| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri ruj 30, 2015 4:46 pm Naslov
: |
|
|
| migi (napisa): | Kad smo već kod serviranja iz ruku zanima me šta napraviti u slučaju da igrač servira iz ruke?
Mi smo sinoć imali slučaj da je igrač servirao iz ruke, nakon što je zamoljen da lopticu baci više on nastavio po starom, ajmo sad da vidimo šta u tom slučaju napraviti!? |
Ništa...
Dok god nema suca na utakmicama dali će netko servirati ispravno ovisi o onome ko servira. Dakle možeš tražit i platit suca ... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri ruj 30, 2015 11:24 pm Naslov
|
|
Lik kao dozivljaj ne kao uvreda mada si ti to tako prikazao i kaj to znaci nisam vodja ekipe pa ne odredjujem, cudno kak se ne sjecas al znas da je cetvrta liga. poanta je da vas najbolji igrac Leo kaze pricekat cemo a vi ostali ste se pravili blesavi da neupotrebim grublju rijec. to sto su vam trebali bodovi te ne opravdava. osobno te ne poznam da bi sudio kakav si ali to kaj ste napravili je pederluk zadnje vrste i to nikad nisam dozivio na tekmi a nadam se da ni necu. to kaj ti stenjes dok igras ili igras kroz noge to je tvoj odabir. govorimo iskljucivo di si ti utjecao kao direktan sudionik i sad se vadit kao sportas koji je svagdje dobro primljen je deplasirano, pravi sportasi to ne rade.
Simptomaticno je kak niko od tvojih silnih branitelja nakon mog posta nije nasao za shodno da opravda tu situaciju jer valjda kuze da je to neobranjivo.
Inace sve najbolje u dajlnjem igranju tebi i ekipi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet lis 01, 2015 9:57 am Naslov
|
|
Veli Hrgica da si i ti njemu jedva dal odgodu tj. da hočeš mukte bodove!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lis 01, 2015 10:20 am Naslov
|
|
I još su odgodu dogovorili prije petka u 22sata , tak da neznam na kojem stolu budu igrali , možda ih dopadne i vanjski  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lis 01, 2015 12:12 pm Naslov
|
|
Jebate kaj mi je topic prometan sam tak.
p.s. mikser mislim da nisi korektan prema hrgi i da nije lepo zicat bodove na taj nacin!  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet lis 01, 2015 12:51 pm Naslov
|
|
Pa kaj niste prije rekli da se ne smije servirati iz ruke?
Ja živim u neznanju već nekoliko desetaka godina.
A ako netko želi izmijeniti nekoliko riječi poslije partije sa protivnikom i objasniti mu kako je sve samo zajebancija bolje da se ne rukuje s njim jer će u tom slučaju teško pobjeći kad počne šamaranje.
Ali meni se čini da problem nije u ponašanju ni jednog aktera ove priče, već u nemogućnosti da se suoči sa porazima nakon toliko dobrih igara u nižim ligama.
Svatko mora biti svjestan svoje kvalitete (I NEKVALITETE) i pomiriti se s time da mu je neka liga ili neki igrač previsoki cilj.
To vam govorim iz vlastitog iskustva koje se ove sezone pogotovo potvrđuje.
Bitno mi je da pobijedim svakog koga mogu al me jebe kaj je takvih sve manje.
Sad kad sam se educirao trenirat ću servu "IZ NOGE". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet lis 01, 2015 1:15 pm Naslov
|
|
Bravo Vjeverko, u potpunosti se slažem sa tvojim razmišljanjem  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: čet lis 01, 2015 10:14 pm Naslov
|
|
Mi smo bodove vec uracunali a ovo sa stolom nije lose posto hrgi smeta svijetlo. . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pet lis 02, 2015 9:04 am Naslov
|
|
Pa dobro Grza di je taj izvještaj s tekme protiv razularenih grizlija ili bar rezultat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet lis 15, 2015 8:00 am Naslov
|
|
Pitanje za cure, se igrala familijarna tekma i kak je zavrsila?  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: čet lis 15, 2015 10:48 am Naslov
|
|
| Nismo odigrali, dečki su tražili da odgodimo, jer Ivana nije bilo cijeli tjedan u Zagrebu. Vjerojatno ćemo odigrati sljedeći tjedan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: pet lis 16, 2015 12:17 am Naslov
|
|
Medvjedici vs malesnica 7:3
Evo zao mi je opet pisat post o neregularnom ponasnju al sta da se radi
Dosili smo na tekmu ljepu su nas docekali bilo je smijanja i super situacija pitali su nas decki kako smo izgubili hrta mi smo rekli kak je bilo i da su se zalili na ispustanje zvukova za vrjeme udaraca lopte oni su se cudili zasto i g.Drenic je reko da se to smije i sve je bilo ok dok mi nismo poveli e onda su se valjda zabrinuli ili nes mozda su misli da ce doc lagano do pobjede jer ove sezone smo
Bilo je 4:2 za nas i naravno sta ce nego izmislit opet pravilo da se nesmije zvuk ispustat i opet je bila svađa i neugodna sitacija stvarno ne znam zasto i to se nisu ovaj put meni zalili nego brescakovicu nikad mu se niko nije zalio na njegovu igru kao sto mene neki ljudi ovde bas ne vole pa izmisljaju stvari ili da sam si ja to sam zakuhao kao sto kaze mudri dren pa su nastavili stopama hrta vidim da nisam smio napisat jer su valjda to procitali na forumu pa su i oni odlucili prigovarat stvarno igramo fer i nevidim cemu to
Ali zato je g.Drenic odlucio na kraju pred kamerom rec da se to ne smije tako da imamo dokaz skoro je doslo do prekida al brescakovic je unatoc izgubljenom setu zbog toga odlucio se smirit i pokusat dobit dok smo mi drugi bili blizu da puknemo
Evo stvarno ne znam sto bi reko na to da zbog takve stvari tekmu unistavat i skoro prekitnut jer oni nedaju da se igra tako i jos g.Drenic kaze da je sudac to jos povecava tu ludost nadam se da toga nebu vise bilo i kao sto sam reko imamo snimljeno sad ne znam jer bu to zavarsilo na forumu to nasa dva kapetana raspravlju evo stvarno bezveze  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet lis 16, 2015 12:31 am Naslov
|
|
| Zanimljivo, i prošle sezone sam čuo da su Malešničani skloni incidentima kada se tekma ne razvija u njihovu korist. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: pet lis 16, 2015 12:39 am Naslov
|
|
Cinili su se tako dobri na pocetku stvarno ne znam cemu takve reakcije i samo znam da se meni uobicanjeno zale zbog ispustanja zvukova ali ja znam da je to normalno tjekom sporta ispustit zvuk tjekom udarca neki dan gledali na ittf-u mec isto ljudi ispustaju zvukove profesionalci i to ne radim svaki poen ali stvarno ne znam sta tu ometa valjda kad gube onda im sve smeta sad su nam brescakovica nasli zbog toga provocirat ali on je tu ljutnju preusmjerio u mec i zato je dobio dok ja protiv budanka nisam svaka cast niko njima  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet lis 16, 2015 7:41 am Naslov
|
|
E moj Medonja, znaš da si meni drag (kao i svi ostali Gugini & Leteći Medvjedići), ali događa se to da ćeš stvarno doći na glas da si ti kriv, i da se stalno žališ, a ne oni.I mi smo imali grdih problema prije dvije sezone tamo, napisao sam i nekoliko rečenica ovdje na forumu, ali sam okrenuo više na šalu jer mi je ustvari i bilo malo smiješno dok su pjevale KUD Babže Narikače
Ali Jakiću i Rakiću uopće nije bilo smiješno, totalno su izgubili živce i izgubili smo 3-7
Taj poraz nas je na kraju koštao 1. ili 2. mjesta, pa smo završili kao 3. Svaka škola se plača, i s vremenom češ se prestati uzrujavati kada ti budu prigovarali na to stenjanje.Vidiš, ja uopče nisam ni primjetio to tvoje stenjanje, iako smo igrali već 3 puta jer me to jednostavno ne smeta.Recimo, ima jedan igrač (nije bitno koji) koji kada dobije poen uvijek ispusti takav zvuk koji je nalik zvukovima koje ispuštaju mačori u periodu tjeranja
E, taj zvuk me je izbezumljivao, i naravno da sam izgubio (ali nisam mu rekao niti riječ).Znam da nebi ništa pomoglo i da sam mu prigovorio, a s druge strane, nemre me pobjediti - mjaaaaa - zar ne
I stalno sam bil u strahu i mislil si :
"jebemti, nebum valjda sada opet izgubil poen jer bu opet zamjaukal... "
Ovako, kada si stalno s tim istim problemom na forumu moraš znati da ovo čita jako puno njih
(a malo njih piše, nažalost), i samo potenciraš to svoje uzdihivanje pa će ga u meču primjetiti i oni koji ga uopće nebi primjetili da o njemu nisu prije toga pročitali tu, na forumu.
Nema ti od toga nikakve koristi, žaliti se ovdje, jer ne kužim kaj očekuješ ?
Ne misliš valjda da će donjeti nekakvo pravilo po kojem smiješ jaukati, a s druge strane će puno njih samo čekati na to (jer su o tome čitali) i odmah će graknuti - evo ga, počeo je bezobraznik  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet lis 16, 2015 9:23 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dvrzic
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:49 am Naslov
|
|
| Dečki iz Malešnice su dobri sve dok im rezultat odgovara, a onda dolazi transformacija, totalno iznenađenje koje nam se dogodilo prvi put otkako smo u Sokazu, i po meni nema veze sa sportom unatoč tome što imaju kapetana Drenića... da ne komentiram dalje.... tako da potpuno razuminem Medvjediće |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
Postano: pet lis 16, 2015 8:53 am Naslov
|
|
@međed
Ako misliš nešto postići da se te ekipe ili pojedinci ne bi više nekorektno ponašali ili da ih se nekako kazni ili upozori jedini je ispravan način da podneseš službeni prigovor Sokazu , u svoje osobno ili u ime ekipe.
Garantiram ti da će se , u tom slučaju , povesti rasprava na mjerodavnom mjestu.
Prigovor možeš poslati voditelju svoje lige ili direktno tajniku Sokaza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet lis 16, 2015 9:31 am Naslov
|
|
E sad... Formulacija "ispuštanje zvukova" je stvarno neodređena i može biti svašta pa i tu i tamo zasmrdit okolinu ali mislim da se ovdje radi o nekom fair playu koji bi se svakako trebao poštivat. Ako je zabranjeno pričati za vrijeme poena pitam se zašto bi se trebalo tolerirati ovo "ispuštanje zvukova" jer očito da ljudima koji igraju protiv vas to smeta. Osim toga, ako je to dozvoljeno onda valjda i ostali mogu nakon svog udarca ispustit zvuk koji bi se mogao protumačiti kao "majmune", jer eto, oni se tako rješavaju pritiska.
NHF |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dvrzic
|
Postano: pet lis 16, 2015 11:03 am Naslov
|
|
S ekipom Malešnica zaista treba biti oprezan...
neka to bude upozorenje ostalim ekipama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: pet lis 16, 2015 12:43 pm Naslov
|
|
| Joker (napisa): | | Ovo stvarno nije u redu od njih... covjek bi ocekivao da ce netko tko je igrao 3. ligu i tko je dugo u sokazu igrati na iskustvo i znanje, a ne se sluziti prljavim trikovima kao "gospodin" Pelin... Cini se da su neki ove sezone bas zagrizli da bi osvojili ligu pa se koriste svim mogucim sredstvima kako bi dosli do pobjede (serve iz ruke, provokacije, smeta im disanje protivnika, sudac zaustavlja igraca na servi nakon sto je vec bacio lopticu jer je navodno "zaboravio" rezultat i to vise puta) Ali sto je tu je, ja se nadam da cete se vi decki i dalje boriti i da necete odustati nakon ovoga, a njih ce, nadam se, stici pravda jer je ovo stvarno sramotno.... |
Ovaj tekst je pun besmislica, problem je u tome što je Pelin dvije klase bolji od vas, pa vam onda sve smeta.
Što se tiče brojenja , to je sigurno brojio Budanko, njega stvarno pingač i ne zanima, igra samo utakmice, a priprema se u teretani  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|