NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

frictionless ANTI SPIN za blok na stolu umjesto trave...
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: uto ruj 22, 2015 5:37 pm    Naslov : frictionless ANTI SPIN za blok na stolu umjesto trave... Citirajte i odgovorite

razmisljam o tome...sve vise...

ove nove trave trebaju pun k vremena da postanu malo mekse i manje hvatljive da bi sa njima blok bio moguc i opasan...i kad dodju u to stanje, to traje kratko, i onda pocnu opadat cepici...

kod antispina nema tih problema, a povrat spina pri bloku bi trebao biti veci nego kod trave...u teoriji...

ima tko kakvo misljenje, iskustvo iz prve ruke? koji su antispinovi koji spadaju u tu kategoriju? dal igra ko s njima?

ili koji nehvatljivi antispin da probam testirat teoriju?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ecwashere

PostPostano: uto ruj 22, 2015 7:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam član SOKAZ-a ali pratim forum godinama i mogu ti reći da nema toga tko ti može dati odgovor na tvoje upite. Odgovor na to ćeš jedino saznati testiranjem guma na svom drvetu, pa koja ti paše...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: uto ruj 22, 2015 11:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

moze antispin bit gladak koliko hoces, ali povrsina dodira gume i lopte je puno veca nego kod trave tako da ne vidim kako moze povrat spina biti veci.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: sri ruj 23, 2015 1:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Apostrofiram Izrino mišljenje, od riječi do riječi. S povećanjem dodirne površine gume u odnosu na lopticu raste i količina trenja između gume i loptice. Bis
Tako da bi antispin guma imala prednost u odnosu na smrdljivu travuljagu isključivo u agresivnom chopu na spinanu lopticu, no ne da mi se više o tome... Evil Thumbs up
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri ruj 23, 2015 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

stvar je u tome da vi svi "mislite" a niko nije probo:)

ti novi glatki antispinovi imaju jako tvrdu spuzvu, tako da je pri kontaktu s lopticom mala povrsina, ne udje u spuzvu...

brijem da ako je antispin gladak kao staklo da bi povrat lopte poslije spina trebao biti veci nego od trave...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 23, 2015 10:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa jel postoji takav, a da je legalan? Confused
Ili to nije prioritet? Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sri ruj 23, 2015 12:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, postoji, antispine nisu zabranili, svi su na listi...

na stranim forumima se prica o Der-Materialspezialist Beast, Butterfly Super Anti i Dr Neubauer Anti Spin Special analizirani ovdje, te Dr Neubauer Buffalo...

ako ima netko od sokazovaca nesto od navedenoga, ili zna nekoga tko ima ili igra, a nije na forumu, pm pliz ili nek tu napise...
[Vrh]
Ivek

PostPostano: ned ruj 27, 2015 5:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imam ja i probao sam (ako je moj nivo igre uopće neka referenca) jedan period tijekom ljeta umjesto Grass d Tech-a igrati sa Der-Materialspezialist Nightmare 1,5. Prvo moram reći da igranje tom gumom nije ni blizu ni jednoj travi koju sam probao a probao sam ih podosta, od frictionless (Super Block) do nazovi "napadačkih" (Sword Scylla). Obrtanje rotacije na blok puno ovisi o drvu i korištenju tzv. "cleaner-a" koji se može kupiti uz gumu. Meni je najbolje išlo sa starim dobrim BTF Matsushita Pro Model. Primjetio sam da je protivnicima u igri trebao puno kraći period "privikavanja" u odnosu na travu. Da ne pametujem pametnijima u svakom slučaju vrijedi isprobati, meni osobno nije sjela iako po forumima pišu da je potreban duži period prilagodbe. Kako gos'n Amir Ahmed igra s takvim antispinom možeš vidjeti ovdje: http://shop.der-materialspezialist.com/Rubber/Anti-Top/der-materialspezialist-SPINPARASITE::13.html
Ako imaš volju probati, javi se pa ćemo se dogovoriti oko detalja.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pon ruj 28, 2015 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

imam volju, kako ne...091 72 111 65 pa nazovi...

ja sam narucio njihovu gumu Beast...ta je najnovija sa navodno najvecim efektom povrata na bloku...1.2 spuzva...al nisam narucio cleaner...nadam se da ce i bez cleanera bit dobra... Thumbs up
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon ruj 28, 2015 1:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, ovako bi to trebalo izgledat na nekom visem nivou...

https://www.youtube.com/watch?v=zZiNHr9Xqbs
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon ruj 28, 2015 1:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni je ovo gadljivo za gledat Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: pon ruj 28, 2015 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Majko Božja...kak drži reket na BH-endu dobro da ne mora i za ručni zglob imati steznik,
kad ga već ima za oba koljena.
Strašno...
trnac

PostPostano: pon ruj 28, 2015 3:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Materijali u stolnom tenisu su recimo kao da dozvole šlaufove u vaterpolu. Zubo
[Vrh]
Stip

PostPostano: pon ruj 28, 2015 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma da, ali prije 20-25 godina ljudi bi za tacky gume rekli da je to 'materijal'. Još malo dalje u prošlost, pa su i backside gume sramotna novotarija, čisti materijal. A tek spužve prije toga...
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon ruj 28, 2015 4:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
evo, ovako bi to trebalo izgledat na nekom visem nivou...

https://www.youtube.com/watch?v=zZiNHr9Xqbs

Izrezali linoleum u obliku gume i nazvali ga "super turbo quazi world champion iber frictionless mega anti spin-spin" i naplatili bu ga 100+ eura. Industrija čini sve da omogući (i zaradi) da i čokljavci budu konkurentni..
i da...nije baš gledljivo...
Ivek

PostPostano: pon ruj 28, 2015 8:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i jednog perspektivnog Belgijskog mladca, po imenu i prezimenu sa ovih prostora: https://www.youtube.com/watch?v=Y33GD73W5Sc
Sudeći po reketu i gumama koje koristi radi se o Der-Materialspezialist "manekenu" (omiljeni izraz mojeg dobavljača opreme Smile )

Luka Mladenovic plays with der-materialspezialist Spinhunter blade and der-materialspezialist BEAST ANTI on backhand.On forehand he use der-materialspezialist HARDCORE SPEED...
Ivek

PostPostano: pon ruj 28, 2015 8:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Majko Božja...kak drži reket na BH-endu dobro da ne mora i za ručni zglob imati steznik,
kad ga već ima za oba koljena.
Strašno...

Guga, čovjek kojeg komentiraš je svojedobno bio itekako pozitivan u "zweite Österreich Bundesliga" (Ne znam gdje trenutačno igra) . Tehnika možda je negledljiva ali očito prilično efikasna. Evo jedan video iz doba dok je koristio travu, nažalost sada zabranjenu TT-Master "Swing Back IF ". Još je čuvam doma iako je nikad neće odbanati jer se firma TT-Master ugasila.
https://www.youtube.com/watch?v=BY89438BfUk
Guga

PostPostano: pon ruj 28, 2015 9:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uopče ne ulazim u to kakve čovjek ima rezultate, uostalom i u ovom filmiću je pobjedio, ali dok sam gledal ovog "majstora" dok "drma" sa svojom fenomenalnom BH tehnikom - "oči su mi prokrvarile"
Daj me nemoj jebat, ovo je strašno...mogu pretpostaviti kaj si je mislil njegov protivnik.
Postoji puno igrača koji imaju materijal na reketu, pa igraju i jako lijepo za oko.
Ali sigurno ne uzgledaju kao da imaju iščašen zglob ili barem 2-3 šarafa i metalnu pločicu u njemu Eeeek!
ib
Site Admin

PostPostano: pon ruj 28, 2015 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
"oči su mi prokrvarile"
Daj me nemoj jebat, ovo je strašno...

ROFL
Što trijezan misli, Guga govori. Klanja se

Mda, malo je tužno gledat kad ovako mlado dijete igra takvu staračku igru, zapitaš se čita li doma isključivo ruske klasike i gleda li samo nijeme filmove? Pojma nemam

I jel mali prst u zraku dok drži šalicu s čajem u pet popodne. Sad
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ruj 29, 2015 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a jeste svi gospoda koja igra lijepi stolni tenis, ne vjerujem, bacam bisere pred svinje Klanja se

al da sam se nasmijao do suza, jesam, guga, legenda si Thumbs up

evo, vam onda jedan ljepsi, slicna guma, frajer je 200ti na talijanskoj rang listi...

https://www.youtube.com/watch?v=JlvPy4qWrPM
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 1 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.