SOKAZ forum
Ljetna tema i Stanetove pripreme
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Vidiš kaj ti je život i kak se to sve okrene preko noćivjeverko je napisao/la:Stane sad buš teško stigel do lige koja ti je cilj.
To što Guga kaže je istina.Još uvijek imam za tebe rješenje i za napredak i za izbjegavanje tereta prvog igrača.
Sada i neke kombinacije koje nisu bile moguče "niti u ludilu" poprimaju oblik nekih realnih kombinacija.
Vidiš, ovo kaj Vjeverica sada govori...hmmm...nebi to uopće bilo niti ludo,
niti neizvedivo.
Da umjesto Ravija, kao lokomotiva uskoči Vuja-GRRRuja
Možda da probaš još ovu polusezonu sa svojom ekipom, a ako neće ići
(možda hoče, bumo vidli) i Pacova odluči definitivno krenuti isključivo u modne vode i revije u
Milanu, Parizu, Tokiju...
Onda bi to bila jedna dobra kombinacija.Prednost je i ta što bi puno šešće nego do sada mogao slušati analize i taktičke zamisli Tutankamon-Vjeverice jer si i sam rekao da ti se to sviđa.
Mislim da je tebi sada, za onaj zadnji "glanc" potreban mentor.
Znanje imaš, a kaj se mentora tiče zar je potrebno tražiti dalje
Ja još nisam na tvojem nivou znanja, ali ako uspijem napredovati još malo, mogao bi i ja iduču sezonu otvoreno zamoliti za pomoć Zen Majstora...oooo ti velika, premočna Vjeverice
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
guga guga vidis dok igram da i posao trazim .Drago mi je da si prepoznao moj talent za zbukanje.Guga je napisao/la:Evo ja te pozivam.Pantera je napisao/la:Bravo za KardumaOpasno je popravio FH
Trnski sad ocekujemo vas poziv!
Šogor mi idući tjedan radi fasadu na kući, pa s obzirom na tehniku
kod FH-nda...
Ne, ne dobar si...Jakić & Rakić su otišli kući u suzama
U ovom krasnom Sokazu ima ogroman broj igrača koji su razvili svoj specifični stili igre i tehniku koja malo, ili malo više odstupa od ispravne tehnike (nisam ni ja, da se razumijemo nikakav izuzetak).
To ih uopće ne sputava da uživaju u pingiču i da imaju
(dosta njih sa čudnim, nepravilnim stilovima) jako dobre skorove,
odnosno veliki postotak pobjeda
U ovom krasnom Sokazu ima ogroman broj igrača koji su razvili svoj specifični stili igre i tehniku koja malo, ili malo više odstupa od ispravne tehnike (nisam ni ja, da se razumijemo nikakav izuzetak).
To ih uopće ne sputava da uživaju u pingiču i da imaju
(dosta njih sa čudnim, nepravilnim stilovima) jako dobre skorove,
odnosno veliki postotak pobjeda
Ajd ne trabunjaj nego kulturno raspusti ekipu i javi se VUJI-GRUJI.Stane je napisao/la:Sve to stoji polako još nije počela sezona teško je nosit teret prvog igraća lako je kad je bio ravi sad sve pada u vodu i.zato neću više niš planirat kaj bude bude treba se zabavljat zato.i igram stolni![]()
Tako vrijeme mj je da se plako pripremam za sezonu pa šta donese dones.
Zdeneka buš rešil brige, Luki nebu falil Sokaz jer ga ionak još nije ni počel igrat.
Ravi i kad se oporavi ubrzo odlazi.
DAKLE ........ sve je jasno.
Zadnja izmjena: vjeverko, dana/u sri ruj 09, 2015 2:13 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma nedolazi u obzir ali ak se bude to dogodolo vjeverko prvo se tebi javljam to ti evo javno obećavam.
Pokušaćemo nas trojca pa imam ja i Luku to mu je prva sezona u sokazu ali budemo vidjeli kak bu se on snašao
Kaj se tiče tehnike prošao je školu pongića tak valjda bu nekog dobio.
Pokušaćemo nas trojca pa imam ja i Luku to mu je prva sezona u sokazu ali budemo vidjeli kak bu se on snašao
Kaj se tiče tehnike prošao je školu pongića tak valjda bu nekog dobio.
E čovjeka...lijepo mu govorimo kaj mu je najpametnije, ali neda se taj.
Još bu i Ravija nagovoril da igra s nogom u gipsu
Jeli Luka onaj mali "brkez" ?
Odnosno onaj mladi dečko s Clark Gable brčićima, jako visok,
a opet nekako visine taman u ravnini stola, kaj sam ga videl u Domu Sportova na treninzima ?
Mislim ipak realno da Luka u svojoj prvoj sezoni,
pogotovo odmah u 7. ljigi bude teško Luk i jeo i mirisao
Još bu i Ravija nagovoril da igra s nogom u gipsu
Jeli Luka onaj mali "brkez" ?
Odnosno onaj mladi dečko s Clark Gable brčićima, jako visok,
a opet nekako visine taman u ravnini stola, kaj sam ga videl u Domu Sportova na treninzima ?
Mislim ipak realno da Luka u svojoj prvoj sezoni,
pogotovo odmah u 7. ljigi bude teško Luk i jeo i mirisao
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ruj 09, 2015 2:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
A i to kaj veliš...
Ak nemre dobiti barem 70% igrača samo da stoji na mjestu u tam nekakvoj
smiješnoj 7. (sedmoj) ljigi ????
Koga onda uopće može dobiti i bolje mu je da se u tom slučaju ostavi pingiča
Osim toga, još bum ja malo pričekal da vidimo kaj je s njegovom ozljedom.
Prošli put (zanimljivo, baš prije meča protiv nas) si tu na forumu tolko plakal da je Ravi ozljedil koljeno da sam ti kupil xxl paket papirnath maramica, a kad smo došli na tekmu taj isti Ravi je tak bežal i skakal da su se posramili i zečevi u obližnjem Zoološkom vrtu.Ne kažem da čovjek ovaj put fakat nije teže ozljeđen, ali tvoje izjave ipak treba uvijek čitati s velikom rezervom jer si,
kak da velim "nijansu sklon pretjerivanju"
Ak nemre dobiti barem 70% igrača samo da stoji na mjestu u tam nekakvoj
smiješnoj 7. (sedmoj) ljigi ????
Koga onda uopće može dobiti i bolje mu je da se u tom slučaju ostavi pingiča
Osim toga, još bum ja malo pričekal da vidimo kaj je s njegovom ozljedom.
Prošli put (zanimljivo, baš prije meča protiv nas) si tu na forumu tolko plakal da je Ravi ozljedil koljeno da sam ti kupil xxl paket papirnath maramica, a kad smo došli na tekmu taj isti Ravi je tak bežal i skakal da su se posramili i zečevi u obližnjem Zoološkom vrtu.Ne kažem da čovjek ovaj put fakat nije teže ozljeđen, ali tvoje izjave ipak treba uvijek čitati s velikom rezervom jer si,
kak da velim "nijansu sklon pretjerivanju"
Svojevremeno, negdje prije 15 dana, 12-13 stranica teksta i 5.000 ulaza je netko (mislim da ima kose oči jer je Azijske rase) napisao da ćemo ako ovako nastavimo imati 10 stranica pisanog teksta i 5.000 ulaza prije nego ljiga uopče i počne.E, sada imamo 17 stranica teksta i 7.500 ulaza tako da je to apsolutamente record
Kaj se tiče teme 8 nos ti posran jesen 2015., vidim da je u temi rezultati i dalje to jedina tema koja je zaključana, a sve ostale teme su slobodne za pisanje ??? Po kojem je to kriteriju zaključana samo naša tema i zašto, kada nije bilo nikakvih prostota i sličnih nepodopština
?
Kaj se tiče teme 8 nos ti posran jesen 2015., vidim da je u temi rezultati i dalje to jedina tema koja je zaključana, a sve ostale teme su slobodne za pisanje ??? Po kojem je to kriteriju zaključana samo naša tema i zašto, kada nije bilo nikakvih prostota i sličnih nepodopština
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
tema je zakljucana po kriteriju "spasimo Gugu od sebe samog". naime, suprotno uvrijezenom misljenju mi ne volimo banirati ljude, pogotovo ne redovite korisnike foruma. ne volimo ih banirati cak ni privremeno. ne volimo ni kad sami odu.Guga je napisao/la:Svojevremeno, negdje prije 15 dana, 12-13 stranica teksta i 5.000 ulaza je netko (mislim da ima kose oči jer je Azijske rase) napisao da ćemo ako ovako nastavimo imati 10 stranica pisanog teksta i 5.000 ulaza prije nego ljiga uopče i počne.E, sada imamo 17 stranica teksta i 7.500 ulaza tako da je to apsolutamente record![]()
Kaj se tiče teme 8 nos ti posran jesen 2015., vidim da je u temi rezultati i dalje to jedina tema koja je zaključana, a sve ostale teme su slobodne za pisanje ??? Po kojem je to kriteriju zaključana samo naša tema i zašto, kada nije bilo nikakvih prostota i sličnih nepodopština![]()
?
e sad, suprotno tvom misljenju, mi se ne slazemo da je trilijun upisa i zilijun pogleda ista samo po sebi dobro. ako je vezano za temu svog postojanja (npr. tema jazbine na srcolovki koju cesto navodis kao primjer) onda moze ostati, ali kad 2-3 ljudi natuce ne znam koliko stranica sadrzaja na temi gdje mu nije mjesto, onda treba urgirati.
e sad, znajuci da si osjetljiv temu nismo ni kljucali ni brisali vec samo prebacili tamo gdje joj je mjesto, a znajuci i da je ljudima opcenito tesko dokazati nesto, temu 8. lige smo privremeno zakljucali i tako postedili vas nekoliko od potencijalnih daljnjih sankcija (jer zelimo da nam ostanete na forumu).
Pa kužim ja to ZliIzra
,ali sada su i prijave završene i praktički je ostalo samo nekoliko dana do početka ljige.
Počeli su ljudi pisati i za druge ljige, a samo je 8 nos ti posran i dalje zaključan
tak da je to diskriminacija.
Pa kaj ju mislite otključati u ponoć zadnjeg dana prije nego se odigra prva utakmica jesenjskog dijela prvenstva ?
To je imalo nekog smisla (doduše ne znam kakvog
) prije mjesec dana, ali sada ??? I ne kužim zbog čega bi mene trebalo banirati kada se strogo držim kodeksa "zaštitimo maloljetnike" i ne koristim nikakve proste i ružne riječi, te izbjegavam bilo kakve konflikte 
Ps. samo da znaš, uopće me ne uzrujava kaj je ta tema zaključana.
Samo eto imam malo vremena pa vas zezam da vidim dal bu se neko "zahaklal", a ovaj puta si ti zagrizao...
Počeli su ljudi pisati i za druge ljige, a samo je 8 nos ti posran i dalje zaključan
Pa kaj ju mislite otključati u ponoć zadnjeg dana prije nego se odigra prva utakmica jesenjskog dijela prvenstva ?
To je imalo nekog smisla (doduše ne znam kakvog
Ps. samo da znaš, uopće me ne uzrujava kaj je ta tema zaključana.
Samo eto imam malo vremena pa vas zezam da vidim dal bu se neko "zahaklal", a ovaj puta si ti zagrizao...
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[/img]