NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Branko prvak SOKAz-a

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: ned stu 15, 2015 9:33 pm    Naslov : Branko prvak SOKAz-a Citirajte i odgovorite

Danas pročitah da je Branko prvak Sokaza. Što reći nego fantastično!... Juhuu

Branka poznajem već neko vrijeme i pratim njegov neupitan razvoj. Obzirom na trenutnu situaciju zbog koje uopće ne stiže trenirati i vrlo naporan posao ovaj rezultat dobiva mnogo na vrijednosti.
Možda je bilo i malo sreće ali vjerujem da ju je zaslužio...

Bravo Branko!.. Pobjeda Pobjeda Pobjeda
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: ned stu 15, 2015 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da bi riječ rekao. Među top 3 najboljih ljudi koje sam upoznao u SOKAZu!

Svaka mu čast. Na pokazanom na svim terenima Klanja se Klanja se Klanja se

Mada..heheh, kad se sjetim tuluma u Ritmu s njim - Washin razvoj jest upitan moj KoKi Zubo Mig

p.s. Šteta šta nema smajlija koji radi špagu ROFL
Washo

PostPostano: ned stu 22, 2015 5:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dragi svi, puno Vam hvala na čestitkama i lijepim riječima!!! Izrazito sam sretan što sam dio Sokaz-a, što participiram u natjecanju već nekoliko godina, što igram pingić i družim se sa super kvalitetnim ljudima! Nigdje nisam primjetio takav entuzijazam, organiziranost, fanatičnost i zanimanje za ping pong kao u Sokaz-u, ljudi u Sokaz-u zbilja iskreno vole pingić! Također, izrazito me veseli što igram u super dvorani u kojoj se osjećam kao doma, u kojoj imam puno više od same mogućnosti da igram pingić kad god poželim, u dvorani koju vode moji prijatelji! Igram u odličnoj momčadi, sa super igračima i još boljim ljudima! Naviše me veseli što nam je dobra praksa da sa svima poslije meča popijemo piće, nešto pojedemo i kvalitetno se družimo!!! Drago mi je što postoje kvalitetno organizirani kolektivi kao što su Južna Trešnjevka i Ritmo, nadam se da će ih u budućnosti biti još, i da će Sokaz biti još bolji!
Iskreno sam sretan što sam u jednoj godini uspio osvojiti Vodovod, Dedu, biti sa svojom momčadi drugi u prvenstvu i Zimskom kupu te sada i prvi igrač na rang listi Sokaz-a! Veliki pozdrav svima!!! Klanja se In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
japanac

PostPostano: ned stu 22, 2015 8:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne poznam Branka osobno , ali nakon ovakovih riječi i osvojenog prvenstva SOKAZ-a kapa dolje Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: ned stu 22, 2015 8:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nije los mali Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
silvac

PostPostano: sri pro 02, 2015 11:11 pm    Naslov : Branko Orišković-prvak Sokaz-a... Citirajte i odgovorite

Vrhunski igrač i čovjek.Svaka mu čast, Thumbs up
Nikad prepontentan,kao neki veliki igrači,nego uvijek dobar
i pristupačan te uvijek ljubazan i pristojan prema starijima .
Takvih bi dečkih trebalo više u sokaz-u. Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet pro 03, 2015 10:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast pobjedniku, ma tko to bio, jer na slici nema objašnjenja tko je tko, ali me osim toga zanima i kako dugo ćemo još gledati te ružne muškarce na našoj naslovnici?
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet pro 03, 2015 11:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

lol,

ib, stavi nekog komada oku ugodnijeg Smile
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet pro 03, 2015 11:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dsimat11 (napisa):
Svaka čast pobjedniku, ma tko to bio, jer na slici nema objašnjenja tko je tko, ali me osim toga zanima i kako dugo ćemo još gledati te ružne muškarce na našoj naslovnici?

Pa kak ne znaš koji je ???
Lijepo ti piše gore u postovima : pristojan i naočit dečko koji poštuje starije od sebe...
Znači to je ovaj na slici s bradicom i modnim naočalama Thumbs up
vjeverko

PostPostano: čet pro 03, 2015 12:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga

S obzirom da je dsimat11 konstatirao da mu je dosta gledanja ružnih muškaraca, čudim se da nisi urgirao kod svojih uticajnih "žutih" prijatelja da metnu tvoju sliku "CELOG STASA" preko cijele početne stranice.

Napominjem da trebaju prilagoditi širinu slike i starim modelima monitora koji su još u formatu 4:3 .

Za format 16:9 ne brinem. Tu stane cijeli trokut tvoje atletske građe. Sumo

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet pro 03, 2015 1:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo se ti smij, a ne znaš da Stane & Guga intenzivno rade na vlasititim figurama Very Happy
Dali ćemo izdržati u toj metamorfozi i na šta ćemo ličiti za mjesec-dva to ćemo tek vidjeti Sumo

Njegov privatni fitness trener (ima se...) mu je čak napravio i detaljnu projekciju kako će Stane izgledati nakon njegovog ''surovog'' tretmana.
Uspio sam doći do slika i možete ih vidjeti ispod :

PRIJE

POSLIJE

Stane je izuzetno motiviran, niš ne jede i gle čuda - trenira svaki dan Beljenje

Lako možete uočiti da će nakon što postigne željeni izgled (POSLIJE), slika iznad (PRIJE) ustvari izgledati kao da je nekakav debeli čovječuljak progutao pravog Staneta pa je on eto,
vižljast kakav već je, uspio pobjeći iz njegovog trbuha...
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.