| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kile
|
Postano: čet sij 15, 2009 2:07 pm Naslov
: |
|
|
| bigdedi (napisa): | | Izra (napisa): | | i moram primjetiti da napadas covjeka |
sori... iz mojeg prvobitnog začudjenja.. je thread otiso u žučnu raspravu.. sori zbog negativnog publiciteta...
evo ubio ja svoje postove u znak postovanja prema toniju  |
Zašto si to napravio, neeeeeee, sad mi tek ubi publicitet
btw rasprava uopće nije bila žučna već civilizirana s argumentima jedne i druge strane, i ne mislim da je netko tu u krivu, samo se gleda na stvar iz druge perspektive! Nemoj brisat postove pobogu...
dosta priče a da se kupi nešto ,ovaj smajli mi je  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: čet sij 15, 2009 8:52 pm Naslov
|
|
| Ne bih sad ulazio da li su gume jeftine ili skupe, i po koliko se prodaju 150 ili 40 kn, mislim da je to stvar prodavača a ako se nekome ne sviđa bože moj... Želim smo reći da sam od Kileta kupio dvije gume "na slijepo" i da su bile točno onakve kakve je rekao da su: očuvane, tako da sam s njima odigrao još dosta mečeva. Znači što se tiče kvalitete nemate brige, a sad što se tiče cijene neka svatko odluči za sebe da li mu je skupo ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kile
|
Postano: čet sij 15, 2009 9:51 pm Naslov
|
|
Hvala na pozitivnim komentarima, samo došao sam do jednog neugodnog saznanja po mene.....Zašto su moje gume u dobrom stanju, pobogu igrao sam s njima. zašto ja ne trošim gume ko drugi, šta to ne valja s mojom teknikom i igrom kmeeeee...damn it
btw Bera požalio šta sam ti proda onog Clippera, nakon toga upao u crnjak s drvima i čudima i nekako nabavio novi Clipper i opet mi sunce izašlo...hvala bogu na Clipperima, svima u novoj godini želim jedan Clipper  _________________ reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: čet sij 15, 2009 10:15 pm Naslov
|
|
| i danas igram s tvojim clipperom, i ja sam probao hrpetinu drva i na kraju se uvijek vratim na clipper |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|