8. nos ti posran ljiga, jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#201 Post Postao/la Guga »

Vidim da je moj prijatelj Điva u vrhunskoj formi i da je zasjeo na sam vrh po pojedinačnim pobjedama u 8. ljigi :top: :s:

Pošto im dolazimo u goste za dva tjedna u 13. kolu, vrijeme je da polako
''otvorimo'' ponovno nagradnu igru :

slika
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#202 Post Postao/la trnac »

Opet ćeš ga kao i prošli put pobjediti svojim najjačim oružjem?

Prasicama, ofkors :zubo:
trnac

#203 Post Postao/la trnac »

Kajje Guga, od kako imaš Excalibur više ti nije do zajebancije? :zubo:
Guga
Kontakt:

#204 Post Postao/la Guga »

Moje oružje prasice ??? :confused: :eek: :ne zna:

Ja garantiram da je u mojoj ''karijeri'' u Sokazu sveukupan omjer prasica minimalno omjer
najmanje 3 prema 1 za protivnika !
Zbog moje uglavnom flah igre kada moj udarac okrzne vrh mrežice loptica uglavnom preleti stol ili ostane na mojoj strani, a kod svih spinera i pimplera (obrnutih spinera :lol: ) zbog rotacije loptica se vrlo često samo strovali od mrežice na moju (naravno, opet) polovicu stola :cry:

Moram nešto napraviti s reakcijama na prasice, jer su mi ovako već pojele previše živaca...
trnac

#205 Post Postao/la trnac »

Mogu ti savjetovati ono što ja radim.

Ja doma hranim prasice. Socijalizirao sam ih i imaju zavidan društveni život. Nikud in ne puštam same. Obično idu 2-3 zajedno, rijetko kad više.
I kad 2-3 dođu naprave lom, a kad ih je više ... e to je urnebes.

:zubo:

Ali poštujem i tuđe prasice :mudri: Nije fer da samo moje tulumare :top:

BTW, nemrem više naći na YT-u snimku kako prasičariš Đivu.
Guga
Kontakt:

#206 Post Postao/la Guga »

Pogledaj još jednom :

https://www.youtube.com/watch?v=crNOi-24b8o

pa mi onda reci da je ovo PRASIČARENJE :eek:
1 prasica u 7 poena gigantskog preokreta...
trnac

#207 Post Postao/la trnac »

Jbga, ti imaš sposobnost isprasičarati protivnika i jednom prasicom u 7 poena. :zubo:

Nemoj se ljutiti, moram te malo... Vidiš da su te svi ostavili na miru od kada imaš zvjerku u koferčiću :top:
Guga
Kontakt:

#208 Post Postao/la Guga »

Da, interesantno kak me ne diraju u zadnje vrijeme :lol:
Inače sam se malo bacil na treniranje.Treniral sam u subotu, pa jučer, a imam i jedan jaki dogovoreni trening za sutra.
Pošto ovaj tjedan gle čuda, ali naravno da opet ne igramo moram do idučeg tjedna skupiti još barem 3 treninga.
55

#209 Post Postao/la 55 »

Dvije prasice, ali pravi preokret! :s: :s:
Guga
Kontakt:

#210 Post Postao/la Guga »

Ima tu još jedna stvar po kojoj se prasice razlikuju jer nisu svi odojci isti.
Recimo, po meni kada igrač napadne (pogotovo kada je u zaostatku kao što sam bio ja :D ) i onda ga u tom napadu ''pomazi'' i prasetina...to je po meni za :s: i uopće se ne uzrujavam kada netko protiv mene ima takvu sreću.
Aliiiiiiiiii...daleko je češći slučaj da recimo ja napadnem, protivnik je otjeran metar-dva od stola, jedva vrati lopticu ''balonom'' i onda ona okrzne rub stola.Ili drugi slučaj...pimpla do iznemoglosti i ne želi napasti niti loptice visine pola metra iznad mrežice, a na kraju još njegov 72-ugi pimpl u nizu zahvati vrh mrežice pa se loptica poput ''mrtvog truta'' samo prevali na moju stranu'' :eek:
To su stvari koje mi kidaju živce, pa mislim Petre da sam ipak imao samo jednu takvu prasicu, a svih 7 poena sam bio agresivan i nisam čekao da Điva pogriješi nego sam napadao :B:
Moji suigrači govore da s takvim stavom (uzrujavanjem na protivnikove prasice) samo navlačim na sebe još više prasica.
Mogu se djelomično složiti s tom teorijom iako nisam praznovjeran, ali šta mogu kada je to uzrujavanje jače od mene.Malo sam to uspio smanjiti, ali daleko je to još od ''autistične'' reakcije (odnosno nikakve reakcije) kakvu uspijevaju imati mnogi igrači kamenog lica :lol: Ja im se iskreno divim na tome.Problem je što se to po meni jako teško može postići treningom, jer neki ljudi su jednostavno takvi :top: a neki ovakvi kao ja :B:
masterinsider
Kontakt:

#211 Post Postao/la masterinsider »

Odra vs deda II
Ovo se ne viđa svaki dan da neko povede 5-0, a da završi 5-5 :wow:
mario

#212 Post Postao/la mario »

U svojih skoro 40 godina sokaza to još nisam doživio. Nekoliko puta sam igrao utakmice u kojima se rezultat preokrenuo od 4 : 1 na 4 : 6 i obratno, ali ovo ne. Iskreno, partije su bile tijesne i nismo zaslužili voditi 5 : 0, ali kad već jesmo, da nakon toga uspijemo odigrati neriješeno je pravo čudo. Bit će da su presudili nedostatak iskustva i prasice (stvarno ih je bilo puno na obje strane).
Guga
Kontakt:

#213 Post Postao/la Guga »

Da, sigurno je to - nedostatak iskustva, jer ste vi fakat jedna od ''neiskusnijih'' ekipa u ljigi :lol:
Guga
Kontakt:

#214 Post Postao/la Guga »

Eto prođe još jedan "uobičajeni" tjedan bez tekme.Ne dao bog ikome ovakvu sezonu jer to
"para živce, ruši formu, koncentraciju i želju za pingićem"
Vidim da Riz i dalje gazi i sve je manja šansa da buju negdje kiksali.
Dedekima I se događa ono što sam predvidio i imaju ludu sreću da su u prošlom kolu dobili Pizzeriju Špiro...odnosno, trebali bi "podignuti spomenik svome Banu" :lol: :top:

slika

jer bez obzira što je njihov najjači i najstabilniji igrač Čanadi, a drugi igrač je Ivan, da nije Ban "isukao mač" i podmentnuo nejaka pleća u dvije ključne tekme (protiv Pizzerije Špiro i protiv Zagonđija) dogodio bi im se totalni raspad sistema.
Nešto slično kao kod Titanica :

slika

Eto, u ovom kolu ih je "zavrtio" Zavrtnik
(dali je moguće da će se Podsusedsko Dolje spasiti ispadanja ??? :eek: ).
Ista stvar kao Dedekima I se dogodila pretprošle sezone Elektri u 10. ljigi.
Bili su 1. na tablici od 1.-10. kola na temelju svoje solidne igre i razno raznih sretnih okolnosti,
pa su u zadnja 4. kola dobili 4 puta "po tamburi" i završili kao 5. :B:
Nadam se da u Djedovima I još ima vatre i da ih nije nadvladao starački umor & artritis,
te da će odigrati jaku tekmu protiv Riza i uzeti barem bod :)
Izgleda da je 1. mjesto otplovilo, a u opasnosti je da otplovi i 2. mjesto...

Sve u svemu, nakon kaj su mi Koreanci doveli u red ovu temu krajem 8. mjeseca
(eto, i Stane je puknul i definitivno odustal)...
Od tada ja svaki drugi-treći dan pogladam u nju da vidim jesam li možda sam sebi nekaj napisal... :lol:
Žalosno :cry:
Ifke

#215 Post Postao/la Ifke »

Evo da i ja napišem koju da ne ispada da pričaš sam sa sobom... :zubo:

Nama se događa ono kaj smo i pretpostavili...
Prije početka sezone cilj nam je bio da budemo negdje u sredini tablice. Kako je sezona odmicala, a pobjede se nizale do 8. kola rekli smo sami sebi da je realno da idemo gore za jednu ligu s obzirom na daljnji raspored. Tako da to nije nista tragično ili neočekivano za nas...
Za Bana je istina. Izvukao nas je 2 tekme, odnosno 6 bodova. Kolo protiv vas ja sam izgubio sve 3, a Ban dobio 2.
Isto je dobio 2 protiv Pizzerie Špiro. Samo sam ja tad malo bolje odigrao, a Tomek lošije. Tako da dok jedan od nas kiksa (ove sezone u 90 % slučajeva sam to ja) Ban nas izvlači... :top:
Al s obzirom na situaciju kod mene čudo je da sam uspio odigrati 10 od 11 kola. Ove sezone nažalost dolazim samo na tekme, a to se vidi i na skoru ove sezone, a prije svega i na igri. Al obzirom na opis posla (praktički jedan dan u naprijed znam di sam i pokrivam teren po cijeloj Hrvatskoj) + daljina od Zagreba + doma mala beba od 5,5 mjeseci... Uspjeh mi je da je i izaslo ovak... :lux:
Prošlo kolo protiv Podsuseda je bilo pravo SOKAZOVSKO!
Vratio im se Zavrtnik i očekivano dobio sve 3 tekme. Bengez me je izmasakrirao sa servom tako da sam ja ponovno dobio samo jednu i parovi prava drama u 5 setova otišla na stranu domačina. Dečki su super domačini i prava ekipa. Da su cijelo vrijeme igrali u punom sastavu sigurno bi se borili za prolazak u više lige, a ne za ostanak... :top:
mario

#216 Post Postao/la mario »

Gužva se u borbi za ostanak u ligi. Nama treba još bod, ali trema. pritisak i neiskustvo još mogu učiniti svoje.
Guga
Kontakt:

#217 Post Postao/la Guga »

Opet on o neiskustvu :D
trnac

#218 Post Postao/la trnac »

Rekao bih da se šalje poruku sokazovskim žutokljuncima :zubo:
Ifke

#219 Post Postao/la Ifke »

Deda l - RIZ veterani
Petak, 18:30h
Shopping centar Prečko
Guga
Kontakt:

#220 Post Postao/la Guga »

Rezultat te tekme će praktički dati odgovore na 90% pitanja kaj se tiče završnog stanja na tablici ove (kaj se nas tiče) katastrofalne sezonu...ne ponovila se.
Moram si ovo staviti u podsjetnik i dolazim to pogledati, ako ikako budem mogao.
Nekak mi se čini da su Djedovi I u "silaznoj putanji" i da su zadovoljni s onim što su postigli do sada, a to nije dobro kaj se nas tiče jer ovisimo o rezultatu te tekme.
Sreća je da su Ivan & Čanadi takvi likovi da ne vole gubiti (a ko voli :confused: )
i da će dati sve što mogu u ovom trenutku :top:
Odgovorite