SOKAZ forum
2. liga jesen
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pogotovo 2;0 i 9;4 to svakako je iskustvo zasluzena pobjeda ali ste plivali ledjno . A to iskustvo valjda ide sa veseljem kad ti protivnik odigra odlican poen a ti zapljesces samo kad ti tvoj suigrac dobije poen pa makar protivnik fula loptu za nekog ko ima takvo iskustvo i staz u sokazu jebeno si fer toliko da 1 put u zivotu nisam imao zelje ni pruzit ti ruku poslje meca. Nije ni to fer al jebiga kad sam neiskusan
Mixer bitno je druženje, a tek onda pingač i rezultat.
To skužiš s godinama igranja pingača u SOKAZ-u, a onda dođe i iskustvo pobjede kad je teško.
To skužiš s godinama igranja pingača u SOKAZ-u, a onda dođe i iskustvo pobjede kad je teško.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Što reći na ovo? Mlad si, igraš dobar pingić ali očito ne znaš gubiti. Kada sam na klupi bodrim svoje suigrače kao što ti vjerojatno bodriš svoje. Izgubiti 2-0 i 9:4'? Ni prvi ni zadnji.mixer je napisao/la:Pogotovo 2;0 i 9;4 to svakako je iskustvo zasluzena pobjeda ali ste plivali ledjno . A to iskustvo valjda ide sa veseljem kad ti protivnik odigra odlican poen a ti zapljesces samo kad ti tvoj suigrac dobije poen pa makar protivnik fula loptu za nekog ko ima takvo iskustvo i staz u sokazu jebeno si fer toliko da 1 put u zivotu nisam imao zelje ni pruzit ti ruku poslje meca. Nije ni to fer al jebiga kad sam neiskusan
Sve u svemu za mene fer i korektna utakmica. E sad kukanje poslije utakmice na nečije pljeskanje (a to je tako dramatično da ne možeš pružiti ruku), na propuštena vodstva i na nedostatak sreće mi zvuči malo tetkasto. Kad me već vučeš za jezik što bi onda rekla Laura na onu količinu psovki koja je izašla iz tvojih usta a naročito u 5. setu? Eto žena je tražila da ju se izvadi u drugom krugu...
Pingač je neurotičan sport i kada je glava vruća svašta smeta čovjeka. Tko nije kriv neka baci kamen. U tom smislu nadam se da ćemo stisnuti ruku drugi puta kada se vidimo. ...
Laura je super cura, nije zaslužila , a jadna nije ni naučena na naš muški bolesni ego (u pingaču), psovanje i deranje.
Mixeru srami se.
Mixeru srami se.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Ti si valjda prvi koji je rekao da sam mlad.nemam ja bas tak malo god kak mislis a i nisam tak neiskusan.mada se ja tak osjecam za razliku od ostalih godine me ne muce .neznam zakaj je Laura to rekla(ako uopce je)nisam se ni jednom rijecju obratio njoj ili bilo kome od vas nego sam na svaki dobar poen korektno cestitao sto od tebe nisam cuo nijednom.Osim toga zna ona i sama reci da joj je smetalo .otisla bi doma da to vise ne slusa nego je ostala i gledala do kraja a ja sam i i dalne zlocest. nekako sumnjam da ju je to uplasilo nagledala se ona i naslusala svega u hrvatskim ligama kao sutkinja.niko nije ni spomenuo izvlacenje na ista vi ste jaca ekipa i to stoji niti ja osporavam pobijedu pa ne kuzim otkud ta teorija o kukanju.Ono sto sam rekao stojim iza toga .navijas za svgg igraca i ok ali u situaciji kad je poen odlican a bilo ih je ti vices tooo kad protivnik fula loptu ali kad je poen odlican pravis se grbav ..nebi nastavio polemiku nek ostane na ovome ionako ce te dovodine u 1 ligu osim ako vam se neide kako god.
Znam ja Palicka da ti je Laura frendica al fore nije igrala izvadite me van ne pusim pogotovo od nekog ko je citav zivot u pingacu i svega se naslusao i nagledao.inace doci sutra da malo zamazemo ovo kaj sam danas ocistio
Znam ja Palicka da ti je Laura frendica al fore nije igrala izvadite me van ne pusim pogotovo od nekog ko je citav zivot u pingacu i svega se naslusao i nagledao.inace doci sutra da malo zamazemo ovo kaj sam danas ocistio
Nije Laura nista rekla niti prigovarala samo više nije htjela igrat. To još ove sezone nisam vidio od nje.mixer je napisao/la:Ti si valjda prvi koji je rekao da sam mlad.nemam ja bas tak malo god kak mislis a i nisam tak neiskusan.mada se ja tak osjecam za razliku od ostalih godine me ne muce .neznam zakaj je Laura to rekla(ako uopce je)nisam se ni jednom rijecju obratio njoj ili bilo kome od vas nego sam na svaki dobar poen korektno cestitao sto od tebe nisam cuo nijednom.Osim toga zna ona i sama reci da joj je smetalo .otisla bi doma da to vise ne slusa nego je ostala i gledala do kraja a ja sam i i dalne zlocest. nekako sumnjam da ju je to uplasilo nagledala se ona i naslusala svega u hrvatskim ligama kao sutkinja.niko nije ni spomenuo izvlacenje na ista vi ste jaca ekipa i to stoji niti ja osporavam pobijedu pa ne kuzim otkud ta teorija o kukanju.Ono sto sam rekao stojim iza toga .navijas za svgg igraca i ok ali u situaciji kad je poen odlican a bilo ih je ti vices tooo kad protivnik fula loptu ali kad je poen odlican pravis se grbav ..nebi nastavio polemiku nek ostane na ovome ionako ce te dovodine u 1 ligu osim ako vam se neide kako god.
Gle ...nisam htio ništa potezat niti raspravljat o fer playu. Ti si počeo prigovarat. Sve viđeno na utakmici je po meni spadalo u standardan folklor većine utakmica SOKAZ-a. Što se mene tiče sve je bilo ok. Odigrao sam dvije partije, pružio protivnicima ruku na početku i na kraju meča i dignuo palac na dobar poen....to je sve...
Što se pljeskanja tiče to što pričaš nema veze s ničim. Poen je poen. Zašto je netko promašio i dali je to promašio zato što ne zna ili nije dobro procijenio loptu je drugo pitanje. Kod nas sokazovaca uglavnom je razlog ovo prvo. Preporučam da na youtube ili na ITTF tv pogledaš atmosfere sa ekipnih natjecanja, a naročito polufinala i finala na europskim i svjetskim prvenstvima. Na svaki poen skače cijela klupa a na promašeni "zicer" naročito.
Što se mene tiče radiš problem oko ničega. Tjedan iza slijedečeg dolazimo opet u TOZ i igramo s Tadićevom ekipom. Ako si tamo moja ruka stoji...
Vidim ja Mixi da ove sezone svako kolo s tobom neki cirkus
Ma nema veze, nemreju svi ljudi biti isti ili ko roboti.Ti se jednostavno uzrujavaš i to je to, ali počel si tu na forumu stalno prigovarati (vidiš da su i Gugini medvjedići prestali jer su skužili da im to niš nebu doneslo), a kad protivnici skuže da se uzrujavaš onda te još više zezaju, i tako u krug.Ne daj se i budi svoj -
Svi smo mi Mixer
Ma nema veze, nemreju svi ljudi biti isti ili ko roboti.Ti se jednostavno uzrujavaš i to je to, ali počel si tu na forumu stalno prigovarati (vidiš da su i Gugini medvjedići prestali jer su skužili da im to niš nebu doneslo), a kad protivnici skuže da se uzrujavaš onda te još više zezaju, i tako u krug.Ne daj se i budi svoj -
Svi smo mi Mixer
The Only Way Is Up...rutinski
A zbilja sam mislio da smo zavrsili sa tim a vidim opet ista spika koki nebitno to kaje tebi moraliziranje .meni je sasvim normalno .uzivajte i dalje u uvjerenju da je to to pa zbilja dalje necu rastezat.ko sto kaze Guga nismo svi isti .ja se nikad ne sekiram i ne ljutim kad mec zavrsi samo sam dao svoju verziju dogadjaja .nije bilo svadje teskih rijeci ni iceg slicno .to kaj tak reagiram za vrijeme meca ne obracajuci se nikom nego s.amom sebi to sam ja i kao sto kaze graso nikad se necu minjat ostacu uvik isti pa kome smeta ok kome zna kakav sam njima je to svejedno.
mixer je napisao/la:A zbilja sam mislio da smo zavrsili sa tim a vidim opet ista spika koki nebitno to kaje tebi moraliziranje .meni je sasvim normalno .uzivajte i dalje u uvjerenju da je to to pa zbilja dalje necu rastezat.ko sto kaze Guga nismo svi isti .ja se nikad ne sekiram i ne ljutim kad mec zavrsi samo sam dao svoju verziju dogadjaja .nije bilo svadje teskih rijeci ni iceg slicno .to kaj tak reagiram za vrijeme meca ne obracajuci se nikom nego s.amom sebi to sam ja i kao sto kaze graso nikad se necu minjat ostacu uvik isti pa kome smeta ok kome zna kakav sam njima je to svejedno.