8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

#41 Post Postao/la ib »

:raspa:
Ivek
Kontakt:

#42 Post Postao/la Ivek »

.. a baš sam se pital kud mi nestade post??? :confused: :confused:
Već sam mislio da je "sustav zakazao" pa sam napisao još jedan u fl antisp temi.. :rofl: čisto da se nađe..
Zbunjuješ me IB, ja sam ipak striček sa dosta leta na plećima. :mudri:
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett
Stane
Kontakt:

#43 Post Postao/la Stane »

:)
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
55

#44 Post Postao/la 55 »

Samo se ti smiješi Stane, dok stigneš... :E: ... Sutra, nakon što te svi počokljamo, neće ti više biti do smijeha! :eek: :B: :zubo:
Ifke

#45 Post Postao/la Ifke »

Evo mi u ponedjeljak odigrali tekmu protiv STK Utrine-Tumi ll. I treća tekma završena identičnim rezultatom 7:3! :zubo:
Čanadi dobio sve tri, ja također ali uz puno puno muke i Ban je dobio jednu tekmu. Da ja nisam imao sreće u određenim trenutcima čist lako je moglo završiti i 5:5...
Dečki su odlična ekipa. Meč je prošao u totalno ugodnoj atmosferi, uz puno zezancije i odlične mečeve... :top:
Sljedeće kolo čeka nas teško gostovanje kod ekipe W&D 68...
Guga
Kontakt:

#46 Post Postao/la Guga »

Uzmite si sa sobom sendviče, sokove, slatko i nekaj za čitanje jer...to bu trajalo.
Možda i koju kutiju Prostamola Uno za poklon protivnicima haha.
Ustvari, to je jedna kombinacija šaha, kartanja, čovječe ne ljuti se, pingiča, brisanja ručnikom svake 2 minute i repetitorskih odlazaka na WC
(dobro, nije to za zamjeriti jer ipak ljudi nisu više u tinejđerskim godinama, ali brate "šaraj malo" jer to traje li traje :rofl: ).Osim toga od vas će se zahtjevati ponašanje kao u Sveučilišnoj biblioteci, odnosno svaki vaš : bravo ili slični "nečuveni uzvik" će biti okarakteriziran kao - provokacija.
Sve u svemu očekujte - neočekivano :lol:
Sve su to čari Sokaza i ako za Vjevericu možemo konstatirati da je premazan svim mastima onda je ovo - idući nivo, odnosno, NADGRADNJA :D
Iskustvo se neda kupiti, treba ga steći...a često baš to iskustvo "radi razliku" poen-dva u svakom setu.
U svakom slučaju, sretno :top:
E da, još jedna stvar.Bilo kakvu pomisao o dogovoru bilo koje vrste ili nedaj bože odgode zaboravite i prije nego ste na njega pomislili :lol:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u čet lis 08, 2015 4:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Stip

#47 Post Postao/la Stip »

Trajalo bude, naš rekord za tekmu s njima je negdje do 00:45 (početak u 19h). To je mislim bilo još u bivšoj državi, dakle nisu samo godine krive za tempo odigravanja utakmice.
Što se premazanosti mastima tiče, to je istina, ali ima tu i drugih kvaliteta. Pogledajte recimo rezultate prve lige u proljeće 1975. - koja je ekipa bila prvak (i u kojem sastavu) i tko je bio prvi igrač lige. Pa još par prvenstava i zimskih kupova itd.
Ukratko, ljudi su legende :s: :s: :s: , isplati se s njima igrati.
Koki
Kontakt:

#48 Post Postao/la Koki »

Guga je napisao/la:Uzmite si sa sobom sendviče, sokove, slatko i nekaj za čitanje jer...to bu trajalo.
Možda i koju kutiju Prostamola za poklon haha.
Ustvari, to je jedna kombinacija šaha, kartanja, čovječe ljuti se, pingiča, brisanja ručnikom svakih 7 minuta i repetitorskih odlazaka na WC
(dobro, nije to za zamjeriti jer ipak ljudi nisu više u tinejđerskim godinama, ali brate "šaraj malo" jer to traje li traje :rofl: ).Osim toga od vas će se zahtjevati ponašanje kao u Sveučilišnoj biblioteci, odnosno svaki vaš : bravo ili slični "nečuveni uzvik" će biti okarakteriziran kao - provokacija.
Sve u svemu očekujte - neočekivano :lol:
Sve su to čari Sokaza i ako za Vjevericu možemo konstatirati da je premazan svim mastima onda je ovo - idući nivo, odnosno, NADGRADNJA :D
Iskustvo se neda kupiti, treba ga steći...a često baš to iskustvo "radi razliku" poen-dva u svakom setu.
U svakom slučaju, sretno :top:
E da, još jedna stvar.Bilo kakvu pomisao o dogovoru bilo koje vrste ili nedaj bože odgode zaboravite i prije nego ste na njega pomislili :lol:
Vidim da se neke stvari nisu promjenile... ;)
Godine čine svoje pa Vidmari više nisu što su bili. Moji prvi mečevi s njima su bili u vrijeme kada su bili stabilni prvoligaši, 20-25 godina mlađi i u vrijeme kada gume nisu bile tako brze a tensori, tuninzi i svježe lijepljenje nepoznat pojam. I zamisli 3 lovca 25 godina mlađe kako pile i love u to vrijeme...
Naravno dali će termin koji imaš biti dostatan da odigraš s njima uvijek je bilo pitanje (hol doma sportova od 17-21 sat). To je bilo vrijeme kada se set brojao do 21 (3 seta) i meč protiv 3 lovca mogao je potrajati jako dugo.
E sad...ako popušiš tu njihovu predstavu (ručnici, prešetavanje, kašnjenje u dolasku, prtljanje oko dogovaranja..itd) znači da još moraš pojesti žganaca. Nikada mi nisu bili likovi s kojima bi se družio poslije tekme, popio pivo ili bilo što slično (ajde..možda Jadran koji je usput bio uvjerljivo najbolji od njih). S njima dogovora nikada nije bilo. Za njih je najidealnija pobjeda 10-0 bez borbe a ove priče o druženju u Sokazu za njih su deplasirane.
rezime...
Sva ta predstava koji oni izvode ima cilj da te učini nervoznim pa onda takav nemaš potrebno strpljenje za takvu igru. Dakle slažem se sa Stipom kada kaže da su legende jer svojim stažom to definitivno jesu. No da su bili sportaši (u najboljem smislu te riječi) to nikad nisu bili. Dakle učini li bi sve, u okvirima pravila (i ne samo za stolom) da dođu do rezultata...
Ifke

#49 Post Postao/la Ifke »

Da, to sve stoji što ste napisali. I sve je to manje više ok dok je u nekakvim normalnim granicama ponašanja i rekao bi pristojnosti. Ali dok prijeđe granice fair playa čemu onda sve to?! :confused:
Ne kužim koji je gušt nekoga pobjediti a znaš da to nisi učinio na pošten način?!
Guga
Kontakt:

#50 Post Postao/la Guga »

E vidiš, moj naivni Ivane, sigurno će te šokirati ova činjenica ali :
nisu svi ljudi isti :lol:
Dok sam bio mali, ja sam bio uvjeren da je na svijetu 98-99% ljudi super ili barem ok i da postoji samo "tu i tamo" poneki zlotvor (jebi ga, tak su me odgajali),
ali sada, kada sam narastao mogu reći da se taj postotak, nažalost (gle čuda)
- potpuno izmjenio :cry: :D
Neki ovu Sokaz ljigu doživljavaju kao - rat, a u ratu se koriste sva sredstva, nažalost.
I vjerojatno nakon pobjede (na bilo koji način, a mora se priznati da je ovo bilo sve po pravilima, odnosno postoje i puno gore "igre", ali i za ovakvu igru treba imati čelične živce i ledenu smirenost inače si :banana: ), kod takvih igrača se garantirano javlja zadovoljstvo.Jednostavno zato jer im je uspio plan koji ih je doveo do pobjede, a oni za razliku od velike večine nas imaju :

glavni plan,
pa pomoćni plan,
onda rezervni izuzetno lukavi plan,
i maštoviti plan koji je "živa materija" pa se razvija u hodu ovisno o razvijanju tekme i...još po neki :lol:
Izra
Kontakt:

#51 Post Postao/la Izra »

decki su u svakom slucaju legende sokaza, a o iskustvu kakvo imate s njima ce ovisiti jesu li to u pozitivnom ili negativnom smislu. :) i ne bih se slozio da nisu za popiti pivu, jer su je s nama popili kad smo imali mec kod njih. doduse silom prilika, jer je nestalo struje u dvorani usred meca :D pa smo sjeli u obliznju birtiju i nastavili nakon cuge. srecom bila su samo dvojica, inace bi mec trajao do jutra.
Guga
Kontakt:

#52 Post Postao/la Guga »

Da samo razjasnim jednu stvar jer bi netko mogao steći krivi dojam.
Meni su dečki iz W&D sasvim ok (vidio sam ih već puno gorih u Sokazu :rolleyes: )
Jako su kruti za sve vrste dogovora, ali opet, sve je zapisano u pravilima i oni to samo koriste.Čak mi je u jednu ruku bila i simpatična ta predstava s kašnjenjem, pregovaranjem, brisanjem, vc-om i slično.
Sa zanimanjem sam to promstrao i Jakić se puno više uzrujao od mene.
Očito da mi je ipak malo popustila koncentracija u onom ključnom meču i tu se vidi da jednostavno još nisam "završio školu"
E sad, takvi iskusni protivnici znaju nepogrešivo odabrati trenutak kada npr. treba vezati tenisicu, pobrisati se s ručnikom ili ići na wc i sve u cilju rušenja tuđe i poboljšavanja svoje koncentracije.
Kao što sam već pisao, protiv iskusnih igrača nije dosta za pobjedu biti samo nešto bolji u pingiču, jer to jednostavno neće biti dovoljno.
Morate biti spremni pobjediti (ili biti barem jednaki) na taktičkom planu lukavosti & psihološkom planu i naravno da vas totalno ne napusti sreća u prasicama
(kao što se meni stalno događa :lol: )
Hoću reći da su one priče o zlotvorima u mom gornjem postu vezane uglavnom za život i posao, a ne Sokaz :top:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 13, 2015 11:24 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Guga
Kontakt:

#53 Post Postao/la Guga »

Evo, bio sam u petak na tekmi :

Dr.Starčević-Riz gdje sam očekivao pravo kreševo...

a kad ono, Riz došao u sastavu :

bez Brnčića (spriječen, inače njihov 1. igrač)
bez Nurbergera (bolestan, inače njihov 2. ili 3 igrač)
sa Spačekom (van svih udaraca, inače njihov 2. ili 3. igrač, 4 mj.nije držal reket)
s Raićem (jedini bez nekih problema, inače njihov 4 igrač)
sa Žagarom (bolestan, uspio odigrati samo jedan meč, inače njihov 5. igrač)
s Lekićem (polubolestan, u TRAPERICAMA, nije trebao igrati, inače njihov 6. igrač)

Tak da mi je odmah bilo jasno da imaju šanse :
ko tele kod mesara :rolleyes:

To je ono kaj sam rekel, treba imati i malo sreće u tom Sokazu jer :
bolje se roditi bez ku.ca nego bez sreće, jer ak imaš sreće vjerojatno bu - ti narasel

A kakve smo mi sreće protiv nas bu Riz garant igral u punom sastavu,
pa daj ih onda pobijedi :lol:
Pale
Kontakt:

#54 Post Postao/la Pale »

Ček Guga pa ovaj post "pliva" po forumu sa teme na temu :s:

Neću niš komentirat jer mi nije mjesto u ovim jakim razredima.
:funj:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#55 Post Postao/la Guga »

Koji si ti postal mućki provokator.
A nekad si bil tak fini i pristojan dečko, imal si kosu i slagal si se sa svime kaj je bilo ko rekel.
U toj Jazbini su te skroz pokvarili, sigurno je Mixer imal u tome prste :cry:
Pale
Kontakt:

#56 Post Postao/la Pale »

Dođi na temu 11. lige ako smiješ.
Tam te Trnski i ja čekamo u mlin. :trio:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#57 Post Postao/la Guga »

Jeste se konačno dogovorili kad je tekma definitivno, u utorak u 19:30 ?
Možda dođem pogledati, ali nemrem prije 20:00
Naravno, ako slučajno mi isto ne igramo u utorak.Nije mi još Rakić javil jer je
u Edinburghu (Škotska), a nekak je "škrt" na informacijama :D
Guga
Kontakt:

#58 Post Postao/la Guga »

W&D - Deda I
4 - 6

Vidmar, Jadran Knapić, Ivan 7:11 6:11 11:5 11:5 11:2 1 : 0

Vidmar, Goran Margalić, Damir 12:10 11:9 7:11 11:6 2 : 0

Dokmanić, Davor Čanadi, Tomislav 7:11 6:11 7:11 2 : 1

Vidmar, Goran Knapić, Ivan 12:10 7:11 5:11 6:11 2 : 2

Vidmar, Jadran Čanadi, Tomislav 9:11 11:8 11:6 11:3 3 : 2

Dokmanić, Davor Margalić, Damir 12:14 10:12 11:4 11:5 9:11 3 : 3

Vidmar, Goran Čanadi, Tomislav 7:11 8:11 8:11 3 : 4

Dokmanić, Davor Knapić, Ivan 5:11 3:11 6:11 3 : 5

Vidmar, Jadran Margalić, Damir 11:4 11:9 11:9 4 : 5

Vidmar, Jadran Dokmanić, Davor Čanadi, Tomislav Knapić, Ivan
6:11 13:15 11:7 16:14 13:15 4 : 6

Čestitam na pobjedi.
Vidim da je bilo napeto do krajnjih granica.
Ivane, daj malo napiši kak je to sve išlo i dali je trajalo do ranih jutarnjih sati :D

Jako se veselim idučem kolu i gostovanju kod vas.Samo se nadam da ćemo mi igrati kompletni
(sva trojica), to bu bil lijepi meč :top:
Pale
Kontakt:

#59 Post Postao/la Pale »

Guga je napisao/la:Jeste se konačno dogovorili kad je tekma definitivno, u utorak u 19:30 ?
Možda dođem pogledati, ali nemrem prije 20:00
Naravno, ako slučajno mi isto ne igramo u utorak.Nije mi još Rakić javil jer je
u Edinburghu (Škotska), a nekak je "škrt" na informacijama :D
Ma nemoj dolazit :D

trnac

#60 Post Postao/la trnac »

Dođi s Vjeverkom!
Odgovorite