NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga - proljece 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: ned svi 10, 2015 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Onda oke. Smile
Teško mi je pratit fabulu teme kad vas ne znam sve, i fale mi linkovi međuodnosa između trenutne dvije ekipe ili osobe koje se trolaju u danom momentu.

Tako da moram oštro s vama jer nikad ne znaš! Osama Grouphug
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vracko91

PostPostano: ned svi 10, 2015 8:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čekamo do srijede do 10h Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomek0310

PostPostano: ned svi 10, 2015 9:21 pm    Naslov : Re: Odgoda upisivanja Citirajte i odgovorite

javor (napisa):
Da možda ne namještaju drugo mjesto nekome.

ili možda prijavljuju igrača iz 7. lige Beljenje ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
javor

PostPostano: ned svi 10, 2015 9:32 pm    Naslov : prijava Citirajte i odgovorite

Prijavili bi mi i iz prve lige al više ne stignemo sad nas je frka za drugo mjesto. Juhuu Pingic Pingic Beljenje
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon svi 11, 2015 5:25 am    Naslov : Re: Odgoda upisivanja Citirajte i odgovorite

tomek0310 (napisa):
javor (napisa):
Da možda ne namještaju drugo mjesto nekome.

ili možda prijavljuju igrača iz 7. lige Beljenje ROFL

Nekaj je Javor pobrkal u računici i predviđanjima. Kako nema borbe za drugo mjesto ? Još uvijek VG Pilići vode borbu i to protiv ekipe Kozakiv 1 i protiv samih sebe. AKO Kozakiv pobijedi do kraja obje tekme (a što je za očekivati) a Pilići propuste jednu (iz bilo kojih razloga, možda i zbog svog imena ??? Beljenje ) onda je ekipa Kozakiv 1 druga zbog bolje set razlike u međusobnom susretu a Pilići nisu. Jednako vrijedi i za ekipu Hvidra Dubrava II. Tko zna što se sve može dogoditi za 2 tjedna. Treba još oba kola odigrati. Mogu Pilići i predati jednu utakmicu iz danas nepredvidivih razloga. Vidimo da su Pilići ove polusezone puni iznenađenja, najprije dovedu samo jednog novog jakog igrača, zatim drugog još jačeg, pa onda dođu prepolovljeni na utakmicu koju lagano izgube,... baš su unijeli živost u ligu, blago rečeno.
Borba za 2. i 3. i 4. mjesto se nastavlja a ključna stvar je da: a) Pilići budu sposobni igrati oba dva kola u kompletnom sastavu (ili u dovoljno dobrom) kako bi pobijedili (a to do sada NIJE bio slučaj u svim utakmicama) i b) utakmica između Kozakiv 1 i Hvidre Dubrave II (a koja odlučuje o poretku do 6. mjesta).
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: pon svi 11, 2015 8:40 am    Naslov : Re: prijava Citirajte i odgovorite

javor (napisa):
Prijavili bi mi i iz prve lige al više ne stignemo sad nas je frka za drugo mjesto. Juhuu Pingic Pingic Beljenje

da, baš šteta kaj pravila ne dopuštaju cijelu sezonu da se prijavljuju igrači, možda bi onda imali sigurno drugo mjesto Cheer ROFL
[Vrh]
javor

PostPostano: pon svi 11, 2015 9:37 am    Naslov : tako je Citirajte i odgovorite

Slažem se s tobom , ovak je ipak neizvjesno 2. mjesto .Možda nam ga vi zauzmete.
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: pon svi 11, 2015 10:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma neee, mi sigurno nećemo zauzet 2. mjesto...ali recimo Barutana, Kozakiv i Hvidra bi mogli zauzet Pingic
[Vrh]
risBo

PostPostano: pon svi 11, 2015 11:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tomek Vilenjaci ne postoje! Mislio sam da neću napisati ovaj post ali jednostavno moram jer me pojedinci vuku za jezik pa da objasnim! Daj mi objasni kako bi VG Pilići mogli sada izgubiti 2. mjesto??? Na isti način kao bi i vi mogli izgubiti 1.mjesto, zar ne? (znači samo teoretski). Znam da ste vi kvalitetnija momčad od Barutave i Uriha i vjerujem u vašu pobjedu a isto tako znam da smo mi kvalitetnija momčad od TNT-a i Pivarstava i vjerujem u našu pobjedu.
Želim ti i ovo napomenuti da su za našu ekipu VG Pilića igrali sve utakmice samo 2 igraća Javor i Ugljarević imali bi sada 24 boda, (naravno, uz dužno poštovanje prema ekipi Hvidre jer mislim da bi Javor tu dobio sva tri meča i dobili bi 3 boda a ne 0 (nula) i naravno uz dužno poštovanje prema svojim suigračima iz ekipe) a izgubili bi 1 dobiveni bod bod od Sesveta, izgubili bi dva boda od Uspona jer je Vračan dobio Javora i mene i to bi bilo to, 24 boda, bili bi treći!
Da smo pak igrali sa starom ekipom bez Čiža (Javor, Alapeza, Batarelo i Ugljarević) imali bi 26 bodova. Dobili bi Hvidru 3 boda (samo da je Javor igrao) i dobili bi Uspon 3 boda a izgubili bi bod od Sesveta 1 bod. Kužiš??? Jel ti treba dodatno objašnjenje????

Točnije ovako, da su igrali: Javor i Ugljarević
Amarena 3
Rakuni 3
Barutana 1
Kozikiv 1
Uriho 3
Šliper 3
Hvidra 3
Sesvete 0
Uspon 1
Hrabri tate 3
ABC 3

UKUPNO: 24 boda

Sa tri stara igrača:

Amarena 3
Rakuni 3
Barutana 1
Kozikiv 1
Uriho 3
Šliper 3
Hvidra 3
Sesvete 0
Uspon 3
Hrabri tate 3
ABC 3

UKUPNO: 26 bodova

Još napomena da Barutana mora igrati sa Sesvetama predzadnje kolo što je za očekivati da Sesvete pobijede.

Kako bilo da bilo sa svim ekipama kojima smo igrali mislimda je bila fer i korektan igra bez ijednog ekscesa. Pozdrav svima!!!!
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon svi 11, 2015 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja isto razmišljam samo o teoretskim mogućnostima. Sesvete i Pilići su dvije klase bolji od svih ostalih ekipa 19. lige (kada su kompletni). Praktično se trebalo dogoditi da te dvije ekipe pobijede SVE OSTALE a međusobno odigraju neriješeno.
Međutim, kada već kažem da razmišljam teoretski, MOŽE SE DOGODITI DA Pilići IZGUBE još jednu tekmu do kraja prvenstva jer su spriječeni da dođu na utakmicu (nešto kao kod Hvidre Javor i Čiž) a da pri tome netko od glavnih konkurenata za drugo mjesto (Kozakiv 1, Hvidra ili Barutana) sve pobijedi do kraja. Tada Pilići ne bi bili drugi.
To analiziram ja čija momčad nema šanse da se upusti u takvu borbu pa ni u borbu za 3. ili 4. mjesto već ćemo se zadovoljiti sa 6. ili 5. mjestom.

Ova tvoja analiza sa brojem bodova po ekipama koje bi osvojili je jedan kut gledanja a može se gledati i na još neke načine. Konkretno sa mojom ekipom ABC Čiž je dobio 3 meča a da on nije igrao a mi dobili ta tri meča, imali bi šansu za bod u parovima.

Naša tekma je bila jako fer i u ugodnom raspoloženju. Želim si što više takvih tekmi. Ovo ovdje je samo analiza mogućih TEORETSKIH situacija i nije mi namjera se ni sa kim zakvačiti oko bilo kojeg problema.

Zadnja promjena: MUNJA2; pon svi 11, 2015 11:45 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
risBo

PostPostano: pon svi 11, 2015 11:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Munja2 Apsolutno se slažem sa tobom! To je sve što bi bilo kad bi bilo??? Bitno da smo se dobro podružili nakon tekme! Thumbs up
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: pon svi 11, 2015 11:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nije isto kada počneš utakmicu sa 3:0 ili sa 0:3...ne mi ne možemo izgubit 1. mjesto jer nam je dovoljan 1 bod u 2 utakmice jer bježimo vama 5 bodova, a vi ste ispred Barutane 1 bod, a ispred Kozakiva i Hvidre 3 boda...još ne mogu predviđat budućnost pa tako ne znam kak će završiti naša utakmica s Barutanom...ali svakako krajnje interesantna ova tablica i moram reći da mi je potrebno dodatno objašnjenje jer je to samo teorija ovako Thumbs up
[Vrh]
risBo

PostPostano: pon svi 11, 2015 11:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gimme five Thumbs up Pingic
Tomek vi ste jači i sa 2 igrača od Barutane. Herceg garant neće dobiti i Javora i Šimca tako da barem jedan vaš igrač bude upisao 3 boda a drugi nek upiše 2 boda i to je već 5, mada mislim da budu oba dva dobili Hercega i u parovima ste jači tako da ne brineš. Prognoziram 6:4 za Sesvete! Sretno!!!

Zadnja promjena: risBo; uto svi 12, 2015 6:45 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
javor

PostPostano: uto svi 12, 2015 7:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki za sva pitanja oko rezultata sljedećih kola molim upitati g.Vračana kod njega je kristalna kugla . Sebican Mada moram priznati da je točniji od vremenske prognoze na HTV 1 .Još malo je do kraja i to me uopće ne veseli jer imam osjećaj da mi je ova sezona jako brzo prošla i volio bih kad bi imali još tekmi al što je tu je.Ako ste zainteresirani zaigrati pravi PING-PONG sa drvenjacima uskoro bi kod nas u VG. trebao biti organiziran turnir u PING-PONGu pod vodstvom trenera Marka Habijaneca koji je prošle godine bio na svjetskom prvenstvu u Londonu.Kvalifikacije smo odigrali i Ugljarević i ja i kvalificirali se u glavni kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo u Londonu koji je bio na Velesajmu i tamo smo ispali u skupini.Uglavnom ako ste zaljubljenici u stolni tenis moj vam je savjet da se oprobate u PING-PONGU koji je meni veća fora od ovog jer nema razlika u gumama i reketima nego svi imaju iste rekete.Malo bacite koji komentar da probamo viditi koliko vas ima zainteresiranih za PING-PONG.Pozdrav!!!!!! Cheer
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto svi 12, 2015 7:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I sam sam razmišljao o nečem takvom ali unutar naše ekipe, na betonskim stolovima, sa muzikom, sa istim plastificiranim reketima za vanjsku upotrebu, uz pivu, vino, kebab ili nešto drugo iz hladnjak torbe. Pripremam se za rujan. Više za tzv. "team building" nego za pravo takmičenje.

Ovo što vi zaozbiljno pokušavate ima za mene barem tri (za sada) aspekta (za šalu i za ozbiljno) :
1. Nema šanse da igramo bez guma jer je meni protiv tebe SVAKA SREĆA neophodna. Što više neočekivanih frkafulja, prasica, lelujanja i katapulta. Inače nemam šanse sa tobom.
2. Ja sam zainteresiran probati i to, javljaj i dalje informacije i
3. Već dolazi razdoblje života kada ne mogu garantirati da li ću moći održati obećanje obzirom na zdravstvene predispozicije toga dana. Koliko imam ekstremiteta toliko sam imao (na)puknuća mišića u zadnje dvije godine. Ima još ponešto na meni što medicina ne smatra ekstremitetima ali nisam siguran da i to neće napuknuti baš tada kada se dogovorimo za meč. Laughing
[Vrh]
javor

PostPostano: uto svi 12, 2015 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

To bi trebalo biti za početak vrlo druželjubivo druženje uz koju čašicu rezanog i manje rezanog piva .
[Vrh]
Zrle79

PostPostano: sri svi 13, 2015 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da je i kod vas već sve više - manje riješeno. Čestitke Sesvete-Culinec. A svima ostalima sa kojima smo igrali u 20-oj ligi mala utjeha da je tada 20-a liga bila jača nego nama sada 18-a.

Pozdravi.
MUNJA2

PostPostano: sri svi 13, 2015 10:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma to je zato jer ste vas trojica uznapredovali po eksponencijalnoj krivulji i sada još laganije pobjeđujete. Nemate ravnopravnog protivnika kao što je bio Caffe Art. Pratim vas i znam da ćete sličan ako ne i isti status imati i u 15. ligi. Sesvete i Pilići su kod nas daleko najbolji a nas preostalih 6 - 7 ćemo se opet naći u toj ligi koju vi ovako slavodobitno napuštate. Sretno vam bilo ! Thumbs up
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: čet svi 14, 2015 9:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

cestitke S. Čulinec na osvojenom naslovu Juhuu
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: pet svi 15, 2015 11:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima!

Čestitke svima na uspjesima i lijepo odigranoj sezoni s tim da jos kozakiv mora stisnuti u zadnjem meču. Zubo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Stranica 9 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.