| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: pet tra 17, 2015 10:36 am Naslov
: |
|
|
| Ikota (napisa): | Medvjediću postoje pravils samo ih ti neznaš ili ih ne želiš znati. Serviranje iz ruke i maltretiranje na meču su dvije različite stvari ili tebi možda nisu. Treba imat muda reći nekom da igra nepravilno, al to nitko ne radi jer velika većina se fura kao ono meni nije bitan rez već druženje. Onda poslje kenja za serve i slično i to samo ak izgubi.
Orkisovci su im ljepo trebali predat i otići na čevape i pivu. Ovak su ispali bedaci a to nisu . |
Čekaj serviranje iz ruke je pravilo i onda ti fino njemu kažeš serviraš mi iz ruke i onda se svi čude ili kažu kao ovde smo radi zabave kao da se družimo,šta je tolko teško bacit lopticu u zrak naravno da nije ali ljudima je stalo do pobjede i znaju da bi im to narušilo igru ja ne vidim drugo objašnjenje.
A što se tiče ovog ja mislim da bi bilo fer da se tekma ponovi mi smo to sto puta doživjeli da igrač kasni pa nismo išli po rasporedu jer ljudi kažu da igrač doći pa se nekak organiziramo. _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 17, 2015 10:51 am Naslov
|
|
Znam da ja ne bi predao tekmu.
Vjerojatno bi već prije tekme dogovorio igranje sve 3 partije za igrača koji kasni. Bez toga ne bih pristao na tekmu. Ako ne bi pristali na naknadno igranje sve 3 partije i ako bi inzistirali da pišu 11:0 ako nema igrača onda bi igrali vjerojatno najduži meč u svojem životu
Smatram da se ne trebamo dalje bakćati s tim, voditelj lige i Orkisovci su poduzeli potrebne korake i na nama je da pričekamo kako će se rasplest ova zamršena situacija. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 17, 2015 10:58 am Naslov
|
|
| Medvjediću, upiši zapisnik jer ZETovci šalju zapisnik voditelju pa to zna potrajati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: pet tra 17, 2015 11:04 am Naslov
|
|
Bude medonja stavio kad se probudi oko 4 sata negdje  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet tra 17, 2015 11:46 am Naslov
|
|
| Leteći Medvjedić (napisa): |
Evo baš sad gleda forum i vidim da svi pišete o nekim pravilima,ja otkad sam ušo u sokaz svi mi govore da je ovo sokaz i da tu nema pravila i da se ništa ne može poduzet po tom pitanju u sokaz je sve dopušteno,nepravilne gume,serviranje iz ruke i razne stvari i sad izmisliti i iskopat neko pravilo kad treba doči na tekmu stvarno mi nije jasno
Baš smo mi jučer igrali sa Zetom i čovjek igra 40 godina sokaz i ima jedno pet servi i sve iz ruke i ništa mu nitko ne može i sad naći neko pravilo da moraš bit na tekmi pri pisanju sastava ekipe stvarno smješno zašto se ne gleda druga pravila  |
ha nije bas tako jednostavno. serviranje iz ruke je stvar procjene suca, odnosno ti se mozes samo pozaliti sucu ako glumi gljivu, a on dalje procjenjuje kakva je serva i sta ce poduzeti. obzirom da je sudac igrac ili jedne ili druge ekipe, a nepravilna serva strasno rasirena u sokazu, ovo znaci 90% da ce doci do svadje na vise od pola tekmi.
koliko je pravilna/nepravilna serva osjetljivo pitanje govori i cinjenica da cak i medju proficima puno njih skriva servu a suci (profesionalni i nepristrani) ne rade nista, dok s druge strane neki idu u drugi ekstrem pa oduzimaju bod ako igrac malo nabacuje lopticu prema sebi pa nastane opci cirkus.
https://www.youtube.com/watch?v=Ve5B4D3Dv70
za razliku od toga imamo pravila koja su jasna i nisu stvar nicije procjene, a jedno takvo je ekipa knezije ocito prekrsila. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet tra 17, 2015 12:15 pm Naslov
|
|
| Leteći Medvjedić (napisa): | Bude medonja stavio kad se probudi oko 4 sata negdje  |
Medonja se već probudio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet tra 17, 2015 3:24 pm Naslov
|
|
Pošto su gospoda iz Knežije harmoni više od 15g (a vjerovatno i puno više) godina u sokazu, nemre se reći da nisu znali pravila,. Znači išli su sa namjerom da svjesno zakinu Orkis-momento i na nepravedan naćin oduzmu bodove ili dođu do njih. Prema tome jedina moguća kazna može biti registriranje 10:0 za Orkisovce i novčana kazna. Valjda bi se takvom "presudom" u budućnosti zaštitili budući protivnici od takvih "starih lisaca".
Ajde baš me zanima kako će se ovo završiti  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet tra 17, 2015 4:10 pm Naslov
|
|
Iskreno, trebali su i Orkisovci znati pravila.
Ili bar mjesto na sajtu gdje ih smarfonom mogu u dvije minute pronaći.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pet tra 17, 2015 4:18 pm Naslov
|
|
S obzirom na broj ilegalne trave koja se koristi u 12. ligi,
te visoku stope kriminaliteta,
ovu cijelu ligu bi se moglo poslati u neku komunu?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: pet tra 17, 2015 4:52 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | Leteći Medvjedić (napisa): |
Evo baš sad gleda forum i vidim da svi pišete o nekim pravilima,ja otkad sam ušo u sokaz svi mi govore da je ovo sokaz i da tu nema pravila i da se ništa ne može poduzet po tom pitanju u sokaz je sve dopušteno,nepravilne gume,serviranje iz ruke i razne stvari i sad izmisliti i iskopat neko pravilo kad treba doči na tekmu stvarno mi nije jasno
Baš smo mi jučer igrali sa Zetom i čovjek igra 40 godina sokaz i ima jedno pet servi i sve iz ruke i ništa mu nitko ne može i sad naći neko pravilo da moraš bit na tekmi pri pisanju sastava ekipe stvarno smješno zašto se ne gleda druga pravila  |
ha nije bas tako jednostavno. serviranje iz ruke je stvar procjene suca, odnosno ti se mozes samo pozaliti sucu ako glumi gljivu, a on dalje procjenjuje kakva je serva i sta ce poduzeti. obzirom da je sudac igrac ili jedne ili druge ekipe, a nepravilna serva strasno rasirena u sokazu, ovo znaci 90% da ce doci do svadje na vise od pola tekmi.
koliko je pravilna/nepravilna serva osjetljivo pitanje govori i cinjenica da cak i medju proficima puno njih skriva servu a suci (profesionalni i nepristrani) ne rade nista, dok s druge strane neki idu u drugi ekstrem pa oduzimaju bod ako igrac malo nabacuje lopticu prema sebi pa nastane opci cirkus.
https://www.youtube.com/watch?v=Ve5B4D3Dv70
za razliku od toga imamo pravila koja su jasna i nisu stvar nicije procjene, a jedno takvo je ekipa knezije ocito prekrsila. |
Ma neka sakriva lopticu samo nek ja baci šta je teško bacit loptu,tek tolko da stigenm reagirat  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 18, 2015 9:31 am Naslov
|
|
Prognoza za 9. kolo
HŽ infrastruktura – HVIDRA Maksimir 4:6
Hvidra i bez Sindika može dobiti ovu tekmu, ali... Jedini problem je što su HŽovci domaćini, a doma igraju puno bolje nego u gostima. Doma su izgubili samo od prve ekipe lige, MTM-a, a sve ostalo su pobjede bez remija. Moglo bi biti čupavo bez Sindika.
Novi milenij – ŠD Pantera 5:5
DERBI KOLA! Pantere su konsolidirale redove i grabe prema vrhu. Milenijci traže priključak i morat će nastupiti u najjačem sastavu ako žele do bodova.
STKI Samobor i Sveta Nedelja I. – Igromat 600 4:6
Šesto je u odličnoj formi, a Znikini suigrači će teško parirati Igromatima. Možda ako Santaj zakomplicira koju partiju, a Papišta proigra...
Nezgode – Pun Mun 5:5
I prošle sezone su odigrali 5.5. Niti jedna niti druga ekipa nije u formi, pretpostavljam da nedostaje treninga. Nezgodama treba svaki bod da se maknu sa začelja, a Punmunovcima je ovo idealna prilika za ugrabit bodove.
MTM – Početnici 6:4
MTM do kraja sezone ima samo dvije teže tekme. To je ova s Početnicima i s nama Cvjećarima. Uz navijačku prognozu stavljam pobjedu MTM jer smatram da su dovoljno iskusne za svaku postavu Početnika.
Trnava-Dubrava – Knežija Harmony 4:6
Trnava mi je ostala jedina nepoznata ekipa lige. Knežijanci imaju Bosiljevca koji vjerojatno radi tricu. Ban i Velček su solidni, ali dosta slabiji od Bosiljevca. Sve ovisi kako će se oni snaći kod Trnave. Knežijanci su ljuti favoriti, ali remi ne bi iznenadio.
Orkis-momento – Cvjećarnica Nela
Derbi dvorane Vjesnik Neću prognozirati rezultat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 18, 2015 1:42 pm Naslov
|
|
Kompletirano je 8. kolo
| Citat: | Cvjećarnica Nela – HŽ infrastruktura 5:5
Mi u ovoj tekmi glumimo neke favorite. Domaćini smo, bolje smo rangirani i tako to... Međutim nije baš sve crno-bijelo. S druge strane su Bolkovac i Džidić, dvojac vrlo neugodnih igrača. Džidić malo varira u formi, ali ništa osobito. Znam da ćete me popljuvat jer ću staviti remi, ali imam svoj razlog Poslije tekme ću objasniti detalje. |
Promašaj, završilo je 9:1 na naše veliko iznenađenje. Vjerojatno su se iznenadili i HŽovci. Na njihovu žalost i našu sreću nisu se adaptirali na dvoranu i stol. Stavio sam oprezan rezultat jer je postojala mogućnost da nećemo igrati na "svojem" stolu. Ipak je sve dobro prošlo.
| Citat: | Knežija Harmony – Orkis-momento 6:4
Knežijanci su solidna ekipa. Evidentno doma igraju puno bolje nego u gostima. Uz solidnu igru Kipčića, raspoloženog Podhraškog i dobre partije Kraša i Ive, Orkisovci bi mogli do boda. |
Rezultat je pogođen, ali tekma ima rep pa je neću dalje komentirati.
| Citat: | Početnici – Trnava-Dubrava
Nema šanse da više prognoziram tekme Početnika jer im doslovno niti jedan igrač nije standardan. |
Završilo je 5:5. Početnici su igrali u polustandardnoj postavi Pušić-Tepša-Trbojević.
| Citat: | Pun Mun – MTM 4:6
Punmunovci još nisu igrali s MTM-om tako da će im ovo biti obostrano zanimljivo iskustvo. Punmunovci igraju doma, to bi mogla biti prevaga. Ali opet, cure su pokazale da jednako dobro peglaju na svim terenima
Prognoza je malo navijačka, jer ne bih bio iznenađen i porazom MTM-a. |
Mali promašaj, završilo je 3:7. Amir je prava zamjena za Tanju. Milić je napravio tricu i to je sve što su Punmunovci napravili, uključujući da su i za mene neočekivano izgubili parove. Bravo MTM.
| Citat: | Igromat 600 – Nezgode 6:4
Igromati imaju novog igrača, Nezgode su van igre. Nema prednosti domaćeg terena jer obje ekipe igraju na Velesajmu. |
Pogodak. Amir je ipak bio zamjena za Tanju (MTM) tako da su Igromatovci bili u standardnoj postavi s malom rošadom Željka i Zlatka. Teška tekma, 6 partija u 5 setova.
| Citat: | ŠD Pantera – STKI Samobor i Sveta Nedelja I. 7:3
Samoborci ne igraju dobro, a Pantere su uhvatile zamah. |
Pogodak. Antonićeva trica uz jednak doprinos Karduma, Lončara i Biškupića i predane parove od strane Samoboraca.
| Citat: | HVIDRA Maksimir – Novi milenij 5:5
DERBI KOLA!
Nadam se da će Tonko dovuć Sindika na ovu tekmu jer ovo je ipak derbi. Tekma koja može odlučivati o rasporedu na samom vrhu tablice.
Kakav je to derbi ako ne završi remijem?  |
Pogodak. Da, da... Hvidra je bila sa Sindikom, a Milenijci su aktivirali Sakalja koji je ujedno bio i igrač tekme - napravio je tricu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Postar
Pridružen/a: 19. 09. 2014. (20:22:06) Postovi: 185 Lokacija: KINA
|
Postano: ned tra 19, 2015 10:19 pm Naslov
|
|
Većeras se lokomotiva Pantera TIN ANTONIĆ ozljedio i pitanje je dali ce sutra igrati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:24 am Naslov
|
|
Nadam se da će biti sve u redu s njim. Bila bi stvarno šteta jer ste počeli opasno skupljat bodove.
Prerano je za ozbiljne analize, ali po mojoj procjeni imate samo dvije teške tekme - Milenijce (sa Sakaljem) i Hvidru (sa Sindikom). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tobi
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:32 am Naslov
|
|
Večeras u 18:00 HŽ infrastruktura – HVIDRA Maksimir...
Usput, moj broj mobitela u biltenu je pogrešan, treba pisati Obuljen Tonko 099/6765-144. Naše tekme ionako uvijek dogovara Krešo, ali nek' se nađe do sljedećeg biltena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:43 am Naslov
|
|
Oooo, znači iza 10 bi rezultat mogao biti na netu. Naaajs  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 20, 2015 10:31 am Naslov
|
|
e sad
šteta, u subotu u Ritmu je pokazao u kakvoj je formi.
Doduše za drugačijim stolom  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:29 am Naslov
|
|
mmm da, jasno se vidjelo, u jednom času mu je "forma" doslovno "pobjegla" pod stol na nos i usta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:46 am Naslov
|
|
ahahahahah, to sam propustio  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Turbak1123
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:49 am Naslov
|
|
| Slick (napisa): | mmm da, jasno se vidjelo, u jednom času mu je "forma" doslovno "pobjegla" pod stol na nos i usta  |
Svatko kiksa tu i tamo
Malo sam pretjero u sub i jednostavno sve oslo u bananu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|