| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: ned stu 15, 2015 3:10 pm Naslov
: |
|
|
Bravo svima, Branku posebno!
Znam kako provodiš poslijednjih nekoliko tjedana, ali čini se po rezultatima da si bio na visinskim pripremama, gdje si postao pravi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: ned stu 15, 2015 3:38 pm Naslov
|
|
| Igrački stane (namjerno malim slovom) napreduje, ali kao čovijek ne nazaduje jer je toliko pao da više ne može. Najveća škrtica među manje poznatima. U subotu veli kak bu u nedjelju platil cugu, a u nedjelju zbriše ko smrdljivi tvor. Veli žena ga zvala. A znamo koliko on do toga drži. Znači da u društvu zna piti ili na tuđi račun ili pred špiglom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon stu 16, 2015 1:32 pm Naslov
|
|
meni platio cugu jedini put kad smo ju popili, mozda mu ti nisi simpatican.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon stu 16, 2015 1:39 pm Naslov
|
|
Meni isto uvijek plati cugu, uopće ne kužim zakaj tebi neće. Valjda te se boji  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 16, 2015 2:42 pm Naslov
|
|
Činjenica je da je malo dignul nos pa ga sve više diže kaj bolje igra
Viš da više ni forum ''ne doživljava'', a mene još i pozdravi kada se sretnemo, ali Vjevericu ni to.
Sve sam u strahu kad ne bu htel opće komunicirati s igračima lošijim od 3. ljige...
Zato sam kupil istu majcu kakvu i on ima (njegova naranđasto-crna, moja svjetlo plavo-crna), pa me to možda spasi u njegovim očima
Stara narodna - ''ko visoko diže nos, mogel bi na kraju hodati bos...'' _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon stu 16, 2015 3:07 pm Naslov
|
|
Ma Guga kaj ti je ?
To nije pozdravil tebe nego Oriškovića koji je stajal iza.
Nema šanse..... Mi obićni smrtnici nismo ništa drugo nego samo lahor u ljetno pedvečer. Ni ne primjeti nas.
On ti se druži samo sa velikim igračima i velikim funkcijama. Velike ljude ne hebe uopće.
To mu stvara komplekse.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 16, 2015 3:34 pm Naslov
|
|
Pa kaj ti je, igrali smo ja i on zajedno parove na Dedi (vrhunski).
Na kraju meča mi je dal ruku, potapšal me je po ramenu, uputil mi je topli pogled i rekel je :
Guga oprosti, ja sam kriv.Moral bum pojačati treninge...
Doduše, nemrem se sjetiti da je meni ikad platil cugu Ikota je poznata, javna osoba čije slike izlaze u dnevnoj štampi pa je zato valjda ušel u krug jakih igrača s kojima se Stane druži
Boli me imam protiv Staneta 2-1 u mečevima i više...ne bumo igrali jer s obzirom kak on igra i kolko trenira, revanša više - nema, pošto sam ja zadovoljan s scorom  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon stu 16, 2015 4:35 pm Naslov
|
|
Podletit ćeš ti Stanetu na jednom od vikend turnira
BTW, Staneta je opako krenulo čim je započeo totalnu apstinenciju od foruma. Probao je samo drkljat sa smajlićima, ali pravi rezultati su vidljivi tek nakon totalnog reza.
Hm??... A zašto ja stalno visim na forumu?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon stu 16, 2015 7:08 pm Naslov
|
|
Kaj se Ikote tiče skroz si u pravu. Pa nemra baš svatko parkirat pilu pred Saboom.
Al kaj se staneta tiće u potpunoj si zabludi. Kaj još nisi skužil da je u Sokazu tapšanje po ramenu najočitiji pokazatelj samilosti i omalovažavanja. Tak je i mene Horvat potapšal po ramenu kad me pobjedio u četvrtfinalu utješnog, uz konstataciju da sam super igral. A ja si mislim pa kak bi tek trebal igrati da ga pobujedim kad sam "super igral" a zgubil. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon stu 16, 2015 7:12 pm Naslov
|
|
Kad sam videl ovu Ikotinu sliku pomislio sam da je plakat za nastavak filma " Fantastic four"
A ako ću početi razmišljti o skoru sa drugim igračima onda bi mi najbolje bilo ne da prestanem igrati pingač, nego da sam već davno prestao. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 16, 2015 10:26 pm Naslov
|
|
| dtrnski-trnac (napisa): | | Podletit ćeš ti Stanetu na jednom od vikend turnira :zubo |
Ako se to dogodi rađe predajem čitavu grupu i idem doma
Samo da scor ostane u plusu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 16, 2015 10:28 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | Kad sam videl ovu Ikotinu sliku pomislio sam da je plakat za nastavak filma " Fantastic four"
A ako ću početi razmišljti o skoru sa drugim igračima onda bi mi najbolje bilo ne da prestanem igrati pingač, nego da sam već davno prestao. |
Ovo za scor nije bitno kada je bilo koji igrač u pitanju, osim scora protiv Staneta  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|