| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: pon ruj 14, 2015 1:53 pm Naslov
: |
|
|
 _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zadnja promjena: Stane; pon ruj 21, 2015 2:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:03 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Kaj očeš reći da nisam fotogeničan ??????
Trnac, pobjednik turnira u Prečkom prije dva dana (12.09.2015.) ti najvjerojatnije dolazi u ljigu, pošto je prešao u Igromat koji je završio kao 5. u 12. ljigi pa će i oni najvjerojatnije s vama u 11. ljigu.
Šteta da ga nisi malo promotrio u subotu, pošto ima materijal,
a ti obožavaš materijale i kao jedan od najjačih igrača u 11. ljigi moraš sve ''pačiće držati na okupu''  |
On bu igro za Igromat? Opla, nešto sam krivo zbrojio
Čim manje znam, tim bolje za mene U prošlosti sam se samo bezpotrebno opterećivao s materijalima umjesto da sam odigrao kako najbolje ide. Prošle sezone se nisam toliko napaljivo na travare (osim nesretnog Početnika ), i nije tak loše ispalo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:20 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | Stane, ajde razmisli još jednom o promjeni ekipe.....
Već duže vrijeme tražim prevoditelja na Hrvatski jezik da mi prevede tvoje postove, ali nikako ne mogu skužiti sa kojeg jezika bi taj trebao prevoditi.
Zato mislim da je to jedini način da se priviknem za tvoj način izražavanja.
Jel to kako ti pišeš neki jezik, ili neki dijalekt ili jednostavno brdo gramatičkih i stilskih grešaka.
Ne kužim .  |
U svakom se postu može naći gramatičkih pogrešaka. Nešto su tipfeleri, nešto greške.
Stane je razvio poseban kodirani jezik, ležim-u-mraku-ispod-bojlera-i-pišem-po-ajfonu-s-dvije-kranjske, čak su ga iz NSA zvali da im otkrije detalje. Više puta su ga tražili, ali bezuspješno. Nisu znali da spava u Domu sportova.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:23 pm Naslov
|
|
E vidiš Trnac, ja volim materijaliste, a pogotovo travare
Naravno da postoje i izuzeci, ali u velikoj večini ih - obožavam
Tu veliku ljubav mi je usadio Sušac iz ekipe Studenstski centar kada me je
nakon moje kratke pauze od pingića (20 godina) i prvog susreta s travom nove generacije tak namazal da mi baš ništa nije bilo jasno.
Ta me je ljubav natjerala da proučim te čudne gume, stilove igre i protuigre protiv tih istih guma.
Vrlo brzo sam skužio da je to ustvari super, mislim super igrati protiv njih.
Naravno, opet govorim da ima i izuzetaka, odnosno igrača koji takve gume jako dobro koriste
(prvi mi pada na pamet Jegulja-Rac )
Ali u največem broju slučajeva ljudi koriste takve materijale da bi zakamuflirali neku svoju manu (rupu) u igri, pa samo treba pronaći tu rupu i to je to  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon ruj 14, 2015 4:13 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:41 pm Naslov
|
|
U pocetku sam se bojao igrat protiv travaša i protiv anti spina sad nakon 3 godine stalne igre protiv različitih matreijala nije me strah.Najveći problem je kod matirajala što se moraš kretat a to mi nekad nejde i moraš bit koncentriran i gledat što ti dolazi.Mislim da su najveći problem ljevaci s materijalom i naravno oni koji to rade izvaredno kao ledeni kojimima jedan od naj boljih forh u sokazu tak da on s travom sebi otvara napad s forhenda čudesno nije ni čudno što je osvoio dvije titula u dugoj resi bravo majstore  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zadnja promjena: Stane; pon ruj 14, 2015 2:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:41 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | Stane, već duže vrijeme tražim prevoditelja na Hrvatski jezik da mi prevede tvoje postove, ali nikako ne mogu skužiti sa kojeg jezika bi taj trebao prevoditi.Jel to kako ti pišeš neki jezik, ili neki dijalekt ili jednostavno brdo gramatičkih i stilskih grešaka.Ne kužim .  |
Nije Stane lošuduša on samu ne paz kad pišu foruma jer igra i nije bijo talent pa mora uvijk tu trenkat e tebi je tu lako jer si talent on ni ap mora stalno trenirati jer tako voli i ide na bicikl i bijoje u dUgoj reSI na turnir gdje je igro odlično šteta da ti nisi bio turnir je bio strasan jer su svu trenirali i treba voljeti pingič og ga voli ti to ne znaš ali ravi puklo koljeno i nije dobaro 2-0 10-8 u dUGOJ RESi šteta ajd bok sada i ja idem trenkat alo on zna igrati protiv matirajala ali ledeni kojimima jedan od naj boljih forh u sokazu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:48 pm Naslov
|
|
Odlično koda sam ja napisao
znaš kaj guga hoćeš mi biti lektor npr. ja napišem ono kaj bi stavio na forum a ti ispraviš I onda tako uređen tekst staviš na forum.
Naravno to zamo zato da se svima svidim  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Zadnja promjena: Stane; pon ruj 14, 2015 2:51 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:48 pm Naslov
|
|
Post godine
Guga
 _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:51 pm Naslov
|
|
Ajde da budem barem u nečemu najbolji.
Da znaš kak sam se namučil dok sam ga napisal, fakat bi trebal dobiti nagradu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon ruj 14, 2015 2:52 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:52 pm Naslov
|
|
| Stane (napisa): | Odlično koda sam ja napisao
znaš kaj guga hoćeš mi biti lektor npr. ja napišem ono kaj bi stavio na forum a ti ispraviš I onda tako uređen tekst staviš na forum.
Naravno to zamo zato da se svima svidim  |
Eto da ja ne pišem nebi bilo ispiracije za gugu.
Najbolji si i u analizi mećeva tak da jedva cekam početak prvenstva
 _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 2:58 pm Naslov
|
|
Razmišljam da ove godine uvedem jednu novost, ali to je za sada samo u razmišljanju...bum videl (video snimka) _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon ruj 14, 2015 3:00 pm Naslov
|
|
opa pa ovo bu kino forum a recite gospodine od koliko bu se sati prikazivali isješci s tekmi
ili budu stalno na forumu a snimke treninga _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pon ruj 14, 2015 6:12 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | | mistreaver (napisa): | | E Stane, čuo sam da tamo neki Nemec daje trenerske satove, možda da njega pitaš za taktiku kak da ga dobiješ? |
Tog "tamo nekog Nemeca" bi bilo bolje pitat kako konstruirati opravdanje za slabu igru i poraze.
U tome je pravi maher.
BTW koliko skor si imao prošle godine igrajući za Svetu Nedjelju ???
Koliko se sjećam bio je URNEBESAN. |
Ništa lakše, za početak treba krenuti od uvjeta u dvorani. Svjetlo, stol, količina prostora.
Sljedeći korak je pregledavanje opreme. Reket nije bio dobar, gume su istrošene, loptice ne odgovaraju mojem stilu igre, trebam nove tenisice.
I eventualno eventualno na samom kraju se može čovjek dotaknuti sebe, ali to samo u krajnjem slučaju. Ovdje je važno napomenuti da nikako nije problem u čovjekovoj tehnici, dakle primjeri dobrih izlika su :"Imao sam loš dan.", "Ovaj protivnik mi ne leži", ili "Nisam baš u treningu, da jesam ne bi imao šanse."
Skor sam imao 6:14, al nisam baš bio u treningu. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 7:28 pm Naslov
|
|
Ne kužim kakve sve ovo veze ima s ligom 8 nos ti posran ?
I dali je ovo tema 1. hrvatske lige ili uzimanja instrukcija ?
Na dosta grub način smo upozoreni prošle godine i ja i Vjeverica koji je "dobil po svom kitnjastom repu" od Koreanaca da ne diramo u njegovo visočanstvo.
Ja ga zaobilazim u širokom luku, pa molim to isto, pošto je otvorio svoju temu pod - ponude, to je ok.
Znači, ima gdje pisati i diskutirati.Ovo isto se odnosi i na Vjevericu...zar nisi
zapamtio šta nam se dogodilo prošli puta ?
Ako se baš želiš i dalje prepucavati s dotičnim trenerom dajte to radite u njegovoj temi, ili si otvorite posebnu temu samo za to.
Ja ne namjeravam u tome sudjelovati...
(IB si videl koji sam "glas razuma" ? , daj me malo pohvali kad več nečeš staviti onu krasnu sliku na naslovnicu biltena ) _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; uto ruj 15, 2015 6:49 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 8:07 pm Naslov
|
|
| Stane (napisa): | Opa, pa ovo bu kino forum.A recite gospodine od koliko buju se sati prikazivali isječci s tekmi  |
Ha čuj...kameru, produžni kabl, karticu od 64gb i stativ imam.Znači, to je sve što je potrebno za snimiti kompletnu tekmu i staviti je na Youtube.
Kad bumo bili domačini to mogu posložiti, jedino je pitanje kakvi budu bili uvjeti kad bumo igrali u gostima.Snimku neke naše tekme bi prvenstveno i ja sam htel pogledati doma u miru na velikom ekranu.Srećom preko Iskona (preko njih imam TV programe) mogu na velikom TV-u gledati i Youtube pa samo treba uplodati snimljenu tekmu i to je to.
Činjenica je da na Youtube-u ima jako malo filmića iz Sokaza pa bi bilo super da eto cijela (ili najzanimljivije tekme) sezona Zagondžija u ljigi
8. nos ti posran jesen 2015. bude na Youtube-u pošto je Live prenos skoro nemoguče realizirati i ovo bi bilo super s recimo 24 sata odgode.
Dobro, to automatski povlači i činjenicu da nas neki potencijalni, buduči protivnici mogu prošpijunirati.
Ali znate kaj ? Zaboli me harunga k..a za to
Ovo je rekreacija, a ne liga prvaka, pa ko baš hoče nek pogleda,
i tak su već objavljeni mečevi :
Đivić-Guga (veličanstvena pobjeda )
&
Novosel-Guga (sramotan poraz )
ali su bili snimani s mobitelom pa bi trebalo nekaj snimiti s kamerom, u HD rezoluciji i to bi bilo ipak puno bolje za pogledati
Da se vidi ta gracioznost pokreta, modna osvještenost & ljepota jarkih boja, rutinirano udaranje "male bijele", hladnokrvnost i tako dalje... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon ruj 14, 2015 8:20 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
|
Postano: pon ruj 14, 2015 8:19 pm Naslov
|
|
pa ovo je čista zafrkancija kaj ti stvarno misliš da bude neko gledao video iz 8 lige pa vjerojatno ja da vidim gdje su ti mane pa da se pripremim za buduće tekme
Ok da se vratimo na mene jer sebe više volim čuj danas me darko potkrajšek kak veli ono mamić prebil ko mačku.To ti je kod igraš sa zidom još igore.pa neznam odličan je u zadnje vrijeme moram ga pohvalit ali na trening kad je bitno onda se malo stisne;jbg nije guga kad treba guga je najači
sory lektore vi stavite zarez i točku to ja neznam  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon ruj 14, 2015 8:29 pm Naslov
|
|
Pa kažem, ja bum to snimil prvenstveno zbog sebe, da si u miru pogledam doma na velikom ekranu.
E sad, ako bude baš neka superinteresantna tekma koja nešto odlučuje nije ju problem staviti na Youtube.
Dali će to netko gledati ili neće, nije moj problem
Sigurno da neće gledati nitko od jakih igrača iz jakih ljiga, uostalom to i nije za njih,
ali ponavljam da o Sokazu nema skoro ništa, a pogledaj koliko tu ima igrača i kolika masa utakmica se odigra svake sezone ???
Malo mi je to ipak neobično, da ne kažem - tužno.Jebi ga, Zagondžije su sada u 8. ljigi pa namjeravam snimiti tu ljigu.Da smo u nekoj drugoj, snimil bi nju.Pa pogledaj neko veliko natjecanje ili najobičniji turnir i videl buš da se snima s nekoliko (malih, privatnih) kamera skoro svaki meč jer uvijek ima netko ko bi htio pogledati i proanalizirati neki meč.
Nije to nikakva novost, ili moja izmišljotina, samo se nikome u Sokazu do sada
"nije dalo s tim zezati"  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon ruj 14, 2015 9:01 pm Naslov
|
|
| meni je jednom davno palo na pamet da bi bilo zgodno snimiti po jednu partiju iz svake lige s igracima koji se vrte oko 50% po skoru u toj ligi, pa sloziti video gdje se vidi po 3-4 poena iz svake lige. onda sam izracunao da bih za to morao cijelu godinu ici okolo po dvoranama jednom tjedno i zicati ljude da ih snimam dok igraju pa reko ne hvala. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ruj 14, 2015 9:04 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | da bi bilo zgodno snimiti po jednu partiju iz svake lige s igracima koji se vrte oko 50% po skoru u toj ligi |
Pretpostavljam i da je pomalo demotivirajuće kada ti neki od njih prijete smrću ako uključiš tu prokletu napravu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon ruj 14, 2015 9:27 pm Naslov
|
|
bez brige, tebi ne bi rekao da te snimam.  |