| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dizi
|
Postano: sri ruj 23, 2015 7:24 pm Naslov
: 10. liga jesen 2015. |
|
|
| 10. liga je dokaz da dame imaju prednost....pa eto |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: pet ruj 25, 2015 11:29 pm Naslov
: |
|
|
Evo opet nažalost smo upoznali mračnu stranu sokaza
Leteći Medvjedići vs Hrt het trick 1:9 mislim da rezultat puno toga govori,dečkima svaka čast na "fer igri" stvarno su se služili svim mogučim sredstvima do pobjede
Prvo g.pelin svaka čast na servi,stvarno mi nije jasno čemu takva serva jer jako dobro igrate ja mislim da nema potrebe za tim servama pogotovo protiv nas jedino ak vas nije bilo strah da će te možda izgubit i jos nakon meča govorite šta bi mi trebali radit da si poboljšamo igru ja mislim da bi svi mi trebali doći kod vas na instrukcije da nam pokažete kako bi mi to trebali poboljšat našu igru
Napokon nagovorimo našeg igrača breščakoviča da malo počne trenirat i damo mu volju i jadna dođe na tekmu i prvi meč odigra protiv vas i vi mu uspijete uništiti svu volju za ovim sportom svaka čast za to treba imat talenat
Drugo g.Vukelić stvarno nemam riječi igram sa g.Budankom i dok sam gubio sve je bilo super al zato kad sam počeo vodit e onda valjda mu to nije pasalo pa je odlučio izmislit pravilo kako ja ne smijem ispuštat zrak ili zvuk nakon svog udarca da to nije uredu ja mislim da je najbolje da sam prestao disati onda bi ga valjda to zadovoljilo,ja ne smijem ispuštat nikakav zvuk ali zato on i g.pelin mogu iz ruke servirat svaka čast
I još je radio duge stvari za vrijeme igre dok je sudio al stvarno mi se sad neda o tome
Evo umorio sam se od pisanja ima tu još al nećemo sad o tome mi igramo dalje dečkima svaka čast na pobjedi ak im to tak puno znači evo nek se vesele  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sub ruj 26, 2015 12:06 am Naslov
|
|
| Ovo stvarno nije u redu od njih... covjek bi ocekivao da ce netko tko je igrao 3. ligu i tko je dugo u sokazu igrati na iskustvo i znanje, a ne se sluziti prljavim trikovima kao "gospodin" Pelin... Cini se da su neki ove sezone bas zagrizli da bi osvojili ligu pa se koriste svim mogucim sredstvima kako bi dosli do pobjede (serve iz ruke, provokacije, smeta im disanje protivnika, sudac zaustavlja igraca na servi nakon sto je vec bacio lopticu jer je navodno "zaboravio" rezultat i to vise puta) Ali sto je tu je, ja se nadam da cete se vi decki i dalje boriti i da necete odustati nakon ovoga, a njih ce, nadam se, stici pravda jer je ovo stvarno sramotno.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Postar
Pridružen/a: 19. 09. 2014. (20:22:06) Postovi: 185 Lokacija: KINA
|
Postano: sub ruj 26, 2015 9:06 am Naslov
|
|
Medvjediciiiiiiii ostali ste sinoc bez krila!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (23:30:46) Postovi: 69 Lokacija: TRIBINA SJEVER
|
Postano: sub ruj 26, 2015 4:47 pm Naslov
|
|
Zao mi je sto je ovakav moj prvi post ali bilo bi vrijeme da vodstvo sokaza poduzme nesto u vezi pravila stolnog tenisa.
Mnogi se trude da bi naucili pravilno igrati stolni tenis i dode mu covijek koji igra sokaz 20 god i zna pravila i umjesto da on bude taj koji ce iskotijeniti nepravilnosti u sokazu ali ne on se nakon 20 godina sluzi time da bi pobjedio .igraj pravilno pa onda vidi ko je bolji. _________________ ZDRAVKO PUSI K**U
ZTVORSKOM CUVARU |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub ruj 26, 2015 5:19 pm Naslov
|
|
Ne znam... igrao sam jednom protiv gospodina Josipa Pelina i nisam imao nikakvih pritužbi na način na koji igra. Doduše, nije mi bilo drago što me nabio , ali bio sam na samom pragu ulaska u peti set.
Ne može ovako nitko reagirati ni na što, nema neutralnih svjedoka niti dokaza, trebate si nabaviti kameru (kao dečki u Tumarinoj Jazbini) pa ćete imati dokazne materijale za eventualne nepodopštine vaših suparnika.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sub ruj 26, 2015 5:29 pm Naslov
|
|
 _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Zadnja promjena: Leteći Medvjedić; ned ruj 27, 2015 4:36 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
|
Postano: sub ruj 26, 2015 5:35 pm Naslov
|
|
Prof naravno da nisi imao problema trava radi cuda hahahahah.
A ovo za disanje necu komentirati uopce .svaka cast covijek trenira klince uci ih pravilnom stolnom tenisu koji sam zna igrat ali zasto bi se gospodin maprezao kad moze igrat nepravolno i zna da mu nitko nece vratit servi joa pogotovo sa brzim reketom sa brz gumama _________________ ZDRAVKO PUSI K**U
ZTVORSKOM CUVARU |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: sub ruj 26, 2015 5:36 pm Naslov
|
|
Zadnja promjena: Leteći Medvjedić; ned ruj 27, 2015 4:36 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ODANI1986
|
Postano: sub ruj 26, 2015 5:40 pm Naslov
|
|
Ako cemo tako sokaz bi se smanjio u pola ali nema veze cestitke deckima na ,, postenoj borbi" netko ce i tome stati na kraj _________________ ZDRAVKO PUSI K**U
ZTVORSKOM CUVARU |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned ruj 27, 2015 11:18 am Naslov
|
|
Dečki, mislm da ste ipak malo zabrijali... Vjerojatno ste pokazali da vas određene situacije smetaju a oni su to onda iskoristili kao i valjda 80% ekipa u sokazu ali to ne znači da ih treba ovako razvlačit po forumu. I ja sam mislio da mogu dobiti Pelina i naravno da me najviše "smetala" njegova serva a i Budanko je imao svoj uobičajeni show sa pričanjem i "zafrkancijom" ali sve je to dio sokaz igre. Nažalost, samo morate priznati da se se uhvatili na udicu i to je to. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned ruj 27, 2015 2:13 pm Naslov
|
|
| Oni su samo pogriješili što su stavili potpis na zapisnik jer je ovo sramotno... Tako ići djecu od 19 godina provocirati i servirati iz ruke pa se praviti nevinašca i prigovarati na disanje tijekom igre koje je sasvim u skladu s pravilima svakog sporta jer štoviše i poboljšava udarce. Za primjer se mogu uzeti i borilački sportovi u kojima pravilno disanje puno pojačava efikasnost udaraca, a tako je i u ostalim sportovima. Za čim su sve posegnuli, čudo je da su im dozvolili da imaju i rekete dok igraju... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 27, 2015 2:32 pm Naslov
|
|
serva je vjecna sokaz tema i zakljucak je uvijek isti: bilo bi dobro da svi serviraju pravilno ali to ne rade cak ni mnogi profici, a u sokazu je pogotovo to nerealno ocekivati. zivot je laksi kad covjek prihvati servu iz ruke kao dio sokaz folklora. jozu znam kao normalnog covjeka koji zna i pobjediti i primiti poraz, tako da cisto sumnjam da se radilo o namjernom grebanju za pobjedu po svaku cijenu. ljudi masovno serviraju u sokazu na odredjen nacin koji nije po pravilima i skoro nitko im ne prigovara pa ni ne dozivljavaju to kao problem.
osobno nemam nista protiv da se onom tko ne servira pravilno i prigovori, ali pisati "gospodin" pod navodnicima zato sto tako servira mislim da nije neki nivo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned ruj 27, 2015 2:57 pm Naslov
|
|
Iskreno i ja mislim da radite preveliku dramu. Jožina serva nije najpravilnija, ali nije jedina (daleko od toga), i nije najneugodnija, idući put ćete je vraćat.
Mislim da su ljudi u Sokazu puno manje naviknuti na Dominikovu "Šarapovu" i na udarce kroz noge, nego na krive serve.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
|
Postano: ned ruj 27, 2015 3:54 pm Naslov
|
|
Zadnja promjena: Leteći Medvjedić; ned ruj 27, 2015 4:35 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 27, 2015 4:09 pm Naslov
|
|
svi uvijek zele pobijediti, odnosno kako je rekao 55 jednom "ne volim izgubiti ni u pljucanju u dalj", samo treba znati i "dobro" pobjediti i "dobro" izgubiti... radi se o onom sto sam gore opisao sa servom, jer je sokaz specificna sredina u kojoj su ljudi navikli na servu iz ruke i smatraju je normalnom, a nisu npr. na vjekino slavljenje poena.
ja sam apsolutno da se prigovori ako je nesto protiv pravila, da ljudi rasprave sto je uobicajeno a sto spada u provokaciju, ali ne na uvredljiv nacin. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ruj 29, 2015 8:31 am Naslov
|
|
Iskreno, mislim da je ovdje dosta toga vezano uz priču "kako siješ tako žanješ".
Znam da je malom Kormanu i njegovoj ekipi ovo sve igra, i da tu nema zle namjere (mi recimo nismo imali takvih problema kad smo igrali s njima, dapače, zadnji put imali smo fer i korektnu tekmu s puno zajebancije ) ali...smijanje na prasicu umjesto isprike, igranje kroz noge i slične eskapade od tinejdžera - jednostavno te stavlja na stranu igrača/nepristojnog mulca koji ne igra sportski odnosno fer. Više igrača smatra to glumatanjem, nepristojnošću i nepoštivanjem protivnika, nego dobrom zajebancijom.
Obzirom da sve navedeno jest običaj kod malog Kormana (viđeno na svakom turniru i gotovo svakoj tekmi), bez obzira ima li tu zle namjere ili ne, pročuje se.
Pa eto, Dominik...imaš lošu reputaciju provokatora i ne fer igrača u sokazu, i kao takvom sigurno će biti i ljudi i ekipa koje će odmah u startu krenuti prljavije na tebe. I gazit će te i u stvarima u kojima si posve u pravu zbog takve reputacije. Ljudi ne vole igrače koji su etiketirani kao ne fer.
Stoga, vjerojatno si u pravu što se tiće ove priče, momci su odigrali prljavije. Ali oni smatraju da ste i vi takva ekipa. I moram priznati da mi jest jasno i zašto, slagao se s njihovom percepcijom ili ne.
Pa eto, možda da malo vodiš računa o tom? Ono što je tebi zezancija, drugima nije - a fakat nije problem reći sorry, (i poslije prasice i poslije igre kroz noge i "Šarapove") stisnut čovjeku ruku i objasniti u par riječi, kako bi Izra rekao: ali ne na uvredljiv način, da i oni shvate da je to tebi sve igra i da ne misliš niš zlo.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2015 8:59 am Naslov
|
|
Pozdrav svim ekipama 10. lige od Aquashop-a, vidim familijarno okupljanje (eci peci/mtm ). Bit ce definitivno zabavno ima dosta ekipa koje ne poznamo i jedva cekamo napucati par loptica sa svima.
30.09.2015 u 19.30h
www.aquashop.hr - Leteći medvjedići
Citajuci postove biti ce definitivno zanimljiv mec  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2015 9:18 am Naslov
|
|
svaka priča uvijek ima dva lica , tolerancija na prvom mjestu i onda je većinom sve OK  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto ruj 29, 2015 9:42 am Naslov
|
|
ja ne vidim neku pretjeranu provokaciju u odigravanju kroz noge, niti sam cuo da dominika prati glas ne-fer igraca, ali prilicno sam siguran da ce vecina sokazovaca losije reagirati na udarac kroz noge nego na servu iz ruke.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|