SOKAZ forum
Vikend turniri prečko ljeto 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
U zadnjih par sati sam već primio nekoliko nervoznih, prijetečih poruka i upita o snimci današnjeg finala pa eto, nek vam bude...
https://www.youtube.com/watch?v=wACCsQh2RdQ
Kratki opis finala (i turnira) je zajedno sa snimkom na Youtube
***stisnite oznaku ispod slike desno - prikaži više
https://www.youtube.com/watch?v=wACCsQh2RdQ
Kratki opis finala (i turnira) je zajedno sa snimkom na Youtube
***stisnite oznaku ispod slike desno - prikaži više
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 28, 2015 12:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
svaka čast, Gugimire, na ažurnosti uploada na youtube!
btw. rezultatski se nemam kaj žaliti ali igrački, ova nova forhand guma me izludila tak da sam na 10:7 u 4. setu rekel sam sebi:" u k... kaj se bum patil još jedan set, noga me rastura,guma me razj..., nemam više sape, a Stip igra izvrsno
. To ti je tak, buš videl kad dodješ u klub 50+, svaki set ti uzme pun kufer snage. Sve u svemu, kak je krenulo jutros u grupi (izgubil fiks od Šarića u 5. setu a onda se nekum čudom izvukel Brodu u fiksu 5.) (pre)daleko sam i došel. Jedino sam ostal malo razočaran s mladim "lavovima", jednostavno sam očekival malo više od njih.
Organizacija turnira standardno odlična, a o uvjetima je već sve rečeno.
btw. rezultatski se nemam kaj žaliti ali igrački, ova nova forhand guma me izludila tak da sam na 10:7 u 4. setu rekel sam sebi:" u k... kaj se bum patil još jedan set, noga me rastura,guma me razj..., nemam više sape, a Stip igra izvrsno
Organizacija turnira standardno odlična, a o uvjetima je već sve rečeno.
sex & drugs & rock'n'roll !
Cestitke Stip na osvojenom turniru .A ja mislio da si morao u Bjelovar Radek . bar u cetvrtfinalu kad ono ti u finalu.No nebitno rutinska pobijeda.Ono sto zelim rec je sljedece.Osim sto je Kavur zavrsio u gornjem djelu zdrijeba zbog 2 mjesta u grupi nije mi jasno kako 5 od 8 nositelja zavrsi takodjer gore. nebi htio nikog uvrijedit ili omalovazit ali zar nije smijesno da u donjem djelu imamo samo Stipa kao izrazitog favorita .
Mozda ce mi bit jasnije kad vidim rezultate pa su favoriti popadali i zato otisli gore ali procije nite sami Millkovic Somek Pocuca Plavec Mihocinec ja nisam nikad favorit mada sam trebao biti4 nositelj ali sam kasnio pa zelim zahvalit na uvrstavanju u kasnijim grupama onda jos Kavur i onda se desi da igrac kojeg dobijem u grupi sa pola snage ponavljam bez imalo omalovzavanja icije kvalitete i znanja bori mi se za 4 fjnale a s malo srece i za polufinale.kazem sve ovo pada u vodu ako su rezultati drukciji ..zasto je jedini kriterij rang lista kad sudac poznavajuci manje vise sve igrace
moze turnir uciniti jos zanimlnivijim .
Sad ce neko reci buni se jer je bio gore u zdrijebu ne nego jednostavno malo vise sluha i razumijevanja jer neigraju svi sve turnire i rang lista nebi trebala biti jedini kriterij. Ili sam danas iamo imao los zdrijeb jer sam kasnio.Ako sam kog uvrijedio nije mi bila namjera sve ostalo je namjerno.
Mozda ce mi bit jasnije kad vidim rezultate pa su favoriti popadali i zato otisli gore ali procije nite sami Millkovic Somek Pocuca Plavec Mihocinec ja nisam nikad favorit mada sam trebao biti4 nositelj ali sam kasnio pa zelim zahvalit na uvrstavanju u kasnijim grupama onda jos Kavur i onda se desi da igrac kojeg dobijem u grupi sa pola snage ponavljam bez imalo omalovzavanja icije kvalitete i znanja bori mi se za 4 fjnale a s malo srece i za polufinale.kazem sve ovo pada u vodu ako su rezultati drukciji ..zasto je jedini kriterij rang lista kad sudac poznavajuci manje vise sve igrace
moze turnir uciniti jos zanimlnivijim .
Sad ce neko reci buni se jer je bio gore u zdrijebu ne nego jednostavno malo vise sluha i razumijevanja jer neigraju svi sve turnire i rang lista nebi trebala biti jedini kriterij. Ili sam danas iamo imao los zdrijeb jer sam kasnio.Ako sam kog uvrijedio nije mi bila namjera sve ostalo je namjerno.
Mixerčiću, sve je ok, jedini koji je nekaj zaj... sam bil ja, jer sam izgubil u grupi od Šarića pa sam to na kraju i skupo platil probijajući se do finala (Plavec,ti,Milković,Počuča).
tak da je Šarić umjesto u gornji dio išel u donji dio (gdje sam ja kao trebal ići). Tak da je gore trebal biti Milković i Počuča a dole Stip i moja malenkost. Sad, ispalo je kak je ispalo i sorry kaj sam vam malo zakompliciral život.
u Bjelovar nisam išel nego je g.Vidolin vodil i svoju i moju igračicu
. Tak da mogu i njemu zahvaliti kaj sam došel do finala.
C'est la vie, kumpa! Više sreće drugi put!
u Bjelovar nisam išel nego je g.Vidolin vodil i svoju i moju igračicu
C'est la vie, kumpa! Više sreće drugi put!
Zadnja izmjena: Footloose, dana/u pon ruj 28, 2015 11:56 am, ukupno mijenjano 1 put.
sex & drugs & rock'n'roll !
mixer, pa tek sad vidim da ste ti i Kavur igrali, iako je meni nakon meca rekel da ce predat iduce kolo jer se dosel samo kvalificirat za zavrsni turnir 
Cestitke Igoru na osvajanju!
Cestitke Igoru na osvajanju!
Zadnja izmjena: edizg, dana/u pon ruj 28, 2015 11:02 am, ukupno mijenjano 1 put.
Istina je da sam imao sreće sa ž(d)rijebom, skoro k'o da sam ga sam slagao. I istina, odahnuo sam kad sam vidio mixera negdje daleko, sve me sram priznati ali dva zadnja susreta me pobijedio
.
Kad ib stavi rezultate baš ću pogledati kako su bili raspoređeni pobjednici grupa, ovako napamet znam samo za prve četiri - pobjednik prve i četvrte grupe bili su u jednoj polovici, a druge i treće u drugoj. To zvuči ok. "Problem" je što je Svemir pobijedio u drugoj grupi, zato došao u "moju" polovicu, a obzirom da se žrijeb slaže tako da ljudi iz grupe ne igraju opet prije finala Radek je morao u onu drugu polovicu.
Uglavnom, baš me briga
, jednom te pomazi sreća, drugi put (recimo na Dedi
) dobiješ Mikija u prvom kolu na ispadanje.
Kad ib stavi rezultate baš ću pogledati kako su bili raspoređeni pobjednici grupa, ovako napamet znam samo za prve četiri - pobjednik prve i četvrte grupe bili su u jednoj polovici, a druge i treće u drugoj. To zvuči ok. "Problem" je što je Svemir pobijedio u drugoj grupi, zato došao u "moju" polovicu, a obzirom da se žrijeb slaže tako da ljudi iz grupe ne igraju opet prije finala Radek je morao u onu drugu polovicu.
Uglavnom, baš me briga
Ja ne znam šta se ti Stip sad praviš pametan i braniš ovaj sustav koji se koristi u cijelom svjetskom stolnom tenisu i dobrom dijelu drugih sportova, kada je jasno da postoji superiorniji i bolji, a to je namještanje nositelja i ždrijebova po volji voditelja turnira. 
Ti i tvoji pobjednici, gore i dolje, brojanje na prste tko je gdje, zauzimanje mjesta i negledanje prije finala - pa kog to zanima i tko to može shvatiti osim Ajnštajna?
mixer je lijepo sažeo poantu:

Ti i tvoji pobjednici, gore i dolje, brojanje na prste tko je gdje, zauzimanje mjesta i negledanje prije finala - pa kog to zanima i tko to može shvatiti osim Ajnštajna?
mixer je lijepo sažeo poantu:
a ja ću se potruditi prezentirati je Damiru i Predsjedništvu, da s ovom lijepom praksom krenemo što prije, možda već na Dedi.mixer je napisao/la:zasto je jedini kriterij rang lista kad sudac poznavajuci manje vise sve igrace moze turnir uciniti jos zanimlnivijim .
oni su ona dva starca iz mupeta a ti si kermit zabac 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.