| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri sij 07, 2009 9:14 pm Naslov
: Ustupam ekipu iz IV. razreda |
|
|
| Ukoliko želite imati svoju ekipu i igrati u IV.razredu Sokaza voljan sam je dogovorno prepustiti. Mob: 098-1774-777 Dražen. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri sij 07, 2009 11:05 pm Naslov
: |
|
|
BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS ODRANE _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: čet sij 08, 2009 12:55 am Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
BOLJE BI TI BILO DA SI UPLATIO ČLANARINU U KLUBU ZA VAS O
DRANE |
MISLIM DA NE MORAM PONAVLJATI ONU STARU POSLOVICU:TKO SE ZADNJI SMIJE........ . STRPI SE JOŠ NEKO VRIJEME PA ČE TI BITI SVE JASNO.
ŠTO SE ČLANARINE TIČE,TU JE SVE OK.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: čet sij 08, 2009 5:49 pm Naslov
|
|
strpljivo čekam  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: sub sij 10, 2009 1:58 pm Naslov
|
|
PONUDA ZA PREUZIMANJE EKIPE JE ZAVRŠENA.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned sij 18, 2009 6:29 pm Naslov
|
|
| Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: ned sij 18, 2009 9:33 pm Naslov
|
|
| Pljuc (napisa): | | Čujem jučer od Žuge da se dobro pazarilo u zimskom roku, jelda Dražene? |
Nikakvog pazarenja nije bilo. Sve je to na bazi dugogodišnjeg poznanstva i prijateljstva.Žugaj je malo ljubomoran .Ja mu nisam kriv zbog ispadanja iz prvog razreda,da se je malo POTRUDIO mogli su ostati u prvom razredu.Navodno su se pojačali sa Mlincem i Belužičem . Žele natrag u prvi razred. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned tra 12, 2009 4:55 pm Naslov
: objašnjenje od antispina. |
|
|
| Čiju si ekipu dao Kalafatima,ako je to ekipa Kanu-mrežnica,koja se UGASILA 5 dana prije početka prvenstva?Svoju si ekipu dao Odri! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: ned tra 12, 2009 7:25 pm Naslov
|
|
| Ekipa Kanu Mrežnica se nije ugasila.Kalafat je preuzeo ekipu,promijenio naziv ekipe i sastav. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned tra 12, 2009 10:35 pm Naslov
: odgovor antispinu. |
|
|
Kako je kalafat mogao preuzet Kanu mrežnicu kad s njima nema veze.Ekipa se daje puno prije raspada ekipe.Ime ekipe u 2 lizi-KANU-nije ni bilo zapisano u biltenu kao prijaya.
Jednu sezonu nije bila prijavljena.Znaći da se ugasila.Kalafat je uzo mjesto nepostojeće ekipe,te su oštečene sve četvrto plasirane.uz blagoslov referenta i sokaza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: ned tra 12, 2009 10:47 pm Naslov
: nastavak-ispravak n.n. |
|
|
| Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto tra 14, 2009 7:18 am Naslov
: Re: nastavak-ispravak n.n. |
|
|
| silvac (napisa): | | Ustvari,KANU je bila prijavljena ali nije bila vođena u 2. lizi kao da ne postoji.Druga liga je završila prvenstvo s 11 ekipa te se tako ugasila.Poslije ste je vi oživili. |
ako se malo vratiš u prošlost vidjet ćeš da ovo nije prvi put.
prvi put
sezona proljeće 2006 su igrali 1. ligu i odustali od natjecanja
sezonu jesen 2006. nastavljaju u 2. ligi
drugi put
sezona jesen 2007 su igrali 1.ligu i odustali od natjecanja
sezonu proljeće 2008 nastavljaju u 2. ligi
ove sezone se nije dogodilo ništa što već prije nije viđeno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: uto tra 14, 2009 1:51 pm Naslov
: odgovor gos.Ropeu |
|
|
Konačno se javi i gos.Rope!Što je bilo to se snilo.Sad je gotovo.Jedan priča jedno a drugi drugo.Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!A da ne govorimo o simpatičnom gosp.Draženu Zupančiću-inače,mom poznaniku-dobrom,koji kupi ekipu u 1. lizi,zatim svoju ekipu da Majdacima U 3.lizi te pokloni Mačešičevu ekipu VAMA.Mogao je on tako sa svim ekipama.Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
Volim gnojiti po forumu!Do viđenja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: uto tra 14, 2009 2:18 pm Naslov
: Re: odgovor gos.Ropeu |
|
|
| silvac (napisa): | Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je proči nečiji petogodišnji trud u jednom danu!
Ja sam u sokazu 30. god.ali ovo još nisam vidio.mora da sam ostario!!!!
Ajmo na veselije teme.Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
ovo naše preuzimanje mjesta nije presedan... ali već sam izrazio svoje mišljenje o preuzimanju ekipa i zasluženom napredovanju.. nit je prvo niti poslijednje u sokazu al je sigurno najsenzacionalnije i podiglo je najviše prašine
rečeno na jednom drugom topicu
| rope (napisa): |
I da ti odgovorim na konačno pitanje što se tiče mene i mog mišljenja o prelasku i preskakanju liga. NE PODRŽAVAM takve akcije jer se mahom događa da momčadi otkupljuju mjesto u višim ligama te nakon toga padaju za ligu ili dvije te na taj način onemogućavaju ostalima (četvero i peteroplasiranim) prolazak u više lige. Ali kako pravilnik to dopušta i ekipe su to iskorištavale, sticajem okolnosti sam napravio istu stvar. Pa će nam sad biti kak će biti. |
| silvac (napisa): |
Recimo,meni je draže da igram s Kalafatom nego s studiom A.Jedino što me muči je to što neznam na travu,a čuo sam za vas.Vidimo se u 11.kolu,pa čemo se "pomiriti".
pozdrav i vama do 11. kola  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: sri tra 15, 2009 1:33 pm Naslov
: 11. kolo Kalafat - ZET |
|
|
To moram doći vidjeti ....
Moram reći IB da na Forum doda i zvukove, baš jednog dodao sad.
Inače, to će biti poslastica za vidjet' .... je*beš derbi Dinamo : Hajduk .... ovo će bit' tarapana.
Samo da se ne igra na tropima .... već kod nas u dvorani onda će biti OK ....
Rope javi kad igrate i gdje ?
pozdrav, _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
|
Postano: sri tra 15, 2009 1:59 pm Naslov
: Re: 11. kolo Kalafat - ZET |
|
|
| STROJAL (napisa): | To moram doći vidjeti .... |
kaj je tu tak posebno
| STROJAL (napisa): |
Rope javi kad igrate i gdje ? |
11. kolo u ZET-u |
|
| [Vrh]
|
|
 |
STROJAL
Pridružen/a: 27. 05. 2005. (13:40:32) Postovi: 185 Lokacija: Zagreb - VRBANI
|
Postano: sri tra 15, 2009 2:04 pm Naslov
: Re: 11. kolo Kalafat - ZET |
|
|
| rope (napisa): |
kaj je tu tak posebno
11. kolo u ZET-u |
tek' buš videl
čičko bu došel na svoje jer tam u tropskom dijelu Ljubljanice, može ponijeti i koji koraljni greben, temperatura je takva da bez problema može uspjeti, a ima i toliko vlage da nema potrebe za vodom ...
a tu je i prednost domaćeg terena .... pitaj Burkea
a možete možda igrat' u tangama, možda zbunite protivnika  _________________ life is like a box of chocolate, you never know what you'll get |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri tra 15, 2009 4:33 pm Naslov
: Re: odgovor gos.Ropeu |
|
|
| silvac (napisa): | | Ja sam u sokazu 30. god. |
I na forumu već par tjedana, sa kompletnih 4 posta, i to svi neki protestni. Kakva to frustracija mora biti da natjera čovjeka da se primi računala na kojemu jedva zna pisat.
Evo jedan krasan primjer pada na ECDL testu:
| silvac (napisa): | | Pitanje je ;dali je to uredu.LJepo je |
Spreman sam ulaziti u svakakve diskusije, ali stvarno ne bi trebalo tolerirati ovakve izljeve zloće, ljudi koji nemaju veze sa forumom nego tu dolaze samo žaliti na nešto što je već svima normalno, a dogodilo se prije 7 kola.
IB treba onemogućiti lurkanje... onda se fino nitko ne bu naživciro i otvaro akaunt da bi blatio po našem forumu. Lijepo ko oće da gleda, ima da si otvori akaunt i u nekom topiku se predstavi, a svi ostali akaunti bez adekvatnog profila i broja postova se automatski brišu. Amen.  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sri tra 15, 2009 4:58 pm Naslov
: odgovor Juri |
|
|
No,no,no,no.Nebumo se sad valjda ljutili!Nisam ja izmislil forum.Onda su trebala biti dva foruma:jedan za nas nepismene i jedan za vas pametne!!!!!
Olfo!Ili bi ti bio korektor pa ljepo što ne voliš čuti to izbrišeš i onda bi samo tvoj gnoj došao do izražaja.Uostalom ti si najviše na forumu.Odsada ti napiši što se smije pisati imisliti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri tra 15, 2009 9:56 pm Naslov
|
|
Nego meni par stvari ne ide u glavu.
Prvo, da je pola SOKAZ-a graknulo na Kalafate koji su potpuno legitimno iskoristili mogućnost fuzije.
Ispada da je FUZIJA u generalnom smislu ono što zapravo smeta ljudima.
A kako rope i njegova ekipa baš i nemaju previše utjecaja na pravilnike i stvari koje u SOKAZ-u postoje već sto godina, ne znam zašto bi netko pomislio da su oni prava adresa za njihovo grintanje.
Naravno, postoji opcija da vam smeta to što su Kalafati igrački ispod nivoa četvrte lige, pa se na cijelu stvar gleda elitistički - "da je netko drugi ajde, ali ovi dečki... ". A to je malo licemjerno
I drugo što mi nije jasno, nitko nije uočio ni spomenuo jednu pozitivnu stvar - prekinut je cirkus nastupa dugoreške ekipe (u svim svojim sastavima), koja je karikirano od četiri prvenstva dva igrala,
jedno uopće ne startala, a jedno počela, pa vidjela da se ne mogu skupit, pa istupila iz prvenstva uz brisanje "pisanih" zapisnika
Za Kalafate se, ako ništa, ne plašim da će igrati tek svaku drugu sezonu, i ostavljati lige sa 11 ili manje ekipa.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|