| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
munja
|
Postano: sri lis 08, 2014 11:28 am Naslov
: |
|
|
| da li se igraci 2. lige HSTSa smatraju registriranim igracima? ili samo superligasi? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 08, 2014 12:37 pm Naslov
|
|
Svi registrirani u HSTS-u su registrirani. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: sri lis 14, 2015 12:39 pm Naslov
|
|
| Molio bi nekoga da objasni zašto i na čiju inicijativu je promjenjeno pravilo o zamjeni jednog igrača u dva igrača? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri lis 14, 2015 12:48 pm Naslov
|
|
????????? _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri lis 14, 2015 1:02 pm Naslov
|
|
A zašto ne ? zar je to bitno  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: pet lis 16, 2015 12:03 pm Naslov
|
|
Što je ovo sad? Mica maca popapala jezik? Postavim jednostavno i konkretno pitanje a nitko pa čak ni autor rubrike ( inače znan kao vrlo informiran ) ni "mu" ni "bu".
Nisam zamolio za osobna mišljenja nego samo jasan odgovor na jasno postavljeno pitanje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet lis 16, 2015 1:04 pm Naslov
|
|
Zajebite s tim prepotentnim stavom i omalovažavanjem.
Ovo je forum, a ukoliko Vas interesira nešto konkretno vezano uz pravilnik, vjerujem da se trebate pismenim putem obratiti predsjedništvu SOKAZ-a.
A ukoliko Vas još interesira i mišljenje onih koji nisu u predsjedništvu, ja bih svakako podržao takvu ideju; ako neka ekipa ima pet igrača zašto ne bi sva petorica mogla igrati istu utakmicu?
I kakve to uopće veze ima s Vama kao njihovim suparnicima?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: pet lis 16, 2015 1:45 pm Naslov
|
|
| Vaš način izražavanja dovoljno govori o vašoj kulturi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: pet lis 16, 2015 3:50 pm Naslov
|
|
Koristeći svoje pravo institucije javnog postavljanja pitanja, koje mi kako se vidi neki osporavaju, htio sam ukazati na "nepodnošljivu" lakoću kojom moji reprezentanti mijenjaju ono što je desetljećima dobro funkcioniralo.
Zašto mijenjati samo jednog igrača a ne dva, kome to može smetati? najčešće je nepromišljeno pitanje...
Zašto ne mijenjati po toj logici sva tri igrača???
Sada smo na putu da se pitamo nisu li stvaraoci i dugogodišnji voditelji ove organizacije gledali malo dalje pa shvatili da je opći interes što veći broj ekipa a ne malo ekipa sa većim brojem igrača.
Na koncu vrijeme pokazuje da su bili u pravu .Prema zadnjem biltenu od 281 ekipa 69 ekipa imaju po 3 igrača, 149 po 4 igrača dok svega 63 ekipa može konzumirati pravo zamjene dva igrača. Detaljnija analiza pokazuje n.pr. u prva tri razreda (42 ekipe) po pet igrača imaju samo 4 ekipe.
Po temi skretanja pažnje pitam zašto nitko pa čak ni na skupštini nije spomenuo da je jedna slična takva odluka dovela do toga da sada u ženskoj ligi igra 31 (tridesetijedna) igračica svrstana u 9(devet) ekipa sa tendencijom brzog pada na još manji broj. Glasovi koji su na vrijeme upozoravali na to bili su glatko ignorirani. Odluka je donesena na zamolbu 5(pet) igračica a protiv gotovo sto posto igračica ženske lige.
Što će sadašnje vodstvo odgovoriti kad ih tamo gore pokojni dr.Bonnot Ribičić i ostali budu pitali "što ste učinili od SOKAZa". Zar u gradu od gotovo milijun stanovnika niste sposobni pomoći da se stvori barem sto igračica za poštene dvije lige?
Sve ovo su čiste činjenice i nemaju polemički karakter...ako i djelomično stignu do ušiju prozvanih cilj ovog razmatranja je postignut. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet lis 16, 2015 7:40 pm Naslov
|
|
samo bih istaknuo da nitko ne osporava nicije pravo na postavljanje pitanja. drugi je par carapa koliko je realno ocekivati sluzbeni odgovor na forumu koji je nesluzbeno sredstvo komunikacije.
pitanje zena je vec vise puta ovdje (neformalno) raspravljeno, ali za sve koji su zaboravili, podsjetio bih da je zabrana zenama da igraju muske lige bila ono sto je unistilo broj igracica u sokazu, jer su se zenske lige ustalile na uvijek istih nekoliko ekipa, a sve bolje igracice su pobjegle. zenska liga je sad losa, al ne puno losija nego prije, a muske lige smo na obostranu radost opet prosarenili ljepsim spolom. nisam poznavao gospodina bonnota ali siguran sam da mu ne bi smetao sokaz koji je dinamican, mjesovit i svake godine sve masovniji. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet lis 16, 2015 7:41 pm Naslov
|
|
Vi ste krenuli s tim "mica maca papala jezik" kao i sa "mu - bu" komunikacijom pa sam pomislio da niste pristojnije niti zaslužili, a imao sam Vam želju odgovoriti.
Što se tiče ženske lige, ne znam jeste li se interesirali kod igračica zašto im se više ne igra ženska liga? Kažu da im je dosadno igrati vječito protiv istih suparnica, te da gube motivaciju. Njihov je zahtjev razmotren i na skupštini je odlučeno da će ubuduće muška liga postati mješovita, a ženska ostaje ženska.
Mislim da je odluka bila dobra, trebalo bi provjeriti koliko žena igra u mješovitom dijelu SOKAZ-a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:06 pm Naslov
|
|
55 napisa :
Što se tiče ženske lige, ne znam jeste li se interesirali kod igračica zašto im se više ne igra ženska liga? Kažu da im je dosadno igrati vječito protiv istih suparnica, te da gube motivaciju. Njihov je zahtjev razmotren i na skupštini je odlučeno da će ubuduće muška liga postati mješovita, a ženska ostaje ženska.
Zašto i ženska liga nije postala mješovita
Evo, ja bi se prijavio... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:20 pm Naslov
|
|
Mislim da baš zato...  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:31 pm Naslov
|
|
U prvoj muškoj ligi isto tako godinama isti igrači igraju međusobno pa nitko ne protestira , uvijek ima i previše pozivnih turnira da se razbije monotonija.
Roditelj koji da bi pogodovao jednom djetetu upropasti drugo dijete teško da je dobar roditelj.
Da li netko misli što će biti slijedećih sezona kad još tri ili četiri ženske ekipe pređu u mješovitu konkurenciju, i to sve u vrijeme kada se od najviših vlasti naniže čine ogromni napori da se ženama vrate oduzeta prirodna prava, ili .... neka o tome vode brigu oni koji dođu iza nas |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bill
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:51 pm Naslov
|
|
dr. Renee Bonnot osnivač SOSGASa i dugogodišnji pretsjednik u najmanju je ruku zavrijedio da mu se ime piše velikim slovom.
Nekima na znanje da je otvorio školu ženskog ping-ponga osigurao trenere, dvoranu i opremu kako bio se formirala ženska liga, nakon ogromnog truda da se to postigne teško da bi bio zadovoljan saznajom da je muška liga uljepšana a da ženska više ne postoji. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:53 pm Naslov
|
|
Pa nije li slobodan izbor ženama koju će ligu igrati,mušku ili žensku,davanje a ne oduzimanje prava?!
I nije li prvotno pitanje bilo zašto 2 izmjene?
Niste ni objasnili zašto ne?
I nije mi jasno zasto ste član Sokaza s tim negativnim stavom spram predsjedništva? (to je također stvar slobodnog izbora). _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pet lis 16, 2015 9:09 pm Naslov
|
|
E da i da ne zaboravim,stvari koje su godinama dobro funkcionirale s vremenom se moraju mijenjati - to se zove napredak!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: pet lis 16, 2015 9:23 pm Naslov
|
|
| Ja da sam žensko ne bi igrao žensku ligu, jednako kako ne volim igrati niti zimski kup. Prevelika je razlika u kvaliteti među ekipama. U muškim ligama nađeš mjesto gdje pripadaš i tu se boriš sa igračima tvog ranga. Kod žena to nije slučaj zbog nedovoljne masovnosti, a kad je barem 90 % rezultata unaprijed poznato, onda to nije motivirajuće niti zabavno. Mislim da je to osnovni razlog osipanja ženske lige i ne vidim rješenje za taj problem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet lis 16, 2015 9:49 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Mislim da baš zato...  |
drito u sridu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet lis 16, 2015 9:53 pm Naslov
|
|
| bill (napisa): | U prvoj muškoj ligi isto tako godinama isti igrači igraju međusobno pa nitko ne protestira , uvijek ima i previše pozivnih turnira da se razbije monotonija.
Roditelj koji da bi pogodovao jednom djetetu upropasti drugo dijete teško da je dobar roditelj.
Da li netko misli što će biti slijedećih sezona kad još tri ili četiri ženske ekipe pređu u mješovitu konkurenciju, i to sve u vrijeme kada se od najviših vlasti naniže čine ogromni napori da se ženama vrate oduzeta prirodna prava, ili .... neka o tome vode brigu oni koji dođu iza nas |
dijete je upropasteno kako se god okrene, ovako mu se omogucilo bar da se djelomicno igra s ostalom djecom i osjeca se normalno.
evo iskreno, mene malo brine ovo pretjerano pogodovanje zenama. omogucena im je ravnopravnost time sto muske lige vise nisu muske, vec su spolno neutralne... i jos imaju privilegiju u tome sto imaju i posebnu ligu. gdje su tu muska prava?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|