NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17.liga proljeće 2015
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
KileFZ6

PostPostano: pon tra 20, 2015 11:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi se bas vratili sa gostovanja kod Ronina, strasna utakmica sa hrpu izmjena i napeto do zadnjeg poena, decki odlicni, zaj... na nivou, sve u svemu odlicno, sad cemo malo do wellnesa na visinske pripreme za Smileta i drustvo slijedece kolo Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: uto tra 21, 2015 10:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam HUCUK-ovcima na pobjedi i na trenutnom drugom mjestu na tablici. Vidim da ih nisam uzalud trenirao i mlatio u prijateljskim mečevima.

Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: uto tra 21, 2015 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na cestitkama dragi Dinko a moram iskreno priznat da su Dinko i kompanija ubili boga u nama prvu sezonu i to je nazalost po njih rezultiralo tim da smo se dali u trening i obecali si da nas vise nece mlatit a mi smo se dogovorili da cemo njih i sve njihove ekipe izdevetat ubuduce kao i oni nas prvi put Thumbs up
Jos samo da rjesim dilemu sa Smiletom ko je bolji cokljavac od nas dvojice ROFL
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri tra 22, 2015 9:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na prisjećanju na meč s HUCUK-om od 27.11.2013. kada smo ih prebili s 8:2 i kada sam izmlatio jadnog Vidića i Lijovića, a od Hanžeka izgubio tek u 5. setu s 12:10. Drago mi je da smo u dečkima probudili želju za učenjem, ali mi se nekako čini da u tome dosta sporo napreduju, za razliku od, na primjer, mladih Daltona.

Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri tra 22, 2015 10:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltonima se desila ista stvar kao i nama u prvoj sezoni, prvo smo ih mi natamburali kao i vi nas i od onda su proigrali ali za 3 koplja vise od nas, decki su ipak mladi i puni elana za razliku od nas kojima je draze trenirat za sankom sa nekom zgodnom ugostiteljicom preko puta Cheer

Sezona se blizi kraju nadam se da imate u pripremi neki prijateljski mec, sto se nas tice kobase i spek su na pristojnoj razini za rjesit poslije tekme Laughing
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet tra 23, 2015 9:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Razmislit ćemo o prijateljskom meču s vama, jer vidim da ste dobro zasjeli na drugo mjesto na tablici i malko se pribojavamo za naše staračke kosti.

Dinko Šimatović
Ady Endre III
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet tra 24, 2015 8:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Kiletu i ekipi na pobjedi, a još veće čestitke OiV-ovcima jer su nam iznenađujućom pobjedom nad DZS-om otvorili vrata za koja smo mislili da su čvrsto zatvorena... naime, nakon tog meča i naše sinoćnje pobjede, sada je 10. kolo, osim već poznate borbe za prestiž s našim dragim HUCUK-ovcima, postalo i borba za 2. mjesto. Tko pobijedi sve do kraja, osvaja srebro (vjerujem da Medvedgrad neće nigdje kiksati, unatoč tome što su počeli "dozirati" gosp. Pospiša). Kile & co su u maloj prednosti, jer imaju 2 boda više i čekaju nas na domaćem terenu, ali isto tako i njih čekaju vruće gostovanje na Bukovcu i susret s gđom. Purkat. Tako da... drž'te gaće, dečki Beljenje
[Vrh]
unchained

PostPostano: pet svi 01, 2015 3:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav ekipama od Ronina, evo da se i mi oglasimo iako je već prošlo 10 kola. Vrlo uzbudljivo, dosta izjednaceno, ali najbitnije da su sve ekipe super i skvadra također pa svaki meč prolazi super bez obzira na pobjedu Il poraz. Nas očekuje derbi s Plivom, borba za peto mjesto. Nažalost, zbog izostanaka u ekipi s Rekreativom i DZS-om nismo u boljoj situaciji ali što je tu je. Sinoć solidan meč sa Šusterima, Hrvoje nije mogao sam, ali i mi smo pružili dobar otpor. Bit će zanimljivo do zadnjeg kola
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet svi 08, 2015 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam Rekreativcima na pobjedi protiv (gotovo sigurno) budućih prvaka lige. Juhuu Ostao vam je dosta povoljan raspored do kraja, imate priliku izvući se iz "crvene" zone.

Kile, vama ne čestitam na rezultatu protiv DZS. Eeeek! Očekivao sam prije svega Gordanovu 3cu, a on samo 1 pobjedu i 2 poraza bez osvojenog seta. Sad si mislim da mu je Dino protiv nas možda bio prepisao neke "boostere"...

Mi večeras protiv Šustera, očekujem fajt, ali jurišamo na 2. mjesto i dat ćemo sve od sebe da tamo i stignemo. Cheer
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pet svi 08, 2015 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Smile, ovo je najbolji pokazatelj onoga eto što se dogodi kada podcijeniš ekipu Very Happy uzevši da su svi iz Medvedgrada došli na tekmu, a nakon prve 3 su smjeli mjenjati samo jednoga Beljenje Uglavnom malo slabije partije od mene u singlu jučer, ali zato moja momčad kapa do poda Klanja se Klanja se Klanja se Tin I ja smo odigrali sigurno najbolje parove u životu, trud i borba su nam se isplatili i na kraju smo zasluženo slavil Very Happy Do kraja za nas zeznut raspored, moglo bi se dogoditi da završimo s 3 boda i da završimo s 9; uzevši da Tinu ne leži ekipa iz Ady Endrea a meni iz Agronomskog vidjeti ćemo što će biti, a može biti svašta. Agenti dobijaju Šustere u to sam siguran, 7:3 moja prognoza, makar navijam za Šustere iskreno Cheer
KileFZ6

PostPostano: pon svi 11, 2015 9:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile (napisa):
Čestitam Rekreativcima na pobjedi protiv (gotovo sigurno) budućih prvaka lige. Juhuu Ostao vam je dosta povoljan raspored do kraja, imate priliku izvući se iz "crvene" zone.

Kile, vama ne čestitam na rezultatu protiv DZS. Eeeek! Očekivao sam prije svega Gordanovu 3cu, a on samo 1 pobjedu i 2 poraza bez osvojenog seta. Sad si mislim da mu je Dino protiv nas možda bio prepisao neke "boostere"...

Mi večeras protiv Šustera, očekujem fajt, ali jurišamo na 2. mjesto i dat ćemo sve od sebe da tamo i stignemo. Cheer
Ma vidis da sve to ciljano radimo samo da odete sto dalje iz lige a mi cemo polako, ipak nismo toliko dobri i konstantni kao vi, nama je dovoljno po jednu ligu da napredujemo a i tako upoznajemo vise protivnika s kojima cemo poslije u birtiju...
Ne znam kaj nam se desava sa gospodinom kapetanom Ady Endrea 3 i nize lige nema ga na forumu danima da se nije nesto naljutio na nas Smile Eeeek!
[Vrh]
Smile

PostPostano: pon svi 11, 2015 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

>Ma vidis da sve to ciljano radimo samo da odete sto dalje iz lige a mi cemo
>polako

A ja mislio da smo se dogovorili da zajedno napredujemo, barem do one lige u kojoj ćete nas konačno pobijediti Beljenje

>Ne znam kaj nam se desava sa gospodinom kapetanom Ady Endrea 3 i nize
>lige nema ga na forumu danima da se nije nesto naljutio na nas Smile

Ne znam ni ja. Možda se negdje kaje zbog svoje prognoze od 19. veljače 2015.:

"Drago mi je da su Agenti i HUCUKovci prešli u višu ligu, jer su nas stvarno bezobrazno mlatili. No, imam dojam da nam se, na našu žalost, na jesen vraćaju.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III"

Evil
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri svi 13, 2015 7:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šusteri Klanja se Juhuu

Sada nas milimetri dijele od drugog mjesta. Ako pobijedimo SINNI II. u zadnjem kolu, potrebna je barem jedna od 2 stvari: da sutra ne izgubimo od Plive, ili da DZS ne izgubi od Plive sljedeći tjedan.
Iako, kad vidim tko bi nas mogao dočekati u 15. ligi, možda je bolje ne preskakati stepenice Zubo

Rekreativo si je porazom od Mađara (Frano, ispalo je da oni ipak više leže Tinu nego tebi Wink ) dosta zakomplicirao život. SINNI I. igra s HUCUK-om i Šusterima, tako da ih još možete preskočiti ako pobijedite AGF.
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri svi 13, 2015 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo vidis Smile svi radimo u tvoju korist, nadam se da cete ostat drugi da odete za 2 lige pa da se vratite za jednu kak bi jedan nepoznati gospodin koji je na odmoru negdje u pustinji volio rec,

Samo mi je zao sto utakmica protiv vas nije npr.ovaj tjedan kada bi imali ozbiljnije sanse sa mnom na celu da vam pomrsimo racune Thumbs up
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri svi 13, 2015 12:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dođite na prijateljsku u Vjesnik na jesen, bili u istoj ligi ili ne. Poslije 3. poluvrijeme samo takvo Cheer
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri svi 13, 2015 10:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naravno, ja mislim da je to vec gotova stvar Juhuu
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet svi 15, 2015 10:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jedno kolo prije kraja, neke stvari se već znaju - 1. Klanja se i 2. Juhuu mjesto, a o nekima će bome odlučivati trileri u zadnjem kolu - 3 pretendenta odlučuju o poretku 3.-5. mjesta (ajmo HUCUK Cheer ), a treba složiti i raspored 11.-13. Naravno, s obzirom na već uobičajene odustanke, za očekivati je da će neki neplanirano ići u viši razred (prošli put su i 5.-, 6.- i 7.-plasirani prešli iz 18. u 17. ligu), odnosno ostati u sadašnjem razredu.

Hvala svima na fer i sportskoj borbi, ugodnom druženju i lijepoj igri Smile
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: čet svi 21, 2015 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

E drago mo je Smile da cemo te se rjesit da idete ligu vise od nas samo ne zadugo jel se vec na proljece vidimo ponovo Beljenje

Mi smo zadovoljni s jednom ligom to nam je i bio cilj a ovim putem bi se htio zahvalit u ime Hucuka svim ekipama s kojima smo igrali bilo je sve fer i korektno prema ocekivanjima

Sta da kazem osim da se primite treninga preko ljeta i na jesen u nove pobjede Juhuu Juhuu
[Vrh]
Smile

PostPostano: sub svi 23, 2015 8:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bome. Još kad vidim da i gospoda Mađari na jesen idu u 17. ligu, i vi i mi smo jednostavno morali barem jednu ligu gore, tko bi ih ponovo gledao Zubo

A što se tiče toga da se na proljeće vidimo ponovo, jedino ako vi prođete u 15., jer se mi više ne vraćamo u ove najniže lige Beljenje
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sub svi 23, 2015 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i nas u 17. ligi! Istina, zbog stresnog koprcanja po nižim ligama upravo nam otpadoše dvojica igrača koji streme većim visinama, tako da smo za sada krnjeg, ali veselog, sastava. Svaka pomoć bi nam dobro došla (vidjeti oglas). No, s druge strane, ako su luzeri poput HUCUKa i Agenata uspjeli biti pri samom vrhu te lige, onda se doista i samo nas dvojica nemamo čega bojati. A tu su nam i naše stare mušterije, naša prva ekipa, Ady Endre I. koja još sanja poraze s Turnira manjina.

Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir: