SOKAZ forum
13. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Samo da objavim.
U srijedu u 19:15 igramo sa AGF IV. u gostima.
Sraz dvije neporažene momčadi
- - - - -
Šteta što nismo ORI išli u goste,
ali impresivniji od dvorane su sigurno naslagani reketi
Ako se ne varam,
mislim da je ove godine došlo do greške pri slaganju lige.
I prošlu polusezonu smo igrali 13. ligu zajedno sa ORA-om, Podsusedskim i AGF IV.
A domaćinstva i gostovanja su se ponovila (ORA nam je 2x došla u goste, a mi 2x za redom idemo u goste Podsusedskom i Agronomcima)
U srijedu u 19:15 igramo sa AGF IV. u gostima.
Sraz dvije neporažene momčadi
- - - - -
Šteta što nismo ORI išli u goste,
ali impresivniji od dvorane su sigurno naslagani reketi
Ako se ne varam,
mislim da je ove godine došlo do greške pri slaganju lige.
I prošlu polusezonu smo igrali 13. ligu zajedno sa ORA-om, Podsusedskim i AGF IV.
A domaćinstva i gostovanja su se ponovila (ORA nam je 2x došla u goste, a mi 2x za redom idemo u goste Podsusedskom i Agronomcima)
ne
takvo je pravilo
Mi smo tako 3X !!! išli u goste 1967
To opet ne znači da nam nesmijete dojti na trening
takvo je pravilo
Mi smo tako 3X !!! išli u goste 1967
To opet ne znači da nam nesmijete dojti na trening
Zadnja izmjena: Žugec, dana/u sub ruj 26, 2015 4:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Pravilo je da između proljeća i ljeta nema nikakvih uvjeta nego se raspored radi "iz nule" prije jeseni.
Također, pravilo je i da kada obje momčadi prelaze u neku drugu ligu između jeseni i proljeća, tada također više nema uvjeta ni na njihovo domaćinstvo u međusobnom meču.
Jedino što je vezano je kada dvije ekipe u proljeće igraju u istoj ligi u kojoj su igrale jesen prije, tada se zna da da će se igrati kod ovih koji su u jesen gostovali.
Bacite pogled na članak 5. Pravilnika
Također, pravilo je i da kada obje momčadi prelaze u neku drugu ligu između jeseni i proljeća, tada također više nema uvjeta ni na njihovo domaćinstvo u međusobnom meču.
Jedino što je vezano je kada dvije ekipe u proljeće igraju u istoj ligi u kojoj su igrale jesen prije, tada se zna da da će se igrati kod ovih koji su u jesen gostovali.
Bacite pogled na članak 5. Pravilnika
Opet smo se provukli 
Plan je bio 3-2-1,
jedino je Zoran (Gogić) prebacio normu
Osjetili su Agronomci da nismo baš spremni i žestoko napali,
razmišljam,
možda nam je čak pomogao novi pod koji je skliskiji od starog pa nije bilo puno smisla se kretati a nama je odgovaralo da se usidrimo po sredini
U paru smo se borili ali su nas smazali
Nema nama para bez Igora ..
Plan je bio 3-2-1,
jedino je Zoran (Gogić) prebacio normu
Osjetili su Agronomci da nismo baš spremni i žestoko napali,
razmišljam,
možda nam je čak pomogao novi pod koji je skliskiji od starog pa nije bilo puno smisla se kretati a nama je odgovaralo da se usidrimo po sredini
U paru smo se borili ali su nas smazali
Nema nama para bez Igora ..
zakašnjeli pozdrav
Sa zakašnjenjem, pozdrav svim ekipama u lizi. Pozdrav "starim" prijateljima s kojima smo više puta do sada ukrstili rekete kao i pozdrav nama novim ekipama. Očekujem puno zanimljivih mečeva i lijepog druženja. Zbog nekih privatnih problema do sada me nije bilo na forumu, ali bum se više trudio ubuduće. Prvo kolo ugostili smo agronomce koji su na našu dobrodošlicu odgovorili odličnom igrom i pobjedom
Drugo kolo još nismo igrali, a kako sada stvari stoje, malo je vjerojatno da ću ga ja i odigrati. Ali što je tu je...
Ajme majko,
kraj je drugog tjedna a tri ekipe još nisu prijavile niti jedan rezultat.
Zar će čekati kraj sezone da poštanski pošalju voditelju rezultate?
Ne tako davno, prije par mjeseci 13. liga je slovila za aktivnu i ažurnu
Da nema stare garde iz ex 13.: Agronomaca, Podsusedskog, ORA-e i Boanergesa, čovjek bi mogao pomisliti da je Gavella sama u ligi
kraj je drugog tjedna a tri ekipe još nisu prijavile niti jedan rezultat.
Zar će čekati kraj sezone da poštanski pošalju voditelju rezultate?
Ne tako davno, prije par mjeseci 13. liga je slovila za aktivnu i ažurnu
Da nema stare garde iz ex 13.: Agronomaca, Podsusedskog, ORA-e i Boanergesa, čovjek bi mogao pomisliti da je Gavella sama u ligi