SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Sada sam tek skužil da je i Japanac sada u Abesiniji
Koja rečenica : Japanac iz Abesinije
Kao neki SF film o samuraju zatočenom u nepoznatoj zemlji koji se samo svojim mačem (reketom) bori protiv nepravde i pokušava se probiti u slijedeću pokrajinu (višu ljigu) gdje ih više neće terorizirati veliki ćelavi titanin koji ima i dresirane pse i otrovan jezik i stalno je loše volje
Svaka sličnost sa stvarnim likovima je - namjerna
Koja rečenica : Japanac iz Abesinije
Kao neki SF film o samuraju zatočenom u nepoznatoj zemlji koji se samo svojim mačem (reketom) bori protiv nepravde i pokušava se probiti u slijedeću pokrajinu (višu ljigu) gdje ih više neće terorizirati veliki ćelavi titanin koji ima i dresirane pse i otrovan jezik i stalno je loše volje
The Only Way Is Up...rutinski
Guga je napisao/la:Sada sam tek skužil da je i Japanac sada u Abesiniji![]()
Koja rečenica : Japanac iz Abesinije![]()
![]()
![]()
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Znači krečete s 1-0 za Cvjetiće ??!!
ajde pametno Trnac, da ostali dobiju na sigurnosti i
da im odmah pokažeš novu tehniku serviranja, takozvana :
MEDVJEĐA ŠAPA
(Bruce Lee je tu tehniku POKUŠAO, samo pokušao prenjeti u vode borilačkih vještina, ali naravno da nije uspio)

Pri toj tehnici se ruka u zglobu neljudski okreće za 270 stupnjeva i općepoznato je da tu vrstu servisa mogu izvoditi samo daleki rođaci Polarnog Medvjeda i Kraljevske Pande ili EVENTUALNO ljudi s teškom deformacijom ili iščašenjem ručnog zgloba.
Kao posljedica se javlja nekontrolirana količina rotacije koja čak u nekim slučajevima ostavlja fleke na stolu koje se mogu ukloniti jedino blagom otopinom Domestosa ili poliranjem površine stola "na vodu" s najblažim šmirgl-papirom.U našem Sokazu je taj servis poznat kao :
PLUTAJUĆI SERVIS KRALJEVSKE PANDE
Budu oni vidli čija majka crnu vunu hekla...
Ps.Trnski samo da znaš da ti nisam zaboravil kad mi nisi htel posuditi robota, a bil si 3 mjeseca u komadu na moru
ajde pametno Trnac, da ostali dobiju na sigurnosti i
da im odmah pokažeš novu tehniku serviranja, takozvana :
MEDVJEĐA ŠAPA
(Bruce Lee je tu tehniku POKUŠAO, samo pokušao prenjeti u vode borilačkih vještina, ali naravno da nije uspio)

Pri toj tehnici se ruka u zglobu neljudski okreće za 270 stupnjeva i općepoznato je da tu vrstu servisa mogu izvoditi samo daleki rođaci Polarnog Medvjeda i Kraljevske Pande ili EVENTUALNO ljudi s teškom deformacijom ili iščašenjem ručnog zgloba.
Kao posljedica se javlja nekontrolirana količina rotacije koja čak u nekim slučajevima ostavlja fleke na stolu koje se mogu ukloniti jedino blagom otopinom Domestosa ili poliranjem površine stola "na vodu" s najblažim šmirgl-papirom.U našem Sokazu je taj servis poznat kao :
PLUTAJUĆI SERVIS KRALJEVSKE PANDE
Budu oni vidli čija majka crnu vunu hekla...
Ps.Trnski samo da znaš da ti nisam zaboravil kad mi nisi htel posuditi robota, a bil si 3 mjeseca u komadu na moru
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 13, 2015 2:27 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Čini mi se da tajanstveno upisivanje redoslijeda igranja igrača i ono čuveno pokrivanje zapisnika s rukom od strane tiranina Paličke,
njegov zamišljeni pogled prema kapetanu protivničke ekipe
i nedužno pitanje :
a kak vi igrate po redu ?
ovdje pada u vodu
A vidim da se javlja i "stari" Trnski-pilar naopako, jer Vuk dlaku mijenja,
ali Panda krzno - nikada...
njegov zamišljeni pogled prema kapetanu protivničke ekipe
i nedužno pitanje :
a kak vi igrate po redu ?
ovdje pada u vodu
A vidim da se javlja i "stari" Trnski-pilar naopako, jer Vuk dlaku mijenja,
ali Panda krzno - nikada...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 13, 2015 1:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Keje, pa nije valjda da bu bilo :

a ovo je dogovor prije tekme :
(nagradno pitanje, gdje je Palička ?)

a ovo je dogovor prije tekme :
(nagradno pitanje, gdje je Palička ?)

Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 13, 2015 2:20 pm, ukupno mijenjano 4 puta.