NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

4. liga - LIGA ZVANA LJUBAV <3 - jesen 2015.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mixer

PostPostano: ned stu 29, 2015 12:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Neeno

PostPostano: ned stu 29, 2015 1:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čini mi se kako na ovoj temi (neodigrana utakmica) ima puno priče a malo činjenica. Činjenice su sljedeće:
- na dogovoreni dan utakmice (srijeda), uz prethodnu molbu da pomaknemo utakmicu na kraj tjedna (petak) ili da je odgodimo jer nam je jedan igrač na putu, čemu dečki nisu mogli udovoljiti, nazvao sam kolegu Vuksana i obavijestio ga da sam ostao sam jer se Hoki razbolio pa moramo predati utakmicu te ću obavijestiti voditelja lige (Dren) kako nas ne bi kaznili oduzimanjem bodova.
- Vuksan mi je rekao da mu je žao što je tako ispalo ali da oni nikako ne mogu igrati krajem tjedna ili do utorka idućeg tjedna. Odgovorio sam da mislim da se utakmica ne mora igrati do utorka sljedećeg tjedna već da se može i dulje odgoditi te da to provjeri s Drenom
- Nakon razgovora s Vuksanom obavijestio sam Drena koji mi je rekao da će nastojati da se utakmica odigra jer misli da je to u dobrom duhu Sokaza
- javljeno mi je da je utakmica odgođena. Ne sjećam se tko mi je javio, Dren ili Vuksan.
- naknadno smo čuli da dečki imaju problema jer im jedan igrač ne može igrati dva puta tjedno zbog problema s koljenom pa smo Drenu javili da ćemo i mi igrati s dva igrača ukoliko protivnik bude igrao s dvojicom kako dečki ne bi bili oštećeni jer smatramo da su postupili fer kada su odgodili utakmicu
- dakle, utakmica je odgođena sukladno pravilima Sokaza, nitko nikoga nije silio na odgodu, mi utakmicu i dalje želimo igrati u terminu kojeg će ponuditi domaćin
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned stu 29, 2015 1:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bas je super sto me vise ne spominjes...i samo ovlas spominjes da sam bezobrazan...a ti si olicenje kulture...mora da je to netko drugi pisao... Confused
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
iggy

PostPostano: pon stu 30, 2015 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad već spominjemo činjenice onda su to od strane Dr. Foxy-a sljedeće:

1. mi inicijalno nismo bili za odgodu
2. zatim se dogodilo ono što je suština problema u ovom slučaju a to je sljedeće:
2a) nazvao je voditelj lige i inzistirao da se odgodi utakmica, ali uz informaciju da će iako neće biti odigrane utakmice rezultat biti registriran 10:0 za Dr. Foxy. Danas voditelj tvrdi da to on nije nikada rekao ali mi ovdje tvrdimo da nikada nebi pristali na odgodu da nije voditelj inzistirao i da nismo shvatili da će rezultat biti registriran 10:0 za nas iako se utakmica neće odigrati.
3. sada taj isti voditelj lige kažnjava Dr. Foxy jer nije odigrana utakmica!!!

Mislim da većeg apsurda u povjesti Sokaza teško da je bilo. Na ovaj slučaj bi trebali obratiti pažnju i ostali članovi Sokaza iz ostalih liga jer se priprema ozbiljan presedan.

U prilogu su citati koje je napisao voditelj lige i koji dokazuju gore navedene tvrdnje:

„odgodu sam isposlovao JA kao voditelj u najboljoj namjeri“ „iako inicijalno nisu bili za odgodu“
„domaćini su nevoljko pristali na moje inzistiranje (i uz nesporazum)“

[/b]
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon stu 30, 2015 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izvanredno.
Dakle, mora vas se moliti da igrate sport kojim se navodno bavite svaki tjedan, divota.
Odgoditi cu uz uvjet da se mogu predomisliti oko odgode i zafrkavati cijelu ligu (jer izravno utjecem na rasplet gornjeg i donjeg doma).
Tako smo mogli i mi vama obecati da cemo vam dati bodove ako nam nece trebati da idemo dalje, ili vi nama ako vam nece trebati za ispadanje.
Samo sto nasa ekipa ne funkionira po tom principu, kak veli Koki, idealisti (citaj idijoti).
Da se radilo o desetom kolu, ali ne, drugo kolo, i cekamo do jedanaestog kola da ponudite jedan termin.
Stvarno ste mogli i nakon par dana reci da nema odgode, zakljucili bismo o vama sto bismo zakljucili, i super.
Ovako ste nas povukli za nos, i opet zakljucujemo isto.
Kak se kaze, hvala na nicemu.
E da, slazem se u potpunosti s odlukom voditelja lige, kome se ne igra, ne treba ni dobiti bodove.
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iggy, ne može Vas nitko natjerati da odgađate meč ako to sami ne želite. Odrasli ste ljudi, znate i sami da je to tako. Ne može voditelj to učiniti bez Vašeg pristanka...
Zar je stvarno moguće da niste mogli pronaći termin za tekmu 8 tjedana? Embarassed
[Vrh]
iggy

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin,

ovdje nitko vas nije spomenuo nego komunikaciju između voditelja lige i Dr. Foxy-a gdje nam je bilo na početku rečeno jedno (registracija utakmice 10:0 za Dr. Foxy iako se utakmica neće odigrati), a kasnije se to negira i drukčije tumaći.
Na taj način će voditelj direktno utjecati na rezultat utakmice i to je apsurd. Mi smo vjerovali što voditelj lige inicijalno tvrdi jer bi on trebao po definiciji znati pravila.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nazalost, mnogi su spominjali i vas i nas, i izjednacavali, a to mi se nikako ne svidja.
Voditelj ne moze utjecati na rezultat utakmice koja se odigra, prema tome, treba je odigrati.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da to bi bilo najbolje, odigrati tekmu iposlje cuga i to je TO Pivo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Topspin

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Digli ste nepotrebno prašinu oko neodigrane utakmice Very Happy .

To što je navodno netko rekao (a možda i nije rekao), nemože se dokazati, i nema nikakvu težinu. Jedino ako postoji neki pismeni zapis potpisan, zapis ima težinu.

Nije mi jasno zašto ne odigrate tu tekmu Rolling Eyes ?
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon stu 30, 2015 10:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno ti to nije jasno ili? Beljenje
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Norrin (napisa):
Izvanredno.
Dakle, mora vas se moliti da igrate sport kojim se navodno bavite svaki tjedan, divota.
Odgoditi cu uz uvjet da se mogu predomisliti oko odgode i zafrkavati cijelu ligu (jer izravno utjecem na rasplet gornjeg i donjeg doma).
Tako smo mogli i mi vama obecati da cemo vam dati bodove ako nam nece trebati da idemo dalje, ili vi nama ako vam nece trebati za ispadanje.
Samo sto nasa ekipa ne funkionira po tom principu, kak veli Koki, idealisti (citaj idijoti).
Da se radilo o desetom kolu, ali ne, drugo kolo, i cekamo do jedanaestog kola da ponudite jedan termin.
Stvarno ste mogli i nakon par dana reci da nema odgode, zakljucili bismo o vama sto bismo zakljucili, i super.
Ovako ste nas povukli za nos, i opet zakljucujemo isto.
Kak se kaze, hvala na nicemu.
E da, slazem se u potpunosti s odlukom voditelja lige, kome se ne igra, ne treba ni dobiti bodove.

Osvite,

Stvarno ne razumijem zašto ovako prosipaš žuč. Stvarno nema potrebe. U postu prije 2-3 stranice sam lijepo opisao zašto se ova utakmica nije odigrala i koji su motivi ekipe Foxy za to. Koliko vidim oni to ne dematiraju. Vi ste takvi kakvi jeste a oni su drugačiji. Tako je to...ljudi se razlikuju. U tom smislu nitko nije idealan (idealist) a pogotovo niste prevareni jer kako trenutno stvari stoje utakmica koju ste inicijalno htjeli predati će biti registrirana 10-0 za vas...

p.s.
Nakon svega stvarno imaš želju za takvom utakmicom? Misliš da bi to bila zdrava atmosfera?
Topspin

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Znam da je Sokaz, skup čokljavaca, koji pokušavaju igrati ping pong Laughing.
[Vrh]
iggy

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Topspin (napisa):
Digli ste nepotrebno prašinu oko neodigrane utakmice Very Happy .

To što je navodno netko rekao (a možda i nije rekao), nemože se dokazati, i nema nikakvu težinu. Jedino ako postoji neki pismeni zapis potpisan, zapis ima težinu.

Nije mi jasno zašto ne odigrate tu tekmu Rolling Eyes ?

Pa upravo to i je suština svega, što netko s pozicije voditelja lige može nešto reči, a onda to poricati, tvrditi da je nesporazum i na taj način utjecati na rezultat utakmice, a da se onda smo lakonski kaže "ništa se nemože dokazati i to nema nikakvu težinu. Jedino ako postoji pismeni zapis potpisan, zapis ima težinu". Pa to i je opasnost od ovog presedana za sve lige, a ne samo za ovaj izolirani slučaj.

Samo da se krivo ne shvati, ja cijenim napore voditelja da se odigraju utakmice i to je za svaku pohvalu, ali problem je u tome što smo mi dobili od njega informaciju koja nakon vremenskog odmaka više ne važi i postupa se po drugim pravilima. To je ono što je krivo. Za to nismo mi krivi, ali ćemo biti "kažnjeni" gubitkom utakmice. To je apsurd.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Topspin (napisa):
Koki (napisa):

Znam da je Sokaz, skup čokljavaca, koji pokušavaju igrati ping pong Laughing.

Ili kao što kaže moj suigrač, skupina (uglavnom) nesportaša koji se pokušavaju baviti sportom.
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

iggy (napisa):
Pa upravo to i je suština svega, što netko s pozicije voditelja lige može nešto reči, a onda to poricati, tvrditi da je nesporazum i na taj način utjecati na rezultat utakmice, a da se onda smo lakonski kaže "ništa se nemože dokazati i to nema nikakvu težinu. Jedino ako postoji pismeni zapis potpisan, zapis ima težinu". Pa to i je opasnost od ovog presedana za sve lige, a ne samo za ovaj izolirani slučaj.

Samo da se krivo ne shvati, ja cijenim napore voditelja da se odigraju utakmice i to je za svaku pohvalu, ali problem je u tome što smo mi dobili od njega informaciju koja nakon vremenskog odmaka više ne važi i postupa se po drugim pravilima. To je ono što je krivo. Za to nismo mi krivi, ali ćemo biti "kažnjeni" gubitkom utakmice. To je apsurd.

OK, meni nije jasno zašto ste pristali na odgodu tekme, a stisnuti ste s obvezama?

Zadnja promjena: trnac; pon stu 30, 2015 11:33 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon stu 30, 2015 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

@Koki: Meni je ta jedna tekma tjedno stvarno gust, znam se naljutiti i na suigrace i na sebe ako ne odigramo kako mislimo da mozemo, ali uglavnom se jako veselim svakoj tekmi.
Najdraze mi je kad niti ne znam tko je voditelj lige, i kad imamo ligu gdje sve ekipe igraju svaki mec na pobjedu, sto nazalost nije cesti slucaj.
A to kakva je atmosfera, tenzije znaju biti visoke i na tekmama gdje se skupe ljudi koji su si prijatelji vise godina, pa se opet povisi glas itd., svi smo od krvi i mesa.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon stu 30, 2015 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

iggy (napisa):
Kad već spominjemo činjenice onda su to od strane Dr. Foxy-a sljedeće:

1. mi inicijalno nismo bili za odgodu
2. zatim se dogodilo ono što je suština problema u ovom slučaju a to je sljedeće:
2a) nazvao je voditelj lige i inzistirao da se odgodi utakmica, ali uz informaciju da će iako neće biti odigrane utakmice rezultat biti registriran 10:0 za Dr. Foxy. Danas voditelj tvrdi da to on nije nikada rekao ali mi ovdje tvrdimo da nikada nebi pristali na odgodu da nije voditelj inzistirao i da nismo shvatili da će rezultat biti registriran 10:0 za nas iako se utakmica neće odigrati.
3. sada taj isti voditelj lige kažnjava Dr. Foxy jer nije odigrana utakmica!!!

Mislim da većeg apsurda u povjesti Sokaza teško da je bilo. Na ovaj slučaj bi trebali obratiti pažnju i ostali članovi Sokaza iz ostalih liga jer se priprema ozbiljan presedan.

U prilogu su citati koje je napisao voditelj lige i koji dokazuju gore navedene tvrdnje:

„odgodu sam isposlovao JA kao voditelj u najboljoj namjeri“ „iako inicijalno nisu bili za odgodu“
„domaćini su nevoljko pristali na moje inzistiranje (i uz nesporazum)“

[/b]

Super, volim činjenice.
Sva sreća da pamtim kao slon. Pa budem napisao. Da, ispast će moja riječ protiv vaše...što mi nije problem. Tako je uvijek.

Kao što rekoh, ne volim iznositi stvari u javnost koje bi mogle kompromitirati ekipe koje ja vodim, ali kad se mene proziva, mogu i to ako bude potrebe. No budem blag.

1. Da, inicijalno niste bili za odgodu. Da, ja inzistiram na igranju (i svi voditelji koji ozbiljno pristupaju ovom volontiranju) ako se ikako može jer je to u duhu sokaza i najpoštenije prema svim ekipama. Jednoobrazan pristup - jer muljaže sa predajama jednoj ekipi, a pojavljivanje u punom sastavu protiv izravnih konkurenata onima što se predalo - nikom nisu u interesu. Inzistiranje na igranju, osim što jest inicijativa za baviti se onim što i jest cilj ove rekreacije, znatno smanjuje mogućnosti manipuliranja rezultatima. Zvao sam vas, objasnio situaciju i moj stav prema odgodama te slobodu koju imate što se tiće ugovaranja. Pristali ste na odgodu. Na moju inicijativu, ali pristali jeste. Mogli ste i ne pristati.

2. Vaš je problem što ste s očitom namjerom shvatili rečenicu " Ako se ne uspijete dogovoriti sa Studiom A za odgodu, onda naravno pišem 10:0 i sve pet " na način "nećemo ni nuditi termin odgode pa se možemo pravdati da se nismo dogovorili i dobijemo bez borbe" .
Znate, to je namjerno krivo tumačenje. Niste vi u sokazu pola sezone pa da ne znate. Pravite se grbavi. To definitivno nije fair play. Takvim pristupom, nikome niste izašli u susret - dapače baš obrnuto. Zlouporabili ste institut odgode, zlouporabili ste moju dobru volju i namjeru, nesportski ste se ponijeli i prema svim drugim ekipama u ligi kojima taj rezultat može utjecati na tijek natjecanja i prema ekipi kojoj ste "odgodili" tekmu jer ako niste ponudili termin niste je ni odgodili već čekali da se razriješi bez borbe - u vašu korist temeljem namjerno krivog tumačenja mojih riječi.

U vrijeme kad sam pisao i pravdao vas kao ekipu što uopće nećete nuditi termin odgode, pravdao sam vas sa nesporazumom u komunikaciji prilikom dogovaranja odgode, jer vas tako ne prikazujem kao ne fair igrače i ekipu... no ovim inzistiranjem, očitom namjerom da bez igre dođete do bodova i pravdanjem koje sad pokazujete, više ne mogu.

3. Obzirom na sve navedeno i činjenicu da sam napravio sve u svojoj moći da vam omogućim da odigrate tu utakmicu, a vi se niste ni pokušali potruditi pronaći 3 sata u 60 dana da to i napravite, te činjenicu da ste igrači koji nisu u sokazu par dana, već igraju više od 10 godina, i trebali bi već dobro znati kako se ponašati i što je sportski fair play a što ne, donio sam odluku.

Neću ulaziti u osobne razloge zašto ne možete igrati i načine na koji ste pravdali što vas onemogućava u odigravanju te odgode. Prihvaćam to, jer ja ne određujem vaše prioritete...vaše obveze su vama važnije od sokaza. I to je u redu, slobodno kažem imaju stravične obveze jer ste mi tako i rekli.
Jesu li to takve obveze da će svi sokazovci reći da su opravdane ili ne, ne zanima me. To vama ide na dušu.
Uvažio sam to prilikom donošenja odluke. No, uvažio sam i sve ove ostale stvari.

Kad se sve zbroji, odlučio sam to sve staviti sa strane i baviti se činjenicama. Iznošenje svih stvari u ovom procesu bi vas komprimitiralo na način koji bi vam mogao stvarati probleme i (možda) krivu percepciju od strane drugih sokazovaca, što ne želim.

No svejedno, ja bih trebao odlučiti tko je ovdje manje kriv za neodigravanje i registrirati utakmicu u njihovu korist.

Obzirom da ova situacija može imati za posljedice da u budućnosti ekipa koja je slabija namjerno "pristane" na odgodu i traži bodove a da nije opće nudila termin odgode protiv objektivno jače ekipe koja bi se mogla i skupiti (dakle odgoditi obveze zbog kojih su tražili odgodu) i pravda se ovom mojom odlukom, nepoštivanje instituta odgode, zbilja iznimno dug rok da se ta tekma POŠTENO odigra, te potpuni izostanak vaše namjere da se tekma igra, odlučio sam registrirati utakmicu 0:10, ukoliko se ona ne odigra.
Iako se takva odluka može smatrati kontraverznom.
iggy

PostPostano: pon stu 30, 2015 2:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vaš je problem što ste s očitom namjerom shvatili rečenicu " Ako se ne uspijete dogovoriti sa Studiom A za odgodu, onda naravno pišem 10:0 i sve pet " na način "nećemo ni nuditi termin odgode pa se možemo pravdati da se nismo dogovorili i dobijemo bez borbe" .
Znate, to je namjerno krivo tumačenje. Niste vi u sokazu pola sezone pa da ne znate. Pravite se grbavi. To definitivno nije fair play. Takvim pristupom, nikome niste izašli u susret - dapače baš obrnuto. Zlouporabili ste institut odgode, zlouporabili ste moju dobru volju i namjeru, nesportski ste se ponijeli i prema svim drugim ekipama u ligi kojima taj rezultat može utjecati na tijek natjecanja i prema ekipi kojoj ste "odgodili" tekmu jer ako niste ponudili termin niste je ni odgodili već čekali da se razriješi bez borbe - u vašu korist temeljem namjerno krivog tumačenja mojih riječi.

Dragi voditelju,

možda Vi ovo gore tumačite kao "krivo tumačenje", ali mi smo to tumačili kao "pravilo koje nam je rekao voditelj lige". Da li smo mi to dobro ili loše shvatili, da li smo mi to shvatili sa namjerom ili bez namjere to stvarno nije bitno, bitno je da je to rečeno od strane voditelja lige i da smo mi sve svoje daljnje odluke donosili na bazi toga što je rekao voditelj lige. Sada govoriti da smo grbavi ili uspravni, da igramo fair play ili varamo, da igramo sportski ili nesportski uopće nije bitno sa stanovišta odluke koja treba biti donesena od strane voditelja lige.
Bitno je da su naše odluke donesene na bazi rečenice izrečene od strane voditelja lige ""Ako se ne uspijete dogovoriti sa Studiom A za odgodu, onda naravno pišem 10:0"". Mi se nismo uspjeli dogovoriti i sada nas se kažnjava!! Sada se tu može 8 dana elaborirati što je pisac htio reči sa svojom rečenicom, ali je vrlo jasno što je pisac rekao.
Voditelj lige nije rekao da "ako ne ponudite termin odigravanja utakmice, onda ćete biti kažnjeni sa 0:10 jer ste više krivi". Da je to rečeno onda se nebi imao nitko mogućnosti žaliti na bilo što. No, rečeno je: "naravno pišem 10:0 i sve pet".
[Vrh]
Norrin

PostPostano: pon stu 30, 2015 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A vi ste se dogovorili sami sa sobom da cete nam pokrasti bodove, to se jasno s nama niste mogli dogovoriti Thumbs up
Steta, bas mi je zao.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće
Stranica 11 / 15.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.