SOKAZ forum
Ljetna tema i Stanetove pripreme
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nažalost, godišnji odmor se približava kraju.Ove godine se fakat nemrem požaliti na vrijeme i temperaturu mora, ali je kao i uvijek tih 15 dana prošlo, prebrzo
Sutra popodne ćemo na put, a preksutra reket + daljinski od robota u ruke i - na posao
Ono što je najvažnije do početka sezone, uvježbati (naravno koliko se stigne) FH spin + 2-3 nova servisa.U današnjem načinu igre do 11 poena, jedna sitnica, jedan udarac + malo sreće (koja prasica) može donjeti set pa i pobjedu protiv igrača koji je i nešto jači od vas.Zato, trenirajmo i budimo lukavi 
Sutra popodne ćemo na put, a preksutra reket + daljinski od robota u ruke i - na posao
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:41 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.
guga,
zelimo jedan selfieeeeeeeeeeeee
zelimo jedan selfieeeeeeeeeeeee
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Po pitanju kupaćih gača moram priznati da mi je to manijadtrnski je napisao/la:Ali hlačice i natikače moraju biti pasent, ne bilo kaj.
Imam doma, čini mi se 20 pari, s time da sam + tog broja svom starom dao jedno 6-7 pari prošlo ljeto.Doduše, zadnje 2 godine nisam kupio niti jedne nove, ali sve koje imam su "markirane" i bile su fakat skupe pa sam za njih "iskenjao brdo perja" (Paul & Shark, Hilfiger, Fila, Red & Green, Navigare...)
Jebi ga, svakog bedaka nekaj veseli, a i bilo je prije više love za potrošit...
Nema veze, s druge strane su i jako kvalitetne i pošto ih imam "nekoliko", ne nosim često iste pa su više-manje sve i dalje u tip-top stanju.
Svake godine kada pakiram torbu za put na more, največa dilema mi je koje kupaće ponjeti jer su mi sve drage
Žena naravno "šizi", ali red je kad već imaš "mišićavo telo za pokazat + srebrnu lančugu oko vrata" da obučeš i odgovarajuče, pasent kupaće, zar ne ?
Tako sam ove godine uzeo sa sobom "samo" 12 pari (za 16 dana)
Kaj se selfija tiče, uopće nisam iskompleksiran s obzirom na svoje "sportsko, isklesano tijelo"
I metnul bi ga, ali ne znam kak se stavljaju slike tu na forum

Na inzistiranje Ledenog & Staneta, malo sam se zezao i - uspio
Gore sam ja, s lančugom, u trenucima opuštanja pred ručak,
a ispod sam s burazom (ja sam naravno ovaj ljepši, bolje građeni...),
na plažunu
Valjda me nebuju cenzurirali zbog ovih izuzetno atraktivnih,
sexy fotografija jer ipak ovaj forum prati mali broj žena...
Eto, dočekali smo i odvratan dan, nakon 15 prekrasnih, sunčanih.
Ove godine fakat kao da nam je netko prokleo termine za fešte
05.08. je točno u 18:42 nestalo struje u Šibeniku, Vodicama, Prviću...nisam očekivao takvu katastrofu i da će to potrajati jer je vrijeme bilo lijepo, ali je struja došla tek sutra ujutro ???!!!
A danas, 16.08. i planirane fešte Svetog Roka, trebao je nastupati Tedi Spalato i eto, krasno vrijeme pa je fešta pomaknuta za tjedan dana
Super, samo kaj mi idemo sutra za Zagreb.Sve smo isplanirali još prije 6 mjeseci i ovo je moglo ispasti savršeno ljeto, s obzirom na vrijeme i temperaturu mora, ali te dvije upropaštene fešte su nam jako umanjile zadovoljstvo.Ova kišurda me doduše nije uspjela natjerati da obučem majcu, a bome sam se prije 15 minuta i bučnul.More je toplo, isto kao i jučer i kaj je najinteresantnije uopče nisam bil usamljen na kupanju 
Ove godine fakat kao da nam je netko prokleo termine za fešte
05.08. je točno u 18:42 nestalo struje u Šibeniku, Vodicama, Prviću...nisam očekivao takvu katastrofu i da će to potrajati jer je vrijeme bilo lijepo, ali je struja došla tek sutra ujutro ???!!!
A danas, 16.08. i planirane fešte Svetog Roka, trebao je nastupati Tedi Spalato i eto, krasno vrijeme pa je fešta pomaknuta za tjedan dana
Trnski, nije baš to takva prava lančuga kak ti se možda čini na slici, ali je dovoljno debela i teška da me zaštiti od svih
Vukodlaka, Vampira & Prasičara Sokaza
Eto, morao sam pribječi upotrebi amajlija i talismana jer su me te prasice koštale previše živaca i izgubljenih mečeva.
Vrač (s Ebay-a) koji mi ju je prodao tvrdi da sam sada "bez brige"
S obzirom na moju masu i nijansu tanji lančić od ove lančuge djelovao bi tanak poput vlasi kose, ali nemoj misliti da bi ti mogao nositi tanji od ovog.
Pošto je potrebna gomila novaca za takvu zlatnu lančugu, ustvari i nije bilo izbora nego da uzmem - srebrenu
Vukodlaka, Vampira & Prasičara Sokaza
Eto, morao sam pribječi upotrebi amajlija i talismana jer su me te prasice koštale previše živaca i izgubljenih mečeva.
Vrač (s Ebay-a) koji mi ju je prodao tvrdi da sam sada "bez brige"
S obzirom na moju masu i nijansu tanji lančić od ove lančuge djelovao bi tanak poput vlasi kose, ali nemoj misliti da bi ti mogao nositi tanji od ovog.
Pošto je potrebna gomila novaca za takvu zlatnu lančugu, ustvari i nije bilo izbora nego da uzmem - srebrenu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon kol 17, 2015 10:53 pm, ukupno mijenjano 5 puta.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 4:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.