| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet lis 02, 2015 12:52 pm Naslov
: |
|
|
| Ivek (napisa): | | Nightmare u originalu postoji samo sa 1,2 i 1,5 spužvom. Po forumima pišu da nije neka razlika.. Palo mi je na pamet promijeniti spužvu, čini mi se da bi se relativno bezbolno mogla odvojiti.. samo ne znam kakvu (mekšu, tvrđu, dumping) naljepiti.. |
Ma moguće da ja krivo brijem jer ne poznajem antispin gume odnosno da one zaista ne postoje u tankim varijantama kao travuljage, koje ipak imaju sloj čepića što odradi veći dio posla kod udarca.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: pet lis 02, 2015 1:08 pm Naslov
|
|
Druge fl antispin gume proizvođača Der-Materialspezialist i Dr Neubaurer imaju i tanje spužve, ovaj model nema. _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 02, 2015 3:06 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Meni je jedino nejasno zašto si navalio ko sivonja na najedblju spužvu, i na temelju toga odustao od tipa gume?  |
Nije ni čudo da su te gume tak zajebane kad imaju takve čudnovate spužve.
Ja nisam nikada čuo za tu - najedblju spužvu
jel to nekaj ko Spring spužva kod Tenergy-a ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet lis 02, 2015 4:11 pm Naslov
|
|
evo, da vas prosvijetlim...
na tim tzv. frictionless, glatkim antispinovima, cim je deblja spuzva tim je cijela kombinacija sporija, jer su to posebne mrtve damping spuzve...
tako da je, kod te gume koju sam ja narucio, najtanja spuzva 1.2mm kod koje se navodno antispin ponasa najbrze sa najvecim spin reversalom...
ovaj Nightmare (tak se zove guma ) koji mi je Ivek dao da probam ima spuzvu 1.5...mozda mi nece biti nista drugacije ni sa 1.2 ali skok sa trave bez spuzve di na svakom udarcu lijepo osjetim drvo, i ove sa spuzvom mi je bio preveliki...u par navrata se vidio veliki potencijal gume, ali 80% vremena je lopta isla sve po svuda...
kad sam presao sa beksajda na travu, odma sam uhvatio pokret, cini mi se da je sa antispinom nesto drugacije...najvise me u stvari jebala ta dumping spuzva...dobim osrednju flah kontra servu i odbije se ko da je neznam kaj, jer nije doslo do spuzve koja ce to usporit...s druge strane, dodje bomba od spina i loptica fino uleti u spuzvu koja ju tako uspori i umrtvi da sam x puta bombe postopao u svoje polje, ni do mreze nije doslo...treba tu puno radit...vidjet cu kad dodje moja dal ce bit isto tak...
tolko za sad, mozes nastavit Guga  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 02, 2015 4:36 pm Naslov
|
|
Mene i svekoliko pučanstvo i dalje zanima (sada su me zvali Vjeverica i Cvijo prije par minuta) koliko je debela najedblja spužva
Talijan
Gondoljer
Glatki ubojica (frictionless)
sve su to mogući novi nadimci za tebe, a vidim da si se "totalno zgubil" jer osim kaj si do sada tražil od administratora da zatvara moje teme,
sada si ga počel tražiti i da zatvara tvoje vlastite
Tak da te opće više ne doživljavaju za ozbiljno jer ni IB ne zna više kaj ti ustvari hočeš
Tko zna kakvu si ti to gumu isprobaval, i kaj ti je to lukavi Ivek podvalil.
Možda je odrezal komad s poda iz kuhinje, pa normalno da "ne odbija"
i da imaš "slabu kontrolu"  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: sub lis 03, 2015 7:42 am Naslov
|
|
Taj Nightmare je neka navlakuša, 100%  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: ned lis 04, 2015 8:29 am Naslov
|
|
Legende ste!
Ledeni vidiš ti kak je teško s njima, nemreš ništa ni ozbiljno ni poluozbiljno ni za šalu.. Upotrijebit ću za njih standardni ofucani naziv "mučki provokatori"  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: ned lis 04, 2015 9:49 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | evo, da vas prosvijetlim...
dobim osrednju flah kontra servu i odbije se ko da je neznam kaj, jer nije doslo do spuzve koja ce to usporit...s druge strane, dodje bomba od spina i loptica fino uleti u spuzvu koja ju tako uspori i umrtvi da sam x puta bombe postopao u svoje polje, ni do mreze nije doslo...treba tu puno radit...vidjet cu kad dodje moja dal ce bit isto tak...
 |
Ehhh da.., kužim tvoj problem. I meni su najveći problem bile te osrednje flah "nikakve" lopte, naročito kratke koje moraš vračati iznad stola. Kaj god na njih napraviš s antispinom ne ispadne dobro.. S travom takve lopte flipnem kratko iza mreže i obično zaradim zicer ili direktni poen dok sa antispinom uglavnom protivniku poklonim zicer ili lopta odleti preko stola. To je zbog toga kaj je topsheet tvrd ko staklo. Na videu AA takve lopte napada onim pokretom od kojeg Gugi "prokrvare oči"... Očito prijelaz sa trave na fl antispin nije baš tak jednostavan...
Aj sad raspali Guga...  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon lis 05, 2015 1:39 pm Naslov
|
|
Stigla zvijer!
 _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon lis 05, 2015 2:00 pm Naslov
|
|
| Ivek (napisa): | Ehhh da.., kužim tvoj problem. I meni su najveći problem bile te osrednje flah "nikakve" lopte, naročito kratke koje moraš vračati iznad stola.
Aj sad raspali Guga...  |
Tebi su sve vrste loptica bile problem, a ne samo kratke flah  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon lis 05, 2015 2:03 pm Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | Stigla zvijer!
 |
Kaj se tebe tiče, drugi put sigurno nebum protiv tebe "istrčal za stol" u -
crvenoj majci  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon lis 05, 2015 2:15 pm Naslov
|
|
Guga, već smo vidli da se najbolje osjećaš bez ikakve majice.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon lis 05, 2015 2:21 pm Naslov
|
|
hahaha touché  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sux
Pridružen/a: 09. 10. 2009. (13:53:39) Postovi: 174 Lokacija: Zagreb
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: pon lis 05, 2015 6:43 pm Naslov
|
|
Ima, ima! Ova dva na drugom stolu su 168. i 169. na rang listi  _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon lis 05, 2015 10:10 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
|
Postano: uto lis 06, 2015 7:28 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | | Ivek (napisa): | Ehhh da.., kužim tvoj problem. I meni su najveći problem bile te osrednje flah "nikakve" lopte, naročito kratke koje moraš vračati iznad stola.
Aj sad raspali Guga...  |
Tebi su sve vrste loptica bile problem, a ne samo kratke flah  |
Istina, potpisujem.. Kaj se toga tiče uglavnom sam ja sebi najveći problem u igri, vjerujem da nisam jedini... Međutim ti si me neku večer u Merixu više nego ugodno iznenadio... Guga igra forhendom i još k tome vuče spinove Padali su redom protivnici, penholderaši defanzivci i ofanzivci... Orilo se Merixom "šoo-e-šoo".. Čak su se i gospoda na susjednom stolu u čudu pogledavala kaj se to događa.. Čak je i Vjeverica bil iznenađen "brisanjem" Guga-Robo-Ponga... Niš, morat ću i ja investirati u tog robota..  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lis 21, 2015 2:42 pm Naslov
|
|
posto me jos nije proslo, evo jednog filmica...
https://www.youtube.com/watch?v=8rduCQuZvNo _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri lis 21, 2015 9:59 pm Naslov
|
|
Vidi ga pobjegao sa posta 1 lige i opet o materijalu zbilja si dugo zdrzao .ajxe ajde sam treniraj jos malo pa bus ko ovaj sa filmica .al da ne mislis kak sam zlocest daj jedan dan navrati do dvorane da vidim tu gumu al se prije najavi da vidim jel sam sloboda inace ne igram sa cokljavcima osim Palicke . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|