| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: sri lip 24, 2015 11:40 am Naslov
: TIBHAR EVOLUTION MX-S |
|
|
igra li tko s njom, izasla je nedavno?
ima par recenzija na netu, navodno nest sporija od mxp, sa vise rotacije ali nizom putanjom...
geek, sta kazu tvoji izvori?  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lip 24, 2015 12:04 pm Naslov
: |
|
|
evo 2 dobra reviewa...
http://www.tabletennisdaily.co.uk/equipment/rubbers/10240-evolution-mx-s _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
h3n
|
Postano: sri lip 24, 2015 2:56 pm Naslov
|
|
| Po ova dva reviewa se cini kao da su isli na neku 'kinesku' verziju..imali su jedno vrijeme gripS gumu koju im je radio haifu i bila je super.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lip 24, 2015 10:25 pm Naslov
|
|
cini se dobra samo za igru na stolu, sto mi i pase...
valjda ce je neko do 9tog mjeseca nabavit i napisat koji kratki osvrt:) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet lip 25, 2015 9:46 am Naslov
: MX-S |
|
|
Ciao Italia
Prvo, bilo bi dobro da pitaš ovlaštenog zastupnika, a ne mene, jer kod njega i kupuješ...
Ali, budući da se radi o tebi, MX-S je prema MX-P, kao Tenergy 64 prema 05. Više brzine, manje spina, niži luk. NIJE ZA TEBE. To ti piše i u blogu http://rama.hr/?p=4211.
Evo recenzije njemačkog trenera, a vjerujem da ti taj jezik nije nepoznat:
https://www.youtube.com/watch?v=c-5Rw-bYfs4 _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet lip 25, 2015 2:30 pm Naslov
|
|
nemoj me za jezik povlacit, kao da od tebe nis ne kupujem
a vidis, sto se tice karakteristika, sve sto sam procitao pise da je brzina manja sa vise rotacije...i nizim lukom istina... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet lip 26, 2015 11:31 am Naslov
|
|
neznam, meni se cini da sam ja dobro razumio... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet ruj 03, 2015 12:41 pm Naslov
|
|
Nisam vec dugo nist napisal u ovoj temi, pa malo...
uglavnom, danas kupujem doticnu gumu i bacam prvi trening pa cu napisat par dojmova iz prve ruke, ako ce nekog zanimat...
takodjer molim cijenjeno pucanstvo da stane u red da ju otkupi od mene ako mi slucajno nece odgovarat, bit ce rezana na oversize, crna, max...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet ruj 03, 2015 1:28 pm Naslov
|
|
| Citat: | | takodjer molim cijenjeno pucanstvo da stane u red da ju otkupi od mene ako mi slucajno nece odgovarat |
Kakav negativan stav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ruj 04, 2015 1:14 pm Naslov
|
|
haha, samo priprema terena  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ruj 04, 2015 11:46 pm Naslov
|
|
evo, odradio posteni trening, i cini se da ju necu prodavat dalje...
impresije...
nema nimalo katapulta u sebi...tvrda spuzva, tvrdja od mx-p, hvatljiv gornji sloj...na spore lopte spora, na brze brza...sve totalno ovisi o tome kojom brzinom ruke i zamaha pogodis lopticu...sto znaci da je kontrola izvanredna....pimpl, serva, sve odlicno...spin na rezanu loptu punom snagom ide na stol bez problema...
al se treba naviknut...neke slabije spinove kad sam pobloko otisli su u mrezu ali zato blok i preuzimanje spina ide ko od sale...sto cudi s obzirom koliko je hvatljiva...cini se sve zbog mrtvije tvrde spuzve...
mogu odservirat svoju brzu forhend servu punom snagom i lopta sjeda na stol, nejde preko...
jedina negativnost je da nista nece napravit sama...nema pomoci nikakve...kad si na pol pokreta i jedva stizes povuc spin, spin je slab, lako se preuzme...treba puno mahat
znaci, kak su i rekli na stranim forumima, samo za igru na stolu, od stola bi bila prespora...
ovo sve gore je sa mojim sporijim bttfly power defence drvom...na nekom brzem drvu bi vjerovato bila zivlja...
znaci plusevi: serva, primanje serve, pimpl, spin na rezanu loptu, blok
minusevi: sporija, treba svom snagom opalit loptu da ide jako, nema katapulta (nekom je to plus mozda)
tolko za sad... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub ruj 05, 2015 9:51 am Naslov
|
|
| smrznuti (napisa): | | .sve totalno ovisi o tome kojom brzinom ruke i zamaha pogodis lopticu.. |
...pa kakva li je to čudna guma  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub ruj 05, 2015 10:52 am Naslov
|
|
ne provociraj, nemas posla na tom svom poslu
neke gume koje imaju katapult efekt naprave pola posla same, ti malo zamahnes a lopta ide ko metak...
to kod ove nije slucaj... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub ruj 05, 2015 12:22 pm Naslov
|
|
Molim moderatora da ovo zaloka, dok se tema ne izopači... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub ruj 05, 2015 2:29 pm Naslov
|
|
Nope, vidiš da smo na "Rasprava" podforumu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
h3n
|
Postano: ned ruj 06, 2015 4:01 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): |
ovo sve gore je sa mojim sporijim bttfly power defence drvom...na nekom brzem drvu bi vjerovato bila zivlja...
|
nije zivlja ni na brzom drvu, stavio je na carbonado 190 i sporo, jako sporo.. stavio sam tuninga 1 sloj sad pa cu vidjeti da li ce biti bolje..
nisam bas uocio da daje puno rotacije, odnosno ne cini mi se nista posebno bolje od donic bluefirea kojeg imam na drugoj strani.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned ruj 06, 2015 6:15 pm Naslov
|
|
Meni se cini da bu ona ipak u prodaju kolko ju je nahvalio al kaj kad ne igra sama .  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
h3n
|
Postano: čet ruj 10, 2015 7:59 am Naslov
|
|
Odradio 2 treninga nakon sto sam ju natjunirao(dianchi) i malo je živnula, da se igrati, ali nije to to..
Steta sto nisu stavili hvatljiv topsheet kao sto je prije imao GripS..
Jos cu probati mx-p i xiom omega, to su zivlje gume od ove.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet ruj 10, 2015 2:03 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | evo, odradio posteni trening, i cini se da ju necu prodavat dalje...
impresije...
nema nimalo katapulta u sebi...tvrda spuzva, tvrdja od mx-p, hvatljiv gornji sloj...na spore lopte spora, na brze brza...sve totalno ovisi o tome kojom brzinom ruke i zamaha pogodis lopticu...sto znaci da je kontrola izvanredna....pimpl, serva, sve odlicno...spin na rezanu loptu punom snagom ide na stol bez problema...
al se treba naviknut...neke slabije spinove kad sam pobloko otisli su u mrezu ali zato blok i preuzimanje spina ide ko od sale...sto cudi s obzirom koliko je hvatljiva...cini se sve zbog mrtvije tvrde spuzve...
mogu odservirat svoju brzu forhend servu punom snagom i lopta sjeda na stol, nejde preko...
jedina negativnost je da nista nece napravit sama...nema pomoci nikakve...kad si na pol pokreta i jedva stizes povuc spin, spin je slab, lako se preuzme...treba puno mahat
znaci, kak su i rekli na stranim forumima, samo za igru na stolu, od stola bi bila prespora...
znaci plusevi: serva, primanje serve, pimpl, spin na rezanu loptu, blok
minusevi: sporija, treba svom snagom opalit loptu da ide jako, nema katapulta (nekom je to plus mozda)
tolko za sad... |
po opisanom Tibhar verzija Hurricane 3... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|