SOKAZ forum
6. liga proljeće 2015
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ispravno ste postupili. Dižem palac za takav način druženja.a_marko je napisao/la:Ma nema ga. Nismo ni igrali. Narucili smo neke pive i dogovorili se. Greta je rekao da smo Pavic i ja bolji pa mi nek sebi pisemo tricu. To je 6. Vjeko je rekao da onda Tola mora izgubit dvije i to od njega i Gretica. Brod kao ima los dan, on je lego sve tri. To ti je 7:2. A mi par ne igramo i onda je to 7:3.
Rasprava trajala 5 minuta. Probat cemo tako sve do kraja.
E sad... Dal su decki napravili zapisnik ili ne... Neam pojma.
Uglavnom, popilo se....
Jedino vam zamjeram kaj niste mene angažirali za delegata. I ja bih rado s vama popio.
Sokaz nas je ujedinio, piva nas drži skupa !!!!
Eto, odrađeno i jubilarno 10. kolo.
Bilo je čupavp da čupavije ne može biti.
Na kraju ipak smo uspjeli opravdati ulogu blagog favorita.
Zaslugu za to pripisujem "parnom valjku" HUZY-ju koji opet gazi, pa je tako pokazao toliku dominaciju u meču protiv Blauhorna da mu je do krajnjih granica davao lažnu nadu i u odlučujućem trenutku ipak sigurno priveo partiju željenom cilju, i tako konačno prelomio cijeli meč. Važno je napomenuti da je HUZY u 5. setu vodio 10:6 i revolveraški meč odveo "u produžetke".
Ja sam opravdao status 3. igrača koji vučem još od davnih dana kada sam počeo igrati u ekipi sa HUZY-jem (nikako da ga preteknem, a rang lista i nije baš neko mjerilo), pa sam dobio partiju koja se od mene i očekivala.
Konstatacija da liga ima novog šerifa mislim da je bezpredmetna, jer je VUJA-GRUJA samo zasjeo na mjesto koje mu pripada od samog početka.
Na kraju dečki iz Karlovca su super tipovi i šteta je što neke mečeve nisu igrali u punom sastavu, a neke je Blauhorn nažalost kiksao, jer da nije bilo tako, po meni bi bili u borbi za sam vrh tablice.
Bilo je čupavp da čupavije ne može biti.
Na kraju ipak smo uspjeli opravdati ulogu blagog favorita.
Zaslugu za to pripisujem "parnom valjku" HUZY-ju koji opet gazi, pa je tako pokazao toliku dominaciju u meču protiv Blauhorna da mu je do krajnjih granica davao lažnu nadu i u odlučujućem trenutku ipak sigurno priveo partiju željenom cilju, i tako konačno prelomio cijeli meč. Važno je napomenuti da je HUZY u 5. setu vodio 10:6 i revolveraški meč odveo "u produžetke".
Ja sam opravdao status 3. igrača koji vučem još od davnih dana kada sam počeo igrati u ekipi sa HUZY-jem (nikako da ga preteknem, a rang lista i nije baš neko mjerilo), pa sam dobio partiju koja se od mene i očekivala.
Konstatacija da liga ima novog šerifa mislim da je bezpredmetna, jer je VUJA-GRUJA samo zasjeo na mjesto koje mu pripada od samog početka.
Na kraju dečki iz Karlovca su super tipovi i šteta je što neke mečeve nisu igrali u punom sastavu, a neke je Blauhorn nažalost kiksao, jer da nije bilo tako, po meni bi bili u borbi za sam vrh tablice.
E, da, još nešto....
TRAŽIMO JEDNOG IGRAČA U EKIPU.
TREBA BITI OTPRILIKE VUJASIĆEVE KVALITETE. (i kao igrač i kao čovjek)
JA BIH MALO ODMARAO SLIJEDEĆIH SEZONA. (preslab sam za te visoke lige)
CIJENJENE PONUDE UPUTITI VUJI-GRUJI.
Za početak će biti plaćen ko HUZY i ja, ali ako se dokaže može napredovati do iznosa VUJINE plaće, ali ni lipu više.
Sve informacije kod VUJASIĆA.
Za početak će biti plaćen ko HUZY i ja, ali ako se dokaže može napredovati do iznosa VUJINE plaće, ali ni lipu više.
- agent_zero
zakelji ovo na forum prve ligevjeverko je napisao/la:E, da, još nešto....
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
- agent_zero
Čestitam, svaka čast.
Vidim da ste uveli i pojačanje.
Statistički gledano Maričić Luka je vaš 1. igrač jer jedini ima 100% učinak.
Stvarno ste trenutno najjača ekipa naše lige, ali mi mladi bar imamo razloga trenirati još jače i češće.
HUZY i ja ćemo udvostručiti treninge (ove sezone smo trenirali jednom).
Jedino me strah za VUJU-GRUJU jer mu se bijela boja od pivske pjene počela sviđati više od bijele boje ping-pong loptice.
Vidim da ste uveli i pojačanje.
Statistički gledano Maričić Luka je vaš 1. igrač jer jedini ima 100% učinak.
Stvarno ste trenutno najjača ekipa naše lige, ali mi mladi bar imamo razloga trenirati još jače i češće.
HUZY i ja ćemo udvostručiti treninge (ove sezone smo trenirali jednom).
Jedino me strah za VUJU-GRUJU jer mu se bijela boja od pivske pjene počela sviđati više od bijele boje ping-pong loptice.
- agent_zero
Odigrasmo
i sa Karlovčanima danas u Merixu.
Uglavnom, sve po planu..
Još nam treba jedna pobjeda pa smo zaključili ovu sezonu prvim mjestom.
To nam je i bio cilj na početku.
I sve je to divno i krasno, ali jedino mi je muka što ćemo morat ovaj Operator II opet trpit iduću sezonu.
Al šta se mora... mora se. Jel tako?
Uglavnom, sve po planu..
Još nam treba jedna pobjeda pa smo zaključili ovu sezonu prvim mjestom.
I sve je to divno i krasno, ali jedino mi je muka što ćemo morat ovaj Operator II opet trpit iduću sezonu.
Al šta se mora... mora se. Jel tako?