SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Došao je na red i rezime 4. kola...
Pantere nemaju slabog igrača i to im je velika prednost. I kada prvi igrač napravi jedinicu, povuku bekovi s dvicama. Respect Panterama

Promašaj, završilo je 5:5. Rezultatsko iznenađenje i za nas i vjerojatno i za Padobrance. Padobranci u ulozi favorita nisu iskoristili prednost domaćeg terena, možda je domaći teren bio dodatni pritisakJužna Trešnjevka Padobranci – Cvjećarnica Nela 7:3
Padobranci su doma, Mixer im prijeti stolom broj 3Nemam pojma kakav je, nama je svejedno na kakvom stolu nas speglaju.
Nadam se da će biti 6:4.
Skoro pogodak, završilo je 7:3. Očekivao sam da će MM pobjediti jednog od bekova iz Čistoće, ali izgleda da je žurio kao što to obično radi.Daltoni – Čistoća 8:2
Čistoća je OK ekipa, ali za Daltone ne bi trebalo biti problema s njima. Znam, znam... Isto sam rekao i za tekmu protiv Dušica pa je ispalo malo drugačije. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da Čistoća uzme bod ili sva 3?!
Pogodak!ŠD Pantera – Kruškina duša 5:5
Dušicama je porasla vrijednost u mojim prognozama![]()
Pantere ne briljiraju, ali ipak igraju doma. Dušice evidentno igraju slabije u gostima... Zeznuto. Staviti ću remi i nadati se tjesnoj pobjedi Pantera.
Pogodak, ali slučajno. Slučajno jer su obje ekipe odigrale u krnjim sastavima.SC-veterani – Knežija Harmony 5:5
Nadam se da Veterani neće ustupiti domaćinstvo Knežijancima jer u tom slučaju ih čeka najjača postava Knežije.
Pogodak!Art kuk – INKER II. Zaprešić 6:4
Kukonje su doma i to je to.
Promašaj i veliko iznenađenje. Završilo je 5:5 i Abesinija je prvi puta ispustila puni bodovni plijen.K.C. Spartak – Abesinija 4:6
Ajmo Abesinija
Promašaj, i to kakav. Završilo je 3:7, Igromati su odigrali u svojem elementu.Medvedgrad – Igromat 600 6:4
Medvedgrađani su doma remizirali s Padobrancima tako da im u ovoj tekmi dajem prednost pred Igromatima. Šesto još nije u formi, a Hrvoje i Marko ne mogu izvući tekmu.
7.kolo
Abesinija vs Padobranci sreda 4.11.u18h
Abesinija vs Padobranci sreda 4.11.u18h
Zadnja izmjena: Pale, dana/u čet lis 29, 2015 8:36 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
8.kol
Padobranci vs Pantere 9.11. Jazbina 19i30
zavisno o gužvi moguće pomaci prema 18h.
9.kolo Inker Zaprešić vs Padobranci četvrtak 19.11. Zaprešić oko 18i30h
Padobranci vs Pantere 9.11. Jazbina 19i30
zavisno o gužvi moguće pomaci prema 18h.
9.kolo Inker Zaprešić vs Padobranci četvrtak 19.11. Zaprešić oko 18i30h
Zadnja izmjena: Pale, dana/u pet lis 30, 2015 10:26 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Remiji su katastrofa. Mi smo ih prije godinu dana natukli 6 komada
i jedva smo se iskobeljali iz tog ritma. Sada smo promjenili ritam i ušli u ritam poraz-remi 
To je takva liga, svako svakoga može pobjediti, samo mi nikog
Šala na vlastiti račun, imali smo dosta zeznut raspored, igrali smo sa 4 ekipe koje su trenutno u samom vrhu i Čistoća koja nas je iznenadila (čitaj: zasluženo speglala).
A sutra igramo i s petom ekipom iz TOP 6
To je takva liga, svako svakoga može pobjediti, samo mi nikog
Šala na vlastiti račun, imali smo dosta zeznut raspored, igrali smo sa 4 ekipe koje su trenutno u samom vrhu i Čistoća koja nas je iznenadila (čitaj: zasluženo speglala).
A sutra igramo i s petom ekipom iz TOP 6
- ghostbuster