SOKAZ forum
13. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tako je bilo i u slučaju IntertradeaŽugec je napisao/la:haha
čim nema zapisnika domaćina, ne treba pitati
No dobro,
kada se podvuče crta na polovici sezone,
Stalco premda nisu igrali sa 3 najjače ekipe lige se čine nedodirljivim na prvoj poziciji.
Podsusedsko je riješilo sve direktne konkurente i ako ih sreća i zdravlje budu nastavili pratiti imaju osigurano drugo mjesto.
A da su imali sreće - imali su.
Niti jedna od 4 ekipe koje su im konkurirale za 2. mjesto nisu ušle spremne u ogled sa njima.
Ili je nedostajao neki ključni igrač ili u slučaju Arene - reket
Intertrade i Gavella za sada imaju najbolju poziciju za 3. i 4. mjesto međutim slijedi međusobni ogled gdje bi poražena ekipa mogla izgubiti i 4. poziciju.
Pobijedi li Arena Intertrade, barem 4. pozicija bi bila osigurana.
Međutim to su velike krajnosti, najiskusnija i najneiskusnija momčad i upitno je da li će iskustvo ili mladost donijeti prevagu.
Amarena II iza sebe ima sve teške mečeve, ostao je samo Stalco koji se ne računa.
Preostaje im samo čekati da kiksa netko ispred njih
Agronomci i Vladine čigre su jedini koji bi Podsusedskom mogli pomrsiti račune barem neriješenim ishodom.
Pa ono, potrudite se
ORA nije bila nikad lošija, sve je isto kao i prije par mjeseci ali nešto jednostavno ne štima.
Da li je promjena imena ekipe iz ORA 61-73 u samo ORA toliko obeshrabrila igrače da se izgubljeni pitaju tko su
i što ovdje rade - ne znam
Mislim da je bilo dosta (po)puštanja i da bi se koje kolo trebalo odigrati kako se može
Arena intertrade 7-3
Nazalost imali su 2 igraca , druga dvojica oba dva ozljedjena na malo duze vrijeme, tako da nisu htjeli ni odgodit tekmu , pa nas nisu ni zvali.
Zovko odlican , aljinovic neugodan sa reketom , ali sve u svemu nisu mogli sa 2 igraca.
Malo srece za nas , nakon podsuseda i smijesnog zaboravljanja reketa i gavele koja nije htjela ni cut za odgodu nakon sto se luka ozljedio i nije mogo ni hodat par dana.
Nazalost imali su 2 igraca , druga dvojica oba dva ozljedjena na malo duze vrijeme, tako da nisu htjeli ni odgodit tekmu , pa nas nisu ni zvali.
Zovko odlican , aljinovic neugodan sa reketom , ali sve u svemu nisu mogli sa 2 igraca.
Malo srece za nas , nakon podsuseda i smijesnog zaboravljanja reketa i gavele koja nije htjela ni cut za odgodu nakon sto se luka ozljedio i nije mogo ni hodat par dana.
kolo 8
Boanergesi večeras ugošćuju glumce iz Gavele. Bumo vidjeli tko će od nas "odglumiti" bolje stolnotenisače
I usput, zahvaljujem ekipi iz Sesveta na "razumijevanju" i na tome što našu tekmu NISU htjeli odigrati unaprijed a nisu baš bili spremni ni na odgodu utakmice za bilo koji tjedan od sada do kraja sezone... Bodovi su ipak bodovi
Kao što bi prijatelj Duralija rekao: I to je SOKAZ...
I usput, zahvaljujem ekipi iz Sesveta na "razumijevanju" i na tome što našu tekmu NISU htjeli odigrati unaprijed a nisu baš bili spremni ni na odgodu utakmice za bilo koji tjedan od sada do kraja sezone... Bodovi su ipak bodovi
Kao što bi prijatelj Duralija rekao: I to je SOKAZ...
- bduralija
- Kontakt:
ajmo Boanergesi sretno u nove pobjede, želja nam je da se udaljite iz zone ispadanja... žao mi je da ORA i njihov kapetan Žugec proživljavaju ovakvu krizu okupljanja za tekme, i nadam se da će kroz zadnjih 5 kola naći snage za isčupat se s dna...
sinoć sam opet propustio meč loptu na servis, tako nakon Koletića gde sam osvojio 46 poena i propustio meč loptu ove sezone, kad sam pomislio da 50 osvojenih poena garantira dobitak, dogodi se Bartolić i 54 osvojena poena i izgubljen meč... što bi rekli tko dobije gubitak izgubi dobitak...

sinoć sam opet propustio meč loptu na servis, tako nakon Koletića gde sam osvojio 46 poena i propustio meč loptu ove sezone, kad sam pomislio da 50 osvojenih poena garantira dobitak, dogodi se Bartolić i 54 osvojena poena i izgubljen meč... što bi rekli tko dobije gubitak izgubi dobitak...
gubitak
Hoće to ponekad Borise...jednom dobiješ gubitak, ali zato sljedeći put ispustiš dobitak
Gavela nas je sasvim zasluženo pobijedila sa 6-4. Gledano po mečevima, svi osim jednog su završili u 3 seta, znači glatko. A i onaj jedan, igran u 5 setova otišao je na našu stranu. Tako da kad izgubiš sa 6-4, uvijek si misliš, a možda sam mogao uzeti barem bod - no jučer nije bilo tako. Nismo bili niti blizu boda. Čestitke glumcima na pobjedi ali i na junačkom držanju za šankom.
Gavela nas je sasvim zasluženo pobijedila sa 6-4. Gledano po mečevima, svi osim jednog su završili u 3 seta, znači glatko. A i onaj jedan, igran u 5 setova otišao je na našu stranu. Tako da kad izgubiš sa 6-4, uvijek si misliš, a možda sam mogao uzeti barem bod - no jučer nije bilo tako. Nismo bili niti blizu boda. Čestitke glumcima na pobjedi ali i na junačkom držanju za šankom.
Bravo Spin!
Našao si sport u kojem ćeš pokazati sav svoj talent.
Stolni tenis???
Ma neeeee, šah
http://www.sinni.hr/sinni/index.php?opt ... =9:novosti
Našao si sport u kojem ćeš pokazati sav svoj talent.
Stolni tenis???
Ma neeeee, šah
http://www.sinni.hr/sinni/index.php?opt ... =9:novosti
nerijšeno
Intertrade - Boanerges - 5-5 za promjenu, opet smo odigrali neriješeno, 4.put ove sezone
koliko je bila borbena utakmica govori podatak da su dvojica igrača (po jedan na svakoj strani) zavšili ozljeđeni...Robert mi i danas šepa, ne izgleda baš lijepo, no sve za ekipu..