| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri stu 25, 2015 10:30 pm Naslov
: |
|
|
Amarena II - AGF4 8:2
B 1
D 1
A 0
P 0
pad bdp-a... najkraći meč sezone...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: čet stu 26, 2015 1:32 am Naslov
|
|
Derbi začelja
pola-pola
Idemo lagano prema prvotnom cilju
ženskoj ligi
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
filipm3
|
Postano: čet stu 26, 2015 9:26 pm Naslov
: Re: ugovaranje utakmica |
|
|
| mali ban (napisa): | | U duhu SOKAZ-a, na kraju sezone mogli bi proglasiti najbolju ekipu u ugovaranju utakmica. Za sada, bez premca, vodi Inker Zaprešić - imaju 6 bodova iz dvije faktički neodigrane tekme. Ekipa 100%. |
Htio bih se referirati na gore navedeni post... nevjerojatna želja ekipe Inkera za ne izaći protivnicima u susret za odgodu. Da se ne bi nešto krivo protumačilo, pravo svake ekipe je da ne pristane na odgodu, ali zar nije cilj da se odigra utakmica a ne da se pokupe bodovi bez borbe. Mi smo ove sezone pristali na dvije odgode( zabat i i početnici).Prošle sezone nama nikako nisu htjeli pristati na odgodu, završilo incidentom( pisao sam ranije o tome na forumu). Ove sezone smo im vratili na najbolji mogući način i sportski. Dobili smo ih 10:0 na njihovom terenu. Nama dosta:-))) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet stu 26, 2015 9:32 pm Naslov
|
|
E moj Filipiny, previše si mlad i neiskusan da bi shvatio važnost dobijenih "lišo bodova"
Iako i mi nikada protivniku nismo odbili odgodu (uostalom i mi smo je često tražili jer od nečega moramo platiti hranu, stan i režije, a to sigurno nije od stolnog tenisa ovo nam je naime hobi)
ljudi su različiti i ima ih kojima su bodovi važniji od tekme  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: čet stu 26, 2015 11:00 pm Naslov
: ugovaranje utakmica |
|
|
ha ha ha ...lišo bodovi dobro si ih nazvao... u SOKAZ-u mi nikad nije bilo jasno kad se neka ekipa na taj način silno grči kako bi opstala u lizi, u kojoj joj objektivno nije mjesto i koja je prejaka za nju pa tako imaš slučaj da u 9 kola imaš dvije pobjede (bez borbe) a u preostalih 7 imaš 6 poraza i jedan neriješen....i radiš sve kak bi ostao u toj lizi i slijedeće godine imao slične "uspjehe"... ali na kraju, svakom će doći po "zasluzi"... meni osobno je draže izgubiti ili odigrati prijateljsku tekmu sa ekipama kao što su Agronomci, ORA, ZABAT i slični (nek se ne uvrijede kaj ih nisam pojedinačno naveo) nego uopće igrati tekmu sa "lišo bodovi" ekipama... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet stu 27, 2015 3:14 pm Naslov
|
|
apsolutno mali bane slažem se meni osobno je draže izgubiti ili odigrati prijateljsku tekmu sa ekipama kao što su Boanergesi, ORA, ZABAT i slični, nego... meni recimo više žao ORAe i njihovog najvjerojatnijeg ispadanja za 2-3 lige, neg njima...
jučer sam ponudio termine Početnicima za sljedeći tjedan, srijeda i četvrtak... pogledavam na mob nitko se ne javlja, AGF2 tj. Krešo čeka rasplet našeg dogovora da oni mogli ponudit termine svojim protivnicima, AGF1 bi možda dogovorila trening ili AGF3... bit će da ima ekipa koje misle ima vremena za odgovor, ne kuže da imamo jedan stol na četiri ekipe i da nemamo fiksne termine kada igramo tekme... imali smo i petu ekipu AGFž1 u istoj dvorani (žensku), i jednostavno nije opstala u tom šušuru dogovaranja termina tekmi, jer ako dođe do odgode nastane problem - 5 je dana, a treba ponudit 6-8 termina u tjednu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: pet stu 27, 2015 3:46 pm Naslov
: volja |
|
|
Borise, kao i u Vašem slučaju, kad postoji volja uvijek se nađe način...i termini...a ORA je i meni ove godine neugodno iznenađenje i baš mi je žao..jedino da pišemo neku peticiju (to je sad moderno) vodstvu sokaza da želimo da ORA ostane u lizi S njima igramo zadnje kolo i nekak mi se čini da će to biti luuudi tulum od tekme  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet stu 27, 2015 4:01 pm Naslov
|
|
Bolje napišite peticiju da je ORA zrela za žensku ligu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pet stu 27, 2015 4:09 pm Naslov
|
|
Lijepo od vas dečki da nas se sjetite po dobru, no ovo je takvo kolo.
Nitko ne odustaje od igranja, tako da ćemo se i dalje sretati. Popravićemo omjer u višim ligama.
Malo dobiš, malo zgubiš - to je sokaz - prvenstveno gušt i veselje.
Kome to nije, magarac bio! I isto tako, upravo radi toga bi volio nastaviti igrati i "igrati" s vama uz svesrdnu podršku čitave ekipe na takvom pristupu i svim sličnomislećim ekipama kojima na tome hvala!
Osim toga tek igramo s pravim ekipama kod kojih možemo nešto opasno napraviti, a zadnje se kolo boduje duplo!
Boači, ...!
Boris!
Početnicima je Ivica operirao bruh, probaj zamjenika, Dino.
Trnac!
dojdi na trening u pon radi shortcut-a za to
tebamo vezu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: pet stu 27, 2015 6:44 pm Naslov
|
|
...aahaa...pa mogli bi i mi baciti kakvu prijateljsku neke još čekaju od prolječa
...a možda je bolje pričekati zimske praznike pa onda
...kaj velite...ima li zainteresiranih  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: pet stu 27, 2015 10:02 pm Naslov
|
|
Kak ne!!!
Si videl kak su ove godine svi neprijateljski nastrojeni!
Da konačno jednu opušteno odigramo
Genijalna ste ekipa sa još boljim prijedlozima
kod vas ili kod nas?
mislim da bi bil red kod nas
a i veselilo bi nas |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dkiri
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (19:58:30) Postovi: 580 Lokacija: Peščenica
|
Postano: pet stu 27, 2015 10:19 pm Naslov
|
|
...pa kaj opet kod vas zadnji put smo se jedva znali vrnuti doma
...ajde čujemo se sada nam je još malo napeto  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet stu 27, 2015 10:40 pm Naslov
|
|
Pa nek dođu na zadnje kolo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sub stu 28, 2015 4:14 pm Naslov
|
|
Žugec je srećom živnuo, što znači da možda i pobjegnu sa zadnjeg mjesta tablice... za stolom oni pobjeđuju kako se god okrene, ali ako odu u lakše lige možda ih i igra krene...
AGF4 - Početnici igra se u srijedu 02.11.2015. s početkom u 19:15 na AF https://goo.gl/8mUhnH
nekad pomislim da dosta onih iz 13e čita forum (o.a. iz 11e još i više) jer već par tekmi nam upišu u zapisnik AGF4... a onda shvatim da ih ima dosta kaj i ne čitaju, jer opet se ne pridržavaju članka 8 i odgovora na ponuđene termine u 24 sata... Plutoncima jedna godina traje cca 247 godina, a tamo je onda 24 sata oko 5928 sati...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sri pro 02, 2015 9:56 pm Naslov
|
|
AGF4 - Početnici 10:0
D 2
B 3
A 3
Zo 1
P 1
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cigla9
|
Postano: čet pro 03, 2015 2:55 am Naslov
|
|
mi morali s 2 igraca na stalco , marko nije nikak mogo ... jbg , da smo bili 3 bio bi puno bolji rezultat , ali sta je tu je , ovako ipak nije bilo rezultatski napeto .. 9:1 izgubili .. darko igra super , vrlo jednostavno i efektno , uspjeli smo mu uzet svaki po set , ali ne i više .. filip mlad i ima sve udarce , izuceno i fino , luku je lagano rjesio ,dok se samnom dosta mucio jer nije naviknut na reket , moglo je vrlo lako biti i obrnuto ,ali sreća nikako nije bila na mojoj strani .. sa zoranom se moze igrat normalno i nadmetat sve u svemu sretno dalje u visim ligama .. čestitamo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: pet pro 04, 2015 1:36 pm Naslov
: čigre |
|
|
Vladine čigre-Boanerges 4-6... u napetom meču koji je trajao preko 4 i pol sata imali smo više sreće, pobijedili smo, ali nikako se ne može reći da smo bolji...sinoć jesmo, ali iduće sezone - tko zna kaj će se desiti.... od 4 vrlo, vrlo napeta meča koji su odlučeni na razliku u 5. setu 2 su ipak otišla na našu stranu.. Protivnike smo iznenadili našom novom taktikom.... kad ja NE napravim 3-icu nego 2-cu - mi pobjeđujemo.. .. (pozdrav Trnskom)... sad nas čekaju još mečevi sa prvom i zadnjom ekipom lige. Posebno se radujem zadnjem kolu i susretu sa ORCIMA, koji bi se mogao pretvoriti u pravu feštu... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pet pro 04, 2015 4:38 pm Naslov
|
|
mali bane pokazalo se i ove sezone da kako ona odmiče vi dižete razinu i da je recimo sad početak bili bi ste pri vrhu... Početnici kad igraju kompletni mogli bi konkurirat za sam vrh, ali od 6-7 igrača na papiru došla dvojica kod nas u goste... da smo ih dobili prije par godina osvojili bi prvo mjesto te lige u kojoj smo igrali; želim im okupljanje u novim sezonama i ponovno druženje... ORA bi mogla organizirat oproštaljku od 13. lige u zadnjem kolu ove sezone pune pehova za njih...
dogovorena tekma 12. kola, Podsusedsko dolje - AGF4 u utorak 08.12. s početkom u 19 sati... ne sjećam se temperature na kojoj se igra, ako je ispod 18 C uzimam rekvizite za zagrijavanje, npr. grijalicu na struju za ruke, noge...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: uto pro 08, 2015 9:09 pm Naslov
: Boa-stalco |
|
|
Odigrali smo tekmu sa najboljom ekipom naše lige. Dobar boj smo vodili, ali više od 3-7 nismo mogli. Moji dečki su igrali dobro, ušli su u formu i kao što Boris kaže, šteta što je prvenstvo pri kraju. Nisam niti ja bio loš, dobio do tada neporaženog Feješa, a dobro sam se i držao s neporaženim Podkrajšekom, izgubio 9-11 u petom setu. Sve čestitke, odlična su ekipa i dobro društvo.
No ono što nas posebno veseli, pobjedom smo osigurali prvo mjesto u parovima . Darko i ja dobili smo sve parove ove sezone koje smo igrali. Istina, par nam ima dva poraza, ali to je bez borbe. A sad nam slijedi šećer na kraju - ORA. Vidjet ćemo idemo li tamo samo slaviti ili će nam bodovi trebati za opstanak u lizi. Kako god bilo, veselimo se susretu s našim prijateljima, opasnim ORCIMA..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|