NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

MOJ REKET!!!!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Lio

PostPostano: pet ožu 13, 2009 9:57 pm    Naslov : MOJ REKET!!!! Citirajte i odgovorite

Ova tema je već bila na neki drugoj temi u vezi Primovog pitanja tibhar carbona i onda smo lijepo sve čovjeku objasnili koja druga drva su idealna , a on pito za tibhar carbon..ha ha

Pa zato otvaram ovu temu pa tu drobite ideje raznolike....

I molim samo novo ljepljenje..gume mislim ne...

Nestat će speed glua a šta onda...opet se privikavaj..e sad krenite u potragu i eksperimentiranje

Ajmo ideje!!!!

Moj reket:

Stiga clipper wood...off drvo s težištem prema vrhu, dosta teško preko 90 grama, odlično drvo s puno osječaja

Gume ...Andro plazma 470(bh) i Donic coppa jo platin(fh)..vrlo slične gume...novo ljepjenje..brze mekane gume...brzo se troše...za 2 do 3 mjeseca riknu .. 200 kn koštaju pa se baš i ne isplati

Upravo zbog tog trošenja prelazim na neke tvrđe gume... buterfly tenergy ili stiga boost ili možda joola xpress....nisam niti jednu probao

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Lio

PostPostano: ned ožu 15, 2009 10:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A jeste se raspričali svi....

Jel ko probo boost tp ili tc svejedno?

Ajde ljudi pa šta ste nijemi ili gluvi..brod gdje si ...a ti i onak nemaš takve gume...

Sad kad treba nikoga ko Pale sam na svijetu... Zubo Zubo Zubo

e da danas sam probo bryce speed fx od Thamma i mogu reč guma sasvim pristojna ko i cijena...nije loša..nije ni mekana ni tvrda..dosta brza ...dobar control..a ja uzeo g2 fx..mrtva tvrda fuc. shit guma....hvala Tonči..napaso se trave dabogda(a znaš na šta mislim)...he he

e nije loše ovak kad čovjek sam sa sobom..imal ko ljekova ...mjenjam za g2fx..

Živili

Povratak prirodi...
[Vrh]
kotlovnik

PostPostano: pon ožu 16, 2009 12:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo ja sam probao stigu boost tp, tenergy 05 i bryce speed. Prije tjedan dana sam boost tp zamjenio tenergijem na forhendu. Oboje vrlo dobre gume rekao bi, makar dosta različite.

Ukratko, tenergy je dosta brža. Konkretno, više odbija kod flah, radi dosta veći luk kod spina, hvatljivija je, življa. Zato boost omogućava brže spinove, bar je meni..

Sve u svemu skroz preporučam tenergy na forhendu, sigurno se nećeš puno tu razočarat. Osim možda kod cijene Sad

Na bekendu imam taj bryce speed. Ja ju stavio i dobra mi. Nešto tvrđa od tenergya, manji luk radi, malo manje divlja kod štopanja, što mi je bitno za bekend.. Dobro se i spinat da..

Eto sve te gume su dobre, probaj malo pa ćeš vidit.. Nebi više u detalje jer dosta tog ovisi i o tehnici..

Pozdrav
[Vrh]
geek

PostPostano: pon ožu 16, 2009 5:14 am    Naslov : Boost TC Citirajte i odgovorite

Moja kćer 2 mjeseca igra sa Boost TC 2.0 na Timo Boll Spiritu, i moram reći jako dobra guma. Vrlo hvatljiva, relativno mekana, viši luk, jako se malo troši, cijena pristojna (do 200 kn). Kada igram protiv kćeri, prvu spinčinu, evenualno uspijem uštopati, na drugu njenu "bombu" nemam šanse. A, kćeri je tek 14, 50 kila u njoj ... Cijeli "TIS" će prijeći na Stiga Boost gume. I Juričević (2. liga) i Teodorović (4. liga) također igraju sa tim gumama, prešli sa Andro Plasma 430 (katastrofalno se troše) i zadovoljni su. Stiga Boost TP su još i nešto tvrđe i brže ... Bty Tenergy je za profesionalce, minimalno 1 trening 6 dana tjedno. Jer, nije poanta u povlačenju jednog spina, već kada dođe blok, postaviti se nogama na 2. spin. A, to može u Sokaz-u možda prvih 20 rangiranih igrača ... Evo, jučer sam na treningu igrao protiv prijatelja Keme iz 9. Lige (IPOS), koji igra sa Tenergy 05. A, ja igram sa allround nejakim gumicama, kinezima, 1.8 debljine, na backhand-u Friendship 729 Transcend Higher, na forehand-u sa Dawei Inspirit Quattro Allround Ultralight SV 35. ALI IMAM KONTROLU ... I izgubi Tenergy. Jer, što je jače lupiš, brža će ti se vratiti. SIC.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon ožu 16, 2009 11:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lio (napisa):
a ja uzeo g2 fx..mrtva tvrda fuc. shit guma....hvala Tonči..napaso se trave dabogda(a znaš na šta mislim)...he he

a jebiga, ja sam ti rekao koja guma meni pase... ko ti kriv sto nisi uracunao da ja ne igram sa speed glue efekt gumama. Đe si?

osobno volim stopati na stolu i puno vise koristim ciste udarce nego spinove pa volim malo tvrdje gume i brzo drvo.

drvo je mazunov, staro drvo tesko ko cigla ali navikne se ruka na to. Zubo
na bekendu gore navedeni sriver g2 fx (2.1) a na forhendu 729 higher transcend (2.2).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pon ožu 16, 2009 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kotlovnik (napisa):

Eto sve te gume su dobre, probaj malo pa ćeš vidit.. Nebi više u detalje jer dosta tog ovisi i o tehnici..

Pozdrav

upravo tako, sve je to dobro (iako bi se ja osobno malo plasio igrati sa tenergy-em iz razloga koje je geek naveo) samo treba trenirati i naviknuti se. Lio u zadnje vrijeme stalno mijenja i niti na jednoj kombinaciji drva i guma se ne zadrzava pa na sve sto isproba ima zamjerke. Bla bla
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: pon ožu 16, 2009 1:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bitnije su noge,glava,drvo i na kraju gume. Gitara Headbang
[Vrh]
Lio

PostPostano: pon ožu 16, 2009 3:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
kotlovnik (napisa):

Pozdrav

upravo tako, sve je to dobro (iako bi se ja osobno malo plasio igrati sa tenergy-em iz razloga koje je geek naveo) samo treba trenirati i naviknuti se. Lio u zadnje vrijeme stalno mijenja i niti na jednoj kombinaciji drva i guma se ne zadrzava pa na sve sto isproba ima zamjerke. Bla bla

Ma je je slažem se..ne krivim ja tebe Tonći za g2fx..proućio sam ja nju al eto na clipperu ije to što tražim..

Ma nisam baš puno guma i drva promjenio...Imao sam neka drva od prije pa sam ih samo izvrtio...ostajem ja na clipperu wood...a što se guma tiče...ni tu baš nisam isprobao novih guma osim plazmi i coppe...a pod nove poznate mislim tenergy,boost,joola extra i express...zato pitam ljude koji to imaju za mišljenje..

Znam ja da je tehnika...rad nogu i tak dalje bitna...rijetki to imaju u sokazu..

zato vi koji nemate takve gume...."ŠAT APPPPP"...koji se k vi mješate...he heeeeee

Povratak prirodi...
[Vrh]
Kile

PostPostano: uto ožu 17, 2009 4:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tek sad vidijo topic ajd da i ja nešto napišem.... Zubo
Probao sam i Tenergy05 i Jooline i Boost TP i igram s clipperom.
Za tenergy kazem isto sve ko i Kotlovnik, brza guma, medium tvrdoća, jako hvatljiva što podrazumjeva davanje dobrog spina ali i utjecaj veliki spina na nju, ima relativan pračka efekt , kontrola je dobra u štopu malo manja u kratkoj igri, spinat moš do preksutra...
Ja igram sad s kombinacijom Joola Express 1 fh 2 bh. Jedinica je malo tvrđa a dvica malo mekša, jači zvuk ima dvica, obje brze(dovoljno za mene), najviše mi se sviđa kontrola pogotovo u štopu i u kratkoj igri ne divljaju baš ko Tenergy...obje su za nijansu mekše od Tenergyja, slične gume Joola Energycama što mi u kombi s Clipperom super paše.Inače Lio sve te Plazme, Nimbusi Sinusi, Energyce i Platini su ti sve vrlo slične gume iz iste tvornice izašle oliti Tensori, s tim da najbolja iskustva imam s Joolama a i donic nije loš, Tibhar mi se nije svidio s tim da Sinuse nisam probao.
Boost TP je zanimmljiva i čudna guma, kad je prvi put stavljena malo je tvrđahna definitivno više od Tenergyja i ima jako niski luk, Kotlovniku je pasalo jer ima jako brz pokret ruke al je komentirao da se mora više mučit s njom, malo se uigrala nakon par Treninga i Kotlovnik je ložio s njom bombe i spinove bez po frke čak je i nešto sounda dobila....
Ono što mene zanima je Tenergy 64, pišu da je malo mekša od 05 i brža...i da je san s njom spinat...al nemoš je nabavit nigdi Mad Zubo
Eto nadam se da sam pomogao bar malo!
vezivo:topljeni ementaler
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Lio

PostPostano: uto ožu 17, 2009 11:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovorima dečki...pa je je to su sve tensori slične gume...i meni se čini ta tenergy 64 nekako mekša i sa više kontrola od tenergy 05..bar po recenzijama mi ne zvuči loše..

Treba ih sve probat na clipperu pa odlučit koju..makar sam s plazmama i platinom dosta zadovoljan..sam eto to trošenje..to jedino...

Živili ljudi...

Povratak prirodi...
[Vrh]
Dr. BOB

PostPostano: pon vel 15, 2010 1:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve gume koje se mogu opisati riječju backside su iste. Samo igraj!!!Zaj*** gume, drva, ljepila, efekte tralalalala, samo igraj
[Vrh]
rope

PostPostano: pon vel 15, 2010 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dr. BOB (napisa):
Sve gume koje se mogu opisati riječju backside su iste.

kineske su po meni nešto sasvim drugačije od europskih i japanskih
[Vrh]
primo

PostPostano: pon vel 15, 2010 9:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jel igra tko sa yasaka gumama markV ili nekim drugim da kaže što god o njima
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto vel 16, 2010 12:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

yasaka markV - glavni konkurent sriver L-u od davnina. nisam probao ali navodno su jako slicni, mozda je markV malo brzi s malo manje kontrole.
[Vrh]
LiChin

PostPostano: čet vel 18, 2010 5:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Update-am dojmove ubrzo, crna i crvena 2.0mm na Primorcu Off-, nove, planiram zalijepit do kraja vikenda Zubo Very Happy Very Happy
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Obi-wan

PostPostano: čet ruj 06, 2012 6:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

primo (napisa):

Trenutno koristim (u pitanju je proces bez kraja Wink :
Yasaka extra 7 off drvo
Yasaka Mark V (2.0mm) gume

Ovo je klasika teška. Jedino klasičnije od toga je da sam stavio drvo Yasaka extra all+ (koje također imam i možda odlučim malo usporiti reket).
U pitanju su jeftina drveta koja pružaju više nego što koštaju. Extra 7 je brža inačica extra drveta jer ima 2 karbonska sloja. Gume Mark V imaju sve što treba jedan rekreativac - dobru kontrolu, spin i brzinu. I kažu da traju dugo.
Ovaj reket je prilično brz, ali ipak nije prebrz. Vibracije su prisutne, no meni to i nije neki minus - dobijem feedback kod svakog udarca.
Ako dobro i pravovremeno pogađate lopticu, rezultat će biti savršen i moguće je izvesti svaki udarac. Ako neki ne završi dobro, vjerovatno je do vas, a ne do opreme. Preporučujem vam ovu odlično izbalansiranu kombinaciju drveta i guma (obično extra ili extra 7 drvo zavisno koliko brz reket želite + Mark V gume).
Ako se gubite u potrazi za opremom, skratite si muke i odmah pređite na ovo. Ako uživate u potrazi (kao i ja), sretno... Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomeck

PostPostano: ned ruj 09, 2012 9:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

primo (napisa):

Evo ovak kaj se tiče YASAKE.
Igram sa BALSA+ drvom.
Bh - Rakza 7 soft - odlična kontrola, osjećaj, brzina
Fh - Rakza PO - soft sa kratkim čepičima, odlična guma za blok, idealna za igru sa stola, ne pre brza guma....

Jako zadovoljan kombinacijom.
bigdedi

PostPostano: ned ruj 09, 2012 2:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

u cemu je razlika izmedju mark5 i rakza7??

i kakav je YasakaRakzaPO naspram Spectola 21??
vjekoslav

PostPostano: pon ruj 10, 2012 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mark 5 HPS forhend + trava na bekendu; što se tiće yasake ja bi ju preporučio osobito mark 5 ove nove radi se o gumi koja strašno dugo traje ima rotacije jako puno brzina je možda i prevelika za mene
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.