very Happy

Čestitke dečkima nad pobjedom barutane što nisam ni sumnjao! Klanja se
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: uto tra 07, 2015 9:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Propao nam je plan da se dogovorimo sa Barutanom za neki drugi termin kada bi naš igrač Abramović, trenutno u najboljoj formi, mogao igrati. Stoga nastupamo oslabljeni. Boriti ćemo se pa što bude. Osobno, ne smatram ekipu ABC favoritima.

Nakon ove pobjede uspona realno je za očekivati i pobjeda dragih prijatelja iz ABC-a. Međutim veliki minus je definitivno Božo ukoliko ne dođe.

Sve u svemu dosta tog je otvoreno treneutno u ligi. Smile
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: uto tra 07, 2015 10:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujem se čestitkama, pobjeda sezone za njih, a pogotovo za Klafurića...nakon što su na početku sezone svi očekivali da neće biti neizvjesnosti i da je dosta toga riješeno, s nekoliko iznenađujućih rezultata se sve okrenulo i donijelo veliku napetost 19. ligi i zasigurno će biti borba za pozicije do zadnjeg kola Juhuu
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: uto tra 07, 2015 10:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jura ti si stavio 4-6 a mi smo bili doma Smile
[Vrh]
VUKI

PostPostano: uto tra 07, 2015 10:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujem se čestitkama,bravo Uspon.

Čestitao bi i ovim putem ekipi Sesvete-Čulinec na zasluženoj pobjedi
[Vrh]