Gugin mač - Excalibur...by Ross Leidy

karakteristike i recenzije opreme, razgovor o tehnici i taktici

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

#41 Post Postao/la Pale »

Bit ce fora. Jedva čekam da čujem taj kofer :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#42 Post Postao/la Guga »

Hvala, Smile, hvala...
Fakat ima nešto čudno, drukčije kod udarca nego kod mojih prošlih 6-7 drva.
A da se razumijemo bilo je tu i poprilično skupih drva (600-800 kuna) kao što su :

Stiga Clipper CC
http://www.tabletennisdb.com/blade/stig ... er-cc.html
&
Xiom Hayabusa Zi
http://www.tabletennisdb.com/blade/xiom ... sa-zi.html

Kontakt je vrlo čvrst, ali u ruci osjetiš taj udarac i smjer u kojem će loptica krenuti nakon njega.
Dobro, sve je to još u fazi upoznavanja jer je kao i uvijek potreban jedan period za potpunu prilagodbu, ali mi se čini da će ovoga puta taj period biti zaista kratak, a onda slijedi uživancija jer ne postoji udarac koji se s ovim reketom - ne može odigrati :top:
Već samo to uvjerenje puno znači jer podiže vlastitu sigurnost i otklanja bilo kakvu sumnju da kod nekog udarca pomisliš onu staru : "ma da, reket je kriv, ne valja" :mad:
Nego si sasvim na čisto, sve ovisi o tebi i tvojoj šapi...

Ps.Molim Trnskog da ne čita ovaj post jer vjerojatno "neće shvatiti", a kao nuspojava mu se može pojaviti i mučnina, te u završnoj fazi - povračanje :lol:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u uto stu 24, 2015 11:45 am, ukupno mijenjano 3 puta.
The Only Way Is Up...rutinski
Pale
Kontakt:

#43 Post Postao/la Pale »

A kak bu reagiral na pvc loptice?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#44 Post Postao/la Guga »

Ko kak bu reagiral, Trnski ili reket ? :lol:

Zajebavam...jučer sam igral s košarom u kojoj su bile pomiješane stare Celuloidne i nove Polly loptice.Meni između tih loptica i nema neke ogromne razlike, pogotovo ako se koriste kvalitetne, bešavne Polly loptice.
Jedino je malo različiti zvuk i nijansu slabije prima rotaciju (a to bi meni u teoriji trebalo i više odgovarati zar ne ? pošto više volim flah igru).
Uostalom, na reketu su naljepljene :

JOOLA Maxxx 500, crna, max debljine, na FH
http://www.tabletennisdb.com/rubber/joo ... x-500.html
&
JOOLA Rhyzm-P, crvena, max debljine, na BH
http://www.tabletennisdb.com/rubber/joola-rhyzm-p.html

A ovo veliko slovo P kod gume Rhyzm znači - Polly :lol: :B:
Guga
Kontakt:

#45 Post Postao/la Guga »

MUNJA2 je napisao/la:Guga, nemaš se ti nikome ništa opravdavati niti obrazlagati. DOBRO si napravio i ja bih (ali i ovako imam previše drva). GUŠT ti je najvažnija stvar u tvom (i mom i svačijem) životu. Uopće nije bitan razlog niti rezon zbog čega si ga nabavio. Uživaj, imaš nešto posebno što drugi nemaju i neka imaš a oni koji ti zavide i sami bi ga kupili da znaju, da mogu i da su se sjetili.
Munja, ako ih imaš previše...prodaj 2-3 i naruči si jedno ovakvo ili po svojoj zamisli.
Nebuš fulal, uostalom kada se sretnemo na nekom turniru slobodno dođi da isprobaš i Excalibur :top:
cvijo
Kontakt:

#46 Post Postao/la cvijo »

Krasan je :top:
Sad mogu, da ti vratim, pričati okolo da Guga igra s Gergely drvom :cerek:
http://mytabletennis.net/forum/forum_po ... hans-alser
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Guga
Kontakt:

#47 Post Postao/la Guga »

Ajde, ajde... :rofl:

I ti si naravno u krugu pozvanih da isproba reket.
Često se vidimo u Savskoj pa bum ga nosil sa sobom :top:
Možda te odvratim i od Nittaku Barwell Fleet :B:
cvijo
Kontakt:

#48 Post Postao/la cvijo »

:D :top:
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
MUNJA2

#49 Post Postao/la MUNJA2 »

Guga je napisao/la:
MUNJA2 je napisao/la:Guga, nemaš se ti nikome ništa opravdavati niti obrazlagati. DOBRO si napravio i ja bih (ali i ovako imam previše drva). GUŠT ti je najvažnija stvar u tvom (i mom i svačijem) životu. Uopće nije bitan razlog niti rezon zbog čega si ga nabavio. Uživaj, imaš nešto posebno što drugi nemaju i neka imaš a oni koji ti zavide i sami bi ga kupili da znaju, da mogu i da su se sjetili.
Munja, ako ih imaš previše...prodaj 2-3 i naruči si jedno ovakvo ili po svojoj zamisli.
Nebuš fulal, uostalom kada se sretnemo na nekom turniru slobodno dođi da isprobaš i Excalibur :top:
Hvala na ponudi. Inače, svaki moj reket ima svoju priču .... ja svoje ne prodajem (tu i tamo poklonim prijateljima) a još ću ponešto i kupiti, možda i nešto tako posebno i lijepo kao tvoje drvo. Treba mi neki povod ("priča"-da se ne ponavljam).
Guga
Kontakt:

#50 Post Postao/la Guga »

Kolekcionarstvo je zajebana stvar, a naravno da je i problem ako se emotivno vežeš uz svako drvo zbog uspomena koje pamtiš.
Ja sam se nekak "stabiliziral" da uvijek imam 3 komada.
Jedno glavno s kojim igram + jedno rezervno za nedaj bože + jedno u ormaru koje mi ustvari služi da imamo 4 reketa (s reketom od moje male) kada po ljeti igramo
na Jarnunu obiteljske parove na betonskim stolovima.
A ostala drva eliminiram, jer miljenik može biti samo jedan i to je sada Excalibur,
a sve ostalo su samo zamjene...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u ned stu 29, 2015 1:26 am, ukupno mijenjano 1 put.
Izra
Kontakt:

#51 Post Postao/la Izra »

ovo je prejako samo po sebi :rofl: jos sad kad ispada da je reket dobar :top: :top: :top:
Guga
Kontakt:

#52 Post Postao/la Guga »

Reket je dobar, samo sam ja bil preveliki optimist da odmah idem igrati meč s njim.
Lego sam danas sva 3 singla :D
ib
Site Admin
Kontakt:

#53 Post Postao/la ib »

Guga je napisao/la:Jedino mi nije jasno zašto onda drvo s kojim je igrao svaki Olimpijski pobjednik ili svjetski prvak ne košta približno jednako, nego i među njima postoje igromne razlike ? Po čemu je recimo Zhang Jike poseban ? Čan nije niti među 10-tak najboljih Kineskih igrača u zadnjih 20-tak godina
Ček, šta?? :zmurko: :confused:
Guga
Kontakt:

#54 Post Postao/la Guga »

Po osvojenim titulama, osim toga vidiš da nemre ni u repku ući,
a nije da je baš prestar :D
I nemoj mi sada tu izvlačiti rečenice iz konteksta jer sam samo komentiral da je to drvo bezobrazno skupo i da nema osnove da bilo koje drvo košta toliko...
trnac

#55 Post Postao/la trnac »

Daj Guga odi spat :lol: Pol dva je, a još se vrtiš po forumu.
Guga
Kontakt:

#56 Post Postao/la Guga »

Ovaj tjedan sam na godišnjem, pa sam u kontra-ritmu.
Najdraže mi je kada svi zaćore, a ja si u krevetu malo surfam na mobitelu.
Nije ni čudo da nemrem spati nakon ove grozomorne tekme prije par sati :cry:
Ne da bum išel spat, nego bum si sada metnul film u dvd player, pa ak mi se pridrema onda bum se samo okrenul na drugu stranu i ugasil telku

slika

Brzi & žestoki 7

Ovo je sada slikano iz poze za gledanje, a ak povečaš sliku vide mi se i papci...
Jučer sam išel spati u 4:30 :eek:
Zadnja izmjena: Guga, dana/u pon ruj 10, 2018 10:36 pm, ukupno mijenjano 5 puta.
trnac

#57 Post Postao/la trnac »

Ma sve će to sjesti na svoje mjesto. Bude se Excalibur naskido skalpova i skalpova :top:
Guga
Kontakt:

#58 Post Postao/la Guga »

Prije dva dana smo se Stane i ja dogovorili da moramo smršaviti jer ovo više nema smisla, tak da sam sada i gladan :mad: Bumo vidli ko bu više skinul, a sreća je da ja imam barem visinu pravog muškarca za razliku od Staneta koji sve više podsjeća na geometrijsko tijelo - kocku.Uskoro bu ušel i u četvrtu dimenziju...

Super Stane iz druge galaksije & četvrte dimenzije...kak bu tek onda spinal :)
trnac

#59 Post Postao/la trnac »

Da, malo se opustio nakon što je stvarno opako skino kile. Teško je stalno biti u režimu, nije to zafrkancija.

Već 2-3 kile manje čini veliku razliku. Znam po sebi :facepalm:
Koki
Kontakt:

#60 Post Postao/la Koki »

Guga je napisao/la:Po osvojenim titulama, osim toga vidiš da nemre ni u repku ući,
a nije da je baš prestar :D
I nemoj mi sada tu izvlačiti rečenice iz konteksta jer sam samo komentiral da je to drvo bezobrazno skupo i da nema osnove da bilo koje drvo košta toliko...
vidim ja da ti o trgovini nemaš pojma... :rofl:
Odgovorite