| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: pon stu 02, 2015 4:32 pm Naslov
: Naknadna prijava igrača |
|
|
Evo ponukan nekim naknadnim prijavama igrača, sjetih se još prošlogodišnjeg razmišljanja vezanog uz članak 40. a zaboravio sam to raspraviti sa SOKAZovcima...jer zaključih da nije neka fakat strašno bitna tema.
Al evo, da je zapišem, pa da se malo raspravlja, ako ima smisla.
Daklem:
Članak 40.
"Igrači i igračice mogu se prijaviti i naknadno dok je momčadsko jesensko ili proljetno prvenstvo u tijeku, najkasnije do zaključno šestog kola tekućeg prvenstva. "
dakle do kraja 6.og kola tekućeg prvenstva smiješ prijavit igrača.
Razmišljao sam zašto je bilo do 6. kola. Pretpostavka je da je se išlo precizno da ne bude rasprava da do pola prvenstva moš prijaviti novog igrača. To je bilo prije, kad smo imali 12 ekipa u ligi.
Sad, obzirom da nam prvenstvo traje 2 kola duže, imam pitanje:
Ima li smisla mjenjati ovaj članak i da se stavi do zaključno 7. kola ili je dovoljno dobro da bude kako jest?
Nije neki brainer...realno ja bih ostavio 6. kolo, skroz je oke, ima se mjesec i pol...a skoro je pola prvenstva. Al evo, rasprave radi, kakvo je javno mišljenje?
Ima li smisla to mjenjati ili ne? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon stu 02, 2015 4:47 pm Naslov
: |
|
|
| Ja bih zabranio naknadne prijave igrača. Ima nas različitih mišljenja. Ja bih čak zabranio nastup ekipi u istoj ligi ako promijeni 50% i više igrača. Po meni bi takva ekipa trebala početi ispočetka (iz zadnje lige) jer to više nije ista ekipa koja je započela natjecanje. Ako se već traži mišljenje --- evo ga. Ne pada mi na pamet da tražim da se netko sa mnom složi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon stu 02, 2015 4:51 pm Naslov
|
|
Mislim da je punih 6 kola sasvim dovoljno. To je ipak za dlaku manje od pola prvenstva pa mi je to u redu, sedmim kolom se ulazi u drugi dio sezone, mislim da tada više ne bi trebalo kemijati s promjenama sastava ekipe.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri stu 04, 2015 10:15 am Naslov
|
|
Munja je, kao i obično, u cijelosti u pravu i slažem se s tim prijedlogom.
Dinko Šimatović
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: sri stu 04, 2015 1:28 pm Naslov
|
|
Tu bi mogao nastati problem ukoliko se netko iz ekipe razboli, odseli ili nešto slično... Pitanje je zašto ne bi mogao prijaviti novog igrača jer ima "opravdani" razlog. Mislim da je najveći problem jer netko dva kola prije kraja dovede prejakog igrača i on svima pomrsi račune ali opet, ovo je rekreacija koju pojedinci shvaćaju preozbiljno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri stu 04, 2015 2:15 pm Naslov
|
|
U zadnjih par kola nitko nije doveo novog igrača, to je bilo zabranjeno i prije, 6. kolo je i prije bila granica za prijavu novog igrača. I bilo bi loše da se to smije...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|