NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tenisice, koje koristite...
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: uto ožu 10, 2015 1:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam kupio forhend tenisice , jer mi je bekend i tak u banani Prenerazena banana pa ono ... čemu trošit lovu na tenisice za dva udarca kad su ove duplo jeftinije Banana dancing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tito

PostPostano: uto ožu 10, 2015 1:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i ja štedim na patikama , uglavnom kupujem jednu Smoking
srale7

PostPostano: pon ruj 28, 2015 12:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kome trebaju ultra jeftine a jako dobre i kvaliteten tenisice, ima Adidas speedcourt 6 u Intersportu u Areni po 189 kn. Kupio danas popodne, ostalo jos pola palete, raznih brojeva, stoga pozurite Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pon ruj 28, 2015 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zvao ali nemaju 49 Sad
Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: pon ruj 28, 2015 12:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zvao i rezervirao jedan par 46 Beljenje

Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon ruj 28, 2015 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zvao 5 puta i nisam mogao dobit Sad al meni isto trebaju 46 pa bum rekel da se zovem trnski In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: pon ruj 28, 2015 12:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon ruj 28, 2015 2:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam ih već podigul (na ime Trnski).
Sorry...
trnac

PostPostano: pon ruj 28, 2015 2:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mene ste našli zaje.. ? Zubo

Dobro dobro...
[Vrh]
55

PostPostano: pon ruj 28, 2015 8:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam danas bio tamo i razočarano konstatirao kako nemaju broj 48 2/3... Najviše je brojeva 46. Mad
[Vrh]
Transformer

PostPostano: uto ruj 29, 2015 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobre su te adidas, ali meni puno bolje Mizuno Wawer Twister 4...na akciji također u Inter Sporta...bile su oko 600 kuna, sad su 390...ako se ne varam akcija je do 7.10....

Probao i jedne i druge...istina je da je razlika u cijeni, ne mogu reć da adidas nisu dobre, super su, ali su mi proklizavale ponekad, otkad sam uzeo Mizuno nema klizanja, bez obzira na podlogu i jako su udobne...
[Vrh]
rogi

PostPostano: sri ruj 30, 2015 9:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moja isustva s tenkama su slijedeća:

kad sam počeo igrati sokaz igrao sam u mekanim špancir reebokicama, nakon raspada sistema kupih jeftine Stiga tenke, bile tvrde i neudobne. Nakon njih Joma za nogomet, bile odlične, raspad nakon 2 godine.
Počeo pratiti trendove u TT, pa nabavio Mizuno wave za odbojku - čudno, ali sklizale se na parketu i bile dosta teške.

Nakon njih nabavio kinesku verziju Mizuno wave drive 5 (službena tenisica kineske repke) i tu sam se preporodio, federerski lebdeći osjećaj prilikom igre, tenke se utjelovile po duhu svetom. Međutim, nakon sezone i pol pucanje po rubu, lijepljenje kod postolara, na kraju izdržale 2 sezone.

Nakon toga htjedoh probati Butterfly, pa uzeo ultra mekane i lagane Win tenke (u kojima btw. igra jako puno sokazovaca), koristim ih zadnje 2 godine, odlične su na svim podlogama. http://img.alibaba.com/img/pb/423/204/527/527204423_271.jpg

Poučen odličnim iskustvom Mizuno wave driveom naletih na originalnu verziju drive 6 za cca 500kn koje nestrpljivo čekaju u kutiji raspad Butterflajki.
http://schoeler-micke.tabletennis-shop.de/out/pictures/generated/product/1/1200_1200_85/18km31027_wavedrive6(1).jpg

Nisam 100kilaš, odnos visine i težine optimalan, pa biram mekanije i laganije tenisice za koje mi je važno da mi daju optimalnu gibljivost zglobova i mogućnost kretanja u svim smjerovama s obzirom na spinerski stil igre. Za Adidas sam čuo da daju najbolji odnos cijene i kvalitete, no nisam ih probao.
wolf

PostPostano: sri ruj 30, 2015 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rogi moj , sudeći po tvojoj slici , tenisice ti nisu nephodan dio opreme Wink
[Vrh]
rogi

PostPostano: sri ruj 30, 2015 10:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Wolfe legendo, ne diraj mi legendu! Wink
Guga

PostPostano: sri ruj 30, 2015 11:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo da se i ja uključim...
Nakon kaj sam počeo igrati Sokaz prije 2 godine (nakon kratke pauze od 20 godina) primjetio sam rupe od moljaca na mojim startasicama koje su u ono vrijeme bile hit za pingić Laughing
Pošto je Sulejaman Stip Stipetić kupio zadnjih 20 pari i od tada ih čuva ljubomorno doma u ormaru :

https://www.google.hr/search?q=startas+tenisice&biw=1527&bih=824&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIxP6ghrueyAIVxgssCh0CbwZn&dpr=1.1#imgrc=VuQBGyQdtJTGdM%3A

počel sam igrati s Helly Hansen tenama :

http://www.sailingbreezes.com/Sailing_Breezes_Current/articles/May07/helly.htm

to su ustvari tenisice za jedrenje.Izrazito lagane i udobne, a pošto su to tene za jedrenje normalno da se podrazumjeva da o klizanju na bilo kakvoj površini nema govora.Tenisice su izdržale sezonu i pol, i sada su čitave, ali se đon izlizao pa sam jelte, krenuo u korak s modom i legle su Mizuno Bolt 2
na poniženju (sniženju sa 990 na 490 u Sportvision-u) :

https://www.google.hr/search?q=ebay+mizuno+wave+bolt+2&biw=1527&bih=824&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIloaskaqeyAIVBtksCh3o6wpY&dpr=1.1#imgdii=suFUKsHv-lTccM%3A%3BsuFUKsHv-lTccM%3A%3BwUVbgdfGJvdq9M%3A&imgrc=suFUKsHv-lTccM%3A

tenisice su super, ne kliže se nigdje, čvrste su, lijepe i pošto nemam rad nogu poput Rogija ili neponovljivog Sulejmana-Nurejeva-Stipetića i težina mi se čini ok iako su teže od Helly Hansen tenisica.
Imam ipak jednu pritužbu, a to je...
Nikada, niti u jednim tenisicama (ni prije, a niti danas, a imam ih 10-tak razno-raznih) mi nisu smrdile noge i unutrašnjost tenisica Laughing
Ali u samo u ovim Mizuno tenisicama...to je strašno, nakon svake tekme tene moraju ići na luftanje.Očito je problem u sastavu, materijalu, koji je full sistetik i bez obzira na otvore za ventiliranje to nije dovoljno.
S obzirom da su to jako skupe tenisice, vrhunske tehnologije ovo se ipak nebi smjelo događati tako da sam s te strane malo razočaran.
Razmišljao sam o Butterfly-kama, ali i sasvim ozbiljno mi se mota ideja o povratku na Helly Hansen...

Ps.Bio sam u Areni i dali su mi u ruke Adidas tene br.46 koje je rezervirao Trnski, ali su mi kao prvo prevelike jer nosim 45 (a taj broj nisu imali), a kao drugo ipak se vidi već na prvi pogled i dodir da te tenisice nisu tako visoka klasa i čine mi se dosta "krhke" Sad

***evo recimo ovo je super prilika, 80% popusta, 260 kn sa shippingom

http://www.ebay.com/itm/Helly-Hansen-W-Hydropower-4-Sneakers-Shoes-/141586667848

Zadnja promjena: Guga; sri ruj 30, 2015 11:59 am; ukupno mijenjano 7 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: sri ruj 30, 2015 11:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako misliš "nisu tako visoka klasa" Confused
Jebate za 189 jebenih kuna Laughing
Guga nadmašil si sam sebe Klanja se Klanja se Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ruj 30, 2015 11:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lazo-Ml-Ikota puna cijena im je 400 kuna, ako nisi znao...ovo je na rasprodaji Beljenje
Onda su puno bolje ove gore Helly Hansen za 260 kn (a bile su 900 kn) nego ove Adidas (čak i da ima brojeva) za 189 kn (a bile su 400 kn) Beljenje

Zadnja promjena: Guga; sri ruj 30, 2015 11:30 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sri ruj 30, 2015 11:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kupio sam sedmice, i meni se jeftinija varijanta (šestice) učinila prekrhkom za 0,1 tonu s koliko ih imam namjeru opteretiti.

Trenutno igram u istim takvima i OK su mi, izbor je bio više nego lagan.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ruj 30, 2015 11:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga a kaj misliš zakaj su na rasprodaji. Vjerovatno zato kaj su jako dobre. Obično takve stvari budu na sniženju. Kao tvoje smradec tenisice. ROFL
Iako sam primoran i sam oblacit kompletnu family na ovakvim rasprodajama za neke artikle ipak ne dam ni kunu. Jbg ako već kupim onda ne jambram Thumbs up

Jebate pa ti si zaposlen u prodaji u megatvrtki na nasim prostorima a ja škovacin ti tu pametujem. Sorry Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ruj 30, 2015 12:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa upravo sam i ja to rekao, ali biranim riječima, da te Adidas tenisice ne vrijede niti 189 ćuna Mad
Ali ove gore Helly Hansen, garantirano vrijede 260 kuna Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 5 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.