NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Trava i ostalo bilje :) ..molim pomoć
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Đuka

PostPostano: pon ožu 02, 2009 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gdje si čuo ili pročitao da je TT Master dobio tužbu ?
Pregledao sam većinu stranih foruma i takvo što se nigdje ne spominje...samo nekakvo natezanje i otezanje do šestog mjeseca pa će se onda kao vidjeti (čak su istaknuti pojedinci sa tih foruma pisali i predsjedniku ITTF-a A.Sharari povodom najavljene zabrane TT Master guma,ali nikakav dogovor nije postignut)... Confused Confused Confused
rope

PostPostano: pon ožu 02, 2009 1:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

do 30. lipnja guma je dozvoljena po ITTF-u, a kasnije ćemo već vidjet, buju se već nečeg sjetili da namaknu koji evro.

Al, što je je... guma je izvrsna i za blok, i za lov i za napad sa stola, a još uvijek su mi i svi čunjići na njoj
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tom__

PostPostano: sri ožu 04, 2009 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pričal sam s likom iz TTMaster-a. Reko je da su dobili tužbu na račun toga kaj ITTF nije mogo preporučiti stroj na kojem bi testirali trenje gume i loptice. Ali je uložena žalba pa je rok produžen samo do kraja lipnja. Međutim, lik veli da je to samo formalnost dok postupak službeno završi. Možda samo reklamira svoje, al ja mislim da prića istinu..
Inaće, guma je prva liga..
[Vrh]
rope

PostPostano: sri srp 01, 2009 11:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tom__ (napisa):
Pričal sam s likom iz TTMaster-a. Reko je da su dobili tužbu na račun toga kaj ITTF nije mogo preporučiti stroj na kojem bi testirali trenje gume i loptice. Ali je uložena žalba pa je rok produžen samo do kraja lipnja. Međutim, lik veli da je to samo formalnost dok postupak službeno završi. Možda samo reklamira svoje, al ja mislim da prića istinu..
Inaće, guma je prva liga..

i kako to biva u borbi protiv vjetrenjača

sa stranice TTmastera " Dear customers and friends of the table tennis community,

We had taken steps to stop the provisional measures and had wanted to await the confirmation by the court before announcing our decision. After the rejection by the court of our pre-provisional application to maintain INSIDER and SB1F rubbers on list 30, we analyzed the situation and have sensed that the outcome is still very long and very uncertain because the decision of court is not only based on technical considerations but also on the autonomy of an international organization. Accordingly, in agreement with our lawyer we believe it is reasonable to stop our lawsuit. We hope that you understand the wisdom of our decision and ask you to believe that we made the most of opportunities for small businesses to maintain these 2 rubbers.
Yours truthfully"

ili ukratko na hrvatskome

Dragi kupci i prijatelji zajednice stolnog tenisa,

Preuzeli smo korake zaustavljanja privremenog mjerenja i željno očekujemo potvrdu suda prije objavljivanja naše odluke. Nakon odbijanja suda našeg privremenog održavanja Insidera i SBIF guma na listi 30, analizirali smo situaciju i dobili dojam da će ishod biti vrlo dugotrajan i neizvjestan jer odluka suda se ne temelji samo na tehničkom razmatranju nego također i na autonomiji međunarodne organizacije. Prema tome, u dogovoru s našim odvjetnicima vjerujemo da je razumno zaustaviti našu parnicu. Nadamo se da razumijete mudrost naše odluke te vas tražimo da vjerujete da smo napravili sve moguće da bi održali ove dvije gume.

Iskreno vaši
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet srp 02, 2009 8:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rope uvijek u toku Thumbs up Klanja se
Još kad bi imal snage za neki trening..... ROFL Zubo
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.