SOKAZ forum
Nova Tumarina Jazbina - Termini
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Kemile u petak u kolko sati je stavljena najava za utorak sa strane šlankera. Pošto smo Hrga i ja bili zajedno i Hrga mi je obećao da če pokušati dogovoriti četvrtak da izbjegnemo gužvu tj. igranje na trici koja i nije tolko sranje kolko je gužva oko stolova dok se igraju tekme. Znaći Hrga kao viša liga izlazi u susret meni i mojoj ekipi i ugovara tekmu u četvrtak. Poslije njegove rezervacije vi se ubacujete kao treći u sredu pod izlikom da vam sreda jedino paše (nigdje se nije vidjela najava šlankera za utorak i sredu, ili četvrtak sorry). 
Meni izgleda ko da ste čekali kaj bu jača liga odlučila pa ste odabrali sredu da izbjegnete treći stol
Meni izgleda ko da ste čekali kaj bu jača liga odlučila pa ste odabrali sredu da izbjegnete treći stol
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ikota jednostavno rečeno promašio si temu.
Kao prvo, Šlankeri se nisu mogli ubaciti u srijedu da izbjegnu treći stol jer je najava napravljena u subotu nakon što je JT II obrisala najavu i samim time su ispred nas sve ekipe, i jače i slabije lige.
Dakle, očito nije bilo te namjere.
Najava za utorak i četvrtak (a ne srijedu) je postojala i nakon toga u subotu obrisana najava za utorak i stavljena na srijedu, tko je vidio vidio tko nije nije.
Srijedu su inače izabrali naši protivnici, a i da su odabrali četvrtak opet su u dvorani 3 meča, a mi na trećem stolu.
Na kraju, svi su sve napravili prema pravilniku, niti Padobranci niti JT II nisu ničim zakinuti od naše strane pa ne vidim čemu sada to raspravljati.
ps
Nisi tako vidovit da znaš što je netko mislio.
Kao prvo, Šlankeri se nisu mogli ubaciti u srijedu da izbjegnu treći stol jer je najava napravljena u subotu nakon što je JT II obrisala najavu i samim time su ispred nas sve ekipe, i jače i slabije lige.
Dakle, očito nije bilo te namjere.
Najava za utorak i četvrtak (a ne srijedu) je postojala i nakon toga u subotu obrisana najava za utorak i stavljena na srijedu, tko je vidio vidio tko nije nije.
Srijedu su inače izabrali naši protivnici, a i da su odabrali četvrtak opet su u dvorani 3 meča, a mi na trećem stolu.
Na kraju, svi su sve napravili prema pravilniku, niti Padobranci niti JT II nisu ničim zakinuti od naše strane pa ne vidim čemu sada to raspravljati.
ps
Nisi tako vidovit da znaš što je netko mislio.
Ma jednostavno se desava ono kaj sam rekao a to je da ce najava sjebati a ne poboljsati komunkkaciju medju ekipama.bez obzira na sve jedina stvar treba bitj rezervacija termina a ne da moram razmisljati oce mi se neko utrpavati u termin.rezervirao sam prije 2 tj zato kaj jedino tad mozemo igrat i da mi sad neko radi svoje nonsalantnosti i bezobrazluka radi najave upada u termin .ma nek odjebe.to je samo retoricki i nema veze sa nasom ekipom .ako stari moj nisi rezervirao do 22 u petak tad igraj na 3 stolu pa ces drugi put razmisljati i spreman sam se posvadjati radi toga.
Zato mislim da najava nikako nije ista kao rezervacija a kolko sam idio vec ima prednajava za 2 tj unaprijed svakom mogu izlazit u susret al ne da me neko jebe u mozak svojom gluposcu..
Kuzim za pravilo Sokaza al to kaj se desilo textilcima je samo zato jer su im protivnici sero je i izmisljaju toplu vodu.godinama je sve funkcioniralo odlicno sad to imamo i na webu i zakaj uvijek moramo bit najpametniji ostavimo dobro i trudimo sei mati jos bolje i jednostavnije
Zato mislim da najava nikako nije ista kao rezervacija a kolko sam idio vec ima prednajava za 2 tj unaprijed svakom mogu izlazit u susret al ne da me neko jebe u mozak svojom gluposcu..
Kuzim za pravilo Sokaza al to kaj se desilo textilcima je samo zato jer su im protivnici sero je i izmisljaju toplu vodu.godinama je sve funkcioniralo odlicno sad to imamo i na webu i zakaj uvijek moramo bit najpametniji ostavimo dobro i trudimo sei mati jos bolje i jednostavnije
Mixeru,mixer je napisao/la:Zato mislim da najava nikako nije ista kao rezervacija a kolko sam idio vec ima prednajava za 2 tj unaprijed svakom mogu izlazit u susret al ne da me neko jebe u mozak svojom gluposcu..
ne znam jel si u riječi "idio" ispustio v na početku ili t na kraju,al daj prije nego se počneš svađati barem pročitaj pravila,i nauši više što je prednajava,što je najava a što rezervacija termina.
I nemoj previše misliti,nego igraj po pravilima koja su sad napismeno,kad dođe vrijeme,budemo ih popravljali u koraku,za sada važe točno ona koja su napisana!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Pa u tome i je stvar kaj igramo po pravilima i ne trpamo se . A to kaj su pravila takva nazalost vidi se da nisu dobra.necu vise jer sam gubim zivce .uglavnom vec vidim a i cujem kak ljudi razmisljaju radi tih najava da igraju kad nize lige imaju najavu ili rezervaciju i gadjaju taj termin uglavnom sranje
Ne znam. Mi smo ovaj tjedan i planiramo za vikend. Sutra se dogovorimo dal subotu il nedjelju pa stavimo na webIkota je napisao/la:Zašto dvorana nije očišćena?
Treba neko malo
Puhovski si je sinoć na treningu jako uprljao čarapice
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Samo ne petak. Upravo mi se najavila ekipa na rucak.
Subotu su najavili kisu pa ostaje nedjelja. Eto ja sam za nedjelju. Bum i kuhal ak treba.
Subotu su najavili kisu pa ostaje nedjelja. Eto ja sam za nedjelju. Bum i kuhal ak treba.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Članarina za 05 mjesec skupljati će se u četvrtak 07.05 od 17-22 h!
Mole se kapetani ekipa da dobro prebroje svoje članove i pomnože sa 150!
P.S. u nedjelju 03.05. izvjesne radne akcije uređenja dvorišta i zidanja roštilja,ako ima zainteresiranih neka dodju!Još ću potvrditi,ovisimo o vremenskoj prognozi!
Mole se kapetani ekipa da dobro prebroje svoje članove i pomnože sa 150!
P.S. u nedjelju 03.05. izvjesne radne akcije uređenja dvorišta i zidanja roštilja,ako ima zainteresiranih neka dodju!Još ću potvrditi,ovisimo o vremenskoj prognozi!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!