| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
KileFZ6
|
Postano: sri ruj 23, 2015 11:07 am Naslov
: 16.liga jesen 2015 |
|
|
Pozdrav svima od ekipe Hucuk i uspjesnu sezonu zelim,
Pitanje za voditelja gospodina Maria Miljavac ako koristi forum, da li zapisnici mogu mailom ili posta? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Smile
|
Postano: sri ruj 23, 2015 1:38 pm Naslov
: |
|
|
Samo hrabro Kile, ove godine ste među prva 3  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: sri ruj 23, 2015 8:24 pm Naslov
|
|
Slobodno šaljite scanirane ili fotkane zapisnike mailom. Meni je važno da se rezultati redovito pojavljuju, a na koji način primam zapisnike nije bitno.
lijep pozdrav svim ekipama i nemojte se puno svađati.
voditelj lige Mario Miljavac |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: sri ruj 23, 2015 11:30 pm Naslov
|
|
| Smile (napisa): | Samo hrabro Kile, ove godine ste među prva 3  | medu prva 3 po popijenom Jack Danielsu poslije tekme sigurno cak bi se usudio rec da nam nema ravnog
Lijepi pozdrav voditelju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kzk
|
Postano: pon lis 12, 2015 6:04 pm Naslov
|
|
Pozdrav svima i od ekipe Šusteri, veselimo se dobrom pingiču i ugodnom druženju. Po mom misljenju, iducih 4 kola bude bilo 2,3 derbija koja ce odlucivati za prva tri mjesta. Posebno se veselim nasem susretu s HUCUKOM, da im se osvetimo za poraz od prosle sezone.
Da malo pokrenem nas forum, moja prognoza za iduce kolo:
STKI Samobor i Sveta Nedelja II. – Nikad prvi 4:6
STKI "URIHO" II. – Lima 4:6
Ronin – HUCUK 4:6
PLIVA III. – Državni zavod za statistiku 7:3
Rakitovec – Sesvete-Čulinec 5:5
Šusteri – Ady Endre I. 7:3
PBZ d.d. – Kazališna publika 9:1
P.S.
Unaprijed se ispricavam na mojim gadanjima mrezica i prasica kojih nekada zna biti i po 4,5 po setu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Gospon
|
Postano: pon lis 12, 2015 10:26 pm Naslov
|
|
Pozdrav svima od još jednog HUCUK-ovca,
moram pohvaliti Ivana Kozaka, očito je jako dobro odradio pripreme za ovu sezonu kao što se vidi po njegovim rezultatima.
Nisam baš neki kladioničar, i ne znam baš pogoditi rezultate. Jedino kod njegovih prognoza ja prednost dajem "Državnom zavodu za statistiku" ispred PLIVA III. Obadvije ekipe su jako iskusne, ali blagu prednost dajem statističarima, iako Pliva igra na domaćem terenu pa je sve moguće.
Svi ekipama želim sretni i uspješnu sezonu, prvenstveno da uživamo svi u igri pa neka bolji pobijedi a lošiji neka trenira za revanš.
Ekipa vidimo se sa druge strane mrežice |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kzk
|
Postano: čet lis 15, 2015 3:36 pm Naslov
|
|
Hvala na pohvalama
Napokon sam skuzio kako funkcioniraju materijali i uz malo treninga i koji posjet sinni turnirima, da se naucim prilagoditi razlicitim stilovima, i rezultat je tu. Danas budem vidio da li ce dva put treninga tjedno uroditi plodom. Idem full napadacki na pocetku a ako ne bude islo prelazim u defanzivu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
Pridružen/a: 29. 09. 2015. (10:51:04) Postovi: 94 Lokacija: U3NA
|
Postano: uto lis 20, 2015 11:29 am Naslov
|
|
Pozdrav svim sudionicima 16. lige. Puno sreće u daljnjem natjecanju, naročito direktoru Lali Girafi, koji se lavovski bori posljednjih kola, ali malo rezultat izostaje, što je posljedica stresa, duhovne neuravnoteženosti i poremećaja čakri, jer ga ljuti dušmani razvukoše kao vrag grešnu dušu.
SAMO NAPRIJED LALA LAVE
DOĆI ĆEŠ I TI NJIH GLAVE
VRATIT ĆEŠ SE NA STAZE STARE
NITKO TE NEĆE TRPAT U FUKARE!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto lis 20, 2015 4:47 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
|
Postano: sri lis 21, 2015 12:43 am Naslov
|
|
| u ovo vrijeme predizborne kampanje i demokratskog izražavanja RONIN je demokratski odlučio promijeniti ime u 4:6. Naime taj ishod meča nas prati ove jeseni kao minusi na tekućim računima iz tjedna u tjedan. Dali smo sve od sebe. LALA GIRAF se znojio kao Modni mačak u lovačkom dućanu, kapalo je sa njega kao iz pipe bez gumice, a i igrao je kao bez gumice, riskantno i na rubu zdravstvenog hazarda. Nije mu baš pomogla ni odluka da se okuša u parovima, mada su ga samuraji iz ekipe prijekorno gledali. Naime, onako usijane glave nakon posljednjeg meča u parovima počinio je harakiri, a Ronin osudio na sepuku, nestade egal brže nego ćevapi sa autorovog tanjura...ne ulovismo ni bod. Ali prva katana Merki San nakon današnjeg nešto lošijeg izdanja ide na dodatno kaljenje vatrom i vodom, padat će glave, Lala Giraf (od danas Laza Kamikaza) vraća se polako, a i moja malenkost je konačno dobila meč, te će nam još cvjetati tisuće cvjetova. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
unchained
|
Postano: sri lis 21, 2015 9:21 am Naslov
|
|
| Šteta za jucer, palim kao stari dizel pa treba malo duze da dodje do paljenja. Osim vatrom i vodom kaznit ću se nezamislivom, apstiniranjem od pive, barem jedan dan. Pošto smo malo pregrijani, očekujem padom temperature, s manje sunca i svjetla da kapetan bude naš luconosa i povede u pobjede te usmjeri brod ka sigurnoj luci opstanka. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: sri lis 21, 2015 10:01 am Naslov
|
|
| da vas i ja pozdravim obzirom da ste postali aktivniji |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
|
Postano: sri lis 21, 2015 10:48 am Naslov
|
|
| ...ma kakvi aktivirao, pa ja jedva stojim za stolom, kralj sam nonšalancije i dokoličarenja, malodušnosti i nerviranja u dvorani. Ali kako moj kolega samuraj navodi, slijede nesmiljene klimatske promjene, koje će dovesti stvari na svoje mjesto. Ej Giraf, jesi sredio sponzorstvo Leda? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten01
|
Postano: čet lis 22, 2015 4:36 pm Naslov
|
|
Svim ljubiteljima stolnog tenisa i trash poezije, najavljujemo stolnotenisko-književne večeri, tko ostane na nogama boca coca-cole , mali uvod i najava;
Eno lete dva vrana gavrana,
kraj spomenika Jelačića bana,
pa pitaju na konju junaka,
da l je koga porodila majka,
tko će da krene prema stolu zelenome,
što ima mrežicu posred sredine,
i kontra stane,
Wakizashi katane,
I dok sudbu kletu smrznut čeka,
osta katana bez čelika,
jedanaest puta šaptom pade,
al dočeka i da jednom ponosno ustade....
Nastavak slijedi....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
|
Postano: čet lis 22, 2015 8:22 pm Naslov
|
|
nije mažuranić, nije njegoš ni po edgar allan
na zna ni da postav rime mora biti stalan
unakrsna il obgrljena al samo jedna smije
na hrvatskom u školici na hrvatskom pazio nije
a što se crnih ptičurina gavrana tiče
vidjeh ih i ja danas kako ka rudešu piče
crnim krilom mašu i nose sudbu kletu
mašu jače a sila crna ih ometa u letu
krila im sve teža i mašu sad već manje
led im kosti hvata dok nestaje svjetlo danje
pogledom traže giganta iz sjećanja davnog
traže diva monolitnog jakog nekad slavnog
nema zvuka nema svjetla zidovi pusti goli
jedva mašu jedva lete sve ih više boli
ne čuju ni sirenu glasnu koja smjenu javlja
čovjek gubi sjećanje čovjek zaboravlja
nemaju gavrani gdje da slete nema niti prečka
nemaju gdje da slete ostala samo crna mečka |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Smile
|
Postano: pet lis 23, 2015 8:22 am Naslov
|
|
Kile, čestitam, jako lijepo izgleda tablica nakon 5 kola. Pazite samo da nas ne preskočite pa da vas moramo stizati  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zagten01
|
Postano: pet lis 23, 2015 8:47 am Naslov
|
|
O wakizashi, suigraču vispreni,
kritiku postava rime ne prihvaćam rekoh da je trash poezija u uvodu. S druge strane tebe treba pohvaliti, ovo je nešto, bit će jeb....o teško za nadmašiti. Šta da kažem, favorit si na riječima, papiru, uvijek.. . Šteta da silna verbalna ekvilibristika vodi samo stazama šuplje advokature.
Acta, non verba...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: pet lis 23, 2015 11:37 am Naslov
|
|
| Smile (napisa): | Kile, čestitam, jako lijepo izgleda tablica nakon 5 kola. Pazite samo da nas ne preskočite pa da vas moramo stizati  | Mi smo ovako potegnuli kako bi i vas motivirali da odete malo vise pa da se opet sretnemo, zao mi je samo sto gospodin Šimatović nije prihvatio moj poziv prije sezone da nam se pridruzi kao 5.igrac u ekipi pa da malo osjeti žar pobjede a ne samo brutalno premlacivanje starackih kostiju koje mu se desava u njegovoj ligi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kamikaza
|
Postano: uto lis 27, 2015 6:47 am Naslov
|
|
definitivna je promjena imena potrebna u RONIN 4:6, i svakako uvrštavanje naših mečeva u ponudu kladionica, jer ovakva dosljednost u rezultatu svakako bi mogla nekome donijeti malo bogastvo ,kada nama već ne donosi veselje. Ali i za nas vjerojatno dolaze sretniji dani, kako galopirajuće klimatske promjene nastupaju, te u tom smislu mogli bi i proširiti djelatnost na skladištenje voća i povrća, održavanje sadnica, nižeg raslinja, grmolikog i klasičnog oblika stabla. Osobno ću na sebe preuzeti obvezu kontaktirati zoološki, kako bi im pomogli u vrijeme obnove oko udomljavanja pingvina, polarnih galebova, tuljana i foka. Nadam se kako će i Nadanu Vidoševiću pasti kamen sa srca, kada sazna kako u gradu postoji mjesto gdje će se njegov polarni medo osjećati kao kod kuće, mada je sretan onakav prepariran, jer da je slučajno živ i da osjeća...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet lis 29, 2015 10:08 am Naslov
|
|
Nakon "brutalnog premlaćivanja mojih staračkih kostiju", kako to HUCUK pravilno konstatira, otpjevah, eto, i ja svoj tzv. "labuđi pjev" tj. krasni pjev starog labuda prije njegove smrti (na pr. u baletu "Labuđe jezero").
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|