NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga - proljece 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vracko91

PostPostano: pet svi 15, 2015 8:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prije svega hvala momčadi Kozakiva, što su htjeli doći danas odigrati tekmu, jer sljedeći tjedan to vjerovatno ne bi bilo moguću radi posla. Čestitam im na lakoj pobjedi. Nažalost nismo uspjeli pružit bolji i jači otpor. Za Uspon sezona je završena. Osmo, deveto ili desto mjesto koje ćemo na kraju osvojiti je za nas solidan rezultat, jer ipak igramo utakmice protiv vas koji nemate invaliditet, i samim statrom, mi smo fizicki slabiji za 20-30 %, no ni to nas nije spriječilo da protiv nekih momčadi osvojimo bodove. Želim se u ime cijelog kluba zahvaliti svim momčadima jer mislim da se nikom nismo zamjerili, kao što se niko nije ni nama Thumbs up Čestitam Sesvetama na prvom mjestu, mojim Goričanima na drugo mjesto, i Kozakivu na trećem. Posebno čestitam Janjaninu igraču koji me je jedini dobio u čitavoj sezoni potpuno zasluženo Klanja se . Zapravo čestitam svima vama koji igrate sokaz, jer odigrati sa svakim igračem ove lige bio je meni veliki gušt Juhuu . S nekim a sam se posebno namučio, se nekima manje. Što se tiče jesenskog dijela sezone, bilo kako bilo, sa mnom se vidjeti nećete, jer od jeseni više neću igrati za Uspon, nego ću tražiti jaču ekipu u višoj ligi. Za sad imam dogovor i imam momčad, no možda dođe do još nekih promjena, no sigurno je da s Usponom neću igrati sokaz, jer želim igrat jače utakmice, želim i više napredovati. Ja ću i dalje biti ponosni stolnotenisač i član Uspona na turnirima za osobe s invaliditetom. Za kraj želim izdvojiti jednog igrača ove lige, a to je Boris Ugljarević. Borisa znam pola godine, često igramo u Goričkoj dvorani vikendom i mogu Vam reći da od svih nas 55 natjecatelja ove lige, najviše je napredovao i zaslužio je svaku pohvalu Juhuu . Lijepi pozdrav svima, za treninge, utakmice tokom ljeta, otvoren sam za svakog od vas Smile .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MANDINGO12345

PostPostano: pet svi 15, 2015 8:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sve čestitke svim igračimai kolegama koji su učinili ovu ligu fer i korektnom te na neki način zanimljivom.....zelim svim igračima sretan i uspješan jesenski dio sezone ma koja god liga bilii.....nadam se da cemo se susrest tu i tamo na nekoj pivici Thumbs up Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tomek0310

PostPostano: sub svi 16, 2015 9:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

super sezona, svima čestitke na prikazanoj igri i na druženju poslije tekmi Thumbs up
a sada čekamo Kozakiv da organizira roštilj nekakav Cheer Cheer
[Vrh]
VUKI

PostPostano: sub svi 16, 2015 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

čestitke ekipi Sesvete-Čulinec na osvojenom prvom mjestu.
Kad smo kod roštilja,mislim da bi trebali počastiti oni koji su osvojili prvo mjesto Beljenje
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: ned svi 17, 2015 4:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

drage volje, ali ne znam oćemo li stić jer moramo prije nove sezone pripreme odradit Zubo
[Vrh]
risBo

PostPostano: pon svi 18, 2015 9:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

1. Čestitam Ekipi Sesveta na apsolutno zasluženom prvom mjestu 19. Lige sokaza i želim im mnogo uspjeha u daljnjem natjecanju u 16. Ligi.
2. Isto tako čestitam Vračanu na odlično odigranoj sezoni i na tituli najboljeg igrača 19. Lige sokaza uz samo jedan poraz od 39 odigranih mečeva. Bravo i za svaku pohvalu!!!!
3. Bravo i za dečke sa Žitnjaka ekipu Kozakiva koji su također dobro odradili sezonu i izborili ulazak u viši rang natjecanja. Za koji dan vidjet ćemo u koju ligu idu oni a u koji Pilići. Bez obzira na plasman bravo za njih.
4. Bravo i za sve ostale ekipe (Barutana, ABC ...) koje će ući u veći rang natjecanja.
Svima želim dobre mečeve i nove pobjede i dobre pive!

Za nas Piliće sezona još nije gotova jer nam slijedi zadnja utakmica protiv „Pivarstvo.info“ gdje očekujemo pobjedu i osvajanje nova 3 boda čime bi izborili ulazak u 17. Ligu sokaza.
[Vrh]
javor

PostPostano: čet svi 21, 2015 1:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da je konačno gotova dvojba oko drugog mjesta i da mogu prestati nagađanja koja omalovažavaju moju ekipu VG Pilići .Čestitke Sesvetama na prvom mjestu koje su zasluženo osvojili .Probali smo im otežati osvajanje naslova koliko god smo mogli al zbog duha far-playa smo kiksali jednu utakmicu jer nismo bili kompletni a nismo se niti izmotavali niti odgađali tekmu . Čestitke Vračanu i nadam se da je našao dobru ekipu za nastavak sokaza.Bila mi je čast igrati sa svima vama i nadam se da se još negdje sretnemo na kojoj tekmi ili turniru.
Pozdrav !!!!!!!!!!!!!!!!!
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet svi 21, 2015 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pridružujem se čestitkama i željama za još više gušta u pinganju.

Što se tiče raznih kombiniranja statističkim podacima oko mogućih plasmana ekipa na kraju prvenstva, mislim da nikome nije bilo na pameti omalovažavati Piliće VG. Ljudi su (a i ja među svima) samo računali što se teoretski još može dogoditi. Svi smo znali da ćete vi biti drugi jer ste uz Sesvete Č. daleko bolji od svih ostalih. Nitko ne može omalovažavati vašu ekipu kada ste vi najbolja ekipa 19. lige ako igrate u kompletnom sastavu. Ne bi se trebao zbog toga osjećati omalovaženim. Ako ti to smatraš omalovažavanjem tada, de facto, zabranjuješ ljudima da kombiniraju i računaju sve moguće varijante ishoda do kraja prvenstva jer vas nitko ne želi uvrijediti.
Klanja se
Ja ću i slijedeće sezone PROGNOZIRATI ishode i to komentirati na Forumu bez ikakve namjere da nekoga uvrijedim.
Thumbs up
[Vrh]
javor

PostPostano: čet svi 21, 2015 2:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prognoziraj do mile volje i ja sam za prognoziranje rezultata. Pozdrav!!
[Vrh]
Vracko91

PostPostano: čet svi 21, 2015 7:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke i od mene za osigurano drugo mjesto, koje nije bilo upitno Thumbs up

Evo i kratkog članka za 12. kolo kad smo igrali s Rakunima, a dobit će te i duži članak za koji dan kada smo igrali s Kozkaivom i članak o cijeloj sezoni pa se nadam da će vam biti zanimljivo, samo čekam da se odigraju ove preostale utakmice Very Happy

http://stkoiuspon.hr/sokaz-liga-12-kolo/
[Vrh]
risBo

PostPostano: čet svi 21, 2015 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo na kraju da čestitam i svojoj ekipi na ostvarenom rezultati! Bravo Pilići! Piju piju iju ju Zubo
[Vrh]
javor

PostPostano: uto svi 26, 2015 5:08 am    Naslov : 1.OTVORENO PRVENSTVO U PING-PONGU VELIKA GORICA Citirajte i odgovorite

1. OTVORENO PRVENSTVO
VELIKE GORICE U PING PONGU
ORGANIZATOR: STK Velika Gorica–Stanfar
MJESTO: Srednjoškolski centar u Velikoj Gorici, Stjepana Tomaševića 21
VRIJEME: subota 30. 05. 2015., početak turnira u 14:00
PRAVILA PING PONG NATJECANJA: Igra se s identičnim PING PONG reketima (popularno nazvano drvenjacima) koje će osigurati organizator, na dva dobivena seta do 15 poena. U slučaju rezultata 14:14 ne postoji igranje na dva poena razlike. Svaki igrač ima dvije serve. Prije početka susreta igračima je dozvoljena jedna minuta zagrijavanja. Između setova igrači imaju 30 sekundi da zamjene strane. Ne postoji time-out. Svaki igrač jednom u susretu može tražiti odigravanje „duplog poena“. Ako ga osvoji, pribrojat će mu se dva poena. Ako ga ne osvoji, njegovom protivniku će se pribrojati jedan poen. Igrač može tražiti „dupli poen“ samo jednom u meču i to prije nego servira dok ima 12 ili manje poena.Traženje „duplog poena“ mora se jasno naglasiti sucu i protivniku.
PRAVO NASTUPA: Svi igrači i igračice koji se prijave na vrijeme (petak 29.05.do 20:00 sati) i plate kotizaciju (30 kuna). Igrači prijavom potvrđuju da su dobrog zdravstvenog stanja i da nastupaju na vlastitu odgovornost.
PRIJAVE I KOTIZACIJA: Prijave, kao i sva pitanja se mogu uputiti e-mailom na adresu habijanecmarko@gmail.com ili telefonski kod Marka Habijaneca na broj 091 550 6938. Prijaviti se može do 30.05. do 20:00 sati.Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 30 kn i uplaćuje se na dan natjecanja kod organizatora do 13:30 sati.
NAGRADE: Prvo tri plasirana organizator će nagraditi original ping pong reketima sa svjetskog prvenstva...
Veselimo se Vašem sudjelovanju te Vas srdačno pozdravljamo!P
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto svi 26, 2015 9:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A sistem ? Po grupama ili kup ?
Kada već idem volio bih odigrati barem tri meča a ako je kup mogu ispasti u prvom meču ....
[Vrh]
risBo

PostPostano: uto svi 26, 2015 9:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

100% je sigurno da se neće igrati samo jedan meč već više a dosta toga ovisi koliko će biti prijavljenih igrača.
Još jedna mala korekcija: prijave su do petka 29.05. do 20:00 sati.
[Vrh]
MANDINGO12345

PostPostano: uto svi 26, 2015 11:36 am    Naslov : 19 liga Citirajte i odgovorite

ovaj vikend je i teniski turnir u Velikoj Gorici,jer ide tkooooo:??????
Confused
[Vrh]
tomek0310

PostPostano: sri svi 27, 2015 10:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo završila još jedna sezona, čestitke svima na osvojenim mjestima ekipno i pojedinačno...ipak najveće čestitke zaslužuje ekipa Kozakiv koja je uspjela osvojiti treće mjesto nakon poraza u 1. kolu od ekipe ABC Thumbs up ... bilo je dobrih utakmica i druženja poslije njih Cheer .... sada iščekujemo taj roštilj u Kozakivu, da sve skupa proslavimo i raspravimo Beljenje ... i normalno da se nadam da ćemo uspjeti dogovorit nekoliko prijateljskih ovo ljeto da pauza brže prođe Juhuu
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 10 / 10.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.