13. liga proljeće 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#181 Post Postao/la trnac »

Dambino je napisao/la:Bez brige, na današnju tekmu u Karažnik dolazim sa smješkom na licu...
A kakav ćeš otići? :zubo:
Žugec
Kontakt:

#182 Post Postao/la Žugec »

s upisanim rezultatom
:lol:
dambino

#183 Post Postao/la dambino »

Jednako dobro raspoložen :) Jer - idem se zabaviti, odigrati par dobrih i napetih partija pingića, upoznati nove ljude, uostalom, i vidjeti se sa (svim! ;) ) svojim Abesincima... Onda ne može biti loše :)
dambino

#184 Post Postao/la dambino »

Žugec je napisao/la:s upisanim rezultatom
:lol:
:rofl: :fulir:
Ante

#185 Post Postao/la Ante »

Postoji li neki rok do kada se zapisnik mora poslati voditelju liga? Pa da se nakon toga utakmica smatra nevazecom i mora se igrati ponovo :)
trnac

#186 Post Postao/la trnac »

:D
Dren

#187 Post Postao/la Dren »

Ante je napisao/la:Postoji li neki rok do kada se zapisnik mora poslati voditelju liga? Pa da se nakon toga utakmica smatra nevazecom i mora se igrati ponovo :)
Članak 32.
Domaćin je dužan dostaviti zapisnik o odigranoj utakmici voditelju lige u roku od 48 sati po odigranoj utakmici. Dokaz o pravovaljanom slanju zapisnika je žig pošte. Ukoliko voditelj lige ne dobije zapisnik u tom roku, momčad će biti kažnjena novčanom kaznom.

Ukoliko voditelj lige ne dobije zapisnik niti do sjednice Komisije za natjecanje na kojoj se vrši registracija utakmica, a utakmicu nije mogao registrirati, utakmica će biti registrirana sa 10:0 u korist gostujuće momčadi, a momčad domaćina će biti kažnjena i gubitkom tri boda i novčanom kaznom.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren

#188 Post Postao/la Dren »

Naravno, jasno vam je da zbog raznoraznih objektivnih okolnosti a i mogućnosti "neslužbenog" upisivanja rezultata na web putem ovih stranica, ovaj članak podliježe slobodnijoj interpretaciji voditelja.

Novim tehnologijama i mogućom problematikom sa dostavom zapisnika (naime, kao primjer: baš sam prije neki dan dobio zapisnik od prvog kola, uredno poslan prije više od 2 mjeseca :rofl: ) ispada da je ovaj članak zrel za doradu.
Nadam se da će se vremenom stići i adresirati ga - na način da ga se modernizira izlaženjem u susret i igračima i voditeljima.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ante

#189 Post Postao/la Ante »

Ako sam dobro shvatio, ZET-ovci inzistiraju na formalnom drzanju propisa. Ja ih ne poznajem, ali valjda nemaju dvosteuke kriterije. Prema tome, u njihovom slucaju je jasno, svako kasnjenje zapisnika je novcana kazna. A praksa je da se za recidiv kazna uduplava. Pa... kalkulator u ruke. Ocekujem da ce sljedeci Deda imati puno manju kotizaciju, bit ce novaca u kasi :) Naravno, to se ne odnosi na sve nas druge koji sokazu pristupamo fleksibilnije i ne inzistiraml na formalnim pravilima :)
trnac

#190 Post Postao/la trnac »

Dambino, kakav si došel doma? :zubo:

Bravo Abesinija :lux:
dambino

#191 Post Postao/la dambino »

Došel sam doma sretan, Dtrnski :)
Moram reći da je jučer bilo jako, jako cool gostovanje kod ekipe Ore. Besprijekorni domaćini, legendarni frižider, laganini, zeka, bez ikakvog opterećenja i napetosti - to je to!!!
Ante i Poljo su briljirali i napravili trice... Ja sam loše igrao, ali poslušao sam recept domaćina, pa se popravljao iz partije u partiju - u prvoj (još bez pivkana) dobio sam jedan set. Nakon hladnog pivskog osvježenja, dobio u drugoj partiji dva seta, a nakon dodatnog hmeljnog dopinga, dobio sam nekako treću partiju. :) :pivo:

Hvala još jednom dečkima iz Ore na dobroj tekmi i atomosferi!
mali ban

zapisnik

#192 Post Postao/la mali ban »

To što rezultat nije upisan, ne znači da automatski nije na vrijeme poslan referentu lige. Upisivanje rezultata na web je opcija i stvar dobre volje a ne obaveze a mogu ga upisivati igrači i domaće ali i gostujuće ekipe. Isto tako, nisam upoznat da referenti imaju neki propisani rok do kada moraju upisati rezultat na web, ako ga same ekipe nisu upisale.
Žugec
Kontakt:

#193 Post Postao/la Žugec »

Je, bilo je dobro :zubo:
meni je iz čista mira otpala ručka
pa onda još jedna
pojel sam dva reketa!
(valda otud i "linija" :D )
Ukratko, bilo je dobro, boljima bodovi, ostalima razni eliksiri i - to je to! :lux:
Dren

#194 Post Postao/la Dren »

evo mi smo otukli i osmo kolo.
Ne znam jesu ekipe posebno nabrijane na nas ili smo mi fakat loši :zubo: al čupamo bodove na guzove :eek:
Podsusedsko dolje je poprilično opaka ekipa i mlate ga junački sva trojica.
Bila je grda borba, i iako su samo dvi tekme išle u 5 setova, igralo se nešto više od 3,5 sata!

Ovaj put sam ja bio glavni uzrok stresa (mada me Snigo pratio u stopu)
Prvi meč sam gubio 0:2 glatko, nekako se vratio u meč...a zadnji za 5:4 sam u četvrtom setu gubio 2:10...i okrenuo :confused:
Nijesam znao da imam to u sebi :rofl:

Sve u svemu, morat će se trenirat :D :D :D
Žugec
Kontakt:

#195 Post Postao/la Žugec »

treniranje i nas muči
odmicanjem sezone gubimo entuzijazam pa nam se igra svodi na tekme
trnac

#196 Post Postao/la trnac »

:facepalm:

Kaj ne postoji eliksir za entuzijazam? :zubo:
mali ban

dren

#197 Post Postao/la mali ban »

kad čovjek čita Drenove postove zaključio bi da se Bridževci bore za opstanak. Kad pogledaš tablicu, vidiš da su treći sa samo 1 porazom u 8 kola....Drene, Drene, ptico varalico :lux:
55

#198 Post Postao/la 55 »

Da... trollčina je Dren... :E:
dambino

#199 Post Postao/la dambino »

Da, Dren uvijek sve nešto "navodi" kao "nejde nas", a Bridževci u samom vrhu tablice...
Nas sada (nakon sutrašnje tekme protiv očito opasnog Podsusedskog dolja) čekaju dvije očito još opasnije tekme:
sljedeći tjedan dolaze Bridževci kod nas na Gredice, a onda idemo u goste Medvjedićima... :) ;)

:fulir:
trnac

#200 Post Postao/la trnac »

Ajmo Abesinija :cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:
Odgovorite