| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
cvijo
|
Postano: ned tra 12, 2015 10:59 am Naslov
: Veteransko PH, Varaždin 2015. |
|
|
Odličan uspjeh SOKAZovaca na ovogodišnjem državnom prvenstvu. Osvojili sve što se moglo osvojiti
Kategorija 40 - 50 godina
1. Ronald Ređep
2. Nikola Kašić
3.-4. Marko Juričević i Damir Prstec
Kategorija 50 - 60 godina
1. Radovan Kavur
2. Petar Mačešić
Kategorija 60 - 70 godina
1. Dragan Rakić
2. Tomislav Glad
3.-4. Đuro Paher
Jura odigrao odličan turnir  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: ned tra 12, 2015 7:03 pm Naslov
: |
|
|
Ček, a parovi?
Što se Jure tiče ...
Meč protiv Belaja, svaka čast, rasturio ga je.
Neka mi ne zamjeri, ali odigrao je jako loše protiv onog luzera sa softom. Odnos kvalitete je po meni u korist Marka kao 1. liga protiv 6. ili 7. lige, ali Marko jednostavno nije znao što bi sa povratnim loptama od njegovog softa, izvukao se u 4. setu u fiksu pri rezultatu 2:1, mislim.
Isto tako u parovima kada ste igrali protiv Kašića Jura je u ključnom setu napravio u nizu 5 neprisiljenih pogrešaka, navijao sam za vas tako da mi je svaka ta pogreška bila kao da sam ja igrao pa samo ih zato izbrojao.
Neznam, možda je sve ostalo odigrao jako dobro, nisam sve gledao.
Kemil |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned tra 12, 2015 7:57 pm Naslov
|
|
Bitno da se Ređo okitio tako važnim trofejom bez ikakve konkurencije..e svašta...ajd dođi Ređo i na idući Vodovod..ili na turnir u Križevce..to bi fakat bilo dobro da ideš...haha...strašno....ono bez ljutnje jbg...kad si već profić,budi i u glavi...a rekreaciju i tzv.veteranska prvenstva ostavi bar za iza 50 g.recimo..to bi bilo ok prema kašićima,prstecima,belajima,i ostalima željnim rezultata...Ređo moj..malo si se zaboravio...vidiš jbt,odma Mikulec Branimir nije došao..pokvario si svima račune....haha...ali bravo na tituli..nema šta...ak nemaš doma bar jedno 150 vrijednijih daleko pehara dajem glavu na panj..ali godinama se čekalo na Tebe...samo si ti od profića mogao poželjet i uzet i tu titulu...hahaha...ajd bez uvrede..znamo se 100 g..al jbg tak ti je to šefe _________________ Nittaku Shake defence
Friendship 729 super fx 2.2
Tsp curl p1r 1.5 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned tra 12, 2015 10:14 pm Naslov
|
|
E moj Ozva pa jel ti vidis kakav je to sklop u glavi kad igra takav turnir ali vise su krivi organizatori za njegovo igran je.mislim lika skoro ni ne poznam ono bok i to je to al daj odj sa takvih turnira ne samo kaj je registriran nego kako te nije sram .
Trebali su mu jednostavno svi predat i o da bi se sve vidjelo.malo mi sve to smjesno da ne kazem zalosno al svak stoji iza onog kaj napravi.i kakvo je to jebeno prvensto di registrirani igraju.zesce sranje al kad ga vidim trazicu ga autogram jer mu je sad jako narasla popularnost. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon tra 13, 2015 5:47 am Naslov
|
|
Možda se čovjek priprema za SOKAZ pa je htio malo upoznat ljude i osjetit tu čar  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 13, 2015 8:30 am Naslov
|
|
Šta ste napali čovjeka? Lik ima stolnotenisku akademiju (STARR) i pretpostavljam da mu je prvenstvena namjera bila promocija posla.
Ne znam zašto bi mu to trebalo zamjeriti?
P.S. Ne poznajem čovjeka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pon tra 13, 2015 9:33 am Naslov
|
|
Meni bi bilo drago da su na turniru igrali i Habijanec, Karković, braća Karlović i ostali igrači te kvalitete, da ih sad ne nabrajam. Zašto ne? Bio bi mi gušt stati za stol s njima. Ovak je Roni stršao. Možda ih potakne da se kroz koju godinu i oni pojave. Bilo bi mi drago. _________________ Stiga Dynasty Carbon
|
| [Vrh]
|
|
 |
dajdosta
|
Postano: pon tra 13, 2015 10:01 am Naslov
|
|
Ne poznam čovjeka no zašto bi on bio kriv ako mu propozicije dozvoljavaju da se natječe?
Jel to Veteransko PH ili Veteransko amatersko PH? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon tra 13, 2015 11:11 am Naslov
|
|
Prema definiciji Hrvatskog jezičnog portala veteran je "3. sport - uzrasna kategorija starijih natjecatelja; dobne granice su različite u raznim sportskim granama i pomiču se ovisno o ciljevima organizatora (od 30, 35, 40. godine i više)" (gotova definicija).
Nigdje se ne spominje da li se sportaš i dalje aktivno ili profesionalno bavi time u čemu je veteran. Stoga, zaključujem, da se mogao natjecati svatko i amater i profesionalac i aktivni i umirovljeni. Ispravno je postavljena donja granica od 40 godina ispod koje se ne možeš ni prijaviti. (jedini uvjet) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pon tra 13, 2015 11:26 am Naslov
|
|
Napisi iznad ne osporavaju Ronijev nastup u smislu povrede natjecateljskog pravilnika nego, da se tako izrazim, u moralnom smislu. Ponavljam, bilo bi mi drago da iduće godine bude puno više takvih, "nemoralnih" natjecatelja i nadam se da će se Roni, čiji je klub organizator natjecanja, potruditi da ih privuče da dođu. _________________ Stiga Dynasty Carbon
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: pon tra 13, 2015 11:58 am Naslov
|
|
Moze se on trudit kolko hoce on je profesionalac igra za Split ak se ne varam a to da ce Karko Karlovici i ostali gubit vrijeme na takvim turnirima cista je utopija mozda me neko i razuvjeri ali sumnjam .nazalost propozicije su takve.
Uopce ne pricam da li on smije moze ili nekaj drugo nego o cisto natjecatelnskom naboju i .kak ti se da igrat kad znas da si toliko bolji i di nemas ozbiljne partije.
Ako bas zeli reklamirat akademiju nek si napravi plakate i uzme termine na radiju a ostale decke pusti da uzivaju u igri...
Cvijo ti ionak stalno igras sa STARROVIMA pa kak ti vise ne dosadii  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pon tra 13, 2015 12:12 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | Cvijo ti ionak stalno igras sa STARROVIMA pa kak ti vise ne dosadi |
 _________________ Stiga Dynasty Carbon
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
Postano: pon tra 13, 2015 1:19 pm Naslov
: Opet se kompleksaši bune |
|
|
Opet se kompleksaši sokazovski bune
Umjesto da čestitate čovjeku što mu se sa 43 godine da održavat takvu formu.
Čega bi se on trebao bojat..pa Ređep igra superligu sa upola mlađim dečkima i dere ih ko male majmune:).
Umjesto da kopirate i uvidite i naučite od čovjeka koji očito ima odličnu tehniku koji unatoč godinama dere mnogo mlađe od sebe.
Tehnika koja u evropi izumire..očito:)
Vi [...] naravno samo znate po svemu pljuvat
 _________________ Spin...spin...i samo...spiiiin....
http://www.youtube.com/user/CRO0707
https://tabletennisblades.com/
Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Footloose
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (15:47:17) Postovi: 219 Lokacija: Gajnice
|
Postano: pon tra 13, 2015 1:54 pm Naslov
|
|
stvarno ne kužim pojedince, nit su bili, nit kaj znaju o tome ali ga znaju kakati da je to strašno. Kolko ja znam Roni je prvi "aktivni" igrač koji je "spustil" svoj ego na naš "Sokazovski" nivo i na tome mu čestitam. Kad sam prije par godina bil na Europskom veteranskom u Poreču bil je tam i Bentsen, Fejer-Konerth i Marten i Taboršak i mnogi drugi "aktivni" igrači i osjećal sam se nekak ponosan sam na sebe kaj imam čast igrati na takvom turniru.
Tko ne razumije kaj znači riječ "veteran" bolje da ne komentira nekaj kaj ne razumije. Na kraju, nisam čul nikoga tko je igral protiv Ronija da se žalil nego mu je bilo drago da ima priliku igrati za istim stolom službeni meč i bilo bi mi drago kad bi na sljedečim "veteranskim" mogel vidjeti i možda zaigrati protiv drugih naših proslavljenih majstora ove nama svima drage igre. Naravno "veterana"! _________________ sex & drugs & rock'n'roll ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon tra 13, 2015 2:14 pm Naslov
|
|
Leo i ostali,
Iduću uvredu koju uočim na ovoj temi, vlasnik posta će na nadoknadu propalog uskršnjeg odmora zbog šugavog vremena.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Footloose
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (15:47:17) Postovi: 219 Lokacija: Gajnice
|
Postano: pon tra 13, 2015 3:09 pm Naslov
|
|
 _________________ sex & drugs & rock'n'roll ! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: pon tra 13, 2015 10:18 pm Naslov
|
|
| Svaka cast Redepu sto sa 43 godine moze igrati super ligu i nesto uz to zaraditi. Vjerovatno ce i nadalje probati ostati u pingacu pa su Veteranska prvenstva normali sljed dogadaja, za nekog koji ostaje u pingacu |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: uto tra 14, 2015 8:37 am Naslov
|
|
Iz moje perspektive viđeno, Ronald mi nije ostavio dojam da "glumi" nekog prepotentnog favorita na turniru ni na stolu niti izvan njega.
Rekao bih da su se svi slabiji igrači protiv njega više naigrali nego što bi se recimo protiv Belaja, Kašića, Prsteca i dr.
U svakom slučaju tip je OK.
Turnir me baš nije oduševio organizacijom, ali ako bi na sljedećem bio i Zoki Primorac svakako bi došao, tko zna možda bi bio sretnog ždrijeba da igram sa legendom.
Kemil |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|