| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2015 10:14 am Naslov
: |
|
|
Slabo slušaš  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ruj 29, 2015 10:18 am Naslov
|
|
| grza (napisa): | Pozdrav svim ekipama 10. lige od Aquashop-a, vidim familijarno okupljanje (eci peci/mtm ). Bit ce definitivno zabavno ima dosta ekipa koje ne poznamo i jedva cekamo napucati par loptica sa svima.
30.09.2015 u 19.30h
www.aquashop.hr - Leteći medvjedići
Citajuci postove biti ce definitivno zanimljiv mec  |
Došel bi to pogledat al nemrem,,, vubil bum se,,, u darkere bum prešel. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto ruj 29, 2015 11:29 am Naslov
|
|
| Izra (napisa): | ja ne vidim neku pretjeranu provokaciju u odigravanju kroz noge, niti sam cuo da dominika prati glas ne-fer igraca, ali prilicno sam siguran da ce vecina sokazovaca losije reagirati na udarac kroz noge nego na servu iz ruke.  |
Ja se tu također slažem.Nije mi taj udarac kroz noge nikakva provokacija i ako si fakat u stanju odigrati kroz noge na moj udarac, onda svaka čast i kapa dolje jer - ja to ne mogu.
Kada bi on to radio protiv nekog nedoraslog suparnika i da odigrava tako, kroz noge, svaki 3-4 udarac onda je to druga stvar.
Na ovaj način on jako puno riskira, jer sam osobno svjedočio kada je igrao kroz noge pri rezultatu 9-9 u 5. setu
Pa nek mi onda netko kaže kakvo je to podcjenjivanje ?
Činjenica je da je i on (i suigrači) jako mlad, pa mu fali malo (životnog) iskustva koje će steči s godinama i onda se neče smijati na prasicu
(osim u sebi, a budimo realni skoro svi se smiju u sebi na prasicu).
Jer taj, u ovom slučaju dječački smješak izaziva kod dosta protivnika odbojnost i osječaj podcjenjivanja.
Kažem, mene to uopče ne tangira.Smeta me prasica sama po sebi i pogotovo ako dolazi u "čoporu", a dali će se protivnik na to smijati puno govori o njemu.Puno toga ovisi i recimo kakav je to smiješak, onako ciničan, zloban ili sasvim prirodan i protiv koga igraš jer u nekim situacijama (kao recimo u našoj jučerašnjoj tekmi) protivnikov smiješak na prasicu mi je i simpatičan, i čak mi pomogne da izbacim frustraciju iz sebe kada je fer tekma i ugodna atmosfera.
Puno puta sam čuo da je prasica ustvari savršeno odigran, neobranjivi udarac i tu se moram složiti, bez obzira koliko mene ta prasica "žulja"  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; uto ruj 29, 2015 1:06 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto ruj 29, 2015 12:09 pm Naslov
|
|
| Guga pa otkud ti? Nisu ti dovoljni 8. ljigaški eseji? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto ruj 29, 2015 12:14 pm Naslov
|
|
Guga ne znam o čemu raspravljate. Dečki su dobili po lampi i sad traže izgovor.
Pa nisu izgubili 6:4 pa je bilo provokacija u parovima kod reze 5:4 za protivnika.
Bilo je 9:1 ako se ne varam. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto ruj 29, 2015 1:10 pm Naslov
|
|
Pa normalno, nakon poraza od 1-9 nemamo o čemu pričati...da si kao izgubio zato jer si taj dan ustal na lijevu nogu, ili te recimo protivnik nije poškakljal na "G6" i slično...
Ne govorim o zasluženosti poraza Ml-Ikota, nego o tome što je gore napisano da mog medvjedića Kor-mor-ana prati glas provokatora i nesportoskog igrača, s čime se ja ne slažem.
Pročitaj sve postove, jer nisi shvatio na šta ciljam... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: uto ruj 29, 2015 1:27 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Iskreno, mislim da je ovdje dosta toga vezano uz priču "kako siješ tako žanješ".
Znam da je malom Kormanu i njegovoj ekipi ovo sve igra, i da tu nema zle namjere (mi recimo nismo imali takvih problema kad smo igrali s njima, dapače, zadnji put imali smo fer i korektnu tekmu s puno zajebancije ) ali...smijanje na prasicu umjesto isprike, igranje kroz noge i slične eskapade od tinejdžera - jednostavno te stavlja na stranu igrača/nepristojnog mulca koji ne igra sportski odnosno fer. Više igrača smatra to glumatanjem, nepristojnošću i nepoštivanjem protivnika, nego dobrom zajebancijom.
Obzirom da sve navedeno jest običaj kod malog Kormana (viđeno na svakom turniru i gotovo svakoj tekmi), bez obzira ima li tu zle namjere ili ne, pročuje se.
Pa eto, Dominik...imaš lošu reputaciju provokatora i ne fer igrača u sokazu, i kao takvom sigurno će biti i ljudi i ekipa koje će odmah u startu krenuti prljavije na tebe. I gazit će te i u stvarima u kojima si posve u pravu zbog takve reputacije. Ljudi ne vole igrače koji su etiketirani kao ne fer.
Stoga, vjerojatno si u pravu što se tiće ove priče, momci su odigrali prljavije. Ali oni smatraju da ste i vi takva ekipa. I moram priznati da mi jest jasno i zašto, slagao se s njihovom percepcijom ili ne.
Pa eto, možda da malo vodiš računa o tom? Ono što je tebi zezancija, drugima nije - a fakat nije problem reći sorry, (i poslije prasice i poslije igre kroz noge i "Šarapove") stisnut čovjeku ruku i objasniti u par riječi, kako bi Izra rekao: ali ne na uvredljiv način, da i oni shvate da je to tebi sve igra i da ne misliš niš zlo.  |
Pa nebi se baš složio stobom, jedno je "provocirati" a drugo je raditi nešto što je zabranjeno. Dečko ako želi može svaku loptu odigrati kroz noge jer je dozvoljeno a to je problem onoga na drugoj strani što tu loptu ne zna zabiti, smatram da malo sportske borbenosti ne nosi ništa loše, što se tiče isprike nakon prasice naravno da nije ok ali to je svačiji odabir, samo želim reći da ove dvije stvari koje si usporedio nisu ni približno iste, da se druga ekipa služila istim provokacijama nebi bilo problema, ali radit nešto protupravila nije ok.
I iskreno sere mi se svaki put kad čujem izraz stari lisci jer to nema nikakve veze sa lukavošću....(ne mislim na nikoga posebno) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ruj 29, 2015 2:29 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | Izra (napisa): | ja ne vidim neku pretjeranu provokaciju u odigravanju kroz noge, niti sam cuo da dominika prati glas ne-fer igraca, ali prilicno sam siguran da ce vecina sokazovaca losije reagirati na udarac kroz noge nego na servu iz ruke.  |
Ja se tu također slažem.Nije mi taj udarac kroz noge nikakva provokacija i ako si fakat u stanju odigrati kroz noge na moj udarac, onda svaka čast i kapa dolje jer - ja to ne mogu.
Kada bi on to radio protiv nekog nedoraslog suparnika i da odigrava tako, kroz noge, svaki 3-4 udarac onda je to druga stvar.
Na ovaj način on jako puno riskira, jer sam osobno svjedočio kada je igrao kroz noge pri rezultatu 9-9 u 5. setu
Pa nek mi onda netko kaže kakvo je to podcjenjivanje ?
Činjenica je da je i on (i suigrači) jako mlad, pa mu fali malo (životnog) iskustva koje će steči s godinama i onda se neče smijati na prasicu
(osim u sebi, a budimo realni skoro svi se smiju u sebi na prasicu).
Jer taj, u ovom slučaju dječački smješak izaziva kod dosta protivnika odbojnost i osječaj podcjenjivanja.
Kažem, mene to uopče ne tangira.Smeta me prasica sama po sebi i pogotovo ako dolazi u "čoporu", a dali će se protivnik na to smijati puno govori o njemu.Puno toga ovisi i recimo kakav je to smiješak, onako ciničan, zloban ili sasvim prirodan i protiv koga igraš jer u nekim situacijama (kao recimo u našoj jučerašnjoj tekmi) protivnikov smiješak na prasicu mi je i simpatičan, i čak mi pomogne da izbacim frustraciju iz sebe kada je fer tekma i ugodna atmosfera.
Puno puta sam čuo da je prasica ustvari savršeno odigran, neobranjivi udarac i tu se moram složiti, bez obzira koliko mene ta prasica "žulja"  |
Nije provokacija nego manjak kućnog odgoja...
Simpatično mi je kako ljudi pokušavaju naći ispriku i obranu za nešto što je nebranjivo. Gledano očima sociologa postavlja se pitanje zašto bi netko igrao udarce kroz noge i zašto bi se netko smijao kada pogodi svinju? Što je razlog? Propala karijera? Gledanje na Sokazovce kao niža bića i rekreativce? Uvjerenost u vlastitu superiornost i genijalnost pa si može dozvoliti da ponizi protivnika igranjem kroz noge? Nasmijati se kretenu preko puta na svinju?
Poštivanje protivnika je osnova fair playa i dobrog odgoja te u konkretnom slučaju isto izostaje. Igrao sam u karijeri službene mečeve s igračima koji su za opisanog mladića izmislili stolni tenis (jedan je bio i svjetska klasa) i nije im palo na pamet da me omalovažavaju ni jednog trenutka. To što su me "sravnili sa stolom" je sasvim drugo pitanje i za mene je čin poštovanja...
Kompleks je gadna stvar i javlja se u više oblika... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto ruj 29, 2015 4:20 pm Naslov
|
|
| Stvar je u tome da taj udarac kroz noge nije nabacaljka koju treba zabiti nego poprilično zarezani sajd koji je vrlo neugodan kada uđe jer uđe dosta brzo i nisko tako da ja to ne smatram ponižavanjem protivnika. Štoviše i sam bih tako odigrao neku nižu lopticu kada sam daleko od stola i iznenadio protivnika, a što se tiče smijanja na prasicu, dečko se nasmijao i podigao ruku protivniku kao znak isprike na što se isti također nasmijao jer su im pri rezultatu od 3:2 4 poena završila na prasice. Zato bolje da ne komentiraju neki koji nisu upućeni u situaciju... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: uto ruj 29, 2015 4:31 pm Naslov
|
|
Moje isprike Ivane ukoliko su informacije iz ove teme netočne..
citiram Drena:
"Obzirom da sve navedeno jest običaj kod malog Kormana (viđeno na svakom turniru i gotovo svakoj tekmi), bez obzira ima li tu zle namjere ili ne, pročuje se"
Iz više postova moglo se isčitati da se radi o ponašanju koje je permanentno. Ako se radi o izoliranom (jednom) slučaju onda zanemari moj post a Dominiku isprike... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto ruj 29, 2015 4:35 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Stvar je u tome da taj udarac kroz noge nije nabacaljka koju treba zabiti nego poprilično zarezani sajd koji je vrlo neugodan kada uđe jer uđe dosta brzo i nisko |
Znači , takav nezgodan udarac je jedino moguće izvesti ak je reket među nogama ili si možda malo pretjerao u opisu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: uto ruj 29, 2015 4:53 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: uto ruj 29, 2015 5:34 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | | Citat: | | Stvar je u tome da taj udarac kroz noge nije nabacaljka koju treba zabiti nego poprilično zarezani sajd koji je vrlo neugodan kada uđe jer uđe dosta brzo i nisko |
Znači , takav nezgodan udarac je jedino moguće izvesti ak je reket među nogama ili si možda malo pretjerao u opisu  |
i još uđe brzo i nisko....ups...  _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto ruj 29, 2015 6:00 pm Naslov
|
|
| Jel to onaj korman kaje igrao za plankere ak moze informacija pa da nastavim |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto ruj 29, 2015 6:41 pm Naslov
|
|
Jeste, mikserčiću, to je on.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto ruj 29, 2015 6:51 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | wolf (napisa): | | Citat: | | Stvar je u tome da taj udarac kroz noge nije nabacaljka koju treba zabiti nego poprilično zarezani sajd koji je vrlo neugodan kada uđe jer uđe dosta brzo i nisko |
i još uđe brzo i nisko....ups...  |
Naravno da ne. Vas dvojica kao igrači jačih liga sigurno znate kako nastaje sajd, a ako loptica ide direktno u vas lakše je to tako izvesti (naravno ako to možete) nego se namještati dodatno na tu lopticu + takav način dobro prikriva pokret i protivnik se iznenadi kad mu dođe rotacija na stol. Budući da je dečko prije igrao za tenis (gdje su udarci kroz noge i ispuštanje zraka prilikom udarca sasvim uobičajeni) mislim da mu ne bi trebali previše zamjeriti na stilu igre jer kao što su i prije neki napisali, ne krši time pravila igre dok je serviranje iz ruke strogo zabranjeno... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto ruj 29, 2015 9:36 pm Naslov
|
|
Ajde majke ti ne kenjaj Batman zadnji put kad je to Tola pokusao zabio se u radijator glavom a Tola je profesor tenisa. kaj se tice dragog nam kormana to je jedini lik ikad u sokazu koji nam ije odbio pricekati igraca nego je pisao rezultat kao i ostali iz ekipe osim Lea koji je jedini rekao da se decka priceka koji je usput putovao iskljucivo radi tekme jz Poreca i onda se navecer vracao jer radi ujutro.zato ne kakite ako u medjuvremenu nije odrastao. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: sri ruj 30, 2015 4:01 pm Naslov
|
|
Dren ja ne mislim da ovo ima veze uz pricu "kako siješ tako žanješ".
Ja nisam nista posijao a to sto si vi nes umisljate to je vasa stvar nikad me nitko nije nazvo ne fer igracom ni u jednom sportu ja sto odigram kroz noge to je skroz pravilno i ne igram 2-3 puta za redom nego kad vidim da mogu i kad mi se pruzi prilika a sa ispustanjem zvukova to sam vidio da mnogi igraci rade i ovo sa prasicama uvjek se ispricam a ovo kad sam se nasmijao to sam ih pogodio 3 za redom i suparnik se cak nasmijao i ja i digo sam ruku
Ja sam samo reako sta je bilo na prvoj tekmi i nismo tražili ponavljanje tekme mogli smo ih i snimit i svasta to je njiova stvar mislim kaj onda rade te clanke sa pravilima ako ih se nitko ne postuje bar ovo sa serviranjem iz ruke al oke nije bino sad
Stvarno me nije briga ko siri neke glasine i izmislja neke stvari o meni samo mi je smjesno da se mene naziva ne fer igracom pored tolko igraca koje igra nepravilno ili nekih agresivnih nikad nisam nista napravio ne sportski uvjek se ispricam nakon pogodene prasice ili dignem ruku jer se to tako u sportu radi sad sto tu neko izmislja to me boli briga
Nikad nisam nikog provocirao a sad sto se oni osjecaju isprovocirano sta da im sad ja radim evo zaoo mii jeee zato sto igram tako glupo pa nisam ja profesionalac  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: sri ruj 30, 2015 4:11 pm Naslov
|
|
Kad smo već kod serviranja iz ruku zanima me šta napraviti u slučaju da igrač servira iz ruke?
Mi smo sinoć imali slučaj da je igrač servirao iz ruke, nakon što je zamoljen da lopticu baci više on nastavio po starom, ajmo sad da vidimo šta u tom slučaju napraviti!? _________________ Ne gazite travu, napadajte s njom! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: sri ruj 30, 2015 4:13 pm Naslov
|
|
| mixer (napisa): | Ajde majke ti ne kenjaj Batman zadnji put kad je to Tola pokusao zabio se u radijator glavom a Tola je profesor tenisa. kaj se tice dragog nam kormana to je jedini lik ikad u sokazu koji nam ije odbio pricekati igraca nego je pisao rezultat kao i ostali iz ekipe osim Lea koji je jedini rekao da se decka priceka koji je usput putovao iskljucivo radi tekme jz Poreca i onda se navecer vracao jer radi ujutro.zato ne kakite ako u medjuvremenu nije odrastao. |
Cekaj to je bila 4 liga kad je to bilo ja se ni ne sjecam
kao prvo ja sam siguran da ja nisam nisat odbijo niti piso jer ja nemam to pravo jer ja nisam vođa ekipe
I nemas ti mene sta oslovljavat kao lik ili mi govorit jer sam ja odrastao ili nisam
Vidim da se ja bolje ponasam i pristojnije nego pola igraca u ovom sokazu i vi stvarno nemate pametnija posla nego ogovarati klince ja da sam u vasim godinama ja bi se zapito kakav sam ja to covjek samo po ovom forumu sam ja ne fer igrac kolko sportova igram nikad mi ni u jednom nije reko da varam da nisam fer ili da provociram al aj dobro barem sa poznat  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|