SOKAZ forum
13. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
5-5 s boanergesom ...banic ocekivano sve 3 .. cudo kako te loptice idu , takvo držanje reketa i jos trava , teško zaista igrat ... luka i marko dobili ocekivano po 2 , a ja zakazo protiv đinia di smo očekivali pobjedu i to nas je koštalo , čovjek pogodio nemoguće prasice u 4 setu , ali moja greška što sam bio u takvoj situaciji .. parove smo probali izvuc ali izgubili smo ih na neiskustvo .. sretno dalje 
članak 8
Borise: Ima nas svakakvih
još kad bih znao kaj piše u članku 8
tekma s Arenom u prečkom završila miroljubivo, 5-5 mada za stolom baš i nije bilo tako. Sve je bilo više manje očekivano
dečki su dobri, nedostaje im još malo iskustva i strpljenja ali i to će im doći s vremenom.
tekma s Arenom u prečkom završila miroljubivo, 5-5 mada za stolom baš i nije bilo tako. Sve je bilo više manje očekivano
- bduralija
- Kontakt:
mali ban-e mudro zboriš... upravo je ta raznolikost bogatstvo SOKAZa, zamisli kako bi bilo dosadno da se svi držimo krutih pravila...
volim kada su nam Boanergesi susjedi na tablici, jer to znači da ćemo se opet družiti sljedeće sezone ako budemo zdravi... a članak 8 se nalazi na http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php

volim kada su nam Boanergesi susjedi na tablici, jer to znači da ćemo se opet družiti sljedeće sezone ako budemo zdravi... a članak 8 se nalazi na http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php
top 5
Borise, utakmice s Agronomskim fakultetom su mi u top 5 najdražih utakmica u SOKAZ-u ..i tu se ne radi o pobjedi ili porazu (mada Vi češće pobjeđujete nas nego mi Vas
) nego o atmosferi i druženju prije, za vrijeme i nakon utakmice 
Pokušavam shvatiti o čemu Boris priča,
o kakvom crnom 8. članku,
kakva crna ekipa koja samo prolazi,
i niš' mi nije jasno
Kako je uopće to dogovaranje meča izgledalo?
Nešto tipa ..
Boris: Dobra večer
Darko: Dobra večer
Boris: Ponudili bismo vam utorak i četvrtak u 19h.
Darko: U redu, ali ima jedan mali problem.
Boris: Da? Koji?
Darko: Pa vidite, mi smo samo u prolazu kroz ovu ligu. I pokušavam poštedjeti svoje igrače igre sa slabim protivnicima poput vas da si ne unište tehniku.
Boris: Nismo mi tako slabi, skoro smo odigrali neriješeno sa Gavellom
Darko: I Gavella je katastrofa
Boris: Istina, a što ćemo onda?
Darko: A ništa, zapisati ćemo našu pobjedu, a vama staviti jedan single.
Boris: Hoću i par!
Darko: Ma ne može, bilo bi sumnjivo
Boris: Par ili ništa od dogovora!!
Darko: Jesi navro na taj par. Dobro, piši i par, laku noć
Boris: Laku noć, idem se odmah pohvaliti na forum, kak' će se dtrnski pojesti od ljubomore

o kakvom crnom 8. članku,
kakva crna ekipa koja samo prolazi,
i niš' mi nije jasno
Kako je uopće to dogovaranje meča izgledalo?
Nešto tipa ..
Boris: Dobra večer
Darko: Dobra večer
Boris: Ponudili bismo vam utorak i četvrtak u 19h.
Darko: U redu, ali ima jedan mali problem.
Boris: Da? Koji?
Darko: Pa vidite, mi smo samo u prolazu kroz ovu ligu. I pokušavam poštedjeti svoje igrače igre sa slabim protivnicima poput vas da si ne unište tehniku.
Boris: Nismo mi tako slabi, skoro smo odigrali neriješeno sa Gavellom
Darko: I Gavella je katastrofa
Boris: Istina, a što ćemo onda?
Darko: A ništa, zapisati ćemo našu pobjedu, a vama staviti jedan single.
Boris: Hoću i par!
Darko: Ma ne može, bilo bi sumnjivo
Boris: Par ili ništa od dogovora!!
Darko: Jesi navro na taj par. Dobro, piši i par, laku noć
Boris: Laku noć, idem se odmah pohvaliti na forum, kak' će se dtrnski pojesti od ljubomore
- bduralija
- Kontakt:
baš me nasmijao Spin, ma to s člankom 8 je vezano za potvrdu termina, a razgovor je išao imamo 4 ekipe na jednom stolu pa bih volio da mi što prije potvrdite termin, OK bitno da nam dajete 2 termina, OK... i vrijeme prolazi, valjda igraju turnire u inozemstvu pa se ne javljaju, roaming skup... i šaljem SMS jel su smislili kad bi igrali... I da ne duljim sve je ispalo dobro... tekma je odigrana, mogli smo dobit i 3 partije jer sam propustio 2 meč loptice protiv Borne... Darko se igrao s nama, Filip je pokazao što zna, Zoran je vidi se radni čovjek i ne stigne trenirat, a Borna im je ustvari treći igrač koji navodno nije dugo igrao...
fala dtrnski na javljanju, pratim ponekad forum 11. i borbu Cvjećara sa začeljem tablice... zgodno je da smo i mi i ORA na novoj podlozi... nema više igranja na dekici... gostovanje kod ORA u Gajnicama je vrh Sokaza u naših 16 sezona, valjda zbog toga što je to ekipa s kojom smo igrali već 8 puta ako se ne varam od Doma sportova, škole kod Selske do Karažnika... jednom smo čak odgodili zakazanu tekmu cca 2-3 sata prije početka zbog bolesti, svega je bilo a najviše druženja za i oko stola...

fala dtrnski na javljanju, pratim ponekad forum 11. i borbu Cvjećara sa začeljem tablice... zgodno je da smo i mi i ORA na novoj podlozi... nema više igranja na dekici... gostovanje kod ORA u Gajnicama je vrh Sokaza u naših 16 sezona, valjda zbog toga što je to ekipa s kojom smo igrali već 8 puta ako se ne varam od Doma sportova, škole kod Selske do Karažnika... jednom smo čak odgodili zakazanu tekmu cca 2-3 sata prije početka zbog bolesti, svega je bilo a najviše druženja za i oko stola...