| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dizi
|
Postano: pet svi 01, 2015 9:08 am Naslov
: |
|
|
Nesto sam krivo unijela u zapisnik no ispravljeno je sad.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: pet svi 01, 2015 2:49 pm Naslov
|
|
Trnski priča se da tražite novu dvoranu, ali je uvjet da bude na 2. katu. Da li je to istina?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 01, 2015 4:23 pm Naslov
|
|
Istina i nije tajna
Zadnji (i jedini) put sam igrao na Mladosti na jesen 2012. Da budem precizniji, bilo je to 7. kolo protiv odlične ekipe Mladost old vet.
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=398&ek2=281&dat=2012-11-28
Želio sam malo osvježiti sjećanje na tu dvoranu, trznuo Staneta, dao mi broj, nazvao par brojeva ali štanga Ne može se dobiti termin za trening na Mladosti.
Četvrtkom se igra sokaz, a ostale dane caruju klinci i ne rentaju se termini.
Ali nema veze, pojačavamo trening u Vjesniku i spremni ćemo doći na Mladost. Nekako mi se čini da će naša tekma odlučivati o pobjedniku lige.
No, to je ipak štof za drugi post...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: pet svi 01, 2015 5:12 pm Naslov
|
|
Čuj pa nije baš da i mi noćivamo tamo.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 01, 2015 8:30 pm Naslov
|
|
Sad mi je malo lakše
3 kola prije kraja situacija je više nego nejasna
MTM je na 1. mjestu, bodovno poravnat s Hvidrom uz prednost pobjede u međusobnom srazu.
MTM s Amirom je apsolustni favorit u svim tekmama. Jedina teže tekma je s nama (Cvjećari), ali odvedeni na obalu Save izgledno je da ćemo zabauljat.
MTM završava na prvom mjestu.
Hvidra čeka kiks MTM-a. I oni imaju samo jednu težu tekmu, protiv Igromata koji su sa Šestom na čelu napravili dobar posao uguravši se na trenutno 4. mjesto. Ne vjerujem da će MTM kiksat niti da će Hvidra kiksat, dakle sigurno 2. mjesto.
Mi smo u banani.
Igramo s MTM-om, s Amirom su apsolutni favoriti. Igramo i sa Samoborcima koji su isto aposlutni favoriti. Probudili su spavača - Horvatinovića - jer im je frka za poziciju. Potpuno razumljivo
Imamo još i Nezgode na repertoaru. U te tri tekme možda skupimo neki bod, teško da će biti dovoljno za ostanak na 3. mjestu.
Prije za poziciju 4-5.
Igromati također imaju dvije teške tekme - Hvidru i direktne konkurente Pantere. Ako speglaju Pantere onda će zauzeti 3. mjesto. Sumnjam u takav rasplet, Pantere su daleko bliže 3. mjestu.
1. MTM 32
2. Hvidra 32
3. Pantere 27
4. Cvjećari 24
5. Igromat 22
Polažem velike nade u Punmunovce i nadam se da će mi pokvariti prognozu jer oni igraju s naša dva direktna konkurenta - Hvidrom i Panterama. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: pet svi 01, 2015 8:59 pm Naslov
|
|
Eto, zavrsnica dostojna svjetskog prvenstva u pikulanju.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet svi 01, 2015 10:02 pm Naslov
|
|
Ispalo je zanimljivije nego što smo očekivali na početku.
Svakako nisam očekivao da bi naša međusobna tekma mogla odlučivati o pobjedniku sezone.
Pozdravi Tanju, reci joj da znam kako joj je bilo nakon košnje trave. Danas sam kosio travu - poveći komad, nezgodan teren.
Osim što sam zaradio opekotinu desne podlaktice (osjetio sam da me flakserica grije, nisam očekivao da će iskočiti plik), ruke su mi sada drvene. A planirao sam danas odraditi trening  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
igromat
|
Postano: sub svi 02, 2015 7:19 am Naslov
|
|
NAPISAO TRNSKI:
Igromati su neočekivano lako pobjedili Milenijce.
Milenijci jako osciliraju od tekme do tekme. Šteta, nekoliko su tekmi odigrali zaista odlično dok su s druge strane nekoliko odigrali ispod svojih mogućnosti.
Zato Šesto i dečki skupljaju bodove i ušuljali su se u sam vrh tablice.
A SAD JA:
Bojao sam se ove tekme. Nisam znao kako igraju Grabar i Žitnik, a Dragu znam od prvog dana mog sokaziranja. Gdje on lupi loptu tu trava ne raste.
Tako da sam se bojažljivo nadao tvojoj prognozi.
Prvo čestitke Petrovićima na tricama. Odigrali su odličnu tekmu. Vjerojatno su pročitali tvoj post da ne briljiraju. he he. Posebno mi je drago zbog Zlatka. Bio je igrač večeri. Nije izgubio niti jedan set. Konačno je odigrao kako može. Na treningu se svi jako mučimo protiv njega a mene uglavnom tambura.
Slažem se da Žitnik i Ivček mogu bolje, to sam im i rekao na tekmi. Žitnik je protiv Hrvoja pokazao ubojiti backhend. Nisu imali svoju večer a mi svoju dobili kao na lotu.
Grabar me je dobro namučio, on je kod njih igrao najbolje, no kad ga je Zlatko lako dobio za 5:0, kao da su se nakon toga predali.
Bez obzira na rezultat tekma je bila prava i dečki su super ekipa. Bila je to jedna ugodna sokazovska večer.
Poslje na pivi smo dogovorili revaanš na njihovom terenu, u njihovo vrijeme, na njihov dan
Što se tiče raspleta predviđanja su ti vrlo realna.
Mi smo svoj plan ispunili i ako bude i po tvome možemo biti zadovoljni.
No potruditi će mo se da ti pokvarimo prognozu.
Dosta pisanja,idemo delati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub svi 02, 2015 9:18 am Naslov
|
|
Nikad dosta pisanja, odličan post
Zaista ste iznenađujuće uvjerljivo pobjedili Milenijce. Nisam to očekivao od vas Teško je igrati nakon 3:0, nakon 5:0 uglavnom čekaš kada će agonija završiti.
I ja se nadam da ćete mi pokvariti prognozu. Koji dan igrate protiv Hvidre? Ako igrate prije četvrtka, u slučaju da iznenadite Hvidru, možda MTM malo olabavi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub svi 02, 2015 10:12 am Naslov
|
|
Prognoza za 11. kolo
HŽ infrastruktura – ŠD Pantera 3:7
HŽovci su malo posustali u završnici sezone. Protiv Orkisa su se provukli. Pantere ganjaju poziciju na vrhu, imaju tekme u kojima moraju do bodova.
HVIDRA Maksimir – Igromat 600 5:5
DERBI KOLA! Igromati su se probudili, da ne kažem da su počeli briljarat Hvidra će imati težak posao. Šesto i Obuljen su rivali za prvo mjesto na tablici igrača, za sada vode mrtvu utrku, oboje imaju skor 25:5. Vrlo vjerojatno će direktni sraz odlučiti o prvom mjestu.
Igromati znaju za uvjete kod Pavleka. Pitanje je kako će se adaptirati na njih.
Kao i obično, kakav je to derbi ako ne završi remijem
Novi milenij – Pun Mun 4:6
Milenijci su se pomirili da neće biti u vrhu tablice, ali i sedma pozicija može voditi ligu gore tako da je bolje da ne odustaju. Punmunovci su neočekivano ispustili bodove od Samoboraca i probuđenog spavača.
STKI Samobor i Sveta Nedelja I. – Početnici 6:4
Početnicima se ne piše dobro, Horvatinović je pokazao zavidno znanje pinganja. Samoborcima treba svaki bod da se maknu iz zone ispadanja, a najbolje je bodove uzeti rivalima.
Nezgode – Knežija Harmony 6:4
Nezgode će sigurno tražiti bodove da se maknu sa zadnjeg mjesta. Knežijanci su odigrali protiv MTM u čudnoj postavi. Sva ta zadnja kola su čudna, pa zašto ne prognozirati jedan čudan rezultat?
MTM – Cvjećarnica Nela 6:4
S curama smo igrali 3 tekme, 2 službene i jedna prijateljska. 6:4 i 2x po 5:5. I s Ladislavom smo jedva izvukli remi u prijateljskoj. Nadali smo se da ćemo u ovoj tekmi uhvatiti bod, potajno se nadali i pobjedi, ali onda je došao Amir...
Bod(ove) iz te tekme sada mogu samo sanjati
MTM je ljuti favorit, igramo na Mladosti, nama nepoznatom terenu. Ova tekma ima status derbija samo iz razloga što je jedina teža tekma MTM-a do kraja sezone.
Trnava-Dubrava – Orkis-momento 6:4
Veki je dao svoje za ovu sezonu, nadam se da će zaigrati Podhraški. Trnava me ugodno (skoro neugodno ) iznenadila svojom igrom, čvrsti su do bola. Na žalost, Orkisovci u okrnjenom sastavu teško da imaju šanse protiv Trnave na njihovom terenu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
igromat
|
Postano: sub svi 02, 2015 4:42 pm Naslov
|
|
| Ne znam termin, još se nisu javili. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned svi 03, 2015 9:47 am Naslov
|
|
Vjerovatno će sutra nazvat i ponuditi termine krajem tjedna.
P.S. Ako nekog zanima, tekma Početnika i Nezgoda je odgođena  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tobi
|
Postano: ned svi 03, 2015 7:38 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): |
HVIDRA Maksimir – Igromat 600 5:5
DERBI KOLA! Igromati su se probudili, da ne kažem da su počeli briljarat Hvidra će imati težak posao. Šesto i Obuljen su rivali za prvo mjesto na tablici igrača, za sada vode mrtvu utrku, oboje imaju skor 25:5. Vrlo vjerojatno će direktni sraz odlučiti o prvom mjestu.
Igromati znaju za uvjete kod Pavleka. Pitanje je kako će se adaptirati na njih.
Kao i obično, kakav je to derbi ako ne završi remijem
|
U međuvremenu smo dobili termine u dvorani u Maksimiru - tamo smo već odigrali s N. Milenijem. Krešo pokušava dogovoriti još jedan termin osim petka koji nam je siguran. Inače imamo ponedjeljak, ali ovaj tjedan je tamo nešto drugo - sutra će nazvati za dogovor.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon svi 04, 2015 8:31 am Naslov
|
|
Derbi kola na kraju tjedna, kako i priliči  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon svi 04, 2015 11:30 pm Naslov
|
|
Pantere su odradile posao, sada mirno čekaju rasplet ostalih tekmi.
Klasična sačekuša  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 05, 2015 10:39 am Naslov
|
|
Svaki dan jedna coprija....
Mi gubimo sve 3 i ostajemo na 21 bodu.
Punmunovci pobjede Milenijce i Pantere, remiziraju s Hvidrom, imaju 21 bod i prednost u setovima s nama, ispred nas su.
Igromat pobjedi HŽ, a izgubi od Pantera i Hvidre, imaju 22 boda, ispred nas su.
Pantere imaju pobjedu nad Igromatom, imaju 24 boda, ispred nas su.
I mi završimo na 6. mjestu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto svi 05, 2015 10:53 am Naslov
|
|
| Joj, daj Trnski ne pili. Što bi bilo kad bi bilo. Bit će kak će biti. Nekak mora biti. Neće sunce prestat sjati niti se zemlja okretat. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 05, 2015 11:04 am Naslov
|
|
Današnja coprija je najnepovoljnija za nas. Već večeras nakon treninga kada mi poraste razina endorfina, scopram neku povoljniju copriju.
A za Sunce nikad ne znaš. Ni za Zemlju. Skoro svaki dan imaš film na telki koji obrađuje problem "šta ako se Zemlja prestane okretati?" i "šta ako Sunce sutra ne izađe?"
Tako i ja moram biti spreman na sve moguće scenarije...
Baš gledam kako postavljate ekipu. Klasika-MTM. Amira obično ubacujete na mjesto Tanje.
Pošto očekujem da ćete zaigrati u najjačoj postavi (MAT postava), moram odgonetnuti kakva će vam biti šema.
BTW, nisam siguran da bi Igromati, Punmunovci i pogotovo Pantere bili nezadovoljni gornjom coprijom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto svi 05, 2015 12:53 pm Naslov
|
|
Uvijek ide tak nekak - kad jednom svane drugom smrkne.
A shema će nam biti unutarnja ili vanjska pa si ti misli.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto svi 05, 2015 1:07 pm Naslov
|
|
Nemreš me iznenaditi
Prva postava će sigurno biti Mirna, Amir, Tanja. Maja će kasniti (trči po nasipu) tako da će doći na drugi krug. Nakon toga će ući umjesto tebe ili Amira, ovisno o rezultatu.
I, jesam li pogodio?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|