Radne akcije danas od 16 h!
Za sada smo Miki, Wolf i ja,još dvojica,trojica bi dobro došla!
Ako i padne kiša onda ima posla unutar dvorane,mjenjanje žarulja,poljepit taraflex i slično....
Ako neki stolovi neće biti slobodni za igranje molim da ih se označi u kalendaru termina (lijevi stupac) od kada do kada će biti zauzeti da oni koji žele doći igrati ne naletavaju bez veze.
Prvo je bila priča radova u nedjelju pa sam tako prilagodio obveze da mogu doći u subotu, sada je priča da su radovi u subotu ... tko zna što će biti još do navečer.
Kemil je napisao/la:Ako neki stolovi neće biti slobodni za igranje molim da ih se označi u kalendaru termina (lijevi stupac) od kada do kada će biti zauzeti da oni koji žele doći igrati ne naletavaju bez veze.
Prvo je bila priča radova u nedjelju pa sam tako prilagodio obveze da mogu doći u subotu, sada je priča da su radovi u subotu ... tko zna što će biti još do navečer.
Čudi me za tebe da nisi prilagodio obaveze da dođeš pomoći,ili bar očistiti dvoranu kad je već tvoja ekipa na redu,kad se već ima vremena za trening!?
Čudi me za tebe da nisi prilagodio obaveze da dođeš pomoći,ili bar očistiti dvoranu kad je već tvoja ekipa na redu,kad se već ima vremena za trening!? Confused
Možda je negdje došlo do prekida u komunikaciji, ali kako se u ekipi ne možemo usaglasiti oko termina za čišćenje sa Vukojem sam već prije dogovorio da platimo čišćenje dvorane.
Tim više me čudi jer je Vukoja (kapetan ekipe) otišao na Rab i vraća se sljedeći tjedan. Ipak je on građevinar, a oni baš nisu primjer organiziranih ljudi.
Koliko me sjećanje služi pravilo je bilo da ekipa koja to ne može odraditi, iz bilo kojih razloga, da može platiti čišćenje koje će osoba odgovorna za dvoranu organizirati.
Na kraju, čini se da Vukoja niti je dogovorio čišćenje dvorane niti je dogovorio plaćanje čišćenja, moja isprika u ime cijele ekipe.
Organizirajte čišćenje, a mi ćemo ga platiti.
Kemil
Datum dogodovštine: 05.09.2015.g. Vrijeme iste: više manje cijeli dan pa i noć Mjesto dogodovštine: Jazbina Razlog iste: Gušter ekipe (Padobranci, Briđevci, Vrkići, Tolićevci, Aquashopovci) časte pajcekom sa ražnja i inim jelima kako bi iskazale poniznost i zahvalu što smo primljeni u ovaj hram ping ponga! Pozvani na dogodovštinu: SVI ČLANOVI HTSTK J. Trešnjevka ili ti ga Jazbinaši.
Zadnja izmjena: grza, dana/u sub kol 29, 2015 12:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.