NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Redovna skupština - upiti
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: uto ruj 15, 2015 9:19 am    Naslov : Redovna skupština - upiti Citirajte i odgovorite

Poštovanje dragi Sokazovci!

Ovaj petak je redovna skupština Sokaza.
Obzirom da sam član skupštine, a time i predstavnik svih sokazovaca (ili bar jedne šezdesetine Wink ), bilo bi mi iznimno drago da na ovoj temi iznesete vaše upite koje bih mogao iznijeti na Skupštini.

Naravno, uzimam diskrecijsko pravo da pitam samo pitanja koja imaju smisla. Stoga, molim vas nemojte pitati stvari koje su već objašnjene (proučite dokumente naše udruge) ili davati divlje prijedloge (tipa da se prasica ne broji :rolf: )

Hvala puno na trudu!
lp
Dren
Zdenko

PostPostano: uto ruj 15, 2015 10:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prasica je izuzetno precizan pogodak koji bi trebao nositi barem dva poena, jedan zato jer sam izuzetno dobro procijenio rotaciju i snagu loptice protivnika i drugi jer sam skoro promašio.

Sorry, nisam izdržao bez trolanja Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto ruj 15, 2015 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene, Thumbs up

Odličan potez koji će (nadam se) slijediti i ostali članovi Skupštine.

I još bi bilo Klanja se da se objavi rezime Skupštine, tek toliko da smo u toku.

Zadnja promjena: trnac; uto ruj 15, 2015 10:41 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
wolf

PostPostano: uto ruj 15, 2015 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad već ideš , ispričaj me zbog nedolaska Thumbs up Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: uto ruj 15, 2015 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja se slažem sa Trnskim. Bilo bi OK objaviti ovdje na forumu najbitnije događaje sa sastanka. Bar da znamo ko nije došao,,, jel tako Wolf Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto ruj 15, 2015 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

meni se poklapa s obveznim predavanjem tecaja za trenere, tako da cu se vjerojatno i ja naci na tom popisu. Sad

-edit- evo sredio sam da izmigoljim s tog jednog predavanja, bit cu odgovoran skupstinar.

Zadnja promjena: Izra; sri ruj 16, 2015 12:19 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto ruj 15, 2015 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL
još je Zdenkov trolerski post najkonkretniji do sad. Zubo

No da. Mislim da ima puno članova i skupštine i predsjedništva koji vode itekako računa o tome šta misle sokazovci i spremni su to i iznijeti na skupštini. Ostali su sramežljiviji pa izaberu glasnogovornika Zubo

Ali ne brinite, jako se vodi računa.

Obzirom da sam ja ljenčina da zivkam ekipe koje zbilja predstavljam, a i u zadnje vrijeme, obzirom na obveze, sam malo ispao iz priče - rekoh bar da ovim putem dođem do nekog uvida kako dišu sokazovci.

Ne garantiram rezultate.

Interesantan podatak: za većinu upita se ispostavi da ih je planiralo postaviti niz skupštinara ili da predsjedništvo već ozbiljno radi na tome Klanja se Klanja se Klanja se
Lio

PostPostano: sri ruj 16, 2015 1:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pitanje 1
--Uvođenje lige za prvaka i lige za ispadanje..Znači nakon 7 kola..npr. prvih 6 se bori za dalje..ostali za opstanak.

Pitanje 2
--Povečanje seta sa 11 poena na 15..bilo bi idealno do 15..

Pitanje 3
--Uvođenje popisa dozvoljenih guma

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
55

PostPostano: sri ruj 16, 2015 1:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prći se ti, svako ti je pitanje zajebano... Confused Evil , ali ćemo ga pripomenuti.

1. Nakon prvih 7 kola stanje u ligi nije objektivno; nekoga zapadu jači suparnici, nekoga slabiji (ovisi o ždrijebu)

2. Misliš li da se igra na tri dobivena seta do 15 ili na dva dobivena seta do 15?

3. Mislim da je to pitanje već i previše puta otvarano, ali opet ćemo o tome. SOKAZ se ne drži ITTF-ovih pravila po pitanju toga s kojom gumom se smije igrati a s kojom ne... I TUNING je zabranjen pa ga gomila ljudi koristi... Embarassed
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri ruj 16, 2015 1:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

1. je odlicno odgovorio 55

2. ne znam koliko smisla ima da bas toliko mijenjamo sport koji igramo. promjena s 21 do 11 je zamisljena kao nesto sto ce stvoriti napetost i svi kazu da je psiholoski dosta drugacije igrati ta dva sistema.

3. glupo je tjerati nekog od 70 godina tko igra s istom travom zadnjih 5 da sad kupuje nove gume i eksperimentira.

meni pada na pamet pitanje kad ce sokaz preci na plasticne loptice, obzirom da su sve hsts-ove lige i turniri presli na njih i na koji nacin ce se prijelaz napraviti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 16, 2015 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oko plastičnih, prolongirano je još za ovu sezonu jer nam se čini da nije došlo vrijeme. Idući datum-kandidat je vjerojatno prelazak s proljeća na jesen 2016. godine.
Promjena će vjerojatno biti "odjednom", odnosno potpuni prelazak, bez prijelaznog perioda igranja s oba tipa istovremeno.

Možete postaviti na Skupštini pitanje, ovo gore iznosim neka okvirna razmišljanja s Predsjedništva, nemojte ih shvatiti predoslovno.
[Vrh]
Lio

PostPostano: sri ruj 16, 2015 3:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

1. Naravno da ne paše liga za prvaka i liga za ispadanje jer je ovak bolje..može se muljat kak kome paše

2. Ako se sokaz ne drži ittf ovih pravila onda zašto nebi set trajao do 15

3.Strpat sve vas sa materijalima u jednu ligu..i varajte se koliko hočete..

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri ruj 16, 2015 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za sve forumaše:
Ova Liova tri komentara post iznad su čak tri tipična primjera za drugi pasos mog uvodnog maila. Dakle pitanja koja nemaju smisla ili su već tisućama puta objašnjena.

Ne bih raspravljao o tim pitanjima ni ovdje ni na Skupštini.
Razlozi zbog kojih je autor postavio ova pitanja su posve jasno razlučivi iz samih pitanja i nemaju veze sa unapređenjem Sokaza kao udruge ili pravila u korist svih ili velike većine nas.

Zahvaljujem kolegama skupštinarima na poprilično obzirnom odgovaranju na ove unose. Klanja se Klanja se Klanja se

Žao mi je što ja više nisam toliko strpljiv.
Iceman

PostPostano: čet ruj 17, 2015 3:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo onda ja da puknem jedno...

mozda ste svi zadovoljni sa 14 ekipa po sezoni (a mozda i niste, treba preispitat ljude?) ali znam da vecina prve lige nije...

ne samo sto sezona pocne prerano na jesen i traje predugo da proljece, nego se kvaliteta prve lige osjetno srozala i time izgubila dio svoje drazi...

ako mozes malo pitat ljude sta misle o tome da se prva liga vrati na 12...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: čet ruj 17, 2015 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam ni ja osobno baš najsretniji... Meni je i 11 kola bilo malo previše za igrati u punoj motivaciji, ali to smo riješili dovođenjem četvrtog igrača u ekipu pa se sada možemo i mijenjati. Zubo
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet ruj 17, 2015 5:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što se moje ekipe tiče prva liga i one više (2., 3., 4., ...) mogu imati ekipa koliko se dogovorite a nama u nižim ligama je ovaj sistem sa 14 ekipa odličan, štoviše, .... dugačka je ljetna pauza, predugačka
[Vrh]
cvijo

PostPostano: čet ruj 17, 2015 9:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
evo onda ja da puknem jedno...

mozda ste svi zadovoljni sa 14 ekipa po sezoni (a mozda i niste, treba preispitat ljude?) ali znam da vecina prve lige nije...

ne samo sto sezona pocne prerano na jesen i traje predugo da proljece, nego se kvaliteta prve lige osjetno srozala i time izgubila dio svoje drazi...

ako mozes malo pitat ljude sta misle o tome da se prva liga vrati na 12...

Apsolutno se slažem i mogu potvrditi da velika većina prvoligaša s kojima sam razgovarao misli isto (osobito ovog dijela koji se dotiče kvalitete). Igrači ostalih liga nisu u tim razgovorima pokazivali neki interes ili imali neke čvrste stavove (vezano, naglašavam, za broj ekipa u PRVOJ ligi). Neću ulaziti u problematiku ostalih liga jer nemam nikakvo pravo utjecati na sudbinu ljudi koju ja osobno ni na koji način neću dijeliti, a ovdje želim samo naglasiti da smatram da opcija s 12 ekipa u prvoj ligi ne bi trebala nikome smetati.
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet ruj 18, 2015 9:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Misli
S obzirom da je jedan od problema prelaska na 14 ekipa bilo i usklađivanje početka proljetne sezone s krajem zimskog kupa , ova ideja donijela bi i komforniji početak sezone za polufinaliste i finaliste zimskog kupa koji su u pravilu iz prve lige. Možda , u stvari sigurno , nebi bilo potrebe za odigravanjem 2 kola kupa u jednom tjednu Thumbs up
[Vrh]
cvijo

PostPostano: pet ruj 18, 2015 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, zapravo i ne vidim argumente protiv prve lige s 12 ekipa.
Naime, i problem motivacije kroz dugačkih 13 kola u prvoj ligi nažalost ne može se riješiti angažiranjem dodatnih igrača u momčadima pa da ih se više rotira i bude motivirano jer svaki član ekipe igra manje partija (kako je to 55 riješio). Razlog je jednostavan - nema zainteresiranih igrača te kvalitete koji bi adekvatno popunili mjesta u prvoligaškim ekipama. Uzimanje novih koji nisu taj kvalitativni razred donosi samo dodatni pad u kvaliteti i ipak nekoj posebnosti koju je prva liga uvijek imala.
Nadam se da će to pitanje biti postavljeno na skupštini. Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: pet ruj 18, 2015 10:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dečki ako vratite 12 momčadi, pa kad bude onda Mixer došao u 1. ligu Confused

btw; ako se zbog zimskog kupa sve mijenja, onda neka prvih 6 iz 1. lige odigra super kup. Dok mi razigravamo i obično prođemo ,AKO, 1 kolo oni neka odigraju svoj super kup i na kraju se napravi finale ;pobjednik super kupa protiv pobjednika običnih smrtnika. Na kraju se sve svodi na borbu za treće mjesto. Prva dva se već znaju Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Zadnja promjena: Pale; pet ruj 18, 2015 10:59 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 1 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.