SOKAZ forum
13. liga proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
klasa optimisti
Da, za razliku od Drena, Boanergesi su vječiti optimisti i sada svečano izjavljujem da ćemo pobijediti sve utakmice do kraja..pod uvjetom da neku ne izgubimo ili ne igramo neriješeno. 
Aaaaa pa nemojte tako - nemam ozbiljnijih primjedaba na bodove. Jesmo protiv ZETa propustili meč, jesmo i protiv Pešće, al smo se drugdje provlačili (i to grdo) pa sve pošteno.
Ali da, imam rezerve prema našoj igri - mnogi mečevi su trebali ići lakše i jednostavnije. A ono, fali nam treningić ili dva da to tako i bude
Ovako, čupamo bodove ugusto, ujedno čupamo i kosu, što je problem jer smo kolektivno - čupavi
No šta je tu je. Kad se ne stigne, ne stigne se. Trenirat ćemo kad odemo u penziju
Do tad, u nove pobjede - čokljavštinom uglavnom
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- Leteći Medvjedić
- bduralija
- Kontakt:
dtrnski, ako imaš vremena i volje dobrodošao na tekmu...
nismo stigli odraditi trening, jedva se skupimo i za tekmu... rezultate toga vidjet ćemo večeras...
gdje smo:
Dvorana se nalazi na lokaciji http://goo.gl/z1YzD0

nismo stigli odraditi trening, jedva se skupimo i za tekmu... rezultate toga vidjet ćemo večeras...
gdje smo:
Dvorana se nalazi na lokaciji http://goo.gl/z1YzD0
- bduralija
- Kontakt:
fala dtrnski i mali bane... bilo je baš zanimljivo gubili 2:4 i vidjelo se da nismo pravi jer smo bez treninga od tko zna kada... i gledam Daniel se muči (0:2) i treba igrat protiv Čudića (2:0)... mislim si ako izvučemo 5:5 bit će super... a ono totalni preokret...
sve je to bilo na prasicu do njihove ili naše pobjede, meč je trajao dobrih 4 sata... ekipi 1967 sve pohvale, super je kada igraš protiv svih igrača kada sve možeš dobiti i izgubiti... i pri tome su još i sportski tipovi, nadam se da ćemo se još družiti...
u petak igramo protiv Podsusedskog Dolja u 19:15 tekmu 9. kola koja je mali derbi začelja...

sve je to bilo na prasicu do njihove ili naše pobjede, meč je trajao dobrih 4 sata... ekipi 1967 sve pohvale, super je kada igraš protiv svih igrača kada sve možeš dobiti i izgubiti... i pri tome su još i sportski tipovi, nadam se da ćemo se još družiti...
u petak igramo protiv Podsusedskog Dolja u 19:15 tekmu 9. kola koja je mali derbi začelja...
Treći remi ove polusezone.
Ali u sva tri remija imamo bolju set razliku ili bodovnu razliku u ovom slučaju pa ako bi došlo do brojalice tko će ispasti a da svi imamo isti broj bodova .. za dlaku smo ispred
Taktika je bila skroz jednostavna; išli smo na tri dvice.
Bana + par smo ocijenili teško ostvarivim.
Poziciju br. 1 kod kuće nitko ne voli jer si za treći meč skroz hladan,
pa su mene stavili,
i da se pohvalim
uspio sam ga dobiti u 5 setova 
Zoran nam je imao 0:9 do ovog susreta, ništa, ništa cijelu polusezonu i onda dvica k'o iz vedrog neba.
Da je tako igrao od početka bili bi u gornjem dijelu sredine tablice!!
Igrač dana je Robert Đini,
čovjek koji nam je pomrsio račune
Inače super susret i atmosfera
Ali u sva tri remija imamo bolju set razliku ili bodovnu razliku u ovom slučaju pa ako bi došlo do brojalice tko će ispasti a da svi imamo isti broj bodova .. za dlaku smo ispred
Taktika je bila skroz jednostavna; išli smo na tri dvice.
Bana + par smo ocijenili teško ostvarivim.
Poziciju br. 1 kod kuće nitko ne voli jer si za treći meč skroz hladan,
pa su mene stavili,
i da se pohvalim
Zoran nam je imao 0:9 do ovog susreta, ništa, ništa cijelu polusezonu i onda dvica k'o iz vedrog neba.
Da je tako igrao od početka bili bi u gornjem dijelu sredine tablice!!
Igrač dana je Robert Đini,
čovjek koji nam je pomrsio račune
Inače super susret i atmosfera
gavela
Zahvaljujem Gaveli na ugodnom druženju i zanimljivim mečevima. Rezultat je mogao biti i drugačiji, pobjeda je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. No prema sinoć prikazanoj igri, mislim da je neriješeni rezultat i najpravedniji. Jednostavno ne mogu vjerovati da je do jučerašnje utakmice Zoran imao nula pobjeda. Prema onom što sam vidio, moja procjena je da u ovoj lizi bi trebao imati barem 50% pobjeda. Baš je dobro igrao. Kod nas je Đini izvukao stvar dok nam je Sever ove sezone u rezultatskoj krizi i nadamo se da će se popraviti do kraja sezone. Idući tjedan nas očekuje meč sa Pešćenicom u kojem nemamo nikakav rezultatski imperativ no dat ćemo sve od sebe da meč bude što zanimljiviji i napetiji. 
[/img]