11. liga jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#141 Post Postao/la trnac »

Moji će kasniti jedno 3 mjeseca :zubo:
Dren

#142 Post Postao/la Dren »

Trnski...gdje to u sokazu službeno piše da je zapisnik na mail jednako vrijedan kao i onaj poštom?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#143 Post Postao/la trnac »

Misliš u Pravilniku?
Ne piše zato što su članci Pravilnika http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#zapisnik pisani negdje 1984. godine ili ranije.

Evidentno se zapisnik poslanom mailom prešutnim (nigdje napisanim) dogovorom prihvaća kao jednako vrijedan papirnatom zapisniku.

Evidentno zato što svi ostali voditelji tako tretiraju sken (fotografiju) zapisnika poslan mailom.

Vjerojatno na početku djelovanja Sokaza su se ekipe mogle prijaviti samo osobno. Onda su se mogle prijaviti i poštom. Sada se mogu prijaviti i mailom.
Dren

#144 Post Postao/la Dren »

Igraš u udruzi koja ima takva pravila.
Dakle čovjek ti je sve rekao po pravilima.
Da sam na njegovom mjestu tek sad ne bih prihvačao, dapaće i kažnjavao bih one koji kasne. Ako budu se bunili, rekao bih im da se obrate tebi za naknadu štete.

Jer ti je pristup totalno kriv.

Pazi, apsolutno mislim da imaš pravo što se tiće modernizacije sokaza - i sam se trudim da ljudima bude čim lakše.
Ali ovo nije način.
Voditelj koji volonterski radi ovo (i možda ima i mail ali ga ne želi dijeliti da ga netko i tamo ovako proziva?) i radi sve po pe esu ne zaslužuje da ga na ovaj način napadaš - jer nije on kriv. Dapače, službeno je bolji voditelj od svih nas koji "malo zaobilazimo pravila".

No, ideja je dobra, probat ću tražiti izmjene još nekih dijelova statuta u cilju olakšanja i informatizacije. Možeš i ti.
Dakle predlagati izmjene statuta na razini udruge a ne napadati čovjeka koji radi sve onako kako udruga i propisuje.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#145 Post Postao/la trnac »

Ne znam jel je način prijetiti sankcijama za nešto što sve ekipe cijelog Sokaza (osim 11. lige) rade?

Da sam znao svakako bi ranije reagirao da se u Pravilnik uvedu izmjene o slanju zapisnika mailom. Kako me 6 sezona nitko nije tražio papirnati zapisnik, ni na kraj pameti mi nije bilo da će me to dočekati u (nikad jačoj) 11. lizi.
Guga
Kontakt:

#146 Post Postao/la Guga »

Kaj vi morate slati zapisnike voditelju ??? :lol: :lol: :confused: :confused: :B: :B:
Normalno, kad vam niko niš ne vjeruje i muljate s rezultatima...
The Only Way Is Up...rutinski
Stane
Kontakt:

#147 Post Postao/la Stane »

:confused:
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
trnac

#148 Post Postao/la trnac »

Guga je napisao/la:Kaj vi morate slati zapisnike voditelju ??? :lol: :lol: :confused: :confused: :B: :B:
Normalno, kad vam niko niš ne vjeruje i muljate s rezultatima...
I do strašne 8. lige se pročulo da netko još uvijek šalje papirnate zapisnike :zubo:

11. liga - papirnata liga :)

Nadam se da će problem biti uskoro riješen na zadovoljstvo svih strana :top:
trnac

#149 Post Postao/la trnac »

Stane je napisao/la::confused:
Stane, kada si već tu, dobro si stisno Pongija u Prečkom :top:

Ajd živio

slika
Pale
Kontakt:

#150 Post Postao/la Pale »

Trnski nakveći problem je kupiti 6 koverti sa markicom. Svaki drugi tjedan kad si domacin poslje tekme staviš zapisnik u kovertu i baciš je u poštanski sandučić. Imaš ih na svakom čošku.
G. Ćurić je jefan simpa dedek koji uz pingač i planinari. Nemoj mu zamjerit. Ja već treču sezonu tak delam. Rađe se koncentriraj na treće kolo i na škovacine. Da nebi bilo .m..
sretno
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#151 Post Postao/la trnac »

Gle, voditelja ne poznam i nisam ga niti jednom prozvao imenom i prezimenom jer on je u cijeloj priči najmanje kriv.

Najveću krivicu snosi vodstvo Sokaza koje smatra da će se problem riješiti prirodnim odljevom. A sada kada sam potegno problem ispadam, kao i obično, negativac i galamdžija.

Naravno da je problem kupiti markice i kuverte i naravno da je problem tražiti najbliži poštanski sandučić i ubacivati kuvertu unutra nakon svake domaće tekme. Naravno da je sve navedeno problem jer mi je zilijun puta lakše mobom fotkat zapisnik, skinut ga na komp i poslati mail voditelju lige.
Naravno da je problem jer svi voditelji primaju zapisnike mailom. Osim našeg, naravno.

A za tekmu se nemam kaj koncentrirati. Ante me danas razbio ko beba zvečku i najbolje će biti da Cvjećari odigraju tekmu bez mene :confused:

Mogu biti :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :zubo:
Stane
Kontakt:

#152 Post Postao/la Stane »

dtrnski je napisao/la:
Stane je napisao/la::confused:
Stane, kada si već tu, dobro si stisno Pongija u Prečkom :top:

Ajd živio

slika
:top:
Pale
Kontakt:

#153 Post Postao/la Pale »

Stane kaj briješ na slikovnice :(

Trnski lagano se pili naopčke, laganica,,, Ha? :rofl:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Ante

#154 Post Postao/la Ante »

Ne bih bio Cistoci u kozi. Trnski se toliko ispromasivao danas na treningu, ispucao je kvotu promasaja za cijeli listopad, na utakmici moze samo pogadjati :)
Stane
Kontakt:

#155 Post Postao/la Stane »

Ikota je napisao/la:Stane kaj briješ na slikovnice :(

Trnski lagano se pili naopčke, laganica,,, Ha? :rofl:
:confused:
trnac

#156 Post Postao/la trnac »

Evo Ikota, i Ante ti kaže.
Danas sam došao na trening, ali sam doma zaboravio forhend i pola bekenda. :facepalm: Barem je Ante napravio pucački trening :top:

Ne pilim već dugo, nije više fora. U gostima igram dosta slabije pa si mislim bolje da dečki odigraju nego da se ja mrcvarim.

Skor gostujućih tekmi prošle sezone mi je 5:10. Nisam uzeo u obzir Orkisovce jer smo igrali u Vjesniku što mi je domaća dvorana.
Stane
Kontakt:

#157 Post Postao/la Stane »

:woohoo:
trnac

#158 Post Postao/la trnac »

:fu:

:lol:
Stane
Kontakt:

#159 Post Postao/la Stane »

:zzz:
trnac

#160 Post Postao/la trnac »

Dogovorena tekma 4. kola

Padobranci - Cvjećari, utorak, 19:00, Jazbina TOZ

:cheer: :lux: :cheer: :lux: :cheer:
Odgovorite