SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Dobro onda, ostavi Vjeverka neka skuplja žireve iako smatram da Vjeverko ne bi imao primjedbi na našu tehnički dotjeranu izvedbu.Guga je napisao/la:Bojim se da ja još i mogu pogledati neku tekmu slabijih liga,
ali mislim da se Vjeverku to protivi s njegovom religijom![]()
Prošli put je došel na našu tekmu 8 nos ti posran ljige i tak nas je
ispljuval da nam je bilo neugodno...
W&D 68 - Deda
W&D 68 - Deda l 4:6!
Prije svega hoću reć da nemamo apsolutno nikakve primjedbe na domaćine. Dečki su nas uljudno ugostili i nije bilo nikakvih ekscesa. Nije bilo odlaženja na WC u toku meča, nije bilo kašnjenja, čestog brisanja ručnikom itd. Možda su neki imali neugodna iskustva, ali mi stvarno ne...
A tekma... Kaj reć nego ufff koja tekma!
Počeli u 18:30, a završili u 23:00!
Kod nas Čanadi dobio dvije tekme, ja dvije, Margalić jednu i parove smo na jedvite jade uspjeli dobiti.
Prvi meč sam poveo 2:0 protiv g. Jadrana, ali je onda kao pravi lisac SOKAZA okrenuo igru, iskoristio sve moje slabosti i zasluženo pobjedio 3:2.
Poslje toga je sve manje-više bilo čisto do 3:2 kada Margalić također u 5 setova (5. set 11:9) pobjeđuje g. Dokmanića za ukupni rezultat 3:3.
Nakon toga Čanadi i ja dobivamo svoje partije i osiguravamo jedan bod i vodimo 5:3. Jadran smanjuje na 5:4 i onda kreće drama parova...
Parove smo igrali Čanadi i ja a kod njih (Vidmar J. i Dokmanić). Prvi set relativno lako dobivamo 11:6. Drugi set se mučimo, drže nas u pimplu i nedaju da se razmašemo ali i drugi set dobivamo velikom mukom 15:13. I onda treći set gubimo 7:11, a u četvrtom nakon velike borbe gubimo 14:16. Peti set drama, vodimo i imali smo ne znam niti sam koliko meč lopti, ali meni se ruka skratila i par ključnih spinova mi završilo u mreži. Igralo se poen za poen, ali na kraju ipak dobivamo 5. set 15:13 i odnosimo ukupnu pobjedu u meču!
Sve u svemu pravi meč za guštanje u pingaču, puno neizvjesnosti i borba za pobjedu doslovno do zadnjeg poena...
Još jednom čestitke domaćinima na fer i korektnoj borbi...
Prije svega hoću reć da nemamo apsolutno nikakve primjedbe na domaćine. Dečki su nas uljudno ugostili i nije bilo nikakvih ekscesa. Nije bilo odlaženja na WC u toku meča, nije bilo kašnjenja, čestog brisanja ručnikom itd. Možda su neki imali neugodna iskustva, ali mi stvarno ne...
A tekma... Kaj reć nego ufff koja tekma!
Kod nas Čanadi dobio dvije tekme, ja dvije, Margalić jednu i parove smo na jedvite jade uspjeli dobiti.
Prvi meč sam poveo 2:0 protiv g. Jadrana, ali je onda kao pravi lisac SOKAZA okrenuo igru, iskoristio sve moje slabosti i zasluženo pobjedio 3:2.
Poslje toga je sve manje-više bilo čisto do 3:2 kada Margalić također u 5 setova (5. set 11:9) pobjeđuje g. Dokmanića za ukupni rezultat 3:3.
Nakon toga Čanadi i ja dobivamo svoje partije i osiguravamo jedan bod i vodimo 5:3. Jadran smanjuje na 5:4 i onda kreće drama parova...
Parove smo igrali Čanadi i ja a kod njih (Vidmar J. i Dokmanić). Prvi set relativno lako dobivamo 11:6. Drugi set se mučimo, drže nas u pimplu i nedaju da se razmašemo ali i drugi set dobivamo velikom mukom 15:13. I onda treći set gubimo 7:11, a u četvrtom nakon velike borbe gubimo 14:16. Peti set drama, vodimo i imali smo ne znam niti sam koliko meč lopti, ali meni se ruka skratila i par ključnih spinova mi završilo u mreži. Igralo se poen za poen, ali na kraju ipak dobivamo 5. set 15:13 i odnosimo ukupnu pobjedu u meču!
Sve u svemu pravi meč za guštanje u pingaču, puno neizvjesnosti i borba za pobjedu doslovno do zadnjeg poena...
Još jednom čestitke domaćinima na fer i korektnoj borbi...
E ovo kolo je nastala prava "tarapana"
RIZ veterani – Pizzeria "Špiro" 5 : 5
Agronomski fakultet II. – Dr. Ante Starčević 9 : 1
Odra – Amaciz II. 6 : 4
Deda II. – PLIVA & Jamnica Ping 6 : 4
W&D 68 – Deda I. 4 : 6
Izgleda da je tek sada krenulo zapravo...
Agronomski se očito nabrijal (u najjačem mogučem sastavu) na
Stare Doktore koji su bili na 1. mjestu, ali su došli bez Đivića
,
doživili totalni potop i "potonuli" na 5. mjesto, nešto slično Titanicu
Odra i Djedovi svih uzrasta nisu kiksali niti u jednom singl meču koji su "morali" dobiti pa su sve 3 ekipe koje su imale najboljeg igrača koji je na tekmi napravio tricu - izgubile tekmu !!!
To i nije baš tako čest slučaj, a pogotovo 3 takve tekme u istom kolu.
Navečer igramo mi protiv Podsusedskog Dolja koji također ima igrača kojem ćemo teško spriječiti tricu - Zavrtnik, znači ista stvar..
A pošto smo mi poznati da nikada ne kiksamo...
Dali će nas Zavrtnik zavrtiti pitanje je sad ?
RIZ veterani – Pizzeria "Špiro" 5 : 5
Agronomski fakultet II. – Dr. Ante Starčević 9 : 1
Odra – Amaciz II. 6 : 4
Deda II. – PLIVA & Jamnica Ping 6 : 4
W&D 68 – Deda I. 4 : 6
Izgleda da je tek sada krenulo zapravo...
Agronomski se očito nabrijal (u najjačem mogučem sastavu) na
Stare Doktore koji su bili na 1. mjestu, ali su došli bez Đivića
doživili totalni potop i "potonuli" na 5. mjesto, nešto slično Titanicu
Odra i Djedovi svih uzrasta nisu kiksali niti u jednom singl meču koji su "morali" dobiti pa su sve 3 ekipe koje su imale najboljeg igrača koji je na tekmi napravio tricu - izgubile tekmu !!!
To i nije baš tako čest slučaj, a pogotovo 3 takve tekme u istom kolu.
Navečer igramo mi protiv Podsusedskog Dolja koji također ima igrača kojem ćemo teško spriječiti tricu - Zavrtnik, znači ista stvar..
A pošto smo mi poznati da nikada ne kiksamo...
Dali će nas Zavrtnik zavrtiti pitanje je sad ?
The Only Way Is Up...rutinski
Ove sezone puno ekipa nije odigralo svoje utakmice u najjačem sastavu. Čini mi se da prošle sezone nije bilo tako.
A mislim da ekipe Agronomskog, RIZ-a i Ante Starčevića dok su kompletni da su vrlo nezgodni. Tako da bi trenutno stanje na tablici nije mjerilo jačine ekipa. Sve ovisi u kakvom se sastavu pojave...
Sljedeće kolo igramo protiv Zagondžija. Mislim da su ponuđeni ponedjeljak i srijeda pa ćemo vidjeti. Sigurno će biti dobar meč, jel tako Guga?
A mislim da ekipe Agronomskog, RIZ-a i Ante Starčevića dok su kompletni da su vrlo nezgodni. Tako da bi trenutno stanje na tablici nije mjerilo jačine ekipa. Sve ovisi u kakvom se sastavu pojave...
Sljedeće kolo igramo protiv Zagondžija. Mislim da su ponuđeni ponedjeljak i srijeda pa ćemo vidjeti. Sigurno će biti dobar meč, jel tako Guga?
To bu bil

pa će se neke stvari iskristalizirati.
Nadam se da bumo došli kompletni.Kome su ponuđeni termini,
jeste zvali Rakića ? Sada je prebacio obavezu dogovaranja tekmi na mene,
budemo se danas navečer dogovorili kad ih vidim
Ovo kaj si rekel za sastave ekipa stoji 100% jer recimo Riz nije igral niti jednu tekmu u najjačem sastavu i samo zato su pri dnu, Agronomski je odmah dobil po tamburi čim nisu nastupili u punom sastavu, a kolko se ja sječam ovo je prva tekma u zadnjih 3 godine da nije bilo Đivića.
Moram ga kontaktirati da vidim zakej nije igral...
Kaj se nas tiče, nama je svejedno jer igramo dvojica ili trojica,
rezultat je uvijek isti
Mislim da nema mog broja u biltenu, zato za dogovaranje tekmi :
Guga 091-2385-003

pa će se neke stvari iskristalizirati.
Nadam se da bumo došli kompletni.Kome su ponuđeni termini,
jeste zvali Rakića ? Sada je prebacio obavezu dogovaranja tekmi na mene,
budemo se danas navečer dogovorili kad ih vidim
Ovo kaj si rekel za sastave ekipa stoji 100% jer recimo Riz nije igral niti jednu tekmu u najjačem sastavu i samo zato su pri dnu, Agronomski je odmah dobil po tamburi čim nisu nastupili u punom sastavu, a kolko se ja sječam ovo je prva tekma u zadnjih 3 godine da nije bilo Đivića.
Moram ga kontaktirati da vidim zakej nije igral...
Kaj se nas tiče, nama je svejedno jer igramo dvojica ili trojica,
rezultat je uvijek isti
Mislim da nema mog broja u biltenu, zato za dogovaranje tekmi :
Guga 091-2385-003
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub lis 17, 2015 10:46 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo je katastrofa.
Jebote, pol utakmica u 8 nos ti posran ljigi neka od ekipa nije nastupila s najjačim sastavom,
ili su čak došli samo s dvojicom.
Između ostalih smo i mi jednu tekmu nastupili samo dvojica, tak da ovo trenutno stanje na tablici treba uzeti s velikom rezervom jer je sve moglo biti puno, puno drukčije.Nemreš bulivit
Jebote, pol utakmica u 8 nos ti posran ljigi neka od ekipa nije nastupila s najjačim sastavom,
ili su čak došli samo s dvojicom.
Između ostalih smo i mi jednu tekmu nastupili samo dvojica, tak da ovo trenutno stanje na tablici treba uzeti s velikom rezervom jer je sve moglo biti puno, puno drukčije.Nemreš bulivit
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub lis 17, 2015 1:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Vidiš kak je to zgodno, izgleda da na ovoj temi komuniciramo uglavnom ti & ja.Sukladno tome, moram i javno pohvaliti vašu ekipu Djedovi I za :
-trenutno (bumo vidli za 7 dana) 1. mjesto na tablici
-visoko gospodstvo u vođenju pregovora za termin odigravanja tekme.
Pošto je naše "vodstvo" sklono čestim odgodama zbog učestalih posjeta
glavnim gradovima raznih država po cijelom svijetu, taj dogovor uopće nije
jednostavan.Sve u svemu, niti ja još ne znam kada igramo

-trenutno (bumo vidli za 7 dana) 1. mjesto na tablici
-visoko gospodstvo u vođenju pregovora za termin odigravanja tekme.
Pošto je naše "vodstvo" sklono čestim odgodama zbog učestalih posjeta
glavnim gradovima raznih država po cijelom svijetu, taj dogovor uopće nije
jednostavan.Sve u svemu, niti ja još ne znam kada igramo