NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

trazimo pespektivnog igraca za drugu ligu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mixer

PostPostano: sri kol 19, 2015 7:22 pm    Naslov : trazimo pespektivnog igraca za drugu ligu Citirajte i odgovorite

Nemora biri perspektivan ako moze popit vise od Daria i pojest vise od Brade.ja sam van kategorije .nesmije ici doma poslje tekme bar 2 sata jer ja idem 1 nadalje mora obecavat puno kao kad Dario obecava da ce doci na trening ili kad Dabi obeca da ce doci na vrijeme.Uglavnom nesmije vracat serve losije od mene i slab forhand kao Brod pardon on je niza liga.
Sve u svemu ko se vidi u ovome neka se javiyOcekujem puno neozbiljnih javljanja tako da ko bude neozbiljniji taj je unutra.Jedino nemoze Pavic i Dren jer su oni van konkurencije pa bi odma mislili da su dobri
Natjecaj otvoren dok ne odlucim da je zatvoren
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
max pax

PostPostano: sri kol 19, 2015 10:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobar al oglas al je malo preopširan, pa tko može uopće vraćat serve lošije od tebe, a ovo za forehand se slažem, jedan tragičan forehand u ekipi je više nego dovoljan Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri kol 19, 2015 11:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: čet kol 20, 2015 12:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajd da i mixer jednom napise zanimljiv post ROFL Klanja se Thumbs up Zubo In love Beljenje
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
grza

PostPostano: čet kol 20, 2015 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mixeru, ja imam bolju ideju. Obzirom da te moji igraci vec uredno pobjede za pivu dok mi trebamo jos jednog u ekipi mislim da bi bilo ozbiljnije da se ti javis nama na oglas! Rolling Eyes Beljenje
mixer

PostPostano: čet kol 20, 2015 3:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Molim nizeligase citaj ispod 2 lige da se uopce ne javljaju jer nece bit uzeti u razmatranje.moze jedino Stana jer je on perspektivan i puuuno trenira a i spreman je uciti i primati savjete a moram i servisirat bojlere za zimu .Ocekujem odziv neozbiljnih a pozitivnih u ligama to ne vredi za Pavica i Drena da naglasim jos jednom . Laughing
[Vrh]
mixer

PostPostano: čet kol 20, 2015 3:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo da naglasim da provjera cuge i klope ide na teret perspektivnog i talentiranog igraca hvala Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet kol 20, 2015 4:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

grza (napisa):
Mixeru, ja imam bolju ideju. Obzirom da te moji igraci vec uredno pobjede za pivu dok mi trebamo jos jednog u ekipi mislim da bi bilo ozbiljnije da se ti javis nama na oglas! Rolling Eyes Beljenje

Facepalm Tisina Hippie

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.