SOKAZ forum
13. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
odigrali zaostatak prvog kola sa zaprešićem .. naši stari znanci , igrali vec par puta ... nakon prošlog susreta kada smo izgubili gadno , dns smo mi odigrali dosta dobro a oni malo slabije i pobjedili ih sa 7-3
luka tricu napravio , marko i ja dvicu , i parove predali
sljed tjedan nam dolaze početnici . utorak u 19 na arenu .. o njima ne znamo skoro nista , tako da pojma nemam sta ce tu biti
ako neko zna neka dojavi 
vidim da si je i stalco pisao 10-0 .. šta tu bi
luka tricu napravio , marko i ja dvicu , i parove predali
sljed tjedan nam dolaze početnici . utorak u 19 na arenu .. o njima ne znamo skoro nista , tako da pojma nemam sta ce tu biti
vidim da si je i stalco pisao 10-0 .. šta tu bi
zanimljivo
Cigla9 kaže odigrali zaostalu utakmicu - čudno, a ja sam shvatio da zaprešićani ne mogu odgoditi našu tekmu na idući tjedan jer bi u tom slučaju trebali igrati 3 tekme u tom tjednu - zaostalu s Vama iz prvog kola, našu odgođenu iz 2. te regularnu tekmu iz trećeg kola??? No, možda sam krivo shvatio razloge, tko će ga znati...
evo i mi odigrali dns svoju ... pobjedili 7-3 početnike
luka i marko po 2 pobjede , ja 3 i predali parove.... u to ulazi jedan free pass
, jel nažalost protivničkoj ekipi u zadnji cas otkazao igrač pa su dosli samo sa dvoje
tepša dosta neugodan , može rezuckat bekendom , ljevak je , a forhendom probija zvučni zid
trbojević stariji gospodin , više reže
ugodan i sportski meč . želimo im sreću dalje
sljedece kolo idemo u podsused , opet ni o njima nista ne znamo hh
luka i marko po 2 pobjede , ja 3 i predali parove.... u to ulazi jedan free pass
tepša dosta neugodan , može rezuckat bekendom , ljevak je , a forhendom probija zvučni zid
ugodan i sportski meč . želimo im sreću dalje
sljedece kolo idemo u podsused , opet ni o njima nista ne znamo hh
stari ritam
Za nas sezona tek počinje...mi smo još uvijek u starom ritmu Sokaza kad je prvenstvo započinjalo u listopadu
A i vidim da je slična situacija kod još nekih ekipa... 
Čekaju se još rezultati Podsusedskog pa da se kompletira 3. kolo.
Ali ovo opet postaje uzor liga
Na početku sezone se uvijek grupiraju 3 skupine;
oni koji misle ići dalje,
oni kojima je ovdje čisto dobro,
i borci za opstanak.
Do sada smo mi uvijek kretali sa rezerviranim planom ostanka koji se do kraja korigirao u preživljavanje
A sada, možda zbog povoljnog rasporeda, smo se našli u krugu od 2.-5. mjesta sa Arenom, Podsusedskim i Intertradeom
Stalco ne pokazuje nikakve slabosti, čak im je i 4. igrač prejak za ovu ligu.
4. kolo gostujemo u utorak, 19h u Amareni.
Amarena II je po meni a i po statistici trebala biti na čvrstom 2. mjestu,
ali su nesigurno krenuli.
Pa sad, neće valjda proigrati u ovih tjedan dana
Ali ovo opet postaje uzor liga
Na početku sezone se uvijek grupiraju 3 skupine;
oni koji misle ići dalje,
oni kojima je ovdje čisto dobro,
i borci za opstanak.
Do sada smo mi uvijek kretali sa rezerviranim planom ostanka koji se do kraja korigirao u preživljavanje
A sada, možda zbog povoljnog rasporeda, smo se našli u krugu od 2.-5. mjesta sa Arenom, Podsusedskim i Intertradeom
Stalco ne pokazuje nikakve slabosti, čak im je i 4. igrač prejak za ovu ligu.
4. kolo gostujemo u utorak, 19h u Amareni.
Amarena II je po meni a i po statistici trebala biti na čvrstom 2. mjestu,
ali su nesigurno krenuli.
Pa sad, neće valjda proigrati u ovih tjedan dana
- bduralija
- Kontakt:
dogovorena je tekma AGF4 - ZABAT I. za srijedu 14.10.2015. s početkom u 19:15...
Intertrade-ovci su rekli hvala što smo im uslišali želje, naime tekma je bila dogovorena za ponedjeljak, da bi me par dana nakon dogovora zvali kako ne mogu igrat taj dan a na kojem su upravo oni inzistirali, jer kao imaju samo jedan termin i to ponedjeljak zbog praznika... važno je da se igra dok se može... za vrijeme tekme uspjeli su me isprovocirati u oba moja pojedinačna meča koje sam vodio 2:0... no to su SOKAZ igrice... i drugi put ćemo pametnije (o.a. moš si mislit)...

Intertrade-ovci su rekli hvala što smo im uslišali želje, naime tekma je bila dogovorena za ponedjeljak, da bi me par dana nakon dogovora zvali kako ne mogu igrat taj dan a na kojem su upravo oni inzistirali, jer kao imaju samo jedan termin i to ponedjeljak zbog praznika... važno je da se igra dok se može... za vrijeme tekme uspjeli su me isprovocirati u oba moja pojedinačna meča koje sam vodio 2:0... no to su SOKAZ igrice... i drugi put ćemo pametnije (o.a. moš si mislit)...
no sikiriki
Borise - no sikiriki.....sve je to dio Sokaza....neovisno o tome koliko Te provociraju i koliko poraza imate uvijek možete dogovoriti prijateljsku s nama i dignuti se raspoloženje
Mi imamo dogovorenu tekmu s Početnicima za sutra, ali nažalost, ja imam smrtni slučaj u familiji i moram ranom zorom na sprovod u Split...ne znam da li je Robert uspio odgoditi utakmicu. Ako nije, igrati će on i Sever bez mene...i to je dio Sokaza..
Osvrt na jučerašnji susret;
Vidljivo je da Amarena II postiže iz kola u kolo sve bolje rezultate;
po kolima 3, 4, 5, 6 pobjeda.
I to prvenstveno jer Jan igra sve više a Filip sve bolje.
Igrački sam ja najviše podbacio u našoj ekipi,
zadnjih 10 dana pijem dnevno po dva voltarena forte da umanjim bol,
ali ne mogu se kretati kako spada i jedino smisleno sada je odmirovati par tjedana dok se situacija ne smiri.
Inače uvjeti u samoj dvorani nisu idealni,
ali spadaju u rubriku - kako nama, tako njima
Svjetlo, kombinacija klasične žarulje na sredini i neonki koje nemaju usmjerivače svjetla pa te zaslijepe dok se ne navikneš.
Temperatura vani je 11C, a unutra se ne grije.
Pametno bi bilo doći u trenirci.
I nešto napraviti sa gumama, jer hladne nikako ne vuku ..
Vidljivo je da Amarena II postiže iz kola u kolo sve bolje rezultate;
po kolima 3, 4, 5, 6 pobjeda.
I to prvenstveno jer Jan igra sve više a Filip sve bolje.
Igrački sam ja najviše podbacio u našoj ekipi,
zadnjih 10 dana pijem dnevno po dva voltarena forte da umanjim bol,
ali ne mogu se kretati kako spada i jedino smisleno sada je odmirovati par tjedana dok se situacija ne smiri.
Inače uvjeti u samoj dvorani nisu idealni,
ali spadaju u rubriku - kako nama, tako njima
Svjetlo, kombinacija klasične žarulje na sredini i neonki koje nemaju usmjerivače svjetla pa te zaslijepe dok se ne navikneš.
Temperatura vani je 11C, a unutra se ne grije.
Pametno bi bilo doći u trenirci.
I nešto napraviti sa gumama, jer hladne nikako ne vuku ..