SOKAZ forum
8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
Študenti (Agronomski Fakultet) ove sezone očito misle - ozbiljno...
Položili su još jedan kolokvij (Pica Špiro) i bez obzira kaj su 3 meča dobili u 5 setova,
dok se situacija još mogla i zakomplicirati, ovo je jasna "demonstracija sile"
Iz kola u kolo se smanjuje broj ekipa koje će se boriti za prva 4 mjesta :
Študenti,
Djedovi bez pomagala I,
Doktori,
Amaciz,
WD40...
Svi ostali, a među njima i mi ćemo morati "dobro oznojiti gaće" da uhvatimo priključak,
ako već nije kasno
Ajde, barem će biti ineresantno.Za 3 tjedna smo mi na redu za -Usmeni & Pismeni ispit na Agronomskom faksu, pa će da vidimo kakve "kulture" uspjevaju ove sezone,
i kakvi će nam biti "prinosi" po hektaru
Ovim putem molim Jakića da nastavi stazom kojom je iznenada krenuo, odnosno da posjeti ponekad dvoranu za pingić bez obzira kaj taj dan nema tekme, a Rakića da u svoj "potez" :
Tokio - Atena - Geneva - Oslo - Vilnus, ubaci i Zagreb
Voljeli bi ga vidjeti na tekmi i to u formi od prije sezonu, dvije...
Položili su još jedan kolokvij (Pica Špiro) i bez obzira kaj su 3 meča dobili u 5 setova,
dok se situacija još mogla i zakomplicirati, ovo je jasna "demonstracija sile"
Iz kola u kolo se smanjuje broj ekipa koje će se boriti za prva 4 mjesta :
Študenti,
Djedovi bez pomagala I,
Doktori,
Amaciz,
WD40...
Svi ostali, a među njima i mi ćemo morati "dobro oznojiti gaće" da uhvatimo priključak,
ako već nije kasno
Ajde, barem će biti ineresantno.Za 3 tjedna smo mi na redu za -Usmeni & Pismeni ispit na Agronomskom faksu, pa će da vidimo kakve "kulture" uspjevaju ove sezone,
i kakvi će nam biti "prinosi" po hektaru
Ovim putem molim Jakića da nastavi stazom kojom je iznenada krenuo, odnosno da posjeti ponekad dvoranu za pingić bez obzira kaj taj dan nema tekme, a Rakića da u svoj "potez" :
Tokio - Atena - Geneva - Oslo - Vilnus, ubaci i Zagreb
Voljeli bi ga vidjeti na tekmi i to u formi od prije sezonu, dvije...
The Only Way Is Up...rutinski
Ovo 5. kolo je još daleko od svog kraja, a već su zabilježena 2 relativno neočekivana rezultata :
Inkasatori su naplatili HRT pretplatu igračima iz WD40
(iako imaju samo crno bijele televizore, naime sva trojica su - lovci)
&
STK Utrine su preplivale Plivu bez obzira na Čarugu, pardon Čuguru.
Bravo za Srečka Kormana i njegovu tricu, sada se vidi da njegova pobjeda protiv
Guge (mene) nije uopće bila slučajna
Dakle, i dalje se nastavlja ova čudna sezona gdje se nikada ne ne zna tko će nastupiti u punom sastavu, rezervnom sastavu, samo s dva igrača, neće uopće nastupiti, ili će na papiru jača ekipa pokleknuti...
U ovom tjednu bi mi trebali (navodno) odigrati dvije tekme, iako ja još nemam nikakve informacije kada bi se ti veličanstveni događaji trebali dogoditi
Interesantno je to da u ova dva kola (5. & 6.) ustvari "na papiru" nije bio niti jedan derbi između nekoliko vodečih ekipa i sve je trebalo teći glatko, ali to potvrđuje onu moju teoriju da je i tablica mogla izgledati potpuno drukčije da su se poklopile neke stvari i da su svi nastupali uvijek u najjačim sastavima.
Kada je ovo 5. kolo već krenulo s relativnim iznenađenjima, nema druge nego da i mi "zagrizemo" protiv Djedova I u Prečkom.
Ovaj ritam igranja - sad ne igramo, pa igramo dvije tekme...mi opće ne paše jer onda taj tjedan kad ne igramo nemam volje za uzeti reket u ruku jer i ovak imam slabo vremena od posla i obaveza.
Nadam se da nam se to neće obiti o glavu, kao što nam se već obilo u prva tri kola.
Inkasatori su naplatili HRT pretplatu igračima iz WD40
(iako imaju samo crno bijele televizore, naime sva trojica su - lovci)
&
STK Utrine su preplivale Plivu bez obzira na Čarugu, pardon Čuguru.
Bravo za Srečka Kormana i njegovu tricu, sada se vidi da njegova pobjeda protiv
Guge (mene) nije uopće bila slučajna
Dakle, i dalje se nastavlja ova čudna sezona gdje se nikada ne ne zna tko će nastupiti u punom sastavu, rezervnom sastavu, samo s dva igrača, neće uopće nastupiti, ili će na papiru jača ekipa pokleknuti...
U ovom tjednu bi mi trebali (navodno) odigrati dvije tekme, iako ja još nemam nikakve informacije kada bi se ti veličanstveni događaji trebali dogoditi
Interesantno je to da u ova dva kola (5. & 6.) ustvari "na papiru" nije bio niti jedan derbi između nekoliko vodečih ekipa i sve je trebalo teći glatko, ali to potvrđuje onu moju teoriju da je i tablica mogla izgledati potpuno drukčije da su se poklopile neke stvari i da su svi nastupali uvijek u najjačim sastavima.
Kada je ovo 5. kolo već krenulo s relativnim iznenađenjima, nema druge nego da i mi "zagrizemo" protiv Djedova I u Prečkom.
Ovaj ritam igranja - sad ne igramo, pa igramo dvije tekme...mi opće ne paše jer onda taj tjedan kad ne igramo nemam volje za uzeti reket u ruku jer i ovak imam slabo vremena od posla i obaveza.
Nadam se da nam se to neće obiti o glavu, kao što nam se već obilo u prva tri kola.
Guga,Guga.......
Guga,kad buš konačno došao u petu(5) ligu da imam s nekim
gnojiti sve i svašta.Moji opet šute ko mile gere i ni trc ni mrc.
Ja malo nešto velim(normalno glupo),ovi iz moje lige ništa.
Nema tu komentara ni za ljek.Moral bi nekog sterati u r...o mj..to
pa da se javi.
Čista ignoracija.
Da,da ...samo je pitanje dali ti možeš doči u petu(5) ligu??????
Dok ti dođeš u petu ja bum prestao igrati.Šteta
.
Možda bi ja trebao doči u osmu(8).Da,da....to je rješenje...
Pozdrav od Silvaca.
Moram vam srati po vašoj lizi kad nemrem po svojoj....
Usput...kad igrate s Dedom (odgođenu) da vidim kako čete
popušiti???

gnojiti sve i svašta.Moji opet šute ko mile gere i ni trc ni mrc.
Ja malo nešto velim(normalno glupo),ovi iz moje lige ništa.
Nema tu komentara ni za ljek.Moral bi nekog sterati u r...o mj..to
pa da se javi.
Da,da ...samo je pitanje dali ti možeš doči u petu(5) ligu??????
Dok ti dođeš u petu ja bum prestao igrati.Šteta
Možda bi ja trebao doči u osmu(8).Da,da....to je rješenje...
Pozdrav od Silvaca.
Moram vam srati po vašoj lizi kad nemrem po svojoj....
Usput...kad igrate s Dedom (odgođenu) da vidim kako čete
popušiti???
Nekak je zapelo na tom putu prema 5. ljigi, iako to nisam očekivao u 8. ljigi
Pošto sam već rekao da se ova ljiga ne odvija normalno, onda eto da i mi nastavimo s takvim biserima.Tekma protiv Djedova I je u Prečkom, u četvrtak 19 sati i već se zna da ćemo mi naravno igrati samo dvojica
Nema smisla da igramo sva trojica jer smo onda prejaki
(moš si mislit...)
Ne znam kaj da velim.Baš sam razočaran, jer čekam te tekme ko ozebo sunce pošto volim natjecanja, ali nemogu ništa više napraviti od ovoga što već jesam.
Treba razmisliti šta napraviti iduće sezone...
Pošto sam već rekao da se ova ljiga ne odvija normalno, onda eto da i mi nastavimo s takvim biserima.Tekma protiv Djedova I je u Prečkom, u četvrtak 19 sati i već se zna da ćemo mi naravno igrati samo dvojica
Nema smisla da igramo sva trojica jer smo onda prejaki
Ne znam kaj da velim.Baš sam razočaran, jer čekam te tekme ko ozebo sunce pošto volim natjecanja, ali nemogu ništa više napraviti od ovoga što već jesam.
Treba razmisliti šta napraviti iduće sezone...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned lis 25, 2015 10:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ko će mene u ekipu
Nema veze, uvijek se mogu vratiti na veliki tenis.
To je pojedinačni sport i ovisiš samo o sebi, a baš su me zvali prije par dana da dođem natrag igrati ligu
To je pojedinačni sport i ovisiš samo o sebi, a baš su me zvali prije par dana da dođem natrag igrati ligu
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned lis 25, 2015 11:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
vel.tenis?
Guga je napisao/la:Ma ko će mene u ekipu![]()
![]()
Predebel si za veliki tenis.Pa nisi se valjda razočarao u Sokaz?
Ma daj,imaš ekipa ko salate...možeš kaj hočeš.
Kolko sam puta ja reko da neču više igrati...malo sutra...
pozdrav...došel bum gledati tekmu s dedom.
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto lis 27, 2015 3:35 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgleda da smo ipak pronašli neko riješenje s našim današnjim protivnicima Djedovima I.
Početi ćemo pola sata ranije, u 18:30 i Jakić će igrati prvi svoja 3 singla pošto mora ići.
Nakon kaj povedemo s 3-0 (poslije njegova 3 singla)
bu nam bilo puno lakše, pa bumo Adrijano Ćelentano & ja vidli kaj dalje napraviti
Početi ćemo pola sata ranije, u 18:30 i Jakić će igrati prvi svoja 3 singla pošto mora ići.
Nakon kaj povedemo s 3-0 (poslije njegova 3 singla)
bu nam bilo puno lakše, pa bumo Adrijano Ćelentano & ja vidli kaj dalje napraviti